-
Tι κριτικές είχε; Αφού είναι κινέζικα δε μπορείς να βρεις αντίστοιχά τους σε αξιόπιστα ''φυσικά'' καταστήματα όπως bangood, gearbest κλπ;
-
Έχει 98,8% θετικές κριτικές από πάνω από 100.000 πωλήσεις.
Αλλά χθες αργά το βράδυ κατάλαβα τι έχει παιχτεί. Το πακέτο ήρθε από Μαλαισία, ο πωλητής (ebay shop) είναι Κίνα και μάλλον μου έστειλαν από Μαλαισία ότι βρήκαν μπροστά τους. Και τώρα ο Κινέζος υποτίθεται θα πρέπει να βγάλει άκρη με Μαλαισία. Χαιρετίσματα!...Gearbest, bangood δεν έχω μπει ποτέ.
Από http://www.aliexpress.com έχω αγοράσει δύο φορές. Και τις δύο την πάτησα και οι πωλητές αδιαφόρησαν.
Μόνο από το http://www.geekbuying.com δεν είχα πρόβλημα. Θα κοιτάξω να δω αν έχει τα ακουστικά που ψάχνω.
Αυτά ψάχνω: https://www.ebay.co.uk/itm/321746488245 ... 1746488245και μου έστειλα αυτά με τις καρδούλες...
-
απο κινεζο παντα φωτο κατα το unpaking παντα ανοιγμα case sto ebay μετα την απαντηση η μη απαντηση του κινεζου την ιδια μερα τα λεφτα εχουν μπει πισω . ειναι το περιφημο ebay money back carantee , δεκαδες περιπτωσεις και δεν εχω χασει ποτε λεφτα απο κινεζους .
-
και το aliexpress εχει επιστροφη χρηματων ψαξτε το ρε παιδια . απο τα αλλα μονο το bangood ειναι συζητήσιμο και να σου βαλουν χρηματα πισω . Επισης το bangood εχει το καλο οτι μπορεις να ζητησεις αποστολη αντι για την δωρεαν και priority line οπου με λιγα λεφτα παραπανω σου ερχεται στη βδομαδα και δεν περναει τελωνειο .
Και στο aliexpress μπορεις να βρεις καποια που στελνονται με χωρις τελωνειο , θελει ψαξιμο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει 98,8% θετικές κριτικές από πάνω από 100.000 πωλήσεις.98,8% είναι πολύ χαμηλό, ειδικά για τόσο μεγάλο αριθμό συναλλαγών.
Τουλάχιστον 2200 συναλλαγές δεν έγιναν σωστά. -
Καλημερα Μανωλη χαθηκαμε.
-
Όντως το είναι χαμηλό το ποσοστό. Καλύτερα αγορές από τα μεγάλα κινέζικα καταστήματα και πάντα tracking, γύρω στο 1€ είναι η επιβάρυνση.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Καλημερα Μανωλη χαθηκαμε.Καλημέρα otso
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Έχει 98,8% θετικές κριτικές από πάνω από 100.000 πωλήσεις.
98,8% είναι πολύ χαμηλό, ειδικά για τόσο μεγάλο αριθμό συναλλαγών.
Τουλάχιστον 2200 συναλλαγές δεν έγιναν σωστά.Είχα ζαλιστεί από το ψάξιμο και μόλις τα είδα τα παρήγγειλα.
Νόμιζα ότι ποσοστά πάνω από 98% δείχνουν καλούς πωλητές.Τώρα πρέπει να ψάξω και στο Aliexpress.
-
Βάλε λίγο μονωτική επάνω από την καρδούλα και τελείωσε το θέμα.
Προσωπικά, Αγορές eBay = δεν το κλαίω ακόμα και αν δεν δουλεύει. Γι αυτό δεν είναι ΠΟΤΈ πάνω από 20€. Τι είχαμε, τι χάσαμε..
-
SOS
Βοήθεια!
Αγόρασα από ebay από Αγγλικό κατάστημα πράγματα αξίας 100euro!
Και ο τύπος μου τα έστειλε με UPS! Έλεος δηλαδή!!!!!!Υπάρχει δίκτυο UPS στην Ελλάδα;
Μου ήρθε ένα email και μου λέει ότι κάποια στιγμή αύριο θα γίνει παράδοση!!
Η UPS είναι κλειστή, δουλεύει μέχρι τις 6 το απόγευμα.Αν λείπω από το σπίτι τι γίνεται;;; Χάνεται το δέμα;;;;;;;;
Πάνε τα λεφτά μου;;;;
-
Φυσικά και υπάρχει δίκτυο στις μεγάλες πόλεις και όπου δεν υπάρχει τα στέλνουν με συνεργαζόμενη. Εμένα έχει τύχει να μου έρθουν με Speedex και Γενική.
Πάντα πριν την παράδοση παίρνουν τηλ. αν έρθουν κατευθείαν και δε σε βρουν αφήνουν ειδοποίηση. Το tracking το έχεις, πάρε τους και ένα τηλ και ρώτα τους πως θα έρθει στην περιοχή σου. -
+1 στα παραπάνω. Για να στο στείλει με UPS σημαίνει ότι παραδίδουν Ελλάδα, είτε οι ίδιοι είτε συνεργάζονται. Στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν 2 καταστήματα για Ελλάδα. Όταν είχα πάρει κάτι από Αγγλία είχε αλλάξει 2-3 εταιρίες... αλλά με το tracking number το βρίσκεις και από τη μια στην άλλη. Ένα τηλέφωνο θα σε διαφωτίσει.
-
Ω ρε παιδιά με σώσατε!!!!!
Ευχαριστώ.Πριν 10 χρόνια είχα παραγγείλει κάτι αξίας 150euro και ήρθε με UPS και έτρεχα στο αεροδρόμιο για εκτελωνισμούς, με χρέωσαν και έξτρα κόστη αποστολής και τελικά έσκασα άλλα 300euro.
Και έχασα και ένα μεροκάματο.
Ελπίζω να μην χάσω το δέμα γιατί έφαγα το κόσμο όλο για να φέρω αυτά τα πραγματάκια.
Παρακάλεσα τον Άγγλο να μου τα στείλει παρόλο που δεν στέλνει Ελλάδα.Είναι για το Chevrolet ανταλλακτικά και εξαιτίας του εξουσιοδοτημένου συνεργείου ψάχνω μόνος μου...
-
Mε εκτελωνισμούς μπλέκεις αν είναι εκτός ΕΕ τα προιόντα, από UK παρά το BRexit νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.
-
Ελπίζω να μην χαθεί το πακέτο, γιατί διαφορετικά την έκατσα την βάρκα....
-
Τελικά μπούρδες εντελώς.
Εμ, ήξερα εγώ γιατί πανικοβλήθηκα.
Το πακέτο είναι στον αέρα εντελώς.Η UPS από το αεροδρόμιο στέλνει αυτοκίνητο...
Δεν συνεργάζεται με καμία courier εταιρεία.
Aν δεν βρει τον παραλήπτη αφήνει χαρτί και πρέπει να καλέσει (το πολύ μέχρι τις 4 το απόγευμα) ο παραλήπτης για κανονισθεί άλλη μέρα και ώρα παράδοσης.
Δεν παραδίδουν σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
Διαφορετικά ο παραλήπτης πάει στο Αεροδρόμιο και καλά ξεμπερδέματα...Όταν τα έλεγα εγώ, κάτι ήξερα.
Και του τα έλεγα του Άγγλου.
Αυτός νομίζει ότι είμαστε Αγγλία εδώ και όλα είναι οργανωμένα.
Δεν έχουν καταλάβει οι Άγγλοι ότι είμαστε το Μπαγκλαντές των Βαλκανίων. -
Ψύχραιμα και μην πανικοβάλλεσαι! Μια χαρά θα σου παραδώσει η UPS το δέμα στο σπίτι.
Κατά την πάγια τακτικη όλων των εταιριών courier, την πρώτη φορά θα έρθουν στη διεύθυνση που έχεις δώσει ότι ώρα τους βολεύει και αν δεν σε βρουν θα αφήσουν σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας. Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα κανονίσεις μια μέρα και ένα δίωρο - τρίωρο που σε βολεύει. Πιθανώς μπορείς να αλλάξεις ακόμη και τη διεύθυνση παράδοσης (π.χ. να στο φέρουν στη δουλειά αντι για το σπίτι), εφόσον μιλάμε για Αθήνα.
Υ.Γ.1 : Βανάκια της UPS (Ford Transit) βλέπω να κυκλοφορούν συνεχώς.
Υ.Γ.2 : Don't worry, be happy! Είναι κρίμα να αγχώνεσαι για μικροπράγματα και μου δείχνεις γενικά αγχώδης τύπος...
-
Μόνο αγχώδης; Έχω φρικάρει.
Με την DHL που περιμένω από Γερμανία δέμα, κανόνισα μέσα σε 5 λεπτά να έρθει στην εργασία μου τις ώρες που είμαι στο γραφείο.Θα περάσει αύριο.
Με την UPS πολύ απλά αυτό δεν μπορεί να γίνει...
Θα περάσει κάποια στιγμή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Είτε περάσει από το σπίτι, είτε από την εργασία, αυτό λένε. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα περάσει κάποια στιγμή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.Βάσει της εμπειρίας μου με αρκετές εταιρίες courier, το πλέον πιθανό είναι να έρθουν 9 με 3, οπότε δώσε τους τη διεύθυνση της δουλειάς σου.
Πάντως να ξέρεις ότι γενικά δεν θέλουν χρονικό περιορισμό γιατί δεν τους βολεύει, αλλά οι περισσότεροι, αν τους πιέσεις, σου δίνουν ένα εύρος 3 ωρών. Επειδή και αυτοί θέλουν να φύγει το δέμα από τα χέρια τους, πες τους ότι θα είσαι στη δουλειά κάποιες συγκεκριμένες ώρες και νομίζω ότι θα στο φέρουν τότε.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)