-
Από eBay.de ή uk και απευθείας κάρτα και από ευρωπαίους πωλητές και με λίγη τύχη.
Αμερική και Κίνα δύσκολο. PayPal πεθαμένο. Μέλλον άγνωστο.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά γιατί αντιμετωπίζετε τόσες δυσκολίες;
Εγώ χρησιμοποιώ κανονικά και το Paypal και έχω κάνει πολλές αγορές από Κίνα.
-
Με χρεωστική ουτε ebay ,ούτε sport direct από αγγλία που ψώνιζα!! Για Pay pal ούτε λόγος φυσικά!!!
Τα cc ακούγεται θα κοπούν το καλοκαίρι του 2016..... -
Στο paypal δοκίμασες και με το 2ο email; Δύο φορές κατάφερα και έβαλα στο balance.
-
Και εγώ χθές δεν κατάφερα να κάνω αγορά από ebay με την πιστωτική mastercard της εθνικής.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο paypal δοκίμασες και με το 2ο email; Δύο φορές κατάφερα και έβαλα στο balance.Πάνο μόνο έτσι (το οποίο δεν το κάνω γιατί δεν το κατέχω το θέμα). Με τον κλασικό τρόπο του Paypal όπως παλιά δεν ...
Μαλλον τυχαίο ή τυχερό η μία μου φορά πριν λίγο καιρό από το ebay.de που δυο καλώδια usb για το κινητό μου έρχονται.
Στα ebay.uk & de έχουν και επιλογή πληρωμής απευθείας από την πιστωτική/χρεωστική. Δεν ξέρω όμως πόσο ασφαλές είναι. -
Αφού βάζεις πανεύκολα balance στο ebay... Γιατί παιδευεστε;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αφού βάζεις πανεύκολα balance στο ebay... Γιατί παιδευεστε;Εννοείς στο paypal?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αφού βάζεις πανεύκολα balance στο ebay... Γιατί παιδευεστε;Γιατί είναι κοροϊδία το 3%
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Και εγώ χθές δεν κατάφερα να κάνω αγορά από ebay με την πιστωτική mastercard της εθνικής.Απο οσο ξερω με οποιαδηποτε καρτα της Alpha και της Εθνικης ποτε γινεται και ποτε οχι. Το δευτερο email πιανει σε καρτες Πειραιως και Εurobank. Στην Prepaid της Πειραιως πιανει απο οσο μου λεει ενας γνωστος. Στην Eurobank διαβαζω πως και εκει πιανει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο paypal δοκίμασες και με το 2ο email; Δύο φορές κατάφερα και έβαλα στο balance.
Πάνο μόνο έτσι (το οποίο δεν το κάνω γιατί δεν το κατέχω το θέμα). Με τον κλασικό τρόπο του Paypal όπως παλιά δεν ...
Μαλλον τυχαίο ή τυχερό η μία μου φορά πριν λίγο καιρό από το ebay.de που δυο καλώδια usb για το κινητό μου έρχονται.
Στα ebay.uk & de έχουν και επιλογή πληρωμής απευθείας από την πιστωτική/χρεωστική. Δεν ξέρω όμως πόσο ασφαλές είναι.Κώστα δεν είναι κάτι δύσκολο, ακολουθείς βήμα βήμα τις οδηγίες απλά δεν πιάνει πάντα με την πρώτη και δυστυχώς οι προμήθειες είναι μεγάλες. Εμένα στα 200€ τα 11 περίπου πήγανε εκεί.
-
Λόγω cc και περιορισμενων αποστολών από έξω περίμενα να έχει μειωθεί και η αναμονή για την παραλαβή.
Απλές αποστολες:
2 εβδομάδες από UK
7 μέρες από Γερμανία
35 μέρες από Ιταλία.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ποσο καιρο κανει να ερθει πακετακι - φακελος απο Αμερική;
Priority Mail International με USPS
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποσο καιρο κανει να ερθει πακετακι - φακελος απο Αμερική;Priority Mail International με USPS
3 με 4 εβδομαδες bebes. Απο Αγγλια και σε εμενα παντα 10 με 14 ημερες εκανε. Απο Ιταλια κολυμπωντας τα φερνουν; Σε λιγο καιρο που θα μπουμε σε εορταστικη περιοδο και μπορει να υπαρχει καμια καθυστερηση. Βασικα οπως μας πανε χρημα δεν θα υπαρχει.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ποσο καιρο κανει να ερθει πακετακι - φακελος απο Αμερική;
Priority Mail International με USPS
3 με 4 εβδομαδες bebes. Απο Αγγλια και σε εμενα παντα 10 με 14 ημερες εκανε. Απο Ιταλια κολυμπωντας τα φερνουν; Σε λιγο καιρο που θα μπουμε σε εορταστικη περιοδο και μπορει να υπαρχει καμια καθυστερηση. Βασικα οπως μας πανε χρημα δεν θα υπαρχει.
ξεκινησε την προηγουμενη Πεμπτη, Σαββατο εφυγε απο Αμερικη για Ελλαδα, ηλπιζα να το εχω σημερα...
πολυ αισιοδοξος ειμαι;
παιζει βεβαια να καθυστερησει και στο τελωνειο...
-
Και τελωνειο bebes να περασει δεν θα κανει πανω απο 4 εβδομαδες. Απο amazon.com δλδ το Αμερικανικο που στελνει με ταχυμεταφορικη μου κανει 10 με 14 μερες. Με USPS οταν παραγγελνω ειμαι στις 20 με 30 μερες μαξιμουμ. Υπομονη φιλε.
-
Με όλα αυτά που διαβάζουμε το paypal δλδ δουλεύει κανονικά για εμάς;εννοώ λόγο cc....
-
Έχω την εντύπωση πως ακόμα με τον κανονικό τρόπο το Paypal δεν ισχύει για τις ελληνικές κάρτες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει αλλάξει?
-
Το έχω ξαναγράψει.
Από αρχές Σεπτεμβρίου δουλεύω κανονικά το Paypal με πιστωτικές κάρτες της Alpha Bank (Visa Bonus και American Express). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το έχω ξαναγράψει.
Από αρχές Σεπτεμβρίου δουλεύω κανονικά το Paypal με πιστωτικές κάρτες της Alpha Bank (Visa Bonus και American Express).Eίσαι από τους ελάχιστους..................
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)