-
Τα παγωτα του lidl ειναι ολα με πολυ εντονη γευση,λιπος και κρέμα στο max
-
ποια ειναι η ψευτικη σοκολατα ρε παιδια να την ξεχωριζω και εγω να μην την παιρνω....
γουσταρω την παυλιδου την πικρη την μαυρη με γευση πορτοκαλι -
Η 'όχι πραγματική σοκολάτα' αναφέρεται σαν 'σοκολάτα' μόνο όταν χρησιμοποιείται στα παγωτά.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παγωμένο γλύκισμα, για να μην το αναφέρω σαν παγωτό και αρχίσουμε τις 'αμπελοφιλοσοφίες' ...
Την ήξερα τη συνέχεια !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παγωμένο γλύκισμα, για να μην το αναφέρω σαν παγωτό και αρχίσουμε τις 'αμπελοφιλοσοφίες' ...
Την ήξερα τη συνέχεια !!!
Μια ζωή την έχουμε φίλε και εάν δεν την γλυκάνουμε……
Υπάρχει και η εναλλακτική, μα μου είπαν πια είναι δικά μου να μην τα φτιάξουν!!!!!!!!.....
συστήνω, εύκολα και βάζεις τα υλικά που θέλεις εσύ!!!!.....
σίγουρα έχω ένα μεγάλο ψυγείο με τζάμι εμπρός, και δυο καταψύκτες.
Κάποια φορά θα σας πω πως θα περιορίσετε τα έξοδα του φαγητού στο μισό.
Θα πίσω και τον βορειοκορεάτη…… «ομορφάντρα μουουουουουουο!!!!!!....»
Α. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ποια ειναι η ψευτικη σοκολατα ρε παιδια να την ξεχωριζω και εγω να μην την παιρνω....
γουσταρω την παυλιδου την πικρη την μαυρη με γευση πορτοκαλιΝα διαβάζεις τη σύσταση του προϊόντος:
Η πραγματική σοκολάτα περιέχει βούτυρο του κακάο και κακαόμαζα.
Οι μη πραγματικες σοκολάτες περιέχουν φυτικά λιπαρά όπως φοινικέλαιο, πυρηνέλαιο κτλΣχετικα με τα παγωτα:
Πιθανον να μπορεί να βρεθει σωστο παγωτο σε κανα παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο... -
Παγωτό φτιάχνουμε σπίτι κάθε βδομάδα πανεύκολα. Είναι έγκλημα να αγοράζεις από το σούπερ. Τωρα όταν πηγαίνεις έξω και παίρνεις από ζαχαροπλαστείο, τι να πω; Λαχείο είναι, ΕΛΠΙΖΕΙΣ ότι ο τυπος που έκανε το χύμα έχει στοιχειώδες φιλότιμο.
-
Και μετά ηρθε ο πολιτισμός στον τοπο μας και οι ιθαγενείς εφαγαν παγωτό ξυλάκι απο την ΕΒΓΑ της γειτονιάς ...
40 χρόνια (καλά! 42 ) τρώω αγοραστο παγωτό. Τα 50 δεν θα τα προφτασω μάλλον!
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παγωτό φτιάχνουμε σπίτι κάθε βδομάδα πανεύκολα. Είναι έγκλημα να αγοράζεις από το σούπερ. Τωρα όταν πηγαίνεις έξω και παίρνεις από ζαχαροπλαστείο, τι να πω; Λαχείο είναι, ΕΛΠΙΖΕΙΣ ότι ο τυπος που έκανε το χύμα έχει στοιχειώδες φιλότιμο.Αυτό ακριβώς.
2 morfat
1 ζαχαρούχο
1 κακάο (το lidl έχει πολύ καλό κακάο)Μιξερ και voila
-
Οχι κακάο. Σορι. Παγώνει ελαφρα τρίβεις κουβερτούρα και ανακατεύεις το παγωτό με την τριμμένη κουβερτούρα. Ετοιμη η στρατσατέλα. Ξέχασες τη βανίλια που ότι παγωτό και να κάνεις κόβει τη γαλατίλα
-
Κολάς και με σελοτειπ ένα παιχνιδάκι κάτω απ' το μπολ και έτοιμο το Lycky Cup.
-
Ειλικρινά τρομάζω για το πώς μαγειρεύει ο κόσμος με αυτά που διαβάζω
-
Και μόλις σκεφτόμουν αν έχετε να δώσετε καμιά συνταγή.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
2 morfat
1 ζαχαρούχοΥγιεινά?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μια ζωή την έχουμε φίλε και εάν δεν την γλυκάνουμε……
Υπάρχει και η εναλλακτική, μα μου είπαν πια είναι δικά μου να μην τα φτιάξουν!!!!!!!!.....
www.sidageths pareas συστήνω, εύκολα και βάζεις τα υλικά που θέλεις εσύ!!!!.....
σίγουρα έχω ένα μεγάλο ψυγείο με τζάμι εμπρός, και δυο καταψύκτες.
Κάποια φορά θα σας πω πως θα περιορίσετε τα έξοδα του φαγητού στο μισό.
Θα πίσω και τον βορειοκορεάτη…… «ομορφάντρα μουουουουουουο!!!!!!....»
Α.Στο λινκ που έγραψες για τις συνταγές της παρέας έχεις βάλει λάθος χρώμα και δεν ανοίγει να διαβάσουμε.
Αυτό είναι το σωστό.
Ξαναγράψτο με αυτό το χρώμα. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
γουσταρω την παυλιδου την πικρη την μαυρη με γευση πορτοκαλιΚι εγώ τρελαίνομαι για αυτήν!
-
Kι εμένα μ αρέσει αυτή.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω απο φούρνο παίρνω εδω και χρόνια....Αν τελευταία έχει βγει κάτι αξιόλογο δεν ξέρω. Οταν έπαιρνα πάντως απο ΣΜ , όλα μάπα μου φαινόταν και γεμάτα συντηρητικά κι ας ήταν και σε διπλές και τριπλές σακούλες κλπ...
δυστυχως, φουρνος που να φτιαχνει ψωμι για τοστ δεν υπαρχει εδω. ρωτησα το φουρναρη και απαντησε ετσι:
θεμα με τα παγωτα δεν εχω γιατι δε μου αρεσει και δεν τρωω ποτε.
-
ειναι μεχρι να πας να φας μια φορα στο vafla house!!!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειναι μεχρι να πας να φας μια φορα στο vafla house!!!!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειναι μεχρι να πας να φας μια φορα στο vafla house!!!!!!
στην Θεσ/νικη εχω φαει το καλυτερο παγωτο (γευστικα) πριν πολλα χρονια.
Πανοραμα (το προαστιο),
Ελληνιδης (το ζαχαροπλαστειο),
Ντορμας (καπωσ ετσι λεγοταν το παγωτο, οχι Ντολμας).η πιο πλουσια & γεματη γευση με μοναδικη συνταγη του ζαχαροπλαστειου (ετσι μου ειπαν).
2 κουταλιες και τελειωνες=χορταινες, απιστευτα πλουσια γευση.
Με πηγαν ντοπιοι φιλοι, οταν ημουν φανταρος εκει. (ΠΑΠ)
Σούπερμαρκετ