-
Εγώ θα πάρω το Clio
-
Εγώ ψήφισα το Zafira επειδή είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάπου εξαιρετικό και επειδή αυτό το γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής.
-
Mazda 5
-
159 την θέλω πολύ, είναι ωραία, είναι ντίβα.
-
159 ΦΥΣΙΚΑ...
-
Με το χέρι στην καρδιά, αλλά και με τη λογική Alfa 159.
-
159 και εγω .....................για να πρωτοτυπήσω....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
159 και εγω .....................για να πρωτοτυπήσω....Άγγελε, έχεις ξαναψηφίσεί το Zafira. Κρατάω την πρώτη επιλογή σου!
-
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο το πρωί θα σταματήσει η ψηφοφορία για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και από τις 419 συμμετοχές, έχουν ψηφίσει με δημοσίευση 194 - οι οποίοι θα πάρουν και μέρος στην κλήρωση -.
-
Αν και δεν είμαι φιλοιταλός θα ψηφίσω 159 γιατί
τουλάχιστον ποιοτικά έχει κάνει άλμα, συν την κορυφαία αίσθηση
του λεβιέ ταχυτήτων. -
BMW3 γιατι έτσι μας αρέσει
πέρα απο την πλάκα είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο και θα ήθελα πάρα πολυ να το δοκιμάσω σε ένα test drive... -
BMW Σειρά 3.
-
159
-
Seat Leon
-
Τελειώσε λοιπόν η ψηφοφορία για το αυτοκίνητο της χρονιάς του forum.
Ψηφισαν 425!!! Με δημοσίευση 199!! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε. Τα αποτελέσματα των 199 είναι τα παρακάτω (υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε θέσεις):
Οι 199 θα πάρουνν μέρος στην κλήρωση στην κοπή της πίτας αύριο Σάββατο 21/1 στις 17:00.
-
ποστ απο την πίτα:
ο mad_n είναι ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του αυτοκινήτου της χρόνιας του forum.
Κερδίζει μία μεταξοτυπία αυτοκινητιστικού περιεχομένου!!! Συγχαρτήρια!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ποστ απο την πίτα:ο mad_n είναι ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του αυτοκινήτου της χρόνιας του forum.
Κερδίζει μία μεταξοτυπία αυτοκινητιστικού περιεχομένου!!! Συγχαρτήρια!
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!
Πείτε μου ότι κάποιος μου κάνει πλάκα
Το κάνατε επίτηδες επειδή στεναχωρήθηκα που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ???
Παραγματικα δεν μπορώ να το πιστέψω κ σας υπερευχαριστώ για το Δώρο σας!
Μπαίνω να διαβάσω κ τα της κοπής (αυτό είναι το πρώτο τοπικ που διαβάζω μετά την ΠΣΚ-απουσία μου...) κ επανέρχομε!
Κ πάλι ευχαριστώ
Νικόλας -
Νικόλα, κλήρώθηκες ανάμεσα σε 199 - ποσοστό 0,5% -. Το τυχερό σου νούμερο ήταν το 114.
Το δώρο το παρέλαβε ο bagus!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νικόλα, κλήρώθηκες ανάμεσα σε 199 - ποσοστό 0,5% -. Το τυχερό σου νούμερο ήταν το 114.Το δώρο το παρέλαβε ο bagus!
μάλιστα! ώστε το 2006 ξεκίνησε όμορφα... για να δούμε την συνέχεια
Χμμμ ώστε έτσι ε? κ δεν ενημέρωσε! το κρατάει για έκπληξη.... χιχι
Κ πάλι ευχαριστώ!
-
Το δωρο το κραταει ο Bagus και θα το κρατησει αφου δεν προκειται να το δωσει
Σοβαρα τωρα Νικολα σου μιλαγα στο msn αλλα δεν απαντησες μαλλον θα ησουν σε meeting....Οταν συναντηθουμε θα στο δωσω...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το δωρο το κραταει ο Bagus και θα το κρατησει αφου δεν προκειται να το δωσειΣοβαρα τωρα Νικολα σου μιλαγα στο msn αλλα δεν απαντησες μαλλον θα ησουν σε meeting....Οταν συναντηθουμε θα στο δωσω...
ΛΑΘΟΣ! μίλαγες αλλά στο msn μόνο... εγώ πάσχιζα μέσα από καταρακτώδη βροχή, χιονόνερο κ χιονάκι κ Πάτρα-Αίγιο από παλιά.... να κάνω κάτω από 2 ώρες γιατί είχα μία συνάντηση....
Τελικά την πρόλαβα αλλά όχι κ εσένα στο msn... είδα το μύνημα σου αλλά είσουν εκτόςΘενξ για τα 'μεταφορικά'
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF