-
sorry για το ασχετο τοπικ ρε παιδια.
αμα θελετε σβηστε το κιολας..
αλλα να... ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη τηλεορασηSony Wega KD 34XBR960
http://hardware.gamespot.com/Sony-KD-34XBR960-1274-O-10-11ποιος ειναι του χωρου και μπορει να με βοηθησει?
-
http://hardware.gamespot.com/Sony-KD-34XBR960-1274-O-10-11ποιος ειναι του χωρου και μπορει να με βοηθησει?
-
-
Εισαι σιγουρος οτι ερχεται στην Ευρωπη?
-
-
Φίλε Petran να ξέρεις οτι οι κωδικοί (τουλάχιστον στις τηλεοράσεις) αλλάζουν απο αγορά σε αγορά...
-
Γιατι ρε παιδια θεωρειτε τις SONY κορυφη δεν μπορω να το καταλαβω
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Γιατι ρε παιδια θεωρειτε τις SONY κορυφη δεν μπορω να το καταλαβωΠοιος το είπε αυτό;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη τηλεοραση Sony Wega KD 34XBR960Εξαιρετική επιλογή, πολύ καλύτερη εικόνα από τις 'λεπτές'. Νομίζω μια Sony (crt) 29' ή 32' 4:3 είχε κερδίσει το τίτλο της καλύτερης εικόνας παγκόσμια.
Καλές ταινίες και παιχνίδια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εξαιρετική επιλογή, πολύ καλύτερη εικόνα από τις 'λεπτές'. Νομίζω μια Sony (crt) 29' ή 32' 4:3 είχε κερδίσει το τίτλο της καλύτερης εικόνας παγκόσμια.
Με τον πόνο του παίζεις;
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Γιατι ρε παιδια θεωρειτε τις SONY κορυφη δεν μπορω να το καταλαβωΣτην Ελλαδα υπαρχει κατεστημενο με Sony και Philips. Στο εξωτερικο οι γνωριζοντες δεν ασχολουνται με αυτες. Κοιταξτε λιγακι κατι απο Sharp, Hitachi, Panasonic και θα με θυμηθειτε
Αμα θελετε μπορω να γινω ποιο συγκεκριμενος...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατι ρε παιδια θεωρειτε τις SONY κορυφη δεν μπορω να το καταλαβω
Στην Ελλαδα υπαρχει κατεστημενο με Sony και Philips. Στο εξωτερικο οι γνωριζοντες δεν ασχολουνται με αυτες. Κοιταξτε λιγακι κατι απο Sharp, Hitachi, Panasonic και θα με θυμηθειτε
Αμα θελετε μπορω να γινω ποιο συγκεκριμενος...
εγω προσωπικα αν εδινα λεφτα για ακριβη τηλεοραση θα προτιμουσα Panasonic η LG
-
Κρίμα που έκλεισε η Nortmende, μόνο αυτό λέω
-
παιδες η συγκεκριμενη εχει αποσπασει ολα τα βραβεια ποιοτητας εικονας,
και περα απο αυτο, υποστηριζει hdtv σε αναλυσεις 480p 720p 1080i,
ακριβως δηλαδη τις αναλυσεις που θελω για το xbox.
αλλες τηλεορασεις που υποστηριζουνε τις ιδιες αναλυσεις κανουνε 5πλασια χρηματαkubiak thanks, θα το κοιταξω.
corsair αμα ξερεις εσυ αλλη hdtv που να υποστηριζει αυτες τις αναλυσεις, γραψε σε παρακαλω.
-
Γιατί δεν ρωτάς τη Sony Hellas; Αυτοί θα γνωρίζουν αν έχει εισαχθεί ή αν θα εισαχθεί στο μέλλον. Ή και εδώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη τηλεοραση Sony Wega KD 34XBR960
Εξαιρετική επιλογή, πολύ καλύτερη εικόνα από τις 'λεπτές'. Νομίζω μια Sony (crt) 29' ή 32' 4:3 είχε κερδίσει το τίτλο της καλύτερης εικόνας παγκόσμια.
Εαν το κατεχεις το αθλημα, Μηπως εχεις να προτεινεις καποια LCD 32'' μεχρι 1500Ε?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη τηλεοραση Sony Wega KD 34XBR960
Εαν το κατεχεις το αθλημα, Μηπως εχεις να προτεινεις καποια LCD 32'' μεχρι 1500Ε?
Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας στην τηλεόραση,μην παρεις LCD.
Ειναι για τα μπάζα απο λιγο εως πολυ,κυρίως λογω της χαμηλης αναλυσης του PAL. -
crt hdtv παιδες.
αλλιως hdtv projector
τα υπολοιπα ειναι πεταμενα λεφτα.μανο η sony hellas ειναι ...............
το αλλο link το βρηκα κι εγω στο google αλλα δεν εχει..παραλληλο εισαγωγεα μαλλον ψαχνω...
-
Εχω υποψην μου καποιον 'παραλληλο εισαγωγεα'....
I'ii give it a try και θα σου πω -
Πετραν, εαν μιλαμε για 1500 ευρω και απαιτηση για 1080p τοτε ναι, απο λεπτες δεν θα βρεις. Απο την αλλη, υπολογισε τα 70 κιλα κοντα που θα ζυγιζει το γαιδουρι αυτο, υπολογισε και την θεοστραβη γεωμετρια οθονης που θα εχει (φυσιολογικο για CRT, ακαταλληλο δε για να τρεχεις Windows εαν το θελησεις).
Γνωμη μου ειναι μια 720p λεπτη, οπου με 1500 πανω κατω μπορεις να χτυπησεις μια καλης ποιοτητας. Επισης οι λεπτες δεν υποφερουν απο γιαλαδες/αντανακλασεις και λοιπα φαινομενα.
Εχω γαιδουρι 32αρι Widescreen της Sony και δεν το ξανακανω το λαθος... να φανταστεις ειναι τοσο βαρια που αφησε σημαδια εκει που παταει... πανω σε πανακριβο επιπλο.
Γενικος μην παρεις μια τεχνολογια η οποια πλεον πεθανε... Πιθανα και συ να το μετανοιωσεις αργοτερα. Τελος, το να την βρεις στην Ελλαδα ειδικα... ειναι αρκετα απιθανο.
Δες κατι δαν κι αυτο: http://www.hitachidigitalmedia.com/DMG/ ... ductid=465
η και αυτο:
http://www.panasonic.co.uk/lcd-tv/tx32lxd52/index.htm
τις οποιες μπορεις να τις βρεις στα 1500-1600 περιπου... αναλογα με την χρηματοδοτηση και το παζαρι. Ειδικα η δευτερη εχει και ενσωματωμενο DVB οποτε θα ειναι ετοιμη για τις εκπομπες τις ET3 απο αρχες του χρονου σε ψηφιακο φορμα. Και οι 2 εχουν εξαιρετικη απεικονιση, καμια σχεση με Bravies και λοιπα... Πηγαινε, ζητα να τις δεις και αν δεν σε ικανοποιησει το αποτελεσμα... πασο....
help! τηλεορασεις hdtv !!