-
QUIZ (on-topic) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Πότε η λέξη οπαδός έχει περισσότερο αρνητική σημασία;
Όταν είσαι οπαδός μιας ιδέας ή όταν είσαι φανατικός εχθρός του οπαδού/οπαδισμού; -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ôçí ðÜôçóåò îáíÜñèá! Ãéá ôá ìïíôÝëá Üëëç þñá, ìç öïâÜóáé üôáí Ýñèåéò ìå ôï êáëü èá îáíáðéáóôïýìå.
¸÷åéò ôçí ôÜóç íá ôï ðáßæåéò äÜóêáëïò, îåñüëáò, äßêáéïò êáé äåí îÝñù ôé Üëëï. Ðñïóðáèåßò íá ðéáóôåßò áðü öñÜóåéò (ðïõ ãñÜöù ðÜíù óôç âéáóýíç ìïõ) ãéá íá äåßîåéò ôé?ÌÁ ÖÕÓÉÊÁ ÏÔÉ ÅÉÓÁÉ ÏÐÁÄÏÓ. Åãþ âáñéÝìáé íá øÜ÷íù ôá ëÜèç óïõ (åêôüò áí åßóáé çìßèåïò êáé äåí êÜíåéò) êáé óõ ôï ÷áâÜ óïõ.
Êeep walking (Ýôóé äåí ãñÜöåôáé? )
ÅÉÌÁÉ ÏÐÁÄÏÓ!!!
Îåñüëáò äåí ôï ðáßæù , ïýôå åßìáé , áðëÜ ðáñôáçñþ ,üðùò ëÝåé êáé ï AR, ïôß åäþ ìÝóá ç áõôïêßíçóç îåêéíÜåé ìå ôçí áðüóõñóç!!!
¼óï ãéá ï áí êÜíåéò ëÜèç ðÜíù óôçí âéáóýíç óïõ äåêôü áëëÜ ðïõ Þèåëåò íá ôï îÝñù? -
Το χειρότερο είναι όταν εμπλέκεται ο φανατισμός!
Ο οπαδισμός μπορεί να έχει την ομορφιά του, αρκεί να συνοδεύεται και με την απαραίτητη ανοιχτομυαλιά...(πχ. Είμαι οπαδός της Χ ομάδας. Αγαπώ την ομάδα μου, γνωρίζω όμως πως ούτε η καλύτερη στον κόσμο είναι, αλλά ούτε και οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι ηλίθιοι/βλάκες κλπ)
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
QUIZ (on-topic) ÃÉÁ ÏËÏÕÓÐüôå ç ëÝîç ïðáäüò Ý÷åé ðåñéóóüôåñï áñíçôéêÞ óçìáóßá;
¼ôáí åßóáé ïðáäüò ìéáò éäÝáò Þ üôáí åßóáé öáíáôéêüò å÷èñüò ôïõ ïðáäïý/ïðáäéóìïý;Μα φυσικά το δεύτερο!!!
-
Σε μια έρευνα που δεν έχεις διάθεση να αμφισβητήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό θα καταλήξεις σίγουρα σε αποτυχία!Εσυ για παραδειγμα εχεις διαθεση να αμφισβητησεις τον ιδιο σου τον εαυτο? Γιατι οι αποψεις που παρουσιαζεις ειναι απολυτες και εριστικες προς τους υπολοιπους.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σε μια έρευνα που δεν έχεις διάθεση να αμφισβητήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό θα καταλήξεις σίγουρα σε αποτυχία!
Εσυ για παραδειγμα εχεις διαθεση να αμφισβητησεις τον ιδιο σου τον εαυτο? Γιατι οι αποψεις που παρουσιαζεις ειναι απολυτες και εριστικες προς τους υπολοιπους.
Διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά όλο το thread από την αρχή και πες μου αν συμφωνείς με αυτό που μόλις έγραψες. Θα δεις ότι θα αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και αυτό θα είναι ένα άριστο σημάδι για σενα!
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Την πάτησες ξανάρθα! Για τα μοντέλα άλλη ώρα, μη φοβάσαι όταν έρθεις με το καλό θα ξαναπιαστούμε.
Έχεις την τάση να το παίζεις δάσκαλος, ξερόλας, δίκαιος και δεν ξέρω τι άλλο. Προσπαθείς να πιαστείς από φράσεις (που γράφω πάνω στη βιασύνη μου) για να δείξεις τι?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ. Εγώ βαριέμαι να ψάχνω τα λάθη σου (εκτός αν είσαι ημίθεος και δεν κάνεις) και συ το χαβά σου.
Κeep walking (έτσι δεν γράφεται? )
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ!!!
Ξερόλας δεν το παίζω , ούτε είμαι , απλά παρταηρώ ,όπως λέει και ο AR, οτί εδώ μέσα η αυτοκίνηση ξεκινάει με την απόσυρση!!!
Όσο για ο αν κάνεις λάθη πάνω στην βιασύνη σου δεκτό αλλά που ήθελες να το ξέρω?Α μάλιστα δηλαδή εμείς είμαστε οι άνθρωποι των σπηλαίων και εσεις οι πολιτισμένοι έναν αιώνα μπροστά, ενα πράγμα.(στο θέμα της αυτοκίνησης - σχήμα λόγου έτσι?)
