-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Χμμμ τωρα που το λες νομιζω δεν βρισκαμε μεσω της εφαρμογης το σωστο βιντεο και το βρηκαμε μεσω browser.
Βασικά μελετάω την περίπτωση Android Media Player - Android Mini PC.
Τα '+':
- Τηλεόραση με HDMI με την μια γίνεται smart, πιο smart δεν γίνεται!
- Έχεις έναν media player
- Όλες εφαρμογές Android (youtube, skype, browsers κτλ)
- χαμηλό κόστος του, περίπου όσο και τα media player σκέτα.
- WiFi (δεν χρειάζεται να ψάχνεις για κανένα αντάπτορα, που από μονά τους κάνουν σχεδόν όσο και το Android Mini PC)
- Ενα ασύρματο πληκτρολόγιο + καναπέ =
κάπου είχα δει ότι κάποιες smart tv έχουν θέμα με το flash οπότε και σε σένα το ίδιο έγινε. το youtube παίζει με τεχνολογία flash.
η καλύτερη λύση είναι εξωτερικό media player. πήρα ένα φρέσκο για κάτω από 50 ευρώ. και καλύτερα να μην... είναι smart η TV
-
Τι λέει για το Android mini PC
Παιδια κανεις την τηλεοραση σου tablet android και συγχρονως εχεις και media player.Εχω βαλει ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι microsoft και ειναι σαν εχεις υπολογιστη στην τηλεοραση.Browsing απιστευτα γρηγορο,ολες οι android εφαρμογες,ειδικα αν εισαι εξοικοιωμενος με το android.
Συνδεωμαι και στις αλλες συσκευες ασυρματα,πχ εχω μια ταινια στον αποκωδικοποιητη την βαζω και παιζει απο εκει.Τι αλλο?Ακομα το ψαχνω.Θα το δω και στα παιχνιδια. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τι λέει για το Android mini PCΠαιδια κανεις την τηλεοραση σου tablet android και συγχρονως εχεις και media player.Εχω βαλει ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι microsoft και ειναι σαν εχεις υπολογιστη στην τηλεοραση.Browsing απιστευτα γρηγορο,ολες οι android εφαρμογες,ειδικα αν εισαι εξοικοιωμενος με το android.
Συνδεωμαι και στις αλλες συσκευες ασυρματα,πχ εχω μια ταινια στον αποκωδικοποιητη την βαζω και παιζει απο εκει.Τι αλλο?Ακομα το ψαχνω.Θα το δω και στα παιχνιδια.Έχουμε κάποιο link ως προς το που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο? Σε μεγάλες αλυσίδες δεν έχει πάρει το μάτι μου. DLNA θα υποστηρίζει λογικά έτσι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι λέει για το Android mini PC
Παιδια κανεις την τηλεοραση σου tablet android και συγχρονως εχεις και media player.Εχω βαλει ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι microsoft και ειναι σαν εχεις υπολογιστη στην τηλεοραση.Browsing απιστευτα γρηγορο,ολες οι android εφαρμογες,ειδικα αν εισαι εξοικοιωμενος με το android.
Συνδεωμαι και στις αλλες συσκευες ασυρματα,πχ εχω μια ταινια στον αποκωδικοποιητη την βαζω και παιζει απο εκει.Τι αλλο?Ακομα το ψαχνω.Θα το δω και στα παιχνιδια.Έχουμε κάποιο link ως προς το που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο? Σε μεγάλες αλυσίδες δεν έχει πάρει το μάτι μου. DLNA θα υποστηρίζει λογικά έτσι?
Προς τα παρόν είμαι στην κατάσταση μελέτης του θέματος... κάτι είδα στο skroutz, αλλά δεν ξέρω πια μοντέλα είναι αξιόπιστα, πια κορυφαία ...
Για το συγκεκριμένο μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο (έβαλα το λινκ) ... -
Θα με ενδιέφερε άμεσα αν δεν κάνει πάνω από 100€ (χωρίς σκληρό εννοείται). Αν βρεις τίποτα καλό πόσταρε κάνα λινκ.
Στο avclub δυστυχώς δεν είμαι γραμμένος.
-
Έχετε καμιά άποψη για την Samsung UE37EH5000;; Τη βρήκα σε πολύ καλή τιμή, την αγόρασα και την περιμένω.
Είναι led (υπό συζήτηση τι είδους, που έχει τα led), full HD με ενσωματωμένο HD αποκωδικοποιητή, όμορφη με στενά περιθώρια (αν και παχιά).
Κάποιοι λένε για ανάγκη ρύθμιση εικόνας και προτείνουν.... θα χρειαστεί να ασχοληθώ;Από ψάξιμο για δοκιμές είδα ότι σχεδόν δεν υπάρχει,δεν αναφέρεται καν σαν μοντέλο ενώ υπάρχουν οι 32 και οι πιο μεγάλες. Δοκιμές έχουν γίνει στην 32άρα για την οποία λένε πολύ καλή εικόνα για την τιμή της χωρίς ευκολίες και περιορισμένη γωνία θέασης και συνδέσεις. Και μάλλον διατίθεται με τουλάχιστον 2 διαφορετικά πάνελς, η 37 μόνο με ένα διαφορετικό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό συγκριτικά με την 32.
