-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
(έχω περιέργεια να δω πόσα μέλη ψηφίσαν στο τέλος)
178 γραπτές απαντήσεις,καί πάνω από 310 συνολικοί ψήφοι.
Τί γίνετε εδώ ρε παιδιά; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί γίνετε εδώ ρε παιδιά;Λίγες σου φαίνονται?
-
swift
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τί γίνετε εδώ ρε παιδιά;Λίγες σου φαίνονται?
Αφου ο νικητής θα προκύψει από όσους έχουν κάνει δημοσίευση μαζί μ την ψήφο τους....προφανώς κάποιοι είτε ψήφισαν για να δουν την προτίμησή τους να βραβεύεται είτε διπλοψήφισαν!
Οπως και να είναι.....μια χαρά είναι! -
Toyota Yaris!
-
swift
-
To σκεπτικό μου είναι παρεμφερές με αυτό του Nikos_bugsR λίγες σελίδες πιο πριν.
Υπάρχει κανένα ανοιχτό, όχι. Υπάρχει κανένα πισωκίνητο, ναι ένα. Αν ήμουν σε επιτροπή μπορεί να ψήφιζα την **BMW **αλλά επειδή πρέπει και να μπορώ να το αγοράσω πάει (κι έχει κι άσκημα πίσω φώτα!) Η **Alfa **νομίζω είναι η ομορφότερη αλλά είναι επίσης ακριβή οπότε πάει κι αυτή (είναι και ιταλική και ακόμα ανησυχώ ειδικά για τόσα λεφτά). Στο αντίθετο άκρο τα **τρίδυμα **είναι πολύ φτηνιάρικα, τα **πολυμορφικά **δεν μετράνε για μένα στην ψηφοφορία και το **Yaris **μου αρέσει αλλά είναι ακριβό για αυτό που είναι. Το **Swift **δεν έκανε καν register στην πρώτη ματιά.... οπότε αν και χαριτωμένο και τίμιο πάει κι αυτό, στην κατηγορία μάλλον θα προτιμούσα το μεγαλύτερο Yaris ή κάτι ευρωπαϊκό. **Clio **και **Leon **μπορεί να είναι καλά αλλά δεν νομίζω ότι άλλαξαν χώρο-χαρακτήρα-προσόντα σε σχέση με τους πρόγονούς τους. Οπότε μου μένει το **Passat **που νομίζω επιτυγχάνει την μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο καθώς είναι όμορφο, έχει χώρους, καλοφτιαγμένο με καλή οδική συμπεριφορά και με πολύ ανταγωνιστική τιμή το οποίο και ψηφίζω. Σημειώνω ότι σαν αγοραστής το Passat και η κατηγορία που ανήκει δεν με ενδιαφέρει στην φάση της ζωής που βρίσκομαι (εργένης με δυσκολία parking). -
αναμφισβητητα το νέο ΜX5
-
Ο χρήστης firstnc έγραψε:
αναμφισβητητα το νέο ΜX5Μα δεν είναι στην ψηφοφορία
-
alfa 159
-
VW Passat απο εμένα μιας και κάθε φορά που το βλέπω στο δρόμο τόσο περισσότερο μου αρέσει.
Τώρα γιατί όχι 159 ; ¨Ελα ντε αλλά ακόμα δεν την έχω δει στο δρόμο οπότε το Passat είναι μια χαρά για την ώρα.
-
BMW σειρά 3 γιατί μου κάνατε (4Τ) πλύση εγκεφάλου για το πόσο καλή είναι.
Όσο για το COTY ,μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε CCOTY? Cheap Car Of The Year? -
3αρα και από μένα για τους ίδιους λόγους με τον προλαλήσαντα.
-
alfa 159 poy an kai ine alfa eine oreaaaaaaa...
kanane dulia -
Renault Clio III
-
Passat!
-
Passat ψήφισα με μεγάλη ευκολία.
Αν και αλφίστι, προσωπικά η 159 ρε παιδιά δε με συγκινεί καθόλου. Μάλλον περίμενα περισσότερα και δεν τα είδα. Μου τη σπάει που το αυτοκίνητο είναι μετάλλαξη / μίξη της 156 / 166 (έστω και αισθητά αναβαθμισμένη) και όχι κάτι νέο και πρωτοποριακό όπως μας έχει συνηθίσει η Μητέρα...
H 3ara θα μπορούσε να πάρει την ψήφο μου υπό προϋποθέσεις αλλά είναι τόσο τέλεια όσο σχεδόν και η προηγούμενη
Το Passat όμως με εντυπωσίασε...
-
BMW 3 series για μένα!
-
SWIFT!!!
..γιατί είναι απλά υπέροχο σε όλα και πάνω απ' όλα ικανοποιεί και το βαρύ μου δεξί πόδι και την ελαφριά αριστερή μου τσέπη...
-
159!!!!!!!!!!!
Θ Ε Α!!!!!!!!!!!!
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF