-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
**Απλά για εδώ πέρα ...είμαι φωστήρας!!!
**
ΟΚ αυτό ήθελα να ακούσω επιτέλους.
Μετά και από αυτό εγώ τουλάχιστον έκλεισα σαν άνθρωπος.Από αύριο αγοράζω Alfa μπας και πάρω και γω λίιιιγο ''φως''
Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!
Άκου ΦΩΣΤΗΡΑΣ
Τι σχέση έχει αυτό που είπα με αυτό που απάντησες?
Το εδώ πέρα αναφερόταν στο Forum , δεν ξέρω αν εσύ το έκανες αναγωγή π.χ. στα Βαλκάνια !!!
Και ναι , να πάρεις Alfa!!!Και γιατί ρε μεγάλε είσαι ο φωστήρας του forum? Επειδή ξέρεις την ιστορία της Alfa Romeo? Kαι ήρθες να μας δώσεις τα φώτα σου?
Για να μάθουμε τι από σένα τελικά δάσκαλε?
Πέστο μας με λίγα λόγια (δικά σου ε?) -
Όπως έχει τη μύγα μυγιάζεται...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
**ÁðëÜ ãéá åäþ ðÝñá ...åßìáé öùóôÞñáò!!!
**
ÏÊ áõôü Þèåëá íá áêïýóù åðéôÝëïõò.
ÌåôÜ êáé áðü áõôü åãþ ôïõëÜ÷éóôïí Ýêëåéóá óáí Üíèñùðïò.Áðü áýñéï áãïñÜæù Alfa ìðáò êáé ðÜñù êáé ãù ëßéééãï ''öùò''
¸ôóé êáé áëëéþò óôçí ÅëëÜäá üôé äçëþóåéò åßóáé!
¶êïõ ÖÙÓÔÇÑÁÓ
Ôé ó÷Ýóç Ý÷åé áõôü ðïõ åßðá ìå áõôü ðïõ áðÜíôçóåò?
Ôï åäþ ðÝñá áíáöåñüôáí óôï Forum , äåí îÝñù áí åóý ôï Ýêáíåò áíáãùãÞ ð.÷. óôá ÂáëêÜíéá !!!
Êáé íáé , íá ðÜñåéò Alfa!!!Êáé ãéáôß ñå ìåãÜëå åßóáé ï öùóôÞñáò ôïõ forum? ÅðåéäÞ îÝñåéò ôçí éóôïñßá ôçò Alfa Romeo? Káé Þñèåò íá ìáò äþóåéò ôá öþôá óïõ?
Ãéá íá ìÜèïõìå ôé áðü óÝíá ôåëéêÜ äÜóêáëå?
ÐÝóôï ìáò ìå ëßãá ëüãéá (äéêÜ óïõ å?)ΟΧΙ!
Απλά αγνοούνται βασικες έννοιες!
Και δεν ήρθα να δώσω τα φώτα σε κανένα...δεν με απασχολεί!
Με απασχολεί όμως ο βιασμός της αλήθειας!
Π.χ. με έχεις ακούσει να μιλάω για μηχανολογικά θέματα?Δεν γνωρίζω πολλά οπότε και δεν ασχολούμαι._
Όχι όμως οτί πολλοί που ασχολούνται γνωρίζουν κιόλας!Πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και εγώ είμαι ο ...Superman!!! -
Θεωρώ τις γνώσεις μου λίγο πάνω του μετρίου.
Απλά για εδώ πέρα ...είμαι φωστήρας!!!Το 'εδώ πέρα', είναι το 4Τforum?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Èåùñþ ôéò ãíþóåéò ìïõ ëßãï ðÜíù ôïõ ìåôñßïõ.
ÁðëÜ ãéá åäþ ðÝñá ...åßìáé öùóôÞñáò!!!Ôï 'åäþ ðÝñá', åßíáé ôï 4Ôforum?
Ναι
-
Ναι
Άρα, θεωρείς ότι είσαι φωστήρας, σε σύγκριση με ~12.000 κόσμο?
-
Íáé
¶ñá, èåùñåßò üôé åßóáé öùóôÞñáò, óå óýãêñéóç ìå ~12.000 êüóìï?
Μα αυτούς που συνομιλώ ναι!
Ας είναι και 200 εκατομύρια.
Όποτε πετούν την π@π@ριά τους και τους απαντώ/-ουμε με τεκμήρια ή κάνουν την πάπια ή λένε 'άσε την ιστορία,πιάσε το σήμερα'.(λες και το σήμερα δεν δείχνει την ανωτεροτητα των Ιταλών επειδή δεν τα ψωνίζουν μεταχειρισμένα από Γερμανία οι Ελληνες για τα μπουζούκια)
Πιο πρόσφατες 'πάπιες' οι 'Alfa στην Αμερική' , 'Αμέτρητες νίκες Γερμανών σε WRC και F1'(A!τον Σουμάχερ θα εννοούν!!! ) , 'Οι Porsche πάντα στρίβαν' , 'Οι Porsche πάντα είχαν άλογα' , 'Η ιστορία της Audi πριν 30 χρόνια'(...έξω από το ΙΚΑ με τους συνταξιούχους! ) κλπ.
'Αν είχα άδικο , και ένας θα ήτανε αρκετός!'
(Ο Albert Einstein σχολιάζοντας το βιβλίο 'Εκατό συγγραφείς εναντίον του Einstein') -
Ρε δε ρίχνουμε κανάν υπνάκο λέω εγώ...;
-
Ναι
Μα αυτούς που συνομιλώ ναι!
Ας είναι και 200 εκατομύρια.
Όποτε πετούν την π@π@ριά τους και τους απαντώ/-ουμε με τεκμήρια ή κάνουν την πάπια ή λένε 'άσε την ιστορία,πιάσε το σήμερα'.(λες και το σήμερα δεν δείχνει την ανωτεροτητα των Ιταλών επειδή δεν τα ψωνίζουν μεταχειρισμένα από Γερμανία οι Ελληνες για τα μπουζούκια)
Πιο πρόσφατες 'πάπιες' οι 'Alfa στην Αμερική' , 'Αμέτρητες νίκες Γερμανών σε WRC και F1'(A!τον Σουμάχερ θα εννοούν!!! ) , 'Οι Porsche πάντα στρίβαν' , 'Οι Porsche πάντα είχαν άλογα' , 'Η ιστορία της Audi πριν 30 χρόνια'(...έξω από το ΙΚΑ με τους συνταξιούχους! ) κλπ.
(Ο Albert Einstein σχολιάζοντας το βιβλίο 'Εκατό συγγραφείς εναντίον του Einstein')Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν έχεις οδηγήσει ποτέ στη ζωή σου άλλο αμάξι εκτός από Alfa. Και μετά έχεις και θράσος και μιλάς για την ιδέα της αυτοκίνησης.
-
Ναι
Μα αυτούς που συνομιλώ ναι! [snip]
OK. Έχεις συνομιλήσει με ΟΛΟΥΣ τους χρήστες του 4Τforum?
-
Íáé
Ìá áõôïýò ðïõ óõíïìéëþ íáé! [snip]
OK. ¸÷åéò óõíïìéëÞóåé ìå ÏËÏÕÓ ôïõò ÷ñÞóôåò ôïõ 4Ôforum?
Υποθέτω πως όχι?
Πες αυτό που θέλεις!
Είμαι ειλικρινέστατος...πάντα ήμουν.
Και αυτό για τον ύπνο ...ισχύει!!! -
Και αυτό για τον ύπνο ...ισχύει!!!
-
Ναι
Υποθέτω πως όχι?
Πες αυτό που θέλεις!
Και αυτό για τον ύπνο ...ισχύει!!!Καταλήγω: θεωρείς ότι είσαι 'φωστήρας για εδώ μέσα', όπου ως 'εδώ μέσα' εννοείς το 4Tforum. Το 4Tforum, αποτελείται από ~12.000 εγγεγραμμένα μέλη, εκ των οποίων κάποιοι έχουν συνομιλήσει μαζί σου, και κάποιοι εκ των κάποιων έχουν διαξιφιστεί μαζί σου. (με όσους ΔΕΝ έχεις διαξιφιστεί, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, σωστά?)
Αυτοί οι 'κάποιοι εκ των κάποιων', απ'όσο έχω διαβάσει (και... διαβάζω αρκετά ), δεν είναι πάνω από 4-5, αλλά σου λέω έστω 10, χάριν στρογγυλοποίησης.
Άρα, λαμβάνοντας ένα δείγμα 10 ανθρώπων με τους οποίους διαφώνησες και θεώρησες κατώτερούς σου ('φωστήρας'), φθάνεις στο συμπέρασμα ότι είσαι 'φωστήρας για εδώ μέσα', βάζοντας αυτομάτως ~11.990 χρήστες στο ίδιο (κατ'εσέ) τσουβάλι με τους αρχικούς 10.
Αφού σου τονίσω ότι είναι αυθαίρετο και υπερβολικό να θεωρείς εαυτόν 'φωστήρα' σε σχέση με τους 10 ΕΠΕΙΔΗ δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου, να σου ΤΟΝΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ότι είναι ΑΚΟΜΑ πιο αυθαίρετο και ΑΚΟΜΑ πιο υπερβολικό να θεωρείς εαυτόν 'φωστήρα' ΚΑΙ σε σχέση με τους υπόλοιπους 11.990, με τους οποίους δεν έχεις συνομιλήσει ΚΑΝ!
Δεν ξέρω αν τη στάση αυτή θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως 'φανατικά οπαδική υπέρ του εαυτού σου' (μιας και το τόπικ είναι περί οπαδισμού) ή ως ναρκισσισμό ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν σε τιμάει καθόλου, και ΣΙΓΟΥΡΑ προσβάλλει τους συνομιλητές σου
Αυτά από μένα, καλό βράδυ.
-
Íáé
Ìá áõôïýò ðïõ óõíïìéëþ íáé! [snip]
OK. ¸÷åéò óõíïìéëÞóåé ìå ÏËÏÕÓ ôïõò ÷ñÞóôåò ôïõ 4Ôforum?
ÕðïèÝôù ðùò ü÷é?
Ðåò áõôü ðïõ èÝëåéò!
Åßìáé åéëéêñéíÝóôáôïò...ðÜíôá Þìïõí.
Êáé áõôü ãéá ôïí ýðíï ...éó÷ýåé!!!ÊáôáëÞãù: èåùñåßò üôé åßóáé 'öùóôÞñáò ãéá åäþ ìÝóá', üðïõ ùò 'åäþ ìÝóá' åííïåßò ôï 4Tforum. Ôï 4Tforum, áðïôåëåßôáé áðü ~12.000 åããåãñáììÝíá ìÝëç, åê ôùí ïðïßùí êÜðïéïé Ý÷ïõí óõíïìéëÞóåé ìáæß óïõ, êáé êÜðïéïé åê ôùí êÜðïéùí Ý÷ïõí äéáîéöéóôåß ìáæß óïõ. (ìå üóïõò ÄÅÍ Ý÷åéò äéáîéöéóôåß, äåí íïìßæù íá Ý÷åéò ðñüâëçìá, óùóôÜ?)
Áõôïß ïé 'êÜðïéïé åê ôùí êÜðïéùí', áð'üóï Ý÷ù äéáâÜóåé (êáé... äéáâÜæù áñêåôÜ ), äåí åßíáé ðÜíù áðü 4-5, áëëÜ óïõ ëÝù Ýóôù 10, ÷Üñéí óôñïããõëïðïßçóçò.
¶ñá, ëáìâÜíïíôáò Ýíá äåßãìá 10 áíèñþðùí ìå ôïõò ïðïßïõò äéáöþíçóåò êáé èåþñçóåò êáôþôåñïýò óïõ ('öùóôÞñáò'), öèÜíåéò óôï óõìðÝñáóìá üôé åßóáé 'öùóôÞñáò ãéá åäþ ìÝóá', âÜæïíôáò áõôïìÜôùò ~11.990 ÷ñÞóôåò óôï ßäéï (êáô'åóÝ) ôóïõâÜëé ìå ôïõò áñ÷éêïýò 10.
Áöïý óïõ ôïíßóù üôé åßíáé áõèáßñåôï êáé õðåñâïëéêü íá èåùñåßò åáõôüí 'öùóôÞñá' óå ó÷Ýóç ìå ôïõò 10 ÅÐÅÉÄÇ äåí óõìöùíïýí ìå ôéò áðüøåéò óïõ, íá óïõ ÔÏÍÉÓÙ ÁÊÏÌÁ ÐÅÑÉÓÓÏÔÅÑÏ üôé åßíáé ÁÊÏÌÁ ðéï áõèáßñåôï êáé ÁÊÏÌÁ ðéï õðåñâïëéêü íá èåùñåßò åáõôüí 'öùóôÞñá' ÊÁÉ óå ó÷Ýóç ìå ôïõò õðüëïéðïõò 11.990, ìå ôïõò ïðïßïõò äåí Ý÷åéò óõíïìéëÞóåé ÊÁÍ!
Äåí îÝñù áí ôç óôÜóç áõôÞ èá ìðïñïýóá íá ôçí ÷áñáêôçñßóù ùò 'öáíáôéêÜ ïðáäéêÞ õðÝñ ôïõ åáõôïý óïõ' (ìéáò êáé ôï ôüðéê åßíáé ðåñß ïðáäéóìïý) Þ ùò íáñêéóóéóìü Þ äåí îÝñù ôé Üëëï. ÐÜíôùò ÓÉÃÏÕÑÁ, äåí óå ôéìÜåé êáèüëïõ.
ÁõôÜ áðü ìÝíá, êáëü âñÜäõ.
Ïê Ý÷åéò äßêéï!
Åííïïýóá ôïí 'ìéêñüêïóìï ìïõ',áõôüí ìå ôïí ïðïßï óõíïìéëþ.
ÎÝñåéò êÜðïéá ðñÜãìáôá âáñéÝóáé êáé íá ôá ãñÜöåéò...íôÜðá-íôïýðá üëç ôçí þñá.
¼óï ãéá ôï ïôß äéáöùíïýí êÜðïéïé ìáæß ìïõ , ôüôå ôá åðé÷åéñÞìáôá ôïõ óôõë '¸ëá ìùñÝ éôáëéêü åßíáé!' ðïõ êñáõãÜæïõí üóï ðëçêôñïëïãïýí äåí ôïõò äßíïõí ìå ôï Ýôóé èÝëù äßêéï.
¼óï ãéá ôïí íáñêéóóéóìü èá óïõ ðù ... Þ ìÜëëïí äåí èá óïõ ðù ãéá íá ìçí ìå ðåéò íáñêéóóéóôÞ áëëÜ èá óïõ ðù ìüíï ,ôåëåßùò ôáðåéíÜ, üôé äåí Ý÷ù üíåéñï íá ðÜñù ãåñìáíéêü (üðùò ï êëáóóéêüò -êáé óéãïõñá íÜñêéóóïò- ¸ëëçíáò) äåí èá ðÜñù ðïôÝ (ðïôÝ ìçí ëåò ðïôÝ! ) Üó÷åôá áí áðü ôá åéêïóé ìïõ (åðï÷Ýò äåêáåôßáò ´90) åß÷á ôçí äõíáôüôçôá íá Ý÷ù ðáíÜêñéâá ãåñìáíéêÜ áìÜîéá (äéêÜ ìïõ , Ï×É ÔÏÕ ÌÐÁÌÐÁ==>åëëçíéêüò íáñêéóóéóìüò) êáé åãþ åß÷á ééôáëéêÜ (ðñïò áðïñßá êáé ...ôïõ ìðáìðÜ!!! ) -
Αναρωτιέμαι αν οι φίλοι Spidey και AlfaRomeo συνεχίζουν να πιστεύουν πως έχουν δίκιο (μιλάμε για 2 άτομα, αντε και κάνας sakiss) ενώ οι υπόλοιποι (12.000 περίπου) έχουν άδικο...
