-
πώς είναι δυνατόν να συγκρίνεται το MC12 με την Carrera GT δεν μπορώ να καταλάβω...
Δικαιολογημένη η απορία σου...
-
Μια χαρά τα καταφέρνετε και χωρίς εμένα
-
από παντού ξεφεύγει!
Από Golf, Astra, Polo και σία; Ξεφεύγει, ξεφεύγει...
-
κύριοι, είστε
-
κοιτάχτε να βγάλετε καμιά πραγματική GTA και άσε τον πρόλογο...
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Το GTAm της αντίστοιχης 156 ξέρεις τί σημαίνει, έτσι; GT Advanced marketing...
-
οι νόμοι της φυσικής πάντα θα παραμένουν οι ίδοι
Bρούτε, αγόρι μου, αυτό δεν έπρεπε να το εκστομίσεις...
-
OFF TOPIC!!!
-
Καλά ρε!!!
Ένα υπνάκο πήρα και βλέπω 3 σελίδες παραπάνω!!!
Άντε να διαβάσω... -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Καλά ρε!!!
Ένα **υπνάκο **πήρα και βλέπω 3 σελίδες παραπάνω!!!
Άντε να διαβάσω...Kακώς! οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ìéá ößñìá äåí ãßíåôáé ÃåñìáíéêÞ ìüíï êáé ìüíï üôáí ôçí áãïñÜæåé Ýíá Ãåñìáíéêü ãêñïýð. Åêôüò êáé áí Ý÷åé äéÜèåóç ç VAG íá ôçí 'ðåñéëÜâåé' üðùò ç ßäéá ìüíï îÝñåé.
Ferrari, Lamborghini, Maserati, Pagani, Bizzarrini, B-Enginnering êáé ðïëý óýíôïìá êáé Alfa Romeo.Den simfono en merei omos.
Óõìöùíþ ìå ôïí AR.
Áíôßèåôá ðïëëÜ ãåñìáíéêÜ supercars Þôáí ïõóéáóôéêÜ éôáëéêÜ (ð.÷. Ì1).Min ksexnas oti i lambo eginan ''autokinita'' pou na odigioude apo tote pu bike i audi sti mesi....
ÊÜôóå ôþñá ãéá ...èá ôñåëáèþ???????
ÄçëáäÞ **ðÞñå ç Lambo ôå÷íïãíùóßá áðü ôçí Audi **, êáé ü÷é ç Audi áðü ôçí Lambo????
Ôüôå ãéáôß ïé ðñþôåò óïâáñÝò êáé ïõóéáóôéêÝò áðüðåéñåò ðáñáãùãÞò supercar áðü ôï VAG Ýãéíáí ìåôÜ ôçí áãïñÜ ôçò Audi????
ÄçëáäÞ ç Lambo ìÝ÷ñé ôüôå ôé Ýêáíå????prin itan diastimoplia-trakter- me ena trelo design (oxi tora pos den exoun design)
Ãéá áõôü êáé äåí ìïõ Üñåóáí ðïôÝ ôüóï ðïëý.
Ï Feruccio äåí åß÷å ôçí áðáéôïýìåíç êïõëôïýñá...ke mia edelos anorthodoksi odigiki siberifora.
ÖáíôÜóïõ íá ôçí Ýðáéñíå êáé ôï Gruppo ðïõ Ý÷åé êáé ðáñÜäïóç...
ÐÜíôùò åéëéêñéíÜ åäù ìÝóá åßóáé éêáíüò íá îå÷Üóåéò êáé ôá ðéï óôïé÷åéþäç!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ãéá ìÝíá üôáí ç VAG áãüñáóå ôç Lamborghini ðñáêôéêÜ 'áãüñáóå' ôçí éóôïñßá ôçò.Σωστό αλλά και την προυπάρχουσα τεχνογνωσία όμως!
-
Για μένα όταν η VAG αγόρασε τη Lamborghini πρακτικά 'αγόρασε' την ιστορία της.
Σωστό αλλά και την προυπάρχουσα τεχνογνωσία όμως!
Εγκάθετος...
-
Για μένα όταν η VAG αγόρασε τη Lamborghini πρακτικά 'αγόρασε' την ιστορία της.
Σωστό αλλά και την προυπάρχουσα τεχνογνωσία όμως!
Την ποιά;
Αφού μόνο design είχαν οι ιταλοί. Άσε, σκράπες στα μαθηματικά ρε παιδί μου! Τσκ, τσκ, τσκ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ãéá ìÝíá üôáí ç VAG áãüñáóå ôç Lamborghini ðñáêôéêÜ 'áãüñáóå' ôçí éóôïñßá ôçò.
Óùóôü áëëÜ êáé ôçí ðñïõðÜñ÷ïõóá ôå÷íïãíùóßá üìùò!
Ôçí ðïéÜ;
Áöïý ìüíï design åß÷áí ïé éôáëïß. ¶óå, óêñÜðåò óôá ìáèçìáôéêÜ ñå ðáéäß ìïõ! Ôóê, ôóê, ôóê!
Ο Volta και ο Marconi γερμανοί ήταν?
-
O Giacosa κι αυτός γερμανός ήταν... Κι ο Dallara, κι ο De Tomaso, κι ο Maserati κι ο Colombo... Όλοι ρε παιδί μου γερμανοί.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
O Giacosa κι αυτός γερμανός ήταν... Κι ο Dallara, κι ο De Tomaso, κι ο Maserati κι ο Colombo... Όλοι ρε παιδί μου γερμανοί.Και ο Enzo Ferraringen, και ο Vittoriungen Jano και Vincenzugen Lancia, όλοι Γερμανοί...;
-
Eγω ψηφισα Porsche γιατι απο μικρος τις γουσταρα περισσοτερο και γιατι μου την εσπαγε που ολοι οι ασχετοι γουσταραν περισσοτερο τις Ferrari.
σωστος!!!
-
Βέεεεεεεεεεεεεεβαια!!! Το Fiat 124 (φθηνό οικογενειακό με δισκόφρενα μπρος-πίσω) ήταν... γερμανική καινοτομία!!! Όταν η Ferrari κέρδιζε πρωταθλήματα, η Merc αποχωρούσε ντροπιασμένη, έχοντας φάει λάχανο 80 θεατές.
-
Tί λες ρε παιδί μου; Και εκείνος ο ανεκδιήγητος Σκαραβαίος ιταλικό πρέκι δεν ήταν; Πόσους άραγε πήρε μαζί του στον τάφο;
-
ο τροχός επίσης εικάζεται ότι είναι ιταλική εφεύρεση
Ferrari VS Porsche