-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάρε τη φθηνότερη
Για αιτιολόγησε. Το γεγονός ότι ψάχνω για οικονομικό μοντέλο δεν σημαίνει ότι αν βρω κάτι καλύτερο δεν θα δώσω τη διαφορά. Έχω και κάποιες απαιτήσεις από τη συσκευή πιθανότατα πάνω απ' το μέσο αγοραστή. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν και Plasma Panasonic που υποτίθεται είναι κορυφή...να κοιτάξω ή όχι?
Plasma Panasonic > Samsung led ?
-
Θέλω να πω ότι όσο και να μην την συμπαθούμε κάποιοι (και εγώ μέσα σε αυτούς εκτός από τον τομέα των τηλεοράσεων της κάποτε) δεν μπορούμε να την βγάζουμε μια εταιριούλα του κ@λου... αλλά και πάλι, το οτι η samsung δίνει πάνελ σε όλους ΔΕΝ κάνει την δική μου samsung να δείχνει καλύτερα στις περισσότερες των περιπτώσεων από την crt Philips. Τώρα αν συγκρίνουμε ίδιας τεχνολογίας tv των δύο εταιριών θα συμφωνήσω ότι η samsung είναι μπροστά.
-
μα με crt δεν εχεις HD, οποτε τι συγκρινουμε ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα με crt δεν εχεις HD, οποτε τι συγκρινουμε ?Τηλεοπτικό πρόγραμμα ή απλό DVD χωρίς upscale...
-
και αποκριση σου βαζω εγω μεσα, κατα τα αλλα ομως αν θες ιντσες (για αναλυση αστο και μην παιρνεις ως παραδειγμα οτι στην ελλαδα εχουμε μεινει πολυ πισω σε αυτο το θεμα) η τηλεοραση φτανει το μεγεθος πλυντηριου οποτε δεν εχει πλεον νοημα να μιλαμε για crt
σε καποια πραγματα ηταν καλυτερες απο τις επιπεδες , αλλα σαν συνολο με τα σημερινα δεδομενα ειναι τουλαχιστον δυσχρηστες
και επειδη εχω ερθει αντιμετωπος με 32αρα crt (ηταν πολυ βαρια η ατιμη ) , χαιρομαι που πηραν ποδι -
και αποκριση σου βαζω εγω μεσα, κατα τα αλλα ομως αν θες ιντσες (για αναλυση αστο και μην παιρνεις ως παραδειγμα οτι στην ελλαδα εχουμε μεινει πολυ πισω σε αυτο το θεμα) η τηλεοραση φτανει το μεγεθος πλυντηριου οποτε δεν εχει πλεον νοημα να μιλαμε για crtσε καποια πραγματα ηταν καλυτερες απο τις επιπεδες , αλλα σαν συνολο με τα σημερινα δεδομενα ειναι τουλαχιστον δυσχρηστες
και επειδη εχω ερθει αντιμετωπος με 32αρα crt (ηταν πολυ βαρια η ατιμη ) , χαιρομαι που πηραν ποδιΝαι ρε δεν το συζητάμε, πλέον είναι πολλά περισσότερα τα πλεονεκτήματα των επίπεδων και επίσης τα περισσότερα dvd players για να μην πούμε για τα blue ray, έχουν upscale. Όταν βάζω Blue ray στο PS3 που το έχω συνδέσει με την samsung είναι μαγεία.
Απλά την philips την είχαμε πάρει τότε 3.200€ (τώρα με αυτά τα λεφτά αγόραζα ότι καλύτερο σε πάνελ) αλλά και για τότε η εικόνα της ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε και δεν μου κάνει η καρδιά να την πετάξω μιας και για να την αγοράσει κάποιος δεν παίζει. Βάρος? 75 ολόκληρα κιλά Το κουτί της με το ζόρι το περάσανε από το κλιμακοστάσιο γιατί δεν είχανε τρόπο να την ανεβάσουν από το μπαλκόνι.