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα... Ξεκολλάτε ρε!
Αν αυτό σας λέει κάτι, άτομα σαν εσάς με έχουν πεισει ποτέ να μην ασχοληθώ σοβαρά με την AR... Καμία σχέση δεν θέλω να έχω (αν και όπως έχω πει ως εταιρία την συμπαθώ πολύ). Αν ειναι να γίνω όπως εσείς να μου λείπει το 'cuore sportivo'...
-
Ναι
Υποθέτω πως όχι?
Πες αυτό που θέλεις!
Και αυτό για τον ύπνο ...ισχύει!!!Καταλήγω: θεωρείς ότι είσαι 'φωστήρας για εδώ μέσα', όπου ως 'εδώ μέσα' εννοείς το 4Tforum. Το 4Tforum, αποτελείται από ~12.000 εγγεγραμμένα μέλη, εκ των οποίων κάποιοι έχουν συνομιλήσει μαζί σου, και κάποιοι εκ των κάποιων έχουν διαξιφιστεί μαζί σου. (με όσους ΔΕΝ έχεις διαξιφιστεί, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, σωστά?)
Αυτοί οι 'κάποιοι εκ των κάποιων', απ'όσο έχω διαβάσει (και... διαβάζω αρκετά ), δεν είναι πάνω από 4-5, αλλά σου λέω έστω 10, χάριν στρογγυλοποίησης.
Άρα, λαμβάνοντας ένα δείγμα 10 ανθρώπων με τους οποίους διαφώνησες και θεώρησες κατώτερούς σου ('φωστήρας'), φθάνεις στο συμπέρασμα ότι είσαι 'φωστήρας για εδώ μέσα', βάζοντας αυτομάτως ~11.990 χρήστες στο ίδιο (κατ'εσέ) τσουβάλι με τους αρχικούς 10.
Αφού σου τονίσω ότι είναι αυθαίρετο και υπερβολικό να θεωρείς εαυτόν 'φωστήρα' σε σχέση με τους 10 ΕΠΕΙΔΗ δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου, να σου ΤΟΝΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ότι είναι ΑΚΟΜΑ πιο αυθαίρετο και ΑΚΟΜΑ πιο υπερβολικό να θεωρείς εαυτόν 'φωστήρα' ΚΑΙ σε σχέση με τους υπόλοιπους 11.990, με τους οποίους δεν έχεις συνομιλήσει ΚΑΝ!
Δεν ξέρω αν τη στάση αυτή θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως 'φανατικά οπαδική υπέρ του εαυτού σου' (μιας και το τόπικ είναι περί οπαδισμού) ή ως ναρκισσισμό ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν σε τιμάει καθόλου.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ.
Οκ έχεις δίκιο!
Εννοούσα τον 'μικρόκοσμο μου',αυτόν με τον οποίο συνομιλώ. [snip]Xαιρομαι, γιατί κάποια στιμή ανέφερες αυτό:
(Ο Albert Einstein σχολιάζοντας το βιβλίο 'Εκατό συγγραφείς εναντίον του Einstein')... όπερ έδει δείξαι.
-
Απλά για εδώ πέρα ...είμαι φωστήρας!!!δεν μου λες φωστήρα, το R32 υπάρχει ή παραμένει ακόμα φάντασμα;
ο Φωστήρας πάντως είναι κάπου στο ερασιτεχνικό/Δ Εθνική
-
...
για τις πωλήσεις και τα κέρδη έχω μία αμφιβολία, αλλά αυτά δεν είναι μετρήσιμαΤζα!
Φαγώθηκες με τις πωλήσεις!
Είπα εγώ οτί το gruppo κάνει πωλήσεις?
Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!Βρες το!..........
Είναι οι πωλήσεις κριτήριο ικανότητας???
Γιατί αν είναι τότε η Hyundai βγάζει καλύτερα αμάξια όχι μόνο από την Mercedes αλλά και από την Ferrari.
