-
Άνοιξα dispute στο alixpress.com , ok λειτούργησε
Πολύ λερα ο κινέζος seller, δύο μήνες και το αντικείμενο ήταν ακόμα Κίνα... κοντά στο δίμηνο του λέω δεν θα έρθει, δώσε τα λεφτά και κατέβασε ότι δικαιολογία υπήρχε.
Ανοίγω case αλλά κρατάει ελάχιστο 15 μέρες να τα βρείτε μεταξύ σας.....
Ο τύπος να κάνει τον Κινέζο μέχρι τελευταία μέρα....
Λήγει το 15 ήμερο και μπαίνει στη μέση το Alibaba....σε λίγες ώρες μου στέλνει email ο seller ότι πιστεύει δίκαια ζητάω refund και συμφωνεί....
Σε δύο μέρες τα λεφτά μπήκαν πιστωτικό στην master -
παιδια ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?
Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 25-11-2013 10:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-11-2013 07:36 IPSλετε θα προλαβει να ερθει μεχρι 28? μιας και ειναι δωρο;
-
Πηρα γαματο παπλωμα απο amazon.de
http://www.amazon.de/dp/B001JT7FMM/ref= ... 61_TE_item
και μολις παρελαβα στον αναμενομενο χρονο.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Πηρα γαματο παπλωμα απο amazon.dehttp://www.amazon.de/dp/B001JT7FMM/ref= ... 61_TE_item
και μολις παρελαβα στον αναμενομενο χρονο.
αγαπάμε Amazon.de
-
Βερστίν νιχ ντόιτς ... χερ Κορσέρ ...
-
Εχει ψωνισει κανεις απο το http://www.asos.com να μας πει με ποιο ταχυδρομειο ερχεται ελλαδα royal mail;; και στην Ελλαδα ποιος τα παραλαμβανει;; γιατι παραγγειλα κατι απο εκει και το asos δεν ενημερωνει με ποια εταιρεια τα στελνει ουτε δινει tracking number απλα ενημερωνει μονο ποτε σταλθηκε και ποτε ερχεται και λιγο αργησε το δεμα...
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Εχει ψωνισει κανεις απο το http://www.asos.com να μας πει με ποιο ταχυδρομειο ερχεται ελλαδα royal mail;; και στην Ελλαδα ποιος τα παραλαμβανει;; γιατι παραγγειλα κατι απο εκει και το asos δεν ενημερωνει με ποια εταιρεια τα στελνει ουτε δινει tracking number απλα ενημερωνει μονο ποτε σταλθηκε και ποτε ερχεται και λιγο αργησε το δεμα...Με ΕΛΤΑ.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-11-2013 07:36 IPSλετε θα προλαβει να ερθει μεχρι 28? μιας και ειναι δωρο;
σημερα ηρθε , επαρχια χωριο , σε μια μερα ,απο το αεροδρομιο ,τα ελτα ειναι τα πιο γρηγορα οταν θελουν , και μαλιστα ο ταχυδρομος τα φερνει εδω και 2 μηνες με το δικο του αυτοκινητο, και δεν ειναι ο μονος και αλλους 2 εχω δει σε γειτονικες περιοχες. τι στο διαολο τρεχει, αν ο ταχυδρομος δεν ειχε αυτοκινητο δεν θα παιρναμε γραμματα;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εχει ψωνισει κανεις απο το http://www.asos.com να μας πει με ποιο ταχυδρομειο ερχεται ελλαδα royal mail;; και στην Ελλαδα ποιος τα παραλαμβανει;; γιατι παραγγειλα κατι απο εκει και το asos δεν ενημερωνει με ποια εταιρεια τα στελνει ουτε δινει tracking number απλα ενημερωνει μονο ποτε σταλθηκε και ποτε ερχεται και λιγο αργησε το δεμα...
Με ΕΛΤΑ.
Θενκιουυυυ...αλλα εδω ερχεται αλλο μπερδεμα σημερα πηγα ελτα και εκει μου λενε οτι ακομα δεν υπαρχει ακομα δεμα στο ονομα μου και μου ειπανε οτι αυτοι παραλαβανουν τα δεματα απο royal mail παω και acs γιατι κατι διαβασα οτι πλεον η royal mail συνεργαζεται με την acs παω και εκει ουτε εκει το δεμα και μου λενε και αυτοι με την σειρα τους οτι αυτοι παραλαμβανουν τα δεματα απο την royal mail και επικοινωνησα και με το asos και δεν μου λενε με ποια εταιρια το στειλανε το δεμα απλα να περιμενω μια εβδομαδα ακομα και ξαναμιλαμε τοτε βγαλτε ακρη τωρα...
