-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oπότε λέει ψέμματα ο 21 Quadra?οχι δεν λεει ψεματα,αλλα οταν καποιος αγοραζει χρονια κρεατα απο το συγκεκριμενο σμ και δεν εχει συμβει κατι τετοιο ποτε,κατι αλλο συμβαινει.Γραμμη παντως της εταιριας δεν ειναι.Εαν ηταν θα ειχε συμβει και σε εμενα.
-
Λέμε πως ΙΣΩΣ συνέβη το εξής: Ο Σ πουλούσε κομμάτι αρνί (που ΙΣΩΣ είχε κ το κεφάλι μαζί) με Χ ευρώ το κιλό κ ο πελάτης ήθελε με την τιμή αυτή 2 κιλά παϊδάκια.
Πάντως αυτό που λέει ο 21Quadra, ακριβώς όπως το λέει, ΔΕΝ παίζει σε ΣΜ.
Μεταξύ μας, ούτε καν σε συνοικιακό χασάπικο: Τα κεφαλάκια, πλέον, δεν πουλιούνται μαζί με 2 κιλά παϊδάκια, όπως κ τα εντόσθια.
Εκτός κ ξέρετε κάτι που δεν ξέρω... -
Στον Μασούτη πάντως ακόμα εφαρμόζονται αυτά και με το μισό αρνί σου έδινε αναγκαστικά και το μισό κεφάλι του. Άσε που με μισό αρνί δεν σου δίνουν και την μισή συκωταριά όπως παλιά. Αν θες συκωταριά πρέπει να την αγοράσεις ολόκληρη.
-
Πιθανολογω οτι ο Μασουτης εχει παραχωρησει το κρεοπωλειο,οπως κανει και με τα οπωρολαχανικα
Δηλαδη δεν ειναι ο Μασουτης αυτος που πουλαει το κρεας,απλα βρισκεται μεσα στον Μασουτη
Απορω παντως ποιος παει και ψωνιζει με τετοιες λογικες
Επισης απορω ποιος θελει συκώτια και τα ρεστα και που πανε ολες οι τοξινες,και δεν θελει το κεφαλι,τρελαινομαι για μυαλα και γλωσσα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης απορω ποιος θελει συκώτια και τα ρεστα και που πανε ολες οι τοξινες,και δεν θελει το κεφαλι,τρελαινομαι για μυαλα και γλωσσαΔεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης απορω ποιος θελει συκώτια και τα ρεστα και που πανε ολες οι τοξινες,και δεν θελει το κεφαλι,τρελαινομαι για μυαλα και γλωσσα
θα ξεράσω...
-
Ε φαε τοξινες (συκωτι) και σκατα (εντερα) τοτε,καλη ορεξη
-
Σε καθημερινές δεν γίνοανται αυτά, το Πάσχα ο καταναλωτής αντιμετωπίζεται διαφορετικά, 10 ημέρες πριν το Πάσχα τα αρνιά ακρίβηναν 1-2€ γιατί ? Τάχα μου υπήρχε μελιταίος πυρετός και δεν υπήρχαν πολλά αρνιά.
Παραδόξως όλοι είχαν Ελληνικά αρνιά, από εκεί που σε νορμάλ συνθήκες δεν μας φτάνουν το Πάσχα έχουμε περισσότερα Ελληνικά αρνιά και από την Αργεντινή, τα ευλογεί η Μητρόπολη και αυγαταίνουν.
Ισχύει αυτό που λέει ο dim8, ότι αν πηγαίνεις χρόνια στο ίδιο μάρκετ γνωρίζεσαι από όλους, το ζώ κάθε παρασκευή εδώ και πάνω από 20 χρόνια στο ίδιο μάρκετ.
Αυτό που έγραψα, αν το διαβάσατε καλά, δεν ήταν δικό μου περιστατικό, μου το μετέφερε φίλος που δεν έχω λόγο να αμφιβάλω, αλλιώς δεν έχω κανένα σκοπό να γράψω κουτουράδες, δεν είναι το στύλ μου αυτό.