Από τη μία δεν το παίζεις ξερόλας αλλά από την άλλη θεωρείς ότι οι γνώσεις σου (πάνω στο θέμα της αυτοκίνησης τουλάχιστον) είναι πολύυυυυ μπροστά από τον καθένα εδώ μέσα.
ΟΚ εμείς έχουμε κατέβει από τον Άρη ενώ εσείς έχετε μείνει στην προ απόσυρσης εποχή.
-
Σε μια έρευνα που δεν έχεις διάθεση να αμφισβητήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό θα καταλήξεις σίγουρα σε αποτυχία!
Εσυ για παραδειγμα εχεις διαθεση να αμφισβητησεις τον ιδιο σου τον εαυτο? Γιατι οι αποψεις που παρουσιαζεις ειναι απολυτες και εριστικες προς τους υπολοιπους.
Διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά όλο το thread από την αρχή και πες μου αν συμφωνείς με αυτό που μόλις έγραψες.
To εχω διαβασει (οπως και άλλα θεματα στα οποια εχεις εκφρασει τις αποψεις σου) και εχω να σου πω: Μην απαντας στην ερωτηση με ερωτηση.
-
....
-
ΟΚ εμείς έχουμε κατέβει από τον Άρη ενώ εσείς έχετε μείνει στην προ απόσυρσης εποχή.
Το μυστικό αγαπητέ είναι να γίνεσαι ένα με την ιστορία! Και η ιστορία όπως γνωρίζεις δεν γνωρίζει όρια. Ούτε μένει στο 60, ούτε ξεκινάει από την απόσυρση. Ξεκινά από το μηδέν και τελειώνει στο άπειρο!
-
(Επαναφέρω το Quiz.)
**QUIZ (on-topic) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ **
Πότε η λέξη οπαδός έχει περισσότερο αρνητική σημασία;
Όταν είσαι οπαδός μιας ιδέας ή όταν είσαι φανατικός εχθρός του οπαδού/οπαδισμού; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά όλο το thread από την αρχή και πες μου αν συμφωνείς με αυτό που μόλις έγραψες.
To εχω διαβασει (οπως και άλλα θεματα στα οποια εχεις εκφρασει τις αποψεις σου) και εχω να σου πω: Μην απαντας στην ερωτηση με ερωτηση.
Τί ερώτηση σου έκανα;
-
Τί ερώτηση σου έκανα;
καλα κοροιδευομαστε τωρα??
'πες μου αν συμφωνείς με αυτό που μόλις έγραψες' θα μπορουσες να το πεις, 'συμφωνεις με αυτο που μολις εγραψες??', indirect question νομιζω το λενε.
-
Δεν είναι σωστό να βάζεις όρους σε μια συζήτηση. Η συζήτηση είναι όπως ο έρωτας. Δεν γίνονται με όρους. Τα αφήνεις να κυλήσουν μόνα τους!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ôçí ðÜôçóåò îáíÜñèá! Ãéá ôá ìïíôÝëá Üëëç þñá, ìç öïâÜóáé üôáí Ýñèåéò ìå ôï êáëü èá îáíáðéáóôïýìå.
¸÷åéò ôçí ôÜóç íá ôï ðáßæåéò äÜóêáëïò, îåñüëáò, äßêáéïò êáé äåí îÝñù ôé Üëëï. Ðñïóðáèåßò íá ðéáóôåßò áðü öñÜóåéò (ðïõ ãñÜöù ðÜíù óôç âéáóýíç ìïõ) ãéá íá äåßîåéò ôé?ÌÁ ÖÕÓÉÊÁ ÏÔÉ ÅÉÓÁÉ ÏÐÁÄÏÓ. Åãþ âáñéÝìáé íá øÜ÷íù ôá ëÜèç óïõ (åêôüò áí åßóáé çìßèåïò êáé äåí êÜíåéò) êáé óõ ôï ÷áâÜ óïõ.
Êeep walking (Ýôóé äåí ãñÜöåôáé? )
ÅÉÌÁÉ ÏÐÁÄÏÓ!!!
Îåñüëáò äåí ôï ðáßæù , ïýôå åßìáé , áðëÜ ðáñôáçñþ ,üðùò ëÝåé êáé ï AR, ïôß åäþ ìÝóá ç áõôïêßíçóç îåêéíÜåé ìå ôçí áðüóõñóç!!!
¼óï ãéá ï áí êÜíåéò ëÜèç ðÜíù óôçí âéáóýíç óïõ äåêôü áëëÜ ðïõ Þèåëåò íá ôï îÝñù?Á ìÜëéóôá äçëáäÞ åìåßò åßìáóôå ïé Üíèñùðïé ôùí óðçëáßùí êáé åóåéò ïé ðïëéôéóìÝíïé Ýíáí áéþíá ìðñïóôÜ, åíá ðñÜãìá.(óôï èÝìá ôçò áõôïêßíçóçò - ó÷Þìá ëüãïõ Ýôóé?)