-
Εκείνο που μου είπαν πριν λίγο καιρό ΕΛΤΑ ΚΑΙ ACS είναι ότι απο την Royal mail οι μεν πρώτοι παραλαμβανουν τις απλές αποστολές, οι δε δεύτεροι τις συστημενες με κωδικό αποστολής.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
σημερα ηρθε , επαρχια χωριο , σε μια μερα ,απο το αεροδρομιο ,τα ελτα ειναι τα πιο γρηγορα οταν θελουν , και μαλιστα ο ταχυδρομος τα φερνει εδω και 2 μηνες με το δικο του αυτοκινητο, και δεν ειναι ο μονος και αλλους 2 εχω δει σε γειτονικες περιοχες. τι στο διαολο τρεχει, αν ο ταχυδρομος δεν ειχε αυτοκινητο δεν θα παιρναμε γραμματα;
Προφανώς ο ταχυδρόμος έχει 'αγροτικό δρομολόγιο' και για αυτό έρχεται με το δικό του αυτοκίνητο.Αγροτικό δρομολόγιο πηγαίνει αυτός που έχει δικό του αυτοκίνητο ή μηχανάκι και η εταιρεία,του πληρώνει ενα πάγιο ποσό βάσει των χλμ που έχει υπολογίσει αυτή.Αφου έχεις και ταχυδρόμο που έρχεται συχνά,εισαι και τυχερός,γιατί υπάρχουν και περιοχές που τους ψάχνουν με το κυάλι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκείνο που μου είπαν πριν λίγο καιρό ΕΛΤΑ ΚΑΙ ACS είναι ότι απο την Royal mail οι μεν πρώτοι παραλαμβανουν τις απλές αποστολές, οι δε δεύτεροι τις συστημενες με κωδικό αποστολής.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Οπου συστημενες βαλτε και τα γραμματα μέσα
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Παρήγγειλα από το eastbay κάτι πραματάκια και τους ζήτησα αν γίνεται να το σημειώσουν ως δώρο. Φυσικά πήρα τ'@@ μου Τουλ. τους είπα αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μικρότερο πακέτο. Την περασμένη φορά σε ποσό ίδιας παραγγελίας είχα πληρώσει 3€ για εκτελωνισμό αλλά η κούτα ήταν τεράστια. Περιμένω και μια μπαταρία laptop από us, ελπίζω να μη με ξεσκίσουν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παρήγγειλα από το eastbay κάτι πραματάκια και τους ζήτησα αν γίνεται να το σημειώσουν ως δώρο. Φυσικά πήρα τ'@@ μου Τουλ. τους είπα αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μικρότερο πακέτο. Την περασμένη φορά σε ποσό ίδιας παραγγελίας είχα πληρώσει 3€ για εκτελωνισμό αλλά η κούτα ήταν τεράστια. Περιμένω και μια μπαταρία laptop από us, ελπίζω να μη με ξεσκίσουνΤα 3€ εχουν καταργηθει νομιζω
Κρατα τις παραγγελιες κατω απο 100$ (χωρις τα μεταφορικα) και δεν θα εχεις προβλημα,παραγγελνω χρονια τωρα απο eastbay ετσι και ολα ΟΚ. -
Καλησπερα παιδια , βρηκα ενα εξαρτημα που ηθελα εδω και καιρο στο ebay , το οποιο βρισκεται στο texas .
Η τιμη μαζι με τα μεταφορικα ειναι 1230 ευρω .
Τι γινεται με τον εκτελωνισμο στην Ελλαδα ??
Θα πληρωσω κατι extra και ποσο ?ευχαριστω ......
-
Ένα 1800άρι στο νερό.
Τι είναι; Ηλεκτρονικό; -
Πλαισιο ποδηλάτου
..... Τόσο πολλά ;;
-
Νομίζω γλιτώνεις φόρο αν στο στείλουν σας δώρο.
-
Aν σου κατσει η στραβγ πιο λιγα θα σου ερχονταν ενα εισητιριο μεχρι τεξας
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλησπερα παιδια , βρηκα ενα εξαρτημα που ηθελα εδω και καιρο στο ebay , το οποιο βρισκεται στο texas .
Η τιμη μαζι με τα μεταφορικα ειναι 1230 ευρω .
Τι γινεται με τον εκτελωνισμο στην Ελλαδα ??
Θα πληρωσω κατι extra και ποσο ?ευχαριστω ......
Πλαισιο ποδηλατου,δηλαδη ενα ματσο σωληνες
Αν σου βαλουν ενα τιμολογιο 99$ εισαι ΟΚ
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)