-
-
-
-
Αν και δεν είμαι φαν είχα πάει στην προηγούμενη συναυλία πριν 7 χρόνια, ήταν φανταστικά!
Οσοι μπορείτε να πάτε.
-
εδώ ρε γιάννο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=12376
-
Έρχονται για να μαζέψουν κάτι ένσημα που τους λείπουν για τη σύνταξη...
Δε λέω, πολύ καλοί στα νιάτα τους αλλά πλέον δε θα έδινα τόσα λεφτά για πάρτη τους. Βέβαια, γούστα είναι αυτά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εδώ ρε γιάννο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=12376προλαβανε και το ειπανε ????
delete please.......
-
heaven - rolling stones
ενα απο τα must κομματια που εχει η cdιερα μου οταν παω με 1000
ο 'παπους' ο mick, βαζει κατω τους περισσοτερους απο εμας..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
heaven - rolling stonesενα απο τα must κομματια που εχει η cdιερα μου οταν παω με 1000
Με ποσα?????????
Στο θέμα μας....Στην τελευταια τους συναυλία(και καλα ελεγαν τοτε) ειχα παει και ηταν αρκετα καλα.....
Λεω να ξαναπαω μιας και ισως αυτη να ειναι οντως η τελευταια τους στα μερη μας και γιατι μεγαλωσα λογω του πατερα μου με τη μουσική τους -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
heaven - rolling stones
ενα απο τα must κομματια που εχει η cdιερα μου οταν παω με 1000
Με ποσα?????????
Άλογα εννοεί. Δεν το ξέρεις ότι είναι από τους πρώτους τυχερούς που πήραν τη Βεϊρόν; Και λείαν συντόμως θα αποκτήσει κι άλλα, αφού τελείωσε με το προγραμματάκι που δούλευε.
-
Πόσο θα έχει το εισητήριο??
Πάντως πρόσφατα πήγα και στου Phill Collins στο ΣΕΦ και ήταν πολύ ωραία! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πόσο θα έχει το εισητήριο??
Πάντως πρόσφατα πήγα και στου Phill Collins στο ΣΕΦ και ήταν πολύ ωραία!καμια 70αρα συν???
-
Θυμάμαι κάποτε που οι συμφοιτητές μου σε κοιτάγανε περίεργα αν δεν ήσουν φαν των Stones. Σε θεωρούσαν λιγότερο αριστερό και προοδευτικό.
Μα ρε παιδιά, οι Stones ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πολιτικοποίηση! Το 99.99999999999% των τραγουδιών τους για γκόμενες είναι γραμμένο. Εντάξει, βγάλανε κάαααααααααααποτε κι ένα 'Paint It Black'... So what?
-
Μα ρε παιδιά, οι Stones ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πολιτικοποίηση! Το 99.99999999999% των τραγουδιών τους για γκόμενες είναι γραμμένο. Εντάξει, βγάλανε κάαααααααααααποτε κι ένα 'Paint It Black'... So what?
αυτο τους κανει λιγοτερο σημαντικους?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θυμάμαι κάποτε που οι συμφοιτητές μου σε κοιτάγανε περίεργα αν δεν ήσουν φαν των Stones. Σε θεωρούσαν λιγότερο αριστερό και προοδευτικό.Μα ρε παιδιά, οι Stones ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πολιτικοποίηση! Το 99.99999999999% των τραγουδιών τους για γκόμενες είναι γραμμένο. Εντάξει, βγάλανε κάαααααααααααποτε κι ένα 'Paint It Black'... So what?
Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Δεν είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένοι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα άλλα τραγούδια τους ειναι lovesongs. Μάλλον θα ξεχνάς τραγούδια όπως για παράδειγμα το Sympathy For The Devil. Τον χαρακτηρισμό κακά παιδιά δεν τους τον έδωσαν βέβαια για την πολιτική τους δράση αλλά για το πρωτοπόρο για την εποχή στυλ. Αυτοί είναι οι κύριοι ιδρυτές της Rock μουσικής.
-
...το ξερετε οτι πριν αρκετα (πολλα) χρονια ειχανε πιασει το μικ τζαγκερ με δυο κιλα κοκο?
πηγε δικαστηριο για εμπορια, απολογηθηκε λεγοντας 'εχμμ, να μωρε, κανω ενα παρτυ και ηθελα το κατιτις μου για τους καλεσμενους μου, δεν ειμαι εμπορος' και αθωωθηκε
αυτα ειναι παιδια!
-
Τα εισητήρια πάντως έχουν **μέση τιμή ** 75 Ευρώ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο τους κανει λιγοτερο σημαντικους?
Όχι, αλλά δεν τους κάνει και συγκρότημα-σημαία της όποιας... αριστεράς. Άλλωστε, ο ίδιος ο Jagger είχε δηλώσει πως είναι αριστερός με δεξιές τσέπες.
-
Θέλω να πάω γιατί είναι θρυλικό συγκρότημα και είναι από αυτά που πρέπει να δεις μια φορά στη ζωή σου.... Και πόσες δυνατότητες θα έχουμε??
-
Σωστά... Πόσων ετών είναι άλλωστε τώρα; 70;
ROLLING STONES