Μόλις στρώσουν τα πράγματα λίγο, στόχος για ταινίες είναι η αντικατάσταση του HD ready Panasonic προβολέα με έναν full HD για να καρφώσω και εκεί ένα blue ray. Μόνο όμως για καλώδιο HDMI από το player ή τον ενισχυτή μέχρι το ταβάνι που είναι ο προβολέας θες καμιά 200αριά εουρος.
-
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με τα dvd players και τα bluray πλεον εχω αποφασισει να μην ξανασχοληθω με τετοια διαολια για διαφορους λογους, πρακτικα το media player μου αυτη τη στιγμη ειναι το λαπτοπ μου (με hdmi) το οποιο παιζει και θα παιζει τα παντα (μεχρι να ψηθει το μπουρουχι το hp ) και γενικα ψηνομαι απο δω και περα να επενδυω σε media pc παρα σε διαφορες αλλες συσκευες
μολις καει το hp (γιατι θα καει και να το ανοιξω για να κανω συντηρηση απο οτι εβλεπα στο youtube ειναι αθλος ) θα φτιαξω ενα μικρο φθηνιαρικο media pc και θα κανω και κανα σκηνικο για 5.1 που δε μπορω τωρα στο λαπτοπ
το θεμα ομως , για να μην ειμαι και offtopic, ειναι οτι πλεον οι τηλεορασεις εχουν γινει αρκετα πιο προσιτες, κοιτουσα πιο πανω αυτη τη led που εβαλε o xenos και μου ετρεχαν τα σαλια και εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι η αθανατη μου 32αρα bravia ειναι καιρος να αλλαχτει για να βλεπω και κανα 1080p , καλα και τα 720 , αλλα θελω το κατι παραπανω
μπορω βεβαια να βλεπω full hd στο pc μου , αλλα η οθονη εκει ειναι μολις 23αρα και οι ιντσες ειναι για τις ταινιες ειναι ζητουμενο
και τωρα που ειπα pc με μια full hd τηλεοραση θα μπορουσα βεβαια να βαλω και το pc στη τηλεοραση για gaming (γιατι μου χει λειψει και το κονσολο-gaming αραχτος στον καναπε) και να στησω ενα ξεφτιλο-pc στο γραφειο για να κανει τις δουλειες
ααα!! σε εξοδα θα μπω παλι καλυτερα να κατσω ησυχος
-
Ακριβό άθλημα Γιώργο (γιατί γαμώτο μεγαλώσαμε και κόπηκε εδώ και πολλά χρόνια το Πατρικό Επίδομα Κάλυψης Τεχνολογικών και Λοιπών Αναγκών Παίδων?) αν ασχοληθείς με εξειδικευμένα μηχανήματα, ακόμα και με τα HTPC...
Το HTPC συνδυασμένο με μια full HD tv είναι η χρυσή τομή για τα πάντα. Από youtube αραχτός στον καναπέ μέχρι μουσική και ταινίες, παιχνίδια χωρίς βγάζε βάζε καλώδια.Οπότε... καλό ψάξιμο και καλοξόδευτα
-
το προβλημα ειναι η τηλεοραση , αμα ξεπερασω αυτο το σκοπελο τα υπολοιπα ειναι σχετικα ευκολα
η χρυση τομη παντως ειναι αυτο που εχει κανει φιλος μου, pc (τερατακι που μπορει να παιξει τα παντα) συνδεδεμενο σε 47αρα τηλεοραση (με 2ο ασυρματο ποντικι για ταινιες και 1 ασυρματο πληκτρολογιο αν θελει να κανει κατι απο μακρια ) , αλλα συνδεδεμενο και σε 23αρι monitor pc λιγο πιο διπλα σε γραφειο ωστε να μπορεις να κανεις κανονικη χρηση pc γιατι δε βολευει μονιμα στην τηλεοραση
επισης ασυρματο χειριστηριο απο xbox (και xbox/ps3) για games και 5.1 (για ταινιες και games)
επισης χαρη στην υπαρξη του γραφειου μπορει να παιξει εκει καποια παιχνιδια (oπως first person, που ειναι καλυτερα με πληκτρολογιο-ποντικι) εκει , αν κρινει οτι τον βολευει καλυτερααλλα πρεπει να εχεις καταλληλο χωρο και να μην εχεις αλλους να σου φορτωνονται για το πώς θα διαμορφωσεις το χωρο σου για να κανεις τοσο θεικο σκηνικο
(περα απο τα οικονομικα, τα οποια αν κινηθεις σωστα μπορει να σου κοστισουν αρκετα λιγοτερο απο το αναμενομενο)με τις τιμες που παιζουν παντως, θα αρχισω να κοιταζω για καμια καινουρια τηλεορασουλα
-
και επειδη εχω ερθει αντιμετωπος με 32αρα crt (ηταν πολυ βαρια η ατιμη ) , χαιρομαι που πηραν ποδι
Η 32αρα CRT μου ζυγίζει 40 κιλά και η 37αρα LCD ζυγίζει 17.
