-
Θα ερθει το 2007 και θα ειναι ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ.
'Yes, we are developing rear-wheel drive for the next sports car,' admitted Hyundai Executive Senior Vice- President, Hyun Soon Lee.'' -
'Yes, we are developing rear-wheel drive for the next sports car,' admitted Hyundai Executive Senior Vice- President, Hyun Soon Lee.'' -
Αυτό είναι πρωτότυπο κι έχει ήδη δημοσιευτεί σε άλλα θέματα. Εντυπωσιακό πάντως, αλλά αρκετούς θα τους χαλάσει το λογότυπο στη μάσκα.
-
Μήπως αποφάσισαν ότι πρέπει να ανέβει κατηγορία; Εννοώ να γίνει coupe μεσαίου και όχι μικρομεσαίου όπως είναι περίπου τώρα.
-
Μακάρι..
-
Απο που το διάβασες ότι θα έρθει το 2007 και θα είναι πισωκίνητο?
-
Kανεις λαθος...το νεο κουπε που ερχεται κατα τα μεσα 2006 εχει μικροαλλαγες και τα μηχανικα μερη θα ειναι ιδια...Η φωτ. που εχεις ειναι του HCD8 το οποιο δεν ειναι γνωστο αν θα βγει στην παραγωγη τροποποιημενο..
Απλως η Χιουνται ειναι σε σταδιο αποφασης για το αν θα προχωρησει τελικα στην παραγωγη του κουπε με πατωμα ΣΟΝΑΤΑ και μοτερ 3.3lt και αυτο θα εχει την κινηση πισω.. -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Kανεις λαθος...το νεο κουπε που ερχεται κατα τα μεσα 2006 εχει μικροαλλαγες και τα μηχανικα μερη θα ειναι ιδια...Η φωτ. που εχεις ειναι του HCD8 το οποιο δεν ειναι γνωστο αν θα βγει στην παραγωγη τροποποιημενο..
Απλως η Χιουνται ειναι σε σταδιο αποφασης για το αν θα προχωρησει τελικα στην παραγωγη του κουπε με πατωμα ΣΟΝΑΤΑ και μοτερ 3.3lt και αυτο θα εχει την κινηση πισω..Oχι δεν κανω λαθος. Το αυτοκινητο ειναι το HCD8 πανω στο οποιο θα βασιστει το νεο coupe. Το 2006 θα ερθει ενα απλα facelift coupe και το cabrio. Αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Καντε και λιγο search και θα δειτε οτι εχω δικιο.
Επισης ειναι σιγουρο οτι ειναι σε εξελιξη το νεο πισωκινητο σπορ μοντελο. Το δηλωσε ο υπευθυνος της Hyundai. Αρα δεν ειναι φημες.
Αυτο που λες για το οτι θα εχει πατωμα Σονατα και 3.3 λιτρα δεν τα διαβασα πουθενα. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Oχι δεν κανω λαθος. Το αυτοκινητο ειναι το HCD8 πανω στο οποιο θα βασιστει το νεο coupe. Το 2006 θα ερθει ενα απλα facelift coupe και το cabrio. Αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Καντε και λιγο search και θα δειτε οτι εχω δικιο.
Μα πριν λίγους μήνες βγήκε το coupe facelift και θα βγάλουν και νέο facelift μέσα στους επόμενους μήνες? ΠΟΛΥ χλωμό το βλέπω. Πιστεύω ότι αν βγάλουν facelift θα το καθυστερήσουν αρκετά αλλιώς αν είναι για τα μέσα του 2006 θα βγει το νέο μοντέλο. Δεν κολλάνε 2 facelift σε διαστημα 6 μηνών[/code]
-
Κι εμενα μου 'φερνει' για πρωτοτυπο. Ειναι ομορφουτσικο αλλα παραειναι μπροστα - σχεδιαστικά εννοω - για την εποχη του.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απλως η Χιουνται ειναι σε σταδιο αποφασης για το αν θα προχωρησει τελικα στην παραγωγη του κουπε με πατωμα ΣΟΝΑΤΑ και μοτερ 3.3lt και αυτο θα εχει την κινηση πισω..Oχι δεν κανω λαθος. Το αυτοκινητο ειναι το HCD8 πανω στο οποιο θα βασιστει το νεο coupe. Το 2006 θα ερθει ενα απλα facelift coupe και το cabrio. Αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Καντε και λιγο search και θα δειτε οτι εχω δικιο.
