-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχει προσφορά το media makrt Philips 42PFL3605H 42': 500e, πως σας φαίνεται???edit: Πόσα Hz είναι?
Επεξεργασία 1080p 24/25/30Hz, Επεξεργασία 1080p 50/60Hz
http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=308818&pcode=SHOW_PROD308818Εντάξει δεν είναι τρελή προσφορά στα 540Ε πάιζει γενικώς
http://www.skroutz.gr/s/266058/Philips-42PFL3605H-42".htmlΣ'αυτά τα λεφτά και τις ίντσες είσαι ΕΔΩ
100Hz
Δυναμικός Λόγος αντίθεσης 70.000:1
Xρόνος Απόκρισης 2.4m/s
MPEG4
1920 x 1080pκι άστους στη philips να παν να αφτοκτονήσουν.......
-
Επίσης έχω βρει αυτή: http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsung- ... 40%22.html
40', led, full hd, 100Hz. Contrast δεν βρίσκω...
-
Το αναφέρει ως mega contrast ratio οπότε για κάποια μαρκετινίστικη π@υστιά φαντάζομαι θα πρόκειτε
Ζήστε την εμπειρία ενός φανταστικού χρωματικού φάσματος, απολαύστε τη μοναδική φωτεινότητα και νιώστε την ανώτερη ποιότητα εικόνας που σας προσφέρει η τεχνολογία αιχμής Mega Dynamic Contrast Ratio. Η οθόνη SA550 της Samsung προσφέρει εικόνες τόσο αληθινές, που θα αλλάξει εντελώς τη μέχρι τώρα οπτική εμπειρία σας. Με απίστευτο λόγο αντίθεσης 5 000 000:1, τον μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά, η οθόνη SA550 διασφαλίζει ότι το μαύρο θα είναι απόλυτο, το λευκό εκτυφλωτικό και τα χρώματα τόσο φωτεινά όσο τα αληθινά. Θα προσέξετε αμέσως την κρυστάλλινη ευκρίνεια και την απίστευτη ζωντάνια της εικόνας. Η έκρηξη χρωμάτων που θα νιώσετε θα κάνει όλες τις άλλες οθόνες να δείχνουν θαμπές μπροστά της. Μην περιμένετε λοιπόν, ανεβάστε την οπτική ευχαρίστησή σας σε ανώτερο επίπεδο με την τεχνολογία δυναμικής αντίθεσης Mega Dynamic Contrast Ratio της Samsung και απολαύστε τα περιεχόμενα των πολυμέσων σας με τον απαραίτητο επαγγελματισμό
Κατά πόσο ισχύει δεν το γνωρίζω κα δεν το έχω ψάξει αλλά οι led γενικά έχουν υψηλό κοντραστ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το αναφέρει ως mega contrast ratio οπότε για κάποια μαρκετινίστικη π@υστιά φαντάζομαι θα πρόκειτεΜα δεν θα πρεπε κάπου να αναφέρει πόσο είναι γμτ???
-
ρίξε ξανά ενα μάτι από πάνω
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ρίξε ξανά ενα μάτι από πάνωΆρα καλή είναι! Θα τσεκ αύριο μπας κ πάω να την πάρω. Μεσανατολικό το έχω κάνει γενικά!
-
Sto saturn τώρα παίζει LG LED Full HD 42' στα 650Ε,θες το pdf?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ρίξε ξανά ενα μάτι από πάνω
Άρα καλή είναι! Θα τσεκ αύριο μπας κ πάω να την πάρω. Μεσανατολικό το έχω κάνει γενικά!
Μπα μην το λες τέτοιος πρήχτης είμαι κι εγώ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Sto saturn τώρα παίζει LG LED Full HD 42' στα 650Ε,θες το pdf?Το έχω δει, θενκς.
Μπα μην το λες τέτοιος πρήχτης είμαι κι εγώ
-
Ok,καλό βόλι τότε και δεν το συζητάμε η samsung είναι έτη φωτός μπροστά απ τους Ολλανδούς
-
Ποια η γνώμη σας για αυτές τις 2:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-LE32C5000-LED-TV-32.htm
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LE7500-LED-TV-32-32LE7500.htmΑξίζει να πάρω τόσο φθηνή LED? Η τηλεόραση είναι για το εξοχικό και θα παίζει καμιά ταινία ή PES μια στο τόσο που πάω και διάφορα αθλητικά.