Áðü ôç ìßá äåí ôï ðáßæåéò îåñüëáò áëëÜ áðü ôçí Üëëç èåùñåßò üôé ïé ãíþóåéò óïõ (ðÜíù óôï èÝìá ôçò áõôïêßíçóçò ôïõëÜ÷éóôïí) åßíáé ðïëýõõõõ ìðñïóôÜ áðü ôïí êáèÝíá åäþ ìÝóá.
ÏÊ åìåßò Ý÷ïõìå êáôÝâåé áðü ôïí ¶ñç åíþ åóåßò Ý÷åôå ìåßíåé óôçí ðñï áðüóõñóçò åðï÷Þ.
Èåùñþ ôéò ãíþóåéò ìïõ ëßãï ðÜíù ôïõ ìåôñßïõ.
ÁðëÜ ãéá åäþ ðÝñá ...åßìáé öùóôÞñáò!!! -
Δεν είναι σωστό να βάζεις όρους σε μια συζήτηση. Η συζήτηση είναι όπως ο έρωτας. Δεν γίνονται με όρους. Τα αφήνεις να κυλήσουν μόνα τους!κανεις λαθος, τιποτα δεν μπορει να γινει χωρις καποιους ορους-κανονες!
Ειδικα μια συζητηση, η οποια απαιτει ο ενας να απανταει στα ερωτηματα και επιχειρηματα του αλλου και οχι να θετει μονο δικα του.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν είναι σωστό να βάζεις όρους σε μια συζήτηση. Η συζήτηση είναι όπως ο έρωτας. Δεν γίνονται με όρους. Τα αφήνεις να κυλήσουν μόνα τους!
Ειδικα μια συζητηση, η οποια απαιτει ο ενας να απανταει στα ερωτηματα και επιχειρηματα του αλλου και οχι να θετει μονο δικα του.
Τέλος πάντων. Ομοίως δεν μπορεί να διεξαχθεί μία συζήτηση όταν σε αυτή διατυπώνονται απόλυτες τοποθετήσεις, όπως η παρακάτω...
Γιατι οι αποψεις που παρουσιαζεις ειναι απολυτες και εριστικες προς τους υπολοιπους.
Είπαμε, η αλήθεια είναι δύσκολο πράγμα, η αξία της και η τεκμηρίωσή της δεν αποτυπώνονται μέσα σε 2 αράδες. Όπως ο έρωτας!
-
**Απλά για εδώ πέρα ...είμαι φωστήρας!!!**
ΟΚ αυτό ήθελα να ακούσω επιτέλους.
Μετά και από αυτό εγώ τουλάχιστον έκλεισα σαν άνθρωπος.Από αύριο αγοράζω Alfa μπας και πάρω και γω λίιιιγο ''φως''
Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!
Άκου ΦΩΣΤΗΡΑΣ
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
**ÁðëÜ ãéá åäþ ðÝñá ...åßìáé öùóôÞñáò!!!
**
ÏÊ áõôü Þèåëá íá áêïýóù åðéôÝëïõò.
ÌåôÜ êáé áðü áõôü åãþ ôïõëÜ÷éóôïí Ýêëåéóá óáí Üíèñùðïò.Áðü áýñéï áãïñÜæù Alfa ìðáò êáé ðÜñù êáé ãù ëßéééãï ''öùò''
¸ôóé êáé áëëéþò óôçí ÅëëÜäá üôé äçëþóåéò åßóáé!
¶êïõ ÖÙÓÔÇÑÁÓ
Τι σχέση έχει αυτό που είπα με αυτό που απάντησες?
Το εδώ πέρα αναφερόταν στο Forum , δεν ξέρω αν εσύ το έκανες αναγωγή π.χ. στα Βαλκάνια !!!
Και ναι , να πάρεις Alfa!!! -
**ÁðëÜ ãéá åäþ ðÝñá ...åßìáé öùóôÞñáò!!!
**
ÏÊ áõôü Þèåëá íá áêïýóù åðéôÝëïõò.
ÌåôÜ êáé áðü áõôü åãþ ôïõëÜ÷éóôïí Ýêëåéóá óáí Üíèñùðïò.Áðü áýñéï áãïñÜæù Alfa ìðáò êáé ðÜñù êáé ãù ëßéééãï ''öùò''
¸ôóé êáé áëëéþò óôçí ÅëëÜäá üôé äçëþóåéò åßóáé!
¶êïõ ÖÙÓÔÇÑÁÓ
Τι σχέση έχει αυτό που είπα με αυτό που απάντησες?
Το εδώ πέρα αναφερόταν στο Forum , δεν ξέρω αν εσύ το έκανες αναγωγή π.χ. στα Βαλκάνια !!!
Και ναι , να πάρεις Alfa!!!Επίσης απέκοψες την φράση από τα συμφραζόμενα με τρόπο που αλλοιώνει το νόημα...
Συγνώμη αλλά αυτό δεν σε τιμάει...
Συγνώμη πάλι...Θεωρώ τις γνώσεις μου λίγο πάνω του μετρίου.
[Διάσπαση] Η ψυχολογία του οπαδού, φανατισμός κλπ..