Επισης ειναι σιγουρο οτι ειναι σε εξελιξη το νεο πισωκινητο σπορ μοντελο. Το δηλωσε ο υπευθυνος της Hyundai. Αρα δεν ειναι φημες.
Αυτο που λες για το οτι θα εχει πατωμα Σονατα και 3.3 λιτρα δεν τα διαβασα πουθενα.Nα το ρε φιλαρακο....Απολαυσε το..ειναι κουκλα, εχει APC taillights κ οβαλ εξατμισεις..
Εnjoy.....ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΜΟΡΦΟ...
-
Φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια θα έχει στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια θα έχει στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό;Aν το εννοεις σοβαρα οχι δε θα εχει πιτσιλιστηρια..αλλα μπορεις να τα καθαριζεις με το χερι και με το πετσι..Σιγα ουτε 5 δλ δε θα σου παρει....
Ανεξαρτητως παντως της ευνοιας που εχω στη Χιουνται το κουπε της ηταν και ειναι πανεμορφο εως τωρα...Προσωπικη μου γνωμη..μην αρχισετε παλι...Ξεφευγει απο τα κυτιοποιημενα αμαξια..Γκολφ,Φοκους..κλπ ειναι σφηνοειδες για αυτο μου αρεσει...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια θα έχει στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό;
Aν το εννοεις σοβαρα οχι δε θα εχει πιτσιλιστηρια..αλλα μπορεις να τα καθαριζεις με το χερι και με το πετσι..Σιγα ουτε 5 δλ δε θα σου παρει....
Ανεξαρτητως παντως της ευνοιας που εχω στη Χιουνται το κουπε της ηταν και ειναι πανεμορφο εως τωρα...Προσωπικη μου γνωμη..μην αρχισετε παλι...Ξεφευγει απο τα κυτιοποιημενα αμαξια..Γκολφ,Φοκους..κλπ ειναι σφηνοειδες για αυτο μου αρεσει...
Κι εμένα μου αρέσει.. μόνο το τελευταίο όμως (και το facelift)
Tα προηγούμενα δε μου αρέσαν καθόλου, ούτε ο πεζοδρομιοκυνηγός ούτε το άλλο που ήταν μια καμπύλη.. όταν το κοίταζες από ψηλά ήταν σα δορυφορικό πιάτο!!
Αλλά το τελευταίο είναι μια χαρά σχεδιαστικά (άλλο αν είναι αντιγραφή..) ενώ και το εσωτερικό είναι αποδεκτής ομορφιάς κ ποιότητας, και το μόνο αρνητικό είναι να πείσεις κάποιον να κάτσει πίσω.. (όποιος μπήκε στην έκθεση καταλαβαίνει τί εννοώ..)
Επίσης ο κινητήρας θα έπρεπε να είναι ανάλογος της 'σπορ' εμφάνισης (o 1600άρης δεν είναι, τώρα για τους άλλους δεν ξέρω ---1.6 turbo, 2.0 κ 2.7 νομίζω).
Με λίγα λόγια, θα το προτιμούσα από μια clk 200
btw το f/l είναι πιο ωραίο.
edit: επίσης αδικείται ως ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της καγκουρίας-αυστραλίας.. -
up
-
-
Ωραίο φαίνεται σαν σχήμα... και το εσωτερικό επίσης όμορφο.
Εξωτερικά μου θυμίζει λίγο το ΤΤ...
-
Άλλη μια photo του πως ενδέχεται να είναι στην τελική του μορφή...
-
μμμμ...δεν ειν ασχημο..
NEO HYUNDAI COUPE