Αυτά που λέτε για android media player ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα.
-
Θα με ενδιέφερε άμεσα αν δεν κάνει πάνω από 100€ (χωρίς σκληρό εννοείται). Αν βρεις τίποτα καλό πόσταρε κάνα λινκ.Στο avclub δυστυχώς δεν είμαι γραμμένος.
Ο γνωστός μας από το avclub μας απάντησε:
Εγω προς το παρον εχω παρει το minix neo x5 για μενα και το mk808b για ενα φιλο.Με του φιλου ακομα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω..
-
Στο Amazon ξεκινάνε σχετικά χαμηλά, π.χ. αυτό JUSTOP K9 £39.99!
Και το ΜΙΝΙΧ Νεο Χ5 £72.89 ...Τα specification δεν μελέτησα, δεν ξέρω τις λεπτομερείς ... ίσως στο θέμα στο avclub θα βρείτε κάτι ..
-
Ενδιαφέρον αυτό το Minix.
-
Δες και αυτό :
Kimdecent MX7 Android 4.2 - US $92.99
-
Κατα καιρους τετοια διαολακια παιζουν και στα 10-20 ευρω.Κινεζιες μεν,αλλα την κανουν τη δουλεια.Πιστευω ακομα κ 100 ευρω για ενα τουμπανακι αξιζουν.Κανουν τρελο gadget την TV
-
Πως τα λένε, δηλαδή τι ζητάμε στην αναζήτηση για να τα βρούμε;
Και μετά με τι κριτήρια διαλέγουμε αφού δεν βλέπω να έχω ξανακούσει τέτοιες μάρκες; -
Δεν πρέπει να χει ασχοληθεί ακόμα καμία σοβαρή μάρκα με αυτά. Στην ουσία smartphones είναι με ανεπτυγμένη συνδεσιμότητα.
-
Δεν πρέπει να χει ασχοληθεί ακόμα καμία σοβαρή μάρκα με αυτά. Στην ουσία smartphones είναι με ανεπτυγμένη συνδεσιμότητα.Ακριβώς!
Απλα κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα ,... Στο θέμα στο avclub θα βρεις κάτι.. -
αυτό πήρα πριν λίγο καιρό
http://www.linkdelight.com/013244-Egrea ... layer.htmlδεν είναι android, linux box είναι. αλλά αν θες τρέχει προσωμοίωση android αν θες να τρέξεις κάνενα apk
κυρίως για δυνατό media player το παίρνουν και κυκλοφορούν πολλά custom firmwares
-
και μπορουν αυτα τα κερατακια android να παιξουν ταινια 1080HD με ηχο της προκοπης ας πουμε?
Του κοτσαρεις πανω σκληρο δισκο και παιζει? -
Ο χρήστης glf έγραψε:
αυτό πήρα πριν λίγο καιρό
http://www.linkdelight.com/013244-Egrea ... layer.htmlδεν είναι android, linux box είναι. αλλά αν θες τρέχει προσωμοίωση android αν θες να τρέξεις κάνενα apk
κυρίως για δυνατό media player το παίρνουν και κυκλοφορούν πολλά custom firmwares
Πλήρες Linux; Με γραφικό περιβάλλον; Με όλα τα προγράμματα;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Πλήρες Linux; Με γραφικό περιβάλλον; Με όλα τα προγράμματα;Όχι. Είχα ένα Egreat / NMT παλιά. Είναι μάλλον ξεπερασμένα πλέον. Έχουν Linux Kernel και ένα custom περιβάλλον από πάνω. Το UI είναι αρκετά αργό και δεν έχει καμμία σχέση όσον αφορά ευελιξία με ένα xbmc...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
και μπορουν αυτα τα κερατακια android να παιξουν ταινια 1080HD με ηχο της προκοπης ας πουμε?
Του κοτσαρεις πανω σκληρο δισκο και παιζει?το κυριότερο που κοιτάμε είναι το τσιπάκι. σ'αυτό που δείχνω έχει ότι καλύτερο, το RTD1186 της Realtek. είναι καλύτερο από τις πιο πολλές smart tv, παίζει τα πάντα από 3D κάνει 2D->3D και γενικά παίζει τα πάντα. σαν player δεν κολώνει σε τίποτα.
απο κει και πέρα τα εξτρα μπλιμπλίκια είναι που ζητανε αρκετοί όπως browser, internet radio, torrents κτλ.
-
Παιδια μια βοηθεια παρακαλω!
Θα βγει ενας καλος μου φιλος στην Μενεγακη σημερα!!!
Και θελω να γραψω το κομματι που θα ειναι στον αερα σε usb stick μεσω της τηλεορασης. Πηγα να κανω ενα τεστ και μου λεει αυτο
χρονομετρο μη διαθεσημο στη συσκευη usb
το στικ ειναι 16αρι
help! τηλεορασεις hdtv !!