-
Σπαρταν προφανώς δεν θέλω να ισοπεδώσω. Αν το έκανα σορι. Αλλά μην εθελοτυφλούμε και λέμε ότι δεν γίνονται αυτά.
-
Επειδη γινεται κουβεντα για ρουχα: το μεγαλυτερο ποσοστο κατασκευαζεται σε χωρες με χαμηλα ωρομισθια (Κινα, Σκοπια, Βιετναμ κτλ ) και οι πρωτες υλες να κοστιζουν ελαχιστα. Αλλα ποσο κανει ενα nike;
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επειδη γινεται κουβεντα για ρουχα: το μεγαλυτερο ποσοστο κατασκευαζεται σε χωρες με χαμηλα ωρομισθια (Κινα, Σκοπια, Βιετναμ κτλ ) και οι πρωτες υλες να κοστιζουν ελαχιστα. Αλλα ποσο κανει ενα nike;Στάλθηκε από το XT1032 μου
οσο ειναι διατεθειμενος να πληρωσει ο πελατης
Στην Ελλαδα που δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση, οι πελατες συμπεριφερονται οπως οι οδηγοι στη Ρωσια, που δεν υπαρχει οδηγικη συνειδηση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στην Ελλαδα που δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση, οι πελατες συμπεριφερονται οπως οι οδηγοι στη Ρωσια, που δεν υπαρχει οδηγικη συνειδηση.Ναι γιατί εμείς έχουμε οδηγική συνείδηση...
Περί Nike, σημερινό:
-
... κ όλοι οι ελ εμπόροι, που αγοράζανε τόσες δεκαετίες 5 κ πουλούσαν 55, είναι στη λίστα φόρμπες.
Ρε καμπόσοι δεν πάτε καλά, καθόλου όμως.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... κ όλοι οι ελ εμπόροι, που αγοράζανε τόσες δεκαετίες 5 κ πουλούσαν 55, είναι στη λίστα φόρμπες.Τα φάγανε στα μπουζούκια και τις καγιέν, γι αυτό φαληρίσανε
-
Ενώ αυτοί που είναι στη λίστα, ούτε σε μπουζούκια πάτησαν ποτέ, ούτε άλλο από ζάσταβα οδήγησαν.
Σωστά. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Ελλαδα που δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση, οι πελατες συμπεριφερονται οπως οι οδηγοι στη Ρωσια, που δεν υπαρχει οδηγικη συνειδηση.
Ναι γιατί εμείς έχουμε οδηγική συνείδηση...
Περί Nike, σημερινό:
Σε σχεση με τους εκει, ΜΑΚΡΑΝ εχουμε οδηγικη συνειδηση και παραδοση κιολας.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Επιθεωρηση εργασιας εννοουσα
η επιθεωρηση εργασιας ηταν στο Carefur την Κυριακη.
Ρωτουσε στις κοπελες διαφορα (ονομα, ειδικοτητα κλπ) και στο τελος: 'το ωράριο τηρείται'
'Ε, ναι. Βέβαια' η απαντηση...4ωρες ολες οι κοπελες (και δεν ειναι και μικρες, τις θυμαμαι πολλα χρονια στο Carefur)
Σε ποιο Carrefour;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παντως, η τιμη πωλησης ενος προϊοντος δεν εξαρταται μονο απο την τιμη αγορας του...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
βασικά εξαρτάται απο τους μ@λ@κες που προτείθενται να το αγοράσουν στην τιμή που τους το πασάρουν!!!
συγγενικό μου πρόσωπο που ήταν ενα φεγγάρι στον Κωτσόβολο μου είχε πει οτι το ίδιο πράγμα πωλείται σε άλλη τιμή στην Εκάλη,σε άλλη στο Αιγάλεω και σε άλλη στο Κερατσίνι......είπατε τίποτα;;;Την τηλεόραση μου την αγόρασα από τον Κώτσο.
Άλλη τιμή είχε στη σελίδα, άλλη στο κατάστημα στο Αιγάλεω και άλλη στου Ρέντη από όπου και τελικά την αγόρασα μιας και ήταν η φθηνότερη. Σφραγισμένη πάντα.
Το είχα γράψει και τότε νομίζω. -
οπότε μου έλεγε την αλήθεια.........
και αν αυτό συμβαίνει εντός νομού Αττικής,φαντάσου το ίδιο σε παγκόσμια κλίμακα με τις πολυεθνικές! -
Ο,ΤΙ πιο φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε παγκόσμια κλίμακα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τα χρόνια πριν έλθουν εδω LIDL, MEDIAMARKT, PRAKTIKER, ALDI, ZARA, PULL & BEAR, BERSHKA, CARREFOUR, (μέχρι πέρσι πριν αγοραστεί), INTERSPORT, ΙΚΕΑ, ISTIKBAL και πολλά άλλα, υπήρχε ακρίβγια. Eυτυχώς που ήρθαν κι επιτελους έχουμε φτήνια.Στα ρουχα υπηρχε πραγματι ακρβεια (τιμες απο 50 μεχρι 100% πανω απο αντιστοιχες σε αλλες χωρες), δεν ξερω τι γινεται τωρα.
Στα σουπερ μαρκετ μερικα πραγματα ηταν ακριβα. Τωρα οι τιμες εχουν πεσει πολυ με τις καθημερινες προσφορες που κανουν.
Αυτο που προσφεραν οι μεγαλες εταιρειες εξωτερικου ηταν επενδυσεις σε μεγαλα και μοντερνα κτιρια που δεν μπορουσαν να γινουν απο τις παλιες Ελληνικες εταιρειες λογω μεγεθους.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ο,ΤΙ πιο φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε παγκόσμια κλίμακα.που το βλέπεις το φυσιολογικό;;;;;
κάτι που κατασκευάζεται στο Βιετνάμ να πωλείται στην Γερμανία 5ε,στην Γαλλία 6ε,στην Βουλγαρία 3ε και στην Ελλάδα..........10ε!!!!!είναι φυσιολογικό;;;;;
έλα βέλαξε τώρα μέρες που είναι,μπεεεεεεεε.......... -
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
έλα βέλαξε τώρα μέρες που είναι,μπεεεεεεεε..........
Εγω να βελάξω...?
-
Αυτοί είναι σωστοί επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελληνική αγορά.
-
Καρφουρ Μαρινόπουλος! Ελληνική επιχείρηση όπως λέει και στις διαφημίσεις για να ψωνίσουν τα ελληνικά πρόβατα.
-
Ο πολιτης ψωνιζει απο οπου τον συμφερει οικονομικα σε συναρτηση με την ποιοτητα.
Πολλη ευκολα πετατε αστοχους χαρακτηρισμους εδω μεσα. -
Γεια σου ρε Ιταλακια τσιφτυ
Σούπερμαρκετ