-
NAI!!! Δεν είμαι γενικά της ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά τους 'Γιατρούς Χωρίς Σύνορα' τους θαυμάζω! Αν γίνει κάτι, είμαι μέσα! Λίγα χρήματα, γιατί δεν υπάρχουν πολλά, αλλά το θαυμασμό μου και... ότι μπορώ!!!
-
Το μωρό που ετρεχε παραδίπλα μου την Κυριακή στον Εθνικό Κήπο και μου είπαν ότι το λένε Τζίνα Αλοιμόνου.... (αλοίμονο σ' αυτούς που... )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα Χριστουγεννα γιορταζει ο father κι ετσι ολα καλα!Αν γιορτάζει τα γενέθλιά του και είναι περίπου 2000 ετών, μάλλον πρέπει να μιλήσεις σε έναν κύριο στο Βατικανό και σε έναν στην Κωνσταντινούπολη για την ύπαρξή σου!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το μωρό που ετρεχε παραδίπλα μου την Κυριακή στον Εθνικό Κήπο και μου είπαν ότι το λένε Τζίνα Αλοιμόνου.... (αλοίμονο σ' αυτούς που... )aaa κανει και τετοια δωρα ο Αγιος Βασιλης?? Αμα ειναι ετσι εχω κι εγω κατι υποψιν!! Ειναι και απο τα μερη του (Φιλανδια μερια) Δεν θα δυσκολευτει να τον βρει!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το μωρό που ετρεχε παραδίπλα μου την Κυριακή στον Εθνικό Κήπο και μου είπαν ότι το λένε Τζίνα Αλοιμόνου.... (αλοίμονο σ' αυτούς που... )
aaa κανει και τετοια δωρα ο Αγιος Βασιλης?? Αμα ειναι ετσι εχω κι εγω κατι υποψιν!! Ειναι και απο τα μερη του (Φιλανδια μερια) Δεν θα δυσκολευτει να τον βρει!!
Δεν ξερω αμα κάνει. Εγώ πάντως θα το ζητήσω!
Βρε λες;;;;; -
Πολλά υλικά και δύναμη στη μαμά μου, για να μαγειρεύει 2 μέρες.
Α, και μια μινιατούρα του quattro A2, που ψάχνω εδώ και καιρό.
-
Λοιπόν... Έχουμε και λέμε...
- Sharp Muramasa PCCV50F (Τιμή εισαγωγής απο Ιαπωνία: 999 Ευρώ)
- Motorola A1000 (Τιμή απο ebay: περίπου 250 ευρώ)
- Mazda 3 Sedan 2.0 Pure (περί τα 22-23 χιλ. ευρώ)
Πέρα απο την πλάκα πάντως η καλύτερή μου φέτος τα Χριστούγεννα θα ειναι να προχωρήσει κάτι που ψήνεται εδω και λιγο καιρό... Συγκεκριμένα να παρουν οι γονείς μου στην Αθήνα το Meganακι και εγώ να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο πιο σπορ... Ζητάω πολλά Αγιε Βασίλη;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βρε λες;;;;;
μπαααα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βρε λες;;;;;
μπαααα...
Μη με απογοητεύεις Πες μου ναι Γιορτες έρχονται
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βρε λες;;;;;
μπαααα...
Καλα αντε, για να ειμαι στο πνευμα των ημερων σου λεω ναι!
Αλλα οταν φυγουν οι γιορτες και δεν εχει γινει τιποτα θυμησε μου να σου πω τι γινεται στην πραγματικοτητα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βρε λες;;;;;
μπαααα...
Καλα αντε, για να ειμαι στο πνευμα των ημερων σου λεω ναι!
Αλλα οταν φυγουν οι γιορτες και δεν εχει γινει τιποτα θυμησε μου να σου πω τι γινεται στην πραγματικοτητα!!
Ετσι μπραβο!!!
