-
FullHD 32'' θα πρέπει να κάθεσαι ένα μέτρο μακριά
-
Τελικά πήρα την LG (47LA691S) κι έχω πάθει πλάκα με τη καθαρότητα της εικόνας και το πόσο ζωντανά είναι τα χρώματα.
Επίσης ο ήχος είναι φοβερός. Αυτό το 3d effect και κάτι άλλα κόλπα που κάνει στον ήχο είναι πολύ ωραία.
Πολύ εντυπωσιακός κι ο σχεδιασμός καθώς το πολύ λεπτό πλαίσιο γύρω-γύρω 'εξαφανίζεται' όταν τη κοιτάς από μακριά και δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση είναι frameless.
Τελικά μέσα είχε μόνο το magic remote, αλλά θα μου στείλουν μου είπαν και το κανονικό.
Μου λείπει βεβαίως το ambilight της Philips και δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από την ευκρίνεια των sd καναλιών της digea μέσω του OTE TV.
Τι λύση προτείνετε για κάποια πηγή φωτός για να μη κουράζει?
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε η εικόνα να βελτιωθεί λίγο περισσότερο στα sd της digea?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε η εικόνα να βελτιωθεί λίγο περισσότερο στα sd της digea? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε η εικόνα να βελτιωθεί λίγο περισσότερο στα sd της digea?
ή απλά μια καλή plasma
Καλορίζικη! Η philips τι πρόβλημα είχε; Κατάρα με αυτές τις philips. Κι εγώ τη δική μου ένα 6μηνο την ανέχτηκα (το μόνο που μου λείπει είναι το ambilight ... άντε λίγο και η περιστρεφόμενη βάση).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ή απλά μια καλή plasma
Καλορίζικη! Η philips τι πρόβλημα είχε; Κατάρα με αυτές τις philips. Κι εγώ τη δική μου ένα 6μηνο την ανέχτηκα (το μόνο που μου λείπει είναι το ambilight ... άντε λίγο και η περιστρεφόμενη βάση).
Thx.
Δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα η philips πέρα από ένα μικρό, ελαφρύ και διάφανο σύννεφο 2πόντων τέρμα αριστερά το οποίο πρέπει να το ψάξεις για να το βρεις που δεν δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στη θέαση. Μιας και ρωτάς, το αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται και γιαυτό η τιμή είναι και συζητήσιμη.
Το ambilight μου λείπει και μένα και ψάχνω να βρω τρόπο να το αντικαταστήσω.
Πείτε τίποτα για ρυθμίσεις. ...το wizard που έχει δε βοήθησε και πολύ στα sd.
-
Ζητείται 42αρα λευκή ή ασημένια με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη σε όσο γίνεται πιο ελκυστική τιμή.
Ακούω προτάσειςxperia z 4.2.2 aosp
-
Ενα προβλημα που εχω με τα ψηφιακα καναλια ειναι οτι μερικα δεν παιζουν στην Σονυ ΝΧ710 που εχω ενω στην Νχ720 που ειναι ενα χρονο μετα μοντελλο παιζουν. Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στηννκωδικοποιηση ή στο λογισμικο;
-
Παίδες...τη βοήθειά σας.
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη ποιότητα της εικόνας της LG και σκέφτομαι να την επιστρέψω (αν μπορώ αν και πήρα το εκθεσιακό κομμάτι) και να πάρω αυτή τη Philips:
http://www.whathifi.com/review/philips-47pfl6008
Δηλαδή σε σχέση με τη προηγούμενη Philips που είχα, η LG δε μου φαίνεται καλύτερη σε ποιότητα στο sd, στο hd ας πούμε ότι είναι ΟΚ.
-
Τι ποιότητα περιμένεις να δεις στα SD κανάλια ρε Νίκο; Αν βγάλεις κάπως το ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ (σε κάποιες εκπομπές) τα άλλα έχουν τραγική εικόνα. Και όσο πιο μεγάλη είναι η TV τόσο εντονότερα φαίνεται το πρόβλημα.