Τα χασάπικα στα μάρκετ, και όχι μόνο στα μάρκετ, είναι τόσο καλά όσο μερακλής είναι ο χασάπης ανεξάρτητα αν είναι παραχωρημένο ή υπάλληλοι, αν είσαι τεμπέλης είτε αφεντικό είτε υπάλληλος, το πόστο σου θα είναι το ίδιο με την όρεξη σου, χάλια δηλαδή.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ε φαε τοξινες (συκωτι) και σκατα (εντερα) τοτε,καλη ορεξηΚρόϊτσφελ Γιάκομπς δεν έπαθε κανείς από συκώτια και άντερα, απο κεφάλι το έπαθαν, άσχετα αν ήταν από βοδεινό, έτσι που τα έχουν κάνει σαρκοφάγα τα ζώα με αυτά που τα ταϊζουν πρέπει να φυλάγεσαι από όλα, κυρίως από τα κεφάλια τους.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
[
Κρόϊτσφελ Γιάκομπς δεν έπαθε κανείς από συκώτια και άντερα, απο κεφάλι το έπαθαν, άσχετα αν ήταν από βοδεινό, έτσι που τα έχουν κάνει σαρκοφάγα τα ζώα με αυτά που τα ταϊζουν πρέπει να φυλάγεσαι από όλα, κυρίως από τα κεφάλια τους.γιαυτο και πια κεφαλια και σπονδυλικη στηλη στα ενηλικα πετιουνται
Ενα ηταν το κρουσμα στην Ευρωπη απο Κροιτσφελ Γιακομπς, αντε και κανα ακομη αν δε με απατα η μνημη μου.
Απο κει και περα, η επιστημονικη κοινοτητα εχει καταληξει πως υπηρχε αδικαιολογητη υπεραντιδραση στο θεμα των τρελων αγελαδων και ποτε δεν εξελιχθηκε όπως τρομοκρατουσαν τοτε.
Ηταν κομβικο σημειο παντως ωστε να ληφθουν πιο γρηγορα καποια μετρα ασφαλειας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στον Μασούτη πάντως ακόμα εφαρμόζονται αυτά και με το μισό αρνί σου έδινε αναγκαστικά και το μισό κεφάλι του.αυτο που λες (γραφεις) ίσχυε και σε αλλα σουπερμαρκετ (αλλα και σε χασαπικα) οταν το αμνοεριφιο ειχε 'ειδικη τιμη'
Οταν πχ ο μασουτης εδινε το αρνι με 5,70€ το εδινε ολοκληρο ή μισο. Αν ηθελε καποιος να παρει κοματι ειχε αλλη τιμη.Ειναι συνηθισμενη τακτικη αυτη και πολλα χασαπικα εδιναν τις προηγουμενες εβδομαδες τα αρνια με 5,99€ αλλα μονο αν τα επαιρνες ολοκληρα.
Αν ηθελες παϊδακια πχ το πληρωνες στην κανονικη του τιμη (7-7,50€) -
Υπάρχει κάτι πιο λογικό απο αυτό....? Ποιά η διαφωνία....?
-
-
Ψωνισες Κυριακη ε;
-
Ένας νέος τσακωμός θα ξεκινήσει...
-
Όχι. Κανένας τσακωμός.
Απλά θα του βάλω καθετήρα και ένα karcher από την άλλη πλευρά με παροχή ζαχαρούχο Γάλα Βλαχας. -
πόσο το μαλλί για το συγκεκριμένο αν επιτρέπεται;
-
-
Στο φαρμακειο εχει γυρω στα 14. Στα σουπερ εχει 12,86. Σημερα και μονο για σημερα το ειχε 10,86.
Παμπερς δεν προλαβα να παρω. Τουλαχιστον οι δικες μας ειχαν εξαντληθει.Αν δεν ειχα δει την διαφημιση δεν θα πηγαινα καν..Αλλα νομιζω αξιζε.
-
Ημερομηνία λήξης πρόσεχε σε αυτά. Τα φαρμακεία προμηθεύονται στην καλύτερη 11€ σε χονδρική.
Σούπερμαρκετ