-
Because the currency conversion from euro to dollars and on the refund, dollars to euros, the final cost of my loss would be almost $ 5. As you understand your offer of $2 refund is not a real solution.
So if you do not want a case to be opened you should refund at least the total price i paid which is almost 4 dollars if i remember right. Otherwise a new open case is one way road!Yours
-
Να τους απαντησω αυτο ή βα ανοιξω case?
-
3,62$ = 2,6€ , 2$ = 1,50€ Τι case να ανοίξεις και τι να ζητήσεις; Δεν το παίζω άπλας ούτε έχω τα λεφτά για πέταμα, αλλά σκέψου η όλη φασαρία γίνετε για 1€ ουσιαστικά. Το σπάσιμο νεύρων και ο χρόνος σου πόσο κάνει; Εγώ μπορεί και να το πετούσα κάτι τόσο ευτελές και να μην ασχολιόμουν. Στο κάτω κάτω όταν αγοράζεις κάτι με το κιλό μάλλον είσαι υποψιασμένος ότι δεν θα είναι και η καλύτερη ποιότητα.
-
Είμαι περίεργος, τί αντικείμενο είναι και γιατί δεν δουλεύει? Μήπως μπορείς να το ανοίξεις και να το φτιάξεις?
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
3,62$ = 2,6€ , 2$ = 1,50€ Τι case να ανοίξεις και τι να ζητήσεις; Δεν το παίζω άπλας ούτε έχω τα λεφτά για πέταμα, αλλά σκέψου η όλη φασαρία γίνετε για 1€ ουσιαστικά. Το σπάσιμο νεύρων και ο χρόνος σου πόσο κάνει; Εγώ μπορεί και να το πετούσα κάτι τόσο ευτελές και να μην ασχολιόμουν. Στο κάτω κάτω όταν αγοράζεις κάτι με το κιλό μάλλον είσαι υποψιασμένος ότι δεν θα είναι και η καλύτερη ποιότητα.Χάσιμο χρονου; Νεύρα; Για όλα αυτα θα έπρεπε να είχε ανοίξει ήδη case και ούτε χρόνο θα έχανε ούτε σπάσιμο νεύρων.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Απο ebay παρελαβα ενα αντικειμενο που δεν λειτουργει ομως. Το πληρωσα 3,62$. Πρωτη επαφη με το πωλητη και μου απανταει. Τα εξης και να μην ανοιξω case ( σε προηγουμενο μνμ). Σε παρομοιες περιπτωσεις ανοιγα χωρις πολλα πολλα case και εφτιαχναν refund μεσω paypal. Τωρα μου ζηταει να μην ανοιξω και μου δινει λιγοτερα απο οσα πληρωσα. Βα συμπληρωσω οτι μεταφορικα ειχε free, τοκοστος μαλλον ηταν ενσωματωμενο.ologize for all the troubles caused to you.
- We refund you $2 , OK? Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee.
You can keep it and do not need to return. - After the refund, do hope you can leave us Postive Feedback with over 4 stars scores.
- If not agree, we would like to know your solution.
Please don't be angry or leave any feedback before you email us, we hope to solve problem peacefully.
Πες τους ότι την άλλη βδομάδα , σκάει μύτη στην Κίνα ο φίλος σου ο Kacey ....
- We refund you $2 , OK? Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee.
-
Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να σας στείλουν δέμα με i-parcel...
Παραγγελία 10.06 από Amazon Γερμανίας και ακόμη περιμένω...
Από τις 30.06 λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά σε εμένα ακόμη τίποτα. -
Κάτι βίδες πάντως που παρήγγειλα από Γερμανό έμπορο ebay (German location) ήρθαν σε 3 μέρες
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
3,62$ = 2,6€ , 2$ = 1,50€ Τι case να ανοίξεις και τι να ζητήσεις; Δεν το παίζω άπλας ούτε έχω τα λεφτά για πέταμα, αλλά σκέψου η όλη φασαρία γίνετε για 1€ ουσιαστικά. Το σπάσιμο νεύρων και ο χρόνος σου πόσο κάνει; Εγώ μπορεί και να το πετούσα κάτι τόσο ευτελές και να μην ασχολιόμουν. Στο κάτω κάτω όταν αγοράζεις κάτι με το κιλό μάλλον είσαι υποψιασμένος ότι δεν θα είναι και η καλύτερη ποιότητα.Ακριβώς η λογική των απατεώνων.
Ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με ένα αντικείμενο αξίας 3-4 ευρώ; Και όποιος κάτσει να ασχοληθεί δε θα του κάνουμε full refund αλλά θα του πούμε να του βάλουμε τα μισά λεφτά οπότε θα κερδίσου και από εκεί 1-2 ευρώ.
Σκίσιμο θέλουν λέμε.Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι τα 2, 3 ή 4 ευρώ το θέμα αλλά ότι σε περνάνε για μαλάκα και τα κονομάνε εις βάρος ανυποψίαστων.
Και σιγά τη φασαρία και την ταλαιπωρία δλδ να κάνεις 2 κλικς και να γράψεις 5 αράδες. Ούτε 5 λεπτά δουλειά.
-
Ακριβώς.
Sent from Corsair's brick
-
Ειμαι στο τσακ να πατησω check out σε αγορα online 265€!!!
Και εχω υποσχεθει οικονομια
-
Πάτα!
Μια ζωή την έχουμε -
Καλά κάνω εγώ και σε θέματα e-shopping (e-banking κλπ) παραμένω φάση
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά κάνω εγώ και σε θέματα e-shopping (e-banking κλπ) παραμένω φάσηΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
Είδα κι αυτά
http://www.myshoe.gr/andrika/athlhtika/ ... 81@887654@
αλλά δεν μου αρέσει η άσπρη σόλα.
Βασικά θεωρητικολογούμε...
Έχω προγραμματιστεί να μπαίνω σε **Σάιλοκ MODE **μέσα σε λίγα λεπτά αφότου μπανίσω κάτι και δεν ψωνίζω τίποτα... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πάτα!
Μια ζωή την έχουμε2 ημερες ανοιχτος ο υπολογιστης στην εν λογω σελιδα. Τελικα πατησα σημερα
265 eur για
1 tshirt
1 polo μπλουζα
1 jacket
1 1 μπρελοκ! -
Για ανέβασε φωτο να δουμε!
Μεγεια! -
Με γεια, να έρθουν γρήγορα.:-)
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειμαι στο τσακ να πατησω check out σε αγορα online 265€!!!Και εχω υποσχεθει οικονομια
Δεν ξέρω σε ποιον/-αν 'υποσχέθηκες οικονομία', αλλά αν υπάρχουν τέτοιες συμφωνίες, πρέπει να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση για να αποφευχθούν γκρίνιες αργότερα.
Το έχω δει από την αντίθετη πλευρά: γυναίκα γνωστού πήρε τσάντα 1200 ευρώ και πήγαινε για κούρες ομορφιάς 100άδων ευρώ χωρίς να λέει κουβέντα.
Το διαπίστωσε ο ίδιος όταν ξεδιάλεγε τις αποδείξεις για την εφορία.
Τούρκος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τούρκος.#monokwlo
Καλά κάνω εγώ και σε θέματα e-shopping (e-banking κλπ) παραμένω φάση
γιατί ετσι σύντροφε?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πάτα!
Μια ζωή την έχουμε2 ημερες ανοιχτος ο υπολογιστης στην εν λογω σελιδα. Τελικα πατησα σημερα
265 eur για
1 tshirt
1 polo μπλουζα
1 jacket
1 1 μπρελοκ!Γιωργη τα εχεις δοκιμασει πρωτα;
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)