Αν οι πωλήσεις είναι κριτήριο τότε οι π@υτ#νες είναι οι καλύτερες όλων μας!
’μαν πια!!!έγραψα και κάποια άλλα πιο πάνω, αλλά προφανώς δεν σε συμφέρουν. Οι πωλήσεις ήταν προφανώς για να σου δείξω και το υποκειμενικό της 'καλυτερότητας', αφού άλλος σου λέει για μένα η καλύτερη είναι η πιο δημοφιλής
Βέβαια η μηχανολογική ανωτερότητα των Ιταλών ΚΑΙ σήμερα είναι αδιαμφισβήτη ε; έχει και μερικά αμερικανικά γονίδια βέβαια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα ήταν alfisti οι της GM.
Σε μαζικούς κατασκευαστές οι πωλήσεις είναι φυσικά ΈΝΑ κριτήριο, αλλιώς γιατί να θέλει το νέο αφεντικό της Αlfa 300.000 μονάδες (ναι καλά ) Χωρίς πωλήσεις επίσης, δεν θα υπάρχει... εταιρεία σε λίγο, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί, έχουμε ιστορία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απλά για εδώ πέρα ...είμαι φωστήρας!!!δεν μου λες φωστήρα, το R32 υπάρχει ή παραμένει ακόμα φάντασμα;
ο Φωστήρας πάντως είναι κάπου στο ερασιτεχνικό/Δ ΕθνικήΑλήθεια στην ιταλική κουλτούρα που τόσο πιστεύεις, θεωρείς ότι ανήκει και η 147??
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Με λίγα λόγια ο λαός εξαπατήθηκε από τον Χίτλερ. Κι αυτό διότι δεν ήταν ικανός να αναζητήσει σωστά την αλήθεια.Συγνώμη για το ότι επεμβαίνω τόσο εκ των υστέρων, αλλά θα ήθελα να πω κάτι εδώ. Επειδή αναφέρεσαι στην 'αλήθεια' συστηματικά. Διάβασα μέχρι την 4η σελίδα, μετά η συζήτηση πήγε στο αλκοόλ, οπότε κατάλαβα ότι τι θέμα 'ξεχείλωσε'. Όπως στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα βλέποντας και την τελευταία σελίδα.
Πως ορίζεις την έννοια 'αλήθεια';
Πιστεύω ότι η αλήθεια δεν είναι μονοσήμαντη, ο καθένας έχει την δικιά του αλήθεια. Αυτή καθορίζεται από τις προσλαμβάνουσες του καθενός. Ο φανατισμός (συμφωνώ με τον ορισμό που δίνει ο PaiMei, αν διαφωνείς, θα σου πω 'ο αρνητικά φανατικός') έγκειται στο ότι κάποιος δεν αποδέχεται ή σέβεται την αλήθεια του άλλου και όλη την πορεία που ακολούθησε μέχρι αυτός να της δώσει μορφή και σχήμα. Η μη αποδοχή του διαφορετικού είναι φανατισμός (ή 'αρνητικά φανατικός').
Μπορεί κάποιος να υποθέσει, βάσει των λεγομένων σου, ότι υπάρχει μια και μόνη αλήθεια και ό,τι παρεκλίνει από αυτήν, αποτελεί εξαπάτηση και ίσως αντικείμενο καταδίκης. Αυτό κατ' εμέ είναι μια επικίνδυνη διατρέβλωση.Έναν άνθρωπο θα μπορούσαμε να τον προσομοιάσουμε με ένα πρίσμα. Βλέπει την προγματικότητα, υπό μια οπτική γωνία. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και άλλες, άπειρες, οπτικές γωνίες - αλήθειες.
Κάποιος (δεν θυμάμαι) είχε πει (στο περίπου) ότι ένας άνθρωπος, όσο πιο διαλλακτικός και ανοικτόμυαλος είναι, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η αγκαλιά του και έτσι μπορεί να αγκαλιάζει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου.
[Διάσπαση] Η ψυχολογία του οπαδού, φανατισμός κλπ..