Μην πω φυσικά για το χώρο που πιάνει η καθεμιά.Αλλα retro console gaming χωρίς CRT δεν παίζει.
-
...κοιτουσα πιο πανω αυτη τη led που εβαλε o xenos και μου ετρεχαν τα σαλια και εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι η αθανατη μου 32αρα bravia ειναι καιρος να αλλαχτει για να βλεπω και κανα 1080p , καλα και τα 720 , αλλα θελω το κατι παραπανωΆσε, πήγα χθες στο public για να δω τι παίζει και η 5500 είναι πολύ καλή (δεν την είχε! ). Το μοναδικό που δεν έχει από τα πιο πλούσια μοντέλα και θα το θελα είναι ο browser (άντε και τα +20 ΗΖ). Τσεκ:
-
Το public δεν το εχω τσεκάρει καθόλου στις τιμές? Έχω την εντύπωση οτι είναι ακριβότερο απο media kai saturn...
-
Eιναι καλη η LG 42 LED που εχει στα 647ε το Saturn;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eιναι καλη η LG 42 LED που εχει στα 647ε το Saturn;Θεωρητικά με 42', led, full hd, contrast 3.000.000:1, 100 Hz και wifi είναι 3καλη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για αυτές τις 2:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-LE32C5000-LED-TV-32.htm
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LE7500-LED-TV-32-32LE7500.htmΑξίζει να πάρω τόσο φθηνή LED? Η τηλεόραση είναι για το εξοχικό και θα παίζει καμιά ταινία ή PES μια στο τόσο που πάω και διάφορα αθλητικά.
Τελικά ολοκλήρωσα ένα 2ήμερο καταναλωτικής μανίας παίρνοντας αυτή (τη συγκεκριμένη για το εξοχικό και ο θεός βοηθός) και αυτή για το δωμάτιό μου! Η 40' είναι 2 μηνών και από επιστροφή με αιτιολογία 'bad screen'. Δεν ξέρουμε αν και τι έχει αλλαχτεί αλλά έχει 6 μήνες εγγύηση και φαντάζομαι αν είναι να προκύψει κάτι σημαντικό θα προκύψει άμεσα. Αν δε έχει αλλαχτεί εξ' ολοκλήρου το πάνελ τότε δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβόμαστε και πολλά πράγματα. Ίδωμεν...
-
H 40 LED Sony KDL40-NX710 που Έχει προσφορά το Media Markt στα 849ε είναι Καλή;
-
Καμία καλη φθηνή εξωτερικη κεραία να πιάνω ψηφιακά παίζει;
-
οτιδηποτε και να βαλεις θα τα πιασει αρκει να το υποστηριζει η tv
-
Το φαντάζομαι αυτο αλλα έλεγα μήπως υπάρχει κάποια δοκιμασμένη.
-
μια απλη και φτηνη (15) ειναι μια jaga(δεν θυμαμαι μοντελο να σου πω )
help! τηλεορασεις hdtv !!