-
Τι δικαστήρια ρε focusman, έλεος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι δικαστήρια ρε focusman, έλεος.και διπλωματικο επεισοδιο με απελάσεις διπλωματων θα γινει μιλαμε....
-
Γιώργο είναι καλός ο πωλητής; Διάβασε τα αρνητικά και ουδέτερα feedback του. Υποθέτω ότι θα σου δίνει το δικαίωμα το ebay να ανοίξεις case. Αλήθεια, η πληρωμή πώς έγινε; Μέσω του ebay ή κατευθείαν μέσω του paypal δίνοντάς σου email ? Μπέρδεμα ρε γαμώτο, γιατί δεν έκανες νέα παραγγελία εξ'αρχής; Τέλος πάντων, κάνε λίγο υπομονή μερικές ημέρες και ζήτα του οπωσδήποτε tracking nr.
-
Δεν ψωνισε από eBay αν δεν απατωμαι. Γιωργαρε τα έκανες που τα έκανες που-τα-να στείλε ενα email να ξεκαθαρισεις την κατάσταση. Τζάμπα είναι
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ψωνισε από eBay αν δεν απατωμαι. Γιωργαρε τα έκανες που τα έκανες που-τα-να πάρε ένα τηλ να ξεκαθαρισεις την κατάσταση. Τζάμπα είναιSent from Corsair's brick
Fixed
-
Σας έχει τύχει στο PayPal το 'Sorry we are not able to process this payment' (ή κάπως έτσι) ?
Το Google-άρισα και είναι για 1002 διαφορετικούς λόγους -
Μου έχει τύχει μία γιατί δεν είχα λεφτά στη κάρτα ( ) και μία γιατί μαλακίζοταν το paypal και μετά απο 5' έγινε κανονικά...
Δοκίμασε αργότερα... -
Δυστυχως ποτε,παντα μου παιρνει τα λεφτα
-
Από χτες προσπαθώ και εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο, το δοκίμασα προ ολίγου...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δεν ψωνισε από eBay αν δεν απατωμαι. Γιωργαρε τα έκανες που τα έκανες που-τα-να πάρε ένα τηλ να ξεκαθαρισεις την κατάσταση. Τζάμπα είναι
Fixed
Καλυτερα να είναι όλα γραπτά και ας είναι λίγο πιο αργή η διαδικασία.
-
Σημερα το πρωι ηρθε mail και απο το μαγαζι και απο την dhl οτι ξεκινησε η αποστολη. Επιασαν τοπο τα mail που τους εστειλα χθες!! Εγραψα μαλακιες χθες, τωρα που τα ξαναδιαβαζω αλλα οκ οταν αγχωνομαι φτιαχνω ακομα και τα χειροτερα σεναρια!
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δεν ψωνισε από eBay αν δεν απατωμαι. Γιωργαρε τα έκανες που τα έκανες που-τα-να πάρε ένα τηλ να ξεκαθαρισεις την κατάσταση. Τζάμπα είναι
Fixed
Scripta manent carfanatic. Ειδικα σε αγοραπωλησιες. Συμφωνω καργα με Μιραζ!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σημερα το πρωι ηρθε mail και απο το μαγαζι και απο την dhl οτι ξεκινησε η αποστολη. Επιασαν τοπο τα mail που τους εστειλα χθες!! Εγραψα μαλακιες χθες, τωρα που τα ξαναδιαβαζω αλλα οκ οταν αγχωνομαι φτιαχνω ακομα και τα χειροτερα σεναρια!Αλλη φορα, βρίσκε κανα νέο ανθρωπο που να το χει με το ιντερνετς, γιατι κακα τα ψεμματα αμα εχεις μια Α ηλικια, δεν πολυνοιωθεις τι κανεις και τι πατας...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από χτες προσπαθώ και εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο, το δοκίμασα προ ολίγου...Ναι παίζει γενικά.
Δοκίμασε καμιά μέρα αργότερα θα έλεγα -
Παιδια καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι καινουργια στις αγορες απο το internet,εχω κανει 2 παραγγελειες η μια απο e-bay στης 27/5 και η αλλη απο το alliexpress στις 2/6..λοιπον η παραγγελεια απο το e-bay δν εχει tracking number και δεν ξερω που βρισκεται το δεμα αλλα φοβαμε επειδη μενω σε πολυκατοικια μην εχει ερθει τιποτα και μου το εχουν τσιμπησει,η ερωτηση μου εδω ειναι αν θα μπορουσα να στειλω μυνημα στον πωλητη να μου πει αν εχει μπει ελλαδα..και στο alliexpress εχω tracking number αλλα απο τις 10/6 εχει κολλησει στο Departure from outward office of exchange, GR και στα ελτα στο Item in conta IPS, IPS πηρα τηλ στα ελτα και μου ειπαν οτι δεν εχει μπει ελλαδα αλλα λεω εγω τωρα γινεται 11 μερες να μην εχει ερθει ελλαδα???οποιος μπορει ας με βοηθησει,ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας κουρασα!!!
-
Από την στιγμή που δεν έχει tracking number, είναι προφανές πως ο πωλητής δεν μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται το δέμα σου. Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα με τον πωλητή και την περιοχή που μένεις. Δέμα από Κίνα μπορεί να κάνει από 1 εβδομάδα (πολύ σπάνιο) μέχρι 1,5 μήνα (όχι τόσο σπάνιο).
Σχετικά με το αν κλέβουν στην οικοδομή σου, αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να έχεις το νου σου και μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις. Δεν πιστεύω πάντως πως στην συγκεκριμένη περίπτωση συνέβει κάτι τέτοιο, λογικά απλά δεν έχουν έρθει ακόμη τα δέματα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μερικές ημέρες ακόμη υπομονή
-
Οκ σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση..υπομονη λοιπον!!!
-
Έκανα μια παραγγελία μέσω ebay. Ο πωλητής είναι στην Αμερική, μου έστειλε κανονικά το δέμα (με USPS εννοείται) και μου έδωσε κανονικά tracking number. Βέβαια ο αριθμός δουλεύει μόνο για όσο το πακέτο 'κινείται' στην Αμερική, με το που έφυγε από Αμερική σταμάτησε να ανανεώνει τις πληροφορίες.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω τρακ και στην Ελλάδα; -
Είναι LK*****?
-
Θα στο εμφανίσει το site των ΕΛΤΑ, όοοταν το σκαναρουν στο αεροδρόμιο.
-
Όχι όλα, εξαρτάται τον κωδικό. πχ ένα LK δε σκαναρίστηκε ποτέ και μου είπαν ότι δε τα σκανάρουν αυτά επειδή είναι απλό ταχυδρομείο.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)