Τόση μεγάλη διαφορά έχει από τη Philips; LED δεν είναι και οι 2; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι ποιότητα περιμένεις να δεις στα SD κανάλια ρε Νίκο; Αν βγάλεις κάπως το ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ (σε κάποιες εκπομπές) τα άλλα έχουν τραγική εικόνα. Και όσο πιο μεγάλη είναι η TV τόσο εντονότερα φαίνεται το πρόβλημα.
Τόση μεγάλη διαφορά έχει από τη Philips; LED δεν είναι και οι 2;Ίσως δεν το εξήγησα σωστά.
Η ποιότητα των ίδιων καναλιών (μέσω ΟΤΕ TV) στην Philips που είχα πριν (47' και αυτή αλλά LCD) είναι πιο καλή (πιο crisp) από την LG και μιλάμε για τηλεόραση 3ετίας με 100hz. Τις έβαλα side-by-side.
Και αναφέρομαι στο ΣΚΑΙ.
-
Χμ δεν μπορεις να βγαλεις καμια φωτο να δουμε Νικ?
Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων?Εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμισεις. Το wizzard του, οδηγιες online και εχω παιξει με τα παντα δυο μερες τωρα.
Τα προσωπα δεν ειναι καθαρα στα δελτια για παραδειγμα. Τοσο η Χουκλη οσο και η Κοσιωνη ενω πριν εβλεπες λεπτομερειες, τωρα βλεπεις λιγοτερες.
Θα την επιστρεψω για αυτη:
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... 7t_12/prd/Sent from a mobile device
-
Πάλι philips; Vivere Pericolosamente
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πάλι philips; Vivere PericolosamenteIn philips we trust (με 5ετη εγγυηση) :shiftty:
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων?Εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμισεις. Το wizzard του, οδηγιες online και εχω παιξει με τα παντα δυο μερες τωρα.
Τα προσωπα δεν ειναι καθαρα στα δελτια για παραδειγμα. Τοσο η Χουκλη οσο και η Κοσιωνη ενω πριν εβλεπες λεπτομερειες, τωρα βλεπεις λιγοτερες.
Περιεργο να επιμενεις σε φιλιπς, τωρα νομιζω την αγορασε μια γιαπωνεζικη εταιρεια δεν εχει καμμια σχεση με Ολλανδια.
Γιατι δεν δοκιμαζεις την Σονυ; Εγω με την δικη μου Σονυ ειμαι ευχαριστημενος, καλη εικονα και αρκετα φυσικα χρωματα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενα προβλημα που εχω με τα ψηφιακα καναλια ειναι οτι μερικα δεν παιζουν στην Σονυ ΝΧ710 που εχω ενω στην Νχ720 που ειναι ενα χρονο μετα μοντελλο παιζουν. Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στηννκωδικοποιηση ή στο λογισμικο;Παιδες καμμια βοηθεια σε αυτο; Δεν βλεπω κανενα απο τα προγραμματα της ΝΕΡΙΤ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Περιεργο να επιμενεις σε φιλιπς, τωρα νομιζω την αγορασε μια γιαπωνεζικη εταιρεια δεν εχει καμμια σχεση με Ολλανδια.
Γιατι δεν δοκιμαζεις την Σονυ; Εγω με την δικη μου Σονυ ειμαι ευχαριστημενος, καλη εικονα και αρκετα φυσικα χρωματα.
Κοίτα, τη στιγμή που με ικανοποιεί περισσότερο η εικόνα της και έχω συνηθίσει το ambilight γιατί όχι?
Το λάθος το έκανα που δοκίμασα την LG, έπρεπε να μείνω στη Philips.
Θα πάω σπίτι αργότερα να βγάλω φωτογραφία να μου πείτε...
-
^^ Εγω παλι απορω πως και αλλαξες..Το ambilight τα σπαει!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
^^ Εγω παλι απορω πως και αλλαξες..Το ambilight τα σπαει!Γιατί μου έλεγαν ότι η LG είναι συνολικά καλύτερη και ότι οι Philips παθαίνουν εύκολα ζημιά...
Should have known better...
-
Οι Φίλιψ έχουν πάνελ Σαρπ?
help! τηλεορασεις hdtv !!