(ξερω τι γίνεται στην πραγματικότητα... Μια, ελπίζω όχι κακιασμένη φίλη μου , μου σφυριξε προ ολιγου στο τηλέφωνο οτι η δεσποινιδα κυκλοφορει με χοντρούλη γόνο της οικογένειας Βαρδινογιάννη )
Όσο ζω πάντως, ελπίζω. Λεφτα μπορεί να μην εχω, εχω ομως πολλά αλλα χαρίσματα και θα βάλω και βύσμα τον Αη Βασίλη
(Και δε με νοιάζει αμα ειμαι ο τρίτος ανθρωπος στη σχέση! Ισα-ισα που λόγω οικονομικής στενότητας το προτιμώ ) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To καινούριο Miata
To αξίζω γιατί όταν βγήκε το πρώτο δεν είχα λεφτά, κι όταν βγήκε το δεύτερο έκανα το λάθος να νομίζω ότι επρόκειτο να κάνω οικογένεια. Τώρα που είμαι κατά συνείδηση εργένης, δεν μου αξίζει;;;; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετσι μπραβο!!!
(ξερω τι γίνεται στην πραγματικότητα... Μια, ελπίζω όχι κακιασμένη φίλη μου , μου σφυριξε προ ολιγου στο τηλέφωνο οτι η δεσποινιδα κυκλοφορει με χοντρούλη γόνο της οικογένειας Βαρδινογιάννη )
Όσο ζω πάντως, ελπίζω. Λεφτα μπορεί να μην εχω, εχω ομως πολλά αλλα χαρίσματα και θα βάλω και βύσμα τον Αη Βασίλη
(Και δε με νοιάζει αμα ειμαι ο τρίτος ανθρωπος στη σχέση! Ισα-ισα που λόγω οικονομικής στενότητας το προτιμώ )Δεν ειναι κακιασμενη η φιλη σου, κι εγω αυτο ξερω!!
Αλλα αγιος Βασιλης ειναι αυτος
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω κατω απο το δεντρο θελω τα κλειδια (χωρις συναγερμο) απο μιας κατασπρης λιζαςΝαι και το αυτοκίνητο θα είναι στη Σκανδιναβία. Εσύ θα κοιτάς τα κλειδιά και θα χαίρεσαι...
Άκου άσπρη... μπρρρ... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To καινούριο Miata
To αξίζω γιατί όταν βγήκε το πρώτο δεν είχα λεφτά, κι όταν βγήκε το δεύτερο έκανα το λάθος να νομίζω ότι επρόκειτο να κάνω οικογένεια. Τώρα που είμαι κατά συνείδηση εργένης, δεν μου αξίζει;;;;έτσι έτσι
Προσωπικά, δύο μήνες διακοπές... ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
-
Eγω θελω ενα απο τα παρακατω..με προτιμηση αυτο που ειναι τελειως πριμα....χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ξερω τι θα πειτε τωρα...Random ο πολυσπορος...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Eγω θελω ενα απο τα παρακατω..με προτιμηση αυτο που ειναι τελειως πριμα....χαχαχαχαχαχαχαχαχΞερω τι θα πειτε τωρα...Random ο πολυσπορος...
όχι ότι επιτέλους βρήκες αυτοκίνητο
-
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
σε αγαπάω πολύ και είσαι ο αγαπημένος μου άγιος. Επίσης ήμουν πολύ καλό παιδί όλη τη χρονιά. Για αυτό φέτος θα ήθελα να μου φέρεις: το αυτοκίνητο του γείτονά μου, το στερεοφωνικό της ξαδέλφης μου, το σκάφος του παλιού μου συμμαθητή, του Ζαχαρία και το σπίτι του Τομ Κρούζ.
Αν δεν μπορείς να μου τα φέρεις όλα αυτά δεν πειράζει, αρκεί να τα πάρεις από αυτούς!
-
Eγω θελω ενα απο τα παρακατω..με προτιμηση αυτο που ειναι τελειως πριμα....χαχαχαχαχαχαχαχαχhttp://i18.photobucket.com/albums/b132/ ... s/7-11.jpg
Ξερω τι θα πειτε τωρα...Random ο πολυσπορος...
Μεγάλε, κανόνισε να μαλώσουμε, αυτό είναι δική ΜΟΥ ατάκα έτσι???
-
Eγω θελω ενα απο τα παρακατω..με προτιμηση αυτο που ειναι τελειως πριμα....χαχαχαχαχαχαχαχαχΞερω τι θα πειτε τωρα...Random ο πολυσπορος...
Εγώ πάντως θα πάρω το STi... Άλλωστε τα καλά πράγματα γίνονται στον κάθετο άξονα...
Αγαπητε Αγιε Βασιλη.... (αναλαφρο)