-
Πάρε τη φθηνότερη
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mακριά από σαβούρια philips
H ποιό value for money εταιρία με απόδοση αρκετά πάνω απ το μέσο όρο είναι η LG.
Στα ακριβά της μοντέλα (απο TV και pc monitor μέχρι .....πλυντήρια) είναι ισάξια με ανταγωνιστικές εταιρίες του χώρου σε πολύ καλύτερες τιμές και πάντα αξιόπιστη.
Προσωπικά τη λατρεύω αυτήν την εταιρίαΔεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά είναι κορεάτικη η εταιρία. Το G δεν σημαίνει Germany.
Ok,καλό βόλι τότε και δεν το συζητάμε η samsung είναι έτη φωτός μπροστά απ τους Ολλανδούς
Α, και κάτι περί ολλανδικής σαβούρας vs κορεάτικης διαστημικής τεχνολογίας:
Granted, η Philips έχει πουλήσει πλέον το μερίδιο της στην εταιρία.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά είναι κορεάτικη η εταιρία. Το G δεν σημαίνει Germany.
Πριν ψάξεις στο νετ ξέρεις τι σημαίνει το G και το L?
Α, και κάτι περί ολλανδικής σαβούρας vs κορεάτικης διαστημικής τεχνολογίας:
Granted, η Philips έχει πουλήσει πλέον το μερίδιο της στην εταιρία.
Η phillips έχει καταφέρει να διαλύσει τομείς στο consumer electronics όπως το car audio,hifi και το τελευταίο κάστρο της στον τομέα της TV για να σταθεί συνεργάστηκε με την LG,κι εκεί τη βλέπω να διαλύεται κυριολεκτικά,ίσως τους απομείνουν οι σκούπες και οι τοστιέρες γιατί δεν είναι για τπτ παραπάνω.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πριν ψάξεις στο νετ ξέρεις τι σημαίνει το G και το L?Ναι, από τη παλιά Goldstar.
-
Και την απορόφηση της επίσης Κορεατικής Lucky,οπότε καταλαβαίνεις πως δεν είναι τυχαία εταιρία.
Το πόσο-πρόσφατα- γνωστή είναι μια εταιρία σε μια χωρα δεν την καθιστά ανίκανη ή μη ανταγωνιστική λόγω μειωμένου πρεστίζ.
Η Goldstar έδινε οθόνες σε αρκετούς Γερμανούς κατασκευαστές -τουλάχιστον- μέχρι πριν κλείσουν.
Η philips απ την άλλη,δε νομίζω να υπήρξε ποτέ ποιό αναξιόπιστη και φθηνιάρικη εταιρία σε όλο το σύμπαν κι αν τη συγκρίνουμε δε με μεγαθήρια όπως η panasonic......ααα καλάαααααα -
Η Sanyo, υπάρχει ακόμα σαν εταιρία;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πάρε τη φθηνότερηΓια αιτιολόγησε. Το γεγονός ότι ψάχνω για οικονομικό μοντέλο δεν σημαίνει ότι αν βρω κάτι καλύτερο δεν θα δώσω τη διαφορά. Έχω και κάποιες απαιτήσεις από τη συσκευή πιθανότατα πάνω απ' το μέσο αγοραστή. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν και Plasma Panasonic που υποτίθεται είναι κορυφή...να κοιτάξω ή όχι?
-
Καλά... όταν η Philips έφτιαχνε CRT με @@ που ακόμα βλέπεις την εικόνα τους και σου τρέχουν τα σάλια η LG μπορεί και να έφτιαχνε μόνο τοστιέρες.
Πάντως η Philips crt PW9767 που είχαμε αγοράσει πριν καμιά 10αρια χρόνια (?) την εικόνα της, αν εξαιρέσεις το HD, δεν μπορεί να την φτάσει η 42 LG που έχουν οι γονείς μου και ίσως ούτε η 40' 620 Samsung που έχω στο δωμάτιό μου.
Το βάθος χρώματος και contrast είναι απίστευτο! Και από ήχο φυσικά δεν παίζεται!
-
και τι σημασια εχει τι εκανε η φιλιπς καποτε?
τωρα η samsung δινει panels σχεδον σε ολες τις εταιρειες
help! τηλεορασεις hdtv !!