-
'Άτοκες' εννοείς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'Άτοκες' εννοείς.Τι εννοείς;
1249/36 είναι.
Sent from a mobile device
-
Οτι ο οποιος τόκος ειναι ηδη ενσωματωμενος στην τιμη.
Και απο μενα LG -νομιζω οτι υπερτερει και σε θεμα media player.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
'Άτοκες' εννοείς.
Τι εννοείς;
1249/36 είναι.
Οκ... λοιπον...
Ο (Α) σου πουλα κάτι 1200 ευρω και σου κανει ατοκες δοσεις. Ο (B) σου πουλα το ιδιο ακριβως αντικειμενο 900 ευρώ χωρις καμια δόση γενικώς.
Συνεχίζεις να πιστευεις
- οτι ο (Α) σου κανει πραγματικά ατοκές δόσεις
- οτι (Α) εχει συμπεριλάβει στην τιμή το κόστος των ατοκων δόσεων + bonus.
- ο (Β) φέρνει παραεισαγωγες απο Μογκαντισου
- ο (B) τα εκλεψε απο φορτηγό και τα πουλά χωρις παραστατικά, κατάμαυρα
Κυκλωσε την σωστή απάντηση
-
Εγω θα παρω απο τον Γ στα 1800 ευρω. Ειναι Apple.
-
Νομίζω γενικά το Media Markt και ο Κοτσό δεν κάνουν 100% άτοκες. Βάνουν και ένα μικρό τόκο, ποσό που είναι συνήθως αστείο αλλά δεν παύει να είναι τόκος.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
'Άτοκες' εννοείς.
Τι εννοείς;
1249/36 είναι.
Οκ... λοιπον...
Ο (Α) σου πουλα κάτι 1200 ευρω και σου κανει ατοκες δοσεις. Ο (B) σου πουλα το ιδιο ακριβως αντικειμενο 900 ευρώ χωρις καμια δόση γενικώς.
Συνεχίζεις να πιστευεις
Εχει διαφορα να αγοραζεις απο γνωστο μαγαζι σε σχεση με μικρο. Απο καποιο σημειο και μετα δεν αξιζει να χανεις χρονο στο καλυτερο ντιαλ αλλα να ασχολεισαι με πιο αποδοτικα πραγματα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχει διαφορα να αγοραζεις απο γνωστο μαγαζι σε σχεση με μικρο. Απο καποιο σημειο και μετα δεν αξιζει να χανεις χρονο στο καλυτερο ντιαλ αλλα να ασχολεισαι με πιο αποδοτικα πραγματα.
συμφωνοι, αλλα στο δικο μας σενάριο δεν έχουμε μικρό μαγαζί...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
'Άτοκες' εννοείς.
Τι εννοείς;
1249/36 είναι.
Οκ... λοιπον...
Συνεχίζεις να πιστευεις
Α αυτο λες, ναι οκ παιζει αυτο...αλλα προτιμω να το πληρωσω μακροπροθεσμα παρα τωρα.
Το πλαισιο παντως την εχει ενα 100ακο κατω με εντοκες, οποτε ειναι το ιδιο πραγμα.
Οπως λεει ο wantone, απο ενα σημειο και μετα δεν αξιζει να ψαχνεις το καλυτερο ντιλ...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εγω θα παρω απο τον Γ στα 1800 ευρω. Ειναι Apple. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κι αυτό πού κολλάει στη συγκεκριμένη περίπτωση;
-
Και εγω δεν βλεπω τον λογο να τρεχω πανω κατω στην Αθηνα ή να αγοραζω τηλεοραση απο γερμανια για να γλυτωσω 100ε σε κατι που αγοραζεται καθε 5-10 χρονια.
Το κυνηγι της καλυτερης τιμης μπορει να αποδωσει καλυτερα σε ηλεκτρονικα μικρου μεγεθους οπως κινητα και λαπτοπ και γενικα αποδειδει μεχρι ενος σημειου, απο εκει και περα υπαρχουν πιο παραγωγικες ασχολιες.
-
^τί;
-
Ερώτηση άσχετου...μόνο 3d blu-ray μπορούν να παίξουν 3d ταινίες ή οποιοδήποτε blu ray player (πχ PS3)?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ερώτηση άσχετου...μόνο 3d blu-ray μπορούν να παίξουν 3d ταινίες ή οποιοδήποτε blu ray player (πχ PS3)?Στην LG ακομα και με εξωτερικο σκληρο μεσω usb μπορει να παιξει. Αρκει η ταινεια να ειναι blu ray or 3D.
-
Hannibal τι κανει η lg 960 σου????
Τρελλα ειναι!!! Απλα τωρα χαλαμε ratio!!!! Γιατι δεν αξιζει να κατεβαζουμε μια ταινια με απλα καλη αναλυση!!! οποτε παμε σε 720 ή 1080 (7-13 gb)!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Hannibal τι κανει η lg 960 σου????Τρελλα ειναι!!! Απλα τωρα χαλαμε ratio!!!! Γιατι δεν αξιζει να κατεβαζουμε μια ταινια με απλα καλη αναλυση!!! οποτε παμε σε 720 ή 1080 (7-13 gb)!!!
Καλα ειναι και οι δυο....
-
Προτείνετε οι γνώστες καμία Low budget 37' 40' για εξοχικό !!
Μοναδικό must να έχει Mpeg4 και να δέχεται usb ...
-
Έβαλα πωλητήριο στη Philips μου αν ενδιαφέρεται κάποιος:
viewtopic.php?f=9&t=54196
-
Ψαχνω για 32αρα για το εξοχικο πρεπει να ειναι φουλ HD 1080p. Δεν γινεται πιο μεγαλη γιατι ο χωρος ειναι πολυ μικρος.
Σκεφτομαι αυτη εδω:
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157272
Θα την χρησιμοποιω με το λαπτοπ που εχει HDMI εξοδο για να βλεπω διαφορες εκπομπες απο ΗΠΑ μεσω διαδυκτιου(Hulu plus, NetFlix, HBO Go κτλ. Επισης εχω ενα slingbox στις ΗΠΑ οποτε βλεπω την τηλεοραση μου μεσω διαδυκτιου.
Και σε καποια φαση τηλεοραση μεσω κεραιας η ΟΤΕ ΤV.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης αξιζει τον κοπο να ψαξω για τηλεοραση multi system(αμερικανικο/ευρωπαικο κτλ) ; Τις βρισκω στις ΗΠΑ σε οχι ασχημες τιμες αλλα θα ειναι λιγακι μπελας να την κουβαλαω στην Ελλαδα. Τι θα γινει στο τελωνειο; Δεν θελω να μπλεξω ουτε να να την κουβαλησω αμα βρω κατι στην Ελλαδα.
Ευχαριστω για την βοηθεια.
Νικος
help! τηλεορασεις hdtv !!