-
Ξεκίνησα σίγουρος ότι θα ψηφήσω την νέα 3άρα BMW ΑΛΛΑ κάπου η αγάπη για τα Renault κ ειδικά τα clio, κάτι τα γραφόμενα των φίλων μας εδώ κ φυσικά το κείμενο μέσα στο τρέχον τεύχος των 4Τ για το clio ΑΛΛΑ κ διότι εξακολουθεί να είναι πιο κοντά στην κατηγορία αυτοκινήτου που θα αγόραζα κατάφεραν να κλέψουν στο 'νήμα' την ψήφο, οπότε:
Clio III
-
Renault Clio III, δεν πήρε τυχαία και το COTY 2006.
-
Alfa 159!
-
Χωρίς να με έχει 'πείσει' κανένα από τα διαθέσιμα προς ψηφοφορία μοντέλα (γενικά έχω τελευταία μια έντονα κριτική στάση προς όλα τα νέα αυτοκίνητα, τα οποία - όσο περνάει ο καιρός - παραγίνονται αυτό που συνήθως αποκαλούμε 'πολιτικώς ορθά'), τελικά ψηφίζω Α159 καθότι ελπίζω στη διατήρηση της anima (ελληνιστί 'ψυχή') των ιταλικών αυτοκινήτων και στη νέα γενιά.
-
Clio 3. Τείνει να με πείσει ότι αξίζει τα ευρώ του ενώ κατά τα άλλα ισχύει ότι έγραφα και στο ecoty.
-
clio III
-
BMW 3-series
Το δώρο δώστε το σε κάποιον άλλο
-
Μεταξύ Passat και BMW 3-series, νομίζω oτι την ψηφο μου πρέπει να την πάρει το Passat. Παρόλο που θεωρω την νέα 3αρα πολύ καλή πρόταση και ανώτερο αυτοκίνητο απο το Passat, το νέο μοντέλο της VW είναι πραγματικά αψεγαδιαστο, τουλάχιστον συμφωνα με την εικόνα που εχω σχηματίσει μέχρι τώρα. Σαφως φθηνότερο απο την BMW είναι για την τιμή του απλά ένα τέλειο αυτοκίνητο. Μονο ένα κακό έχει: Την κίνηση εμπρος. Αλλα θα πάρει την ψηφο μου καθαρά σαν 'η πιο τιμια επιλογη'.
(βλέποντας τα μεχρι τώρα αποτελεσματα της ψηφοφορίας, με την υπεροχή της AlfaΣ απορώ γιατί με τόσους οπαδους η Alfa δεν κάνει ανάλογες πωλήσεις (ή μηπως κανει και δεν εχω καταλαβει τίποτα? )
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
(βλέποντας τα μεχρι τώρα αποτελεσματα της ψηφοφορίας, με την υπεροχή της AlfaΣ απορώ γιατί με τόσους οπαδους η Alfa δεν κάνει ανάλογες πωλήσεις (ή μηπως κανει και δεν εχω καταλαβει τίποτα? )Ίσως γιατί αγοράζουμε με το μυαλό, αλλά ψηφίζουμε με την καρδιά. (εδώ μπαίνει ένα εμότικον που αναστενάζει).
(όπως, ας πούμε, είμαστε ερωτευμένοι με την alfa Μόνικα, κι ας παντρευτήκαμε την πιό αξιόπιστη bmw Παναγιώτα).
Edit:
Δεν είχα ψηφίσει, ψηφίζω alfa εκτιμώντας αυτούς που προσπαθούν για το κάτι παραπάνω στο στυλ, την εμφάνιση που 'φτιάχνει' τον ιδιοκτήτη και την οδική συμπεριφορά που ακολουθεί. Με το χέρι στην καρδιά, λοιπόν. -
Toyota Yaris
-
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σημ: Το θέμα αυτό θα κρατηθεί αυστηρά ΜΟΝΟΝ για την ψηφοφορία. Οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.Οι δημοσιεύσεις που δεν περιέχουν ψήφο, διεγράφησαν, χώρος για vs. υπάρχει άφθονος σε άλλα τόπικς, τόσο για συγκεκριμένα μοντέλα, όσο και για το COTY. Είναι σημαντικό, να κρατηθεί η ψηφοφορία αυτή 'καθαρή' από άλλα ποστ, για να μπορούν να καταμετρηθούν εύκολα οι ψηφίσαντες. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
[moderator]
-
- Είναι κούκλα.
(μονο εμφανιση μπορούμε να ψηφίσουμε, αφού κανείς μας δεν οδήγησε όλα αυτά τα αυτοκίνητα)
-
Alfa Romeo 159 ασυζητητί!!!
Το δώρο τι θα είναι? το αυτοκίνητο που ψηφίζουμε??
-
Χωρις δευτερη σκεψη μιας και ειμαι θαυμαστης του ωραιου ( ) εδωσα τη προτιμηση μου στην 159.
Ο,τι και να ειναι μηχανολογικα η 159,οπως σχεδον και ολες οι Αλφα, ειναι γλυπτο απο μεταλλο.Υ.Γ.Κανονιστε τι θα κανετε με τη διανομη των δωρων και τον Ηλια εξ Ηλειας.
-
Για όσους έχουν απορία ποιος είναι ο τέταρτος που ψήφισε το Zafira wonder no more
Η αλήθεια είναι οτι ταλαντεύτηκα πολύ ανάμεσα σε Zafira - Swift, αλλά η ικανότητα του Zafira για δευτερη συνεχόμενη γενιά να ορίζει την κατηγορία των πολυμορφικών όπως την γέννησε το Espace και όχι σαν ψηλή εκδοχή ενός μοντέλου, της γκάμας της εκάστοτε εταιρίας, με πολλές θήκες, με κέρδισε. -
!%(
159 -
Ψηφίζω BMW 3 Series, που κέρδισε στο νήμα την επίσης εξαιρετική Alfa 159.
Jacob
-
ανάμεσα σε yaris k bmw την μπέμπα λόγο της τιμής του μικρού toyota
-
Alfa 159
-
Yaris επειδή είναι πραγματικό κατηγορίας Β (ούτε Β+ ούτε Β-) και έχει ό,τι θα ζητούσε κανείς από τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF