-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
μετά από ένα μίνι ψάξιμο το περλέ κοστίζει... 2.350 ευρώ ( http://www.alfaromeo.gr ) η GTA δεν έχει ξένα, άρα +810, ούτε 18άρες στο βασικό εξοπλισμό που έχει το R32.
Ούτε τετρακίνηση έχει, παίρνει 18άρες κα πολλά αλλά θα τα πληρώσεις ακριβά!
Βλέπεις......δεν είναι Golf.σωστά, έγινε πλέον --bad word-- η Alfa και είναι λογικό μία έκδοση μοντέλου 5 ετών να κοστίζει 5Κ+ από μία ολοκαίνουρια έκδοση μοντέλου 2 ετών
Βέβαια τόσο καιρό υπήρχαν γερμανικά με το τιμόνι στον εξτρά εξοπλισμό, αλλά εκεί δεν άξιζε να τα πληρώνεις
-
Alfa 156 GTA.-\
Έπρεπε να υπάρχει και επιλογή 'κανένα από τα τρία' στην ψηφορορία. ΔΕΝ ψήφισα.
Μικρά σχόλια:
-Το R32 το είδα στην έκθεση, μπήκα και μέσα. Όπως έγραψα και στο φωτορεπορτάζ μου, είναι κακό σαν το διάολο, λογικά θα είναι ΚΑΙ γρήγορο σαν το διάολο, έχει ΑΠΙΘΑΝΑ καθίσματα, αλλά 40++ χιλιάρικα για... Γκολφ δεν έδινα στην καμία.
-BMW 130i. Η εμπειρία μου από τον 'άσσο' είναι από οδήγηση μιας 116i για λίγα χιλιόμετρα. Θα μου πεις.... καμία σχέση, και ΟΝΤΩΣ έτσι πρέπει να είναι. Θεωρητικά, η 130 πρέπει να είναι η πιο 'πολιτισμένη' επιλογή από τα 3 της ψηφοφορίας. ΚΑΛΗ θέση οδήγησης, πίσω κίνηση (ΔΕΝ είναι must για μένα, μου αρκεί το αυτοκίνητο να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ και να κάνει ό,τι θέλω ΕΓΩ, κι ας την έχει όπου γουστάρει την κίνηση...). Είναι όμως (ΙΜΗΟ) απαράδεκτη αισθητικά, ΠΟΛΥ στενόχωρη πίσω, τόσο που είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο την έκαναν 5πορτη και όχι 3πορτη.
-147 GTA: δεν θα είμαι αντικειμενικός. Το αμάξι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, γιατί ευτυχώς τουλάχιστον αυτό γλίτωσε το άθλιο facelift που υπέστησαν οι κανονικές εκδόσεις της 147. Το μοτέρ, χαίρεσαι να το ακούς ΚΑΙ να το βλέπεις (βρείτε μία, ανοίχτε το καπό και θα με θυμηθείτε!). Εσωτερικό κουκλίστικο και στιλάτο, τόσα χρόνια μετά. Ωστόσο, είναι πανάκριβη, και επίσης πάντα στα μάτια μου θα είναι το 'νόθο' αδελφάκι της 156 GTA.
Eπίλογος: ΔΕΝ είμαι ακριβώς ο τύπος που θα μπορούσε να 'πάρει' από αυτά τα τρία αυτοκίνητα ΟΛΑ αυτά που μπορούν να προσφέρουν οδηγικά. Πιστεύω λοιπόν, ότι είναι άτοπο να τα κρίνω με βάση τη συμπεριφορά τους 'στο όριο' ή 'στην πίστα' ή 'στο Ring' ή δεν ξέρω τι άλλο. ΑΝ έπρεπε να διαθέσω αυτά τα λεφτά, θα τα διέθετα σε αυτό που ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ περισσότερο οπτικά, ακουστικά, ιστορικά και δεν ξέρω τι άλλο. Και αυτό, θα ήταν η ΚΟΥΚΛΑ (από όλες τις απόψεις) 156 GTA. Αδικία για τα υπόλοιπα? Πιθανόν. Ωστόσο, that's just me!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
To σίγουρο είναι, πως το **R32 **είναι το πιο φθηνό, μιας και στη βασική του έκδοση περιλαμβάνει τα πάντα.
Και η GTA περιλαμβάνει 'τα πάντα' (OK, εκτός από το μπλοκέ), και καθίσματα Recaro.
Nαι, και κοστίζει 4.000+ ευρώ παραπάνω...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κοστίζει όσο το μεταλλικό. Δεν είναι έξτρα.
μετά από ένα μίνι ψάξιμο το περλέ κοστίζει... 2.350 ευρώ ( http://www.alfaromeo.gr ) η GTA δεν έχει ξένα, άρα +810, ούτε 18άρες στο βασικό εξοπλισμό που έχει το R32.
Αν σχολιάσω βέβαια τις τιμές δύο ίδιων σε κυβισμό αυτοκινήτων, ίδιας κατηγορίας και ίδιας ιπποδύναμης θα γίνω κακός κι εμπαθής
To περλέ είναι αυτό. (που κοστίζει 2.350 ευρώ)
Δες το εδώ καλύτερα
το άσπρο που λέμε εμείς είναι αυτό.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To σίγουρο είναι, πως το **R32 **είναι το πιο φθηνό, μιας και στη βασική του έκδοση περιλαμβάνει τα πάντα.
Και η GTA περιλαμβάνει 'τα πάντα' (OK, εκτός από το μπλοκέ), και καθίσματα Recaro.
Nαι, και κοστίζει 4.000+ ευρώ παραπάνω...
Αυτό έλειπε ένα γκολφάκι να κοστίζει όσο μία GTA!
-
147 και ακομα καλυτερα 156...και τα αλλα δυο καλα ειναι,αλλα εγω θα προτιμουσα αλφα!εχει εναν ηχο...
-
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν σχολιάσω βέβαια τις τιμές δύο ίδιων σε κυβισμό αυτοκινήτων, ίδιας κατηγορίας και ίδιας ιπποδύναμης θα γίνω κακός κι εμπαθής
Α, τώρα ναί. Δικαιολογείται το πόσο.
-
Α, τώρα ναί. Δικαιολογείται το πόσο.Εφ'όσον είναι έξτρα, ...μην το πάρεις!
-
Α, τώρα ναί. Δικαιολογείται το πόσο.
Αμα το δεις απο κοντά είναι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο το χρώμα!..... αλλά και τα €2.300 είναι εξίσου πολύ εντυπωσιακά και όμορφα!
-
130
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αμα το δεις απο κοντά είναι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο το χρώμα!..... αλλά και τα €2.300 είναι εξίσου πολύ εντυπωσιακά και όμορφα!
To έχω δεί σε 147. Όντως πολύ καλό (για γυναίκα )
-
απο πορωση σιγουρα gta (ηχος, μουρλα) και μετα 130 (μοτερ, πισω κινηση)
τελικα ομως, μαλλον θα επαιρνα τη golfω -
Μήπως είσαι τριχασμένη προσωπικότητα;;
-
To έχω δεί σε 147. Όντως πολύ καλό (για γυναίκα )
Σωστό! Γιατί μην ξεχνάς οτι μία Αλφα Ρομέο είναι μία γυναίκα.
-
Μια γυναίκα που ξεκίνησε πολύ όμορφη και κατέληξε βαριά (και μπροστόβαρη).
Πάντως προτιμώ την GTA από τις Χέλγκες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μια γυναίκα που ξεκίνησε πολύ όμορφη και κατέληξε βαριά (και μπροστόβαρη).Πάντως προτιμώ την GTA από τις Χέλγκες.
Την πήγες βόλτα και εβγάλες αυτό το συμπέρασμα, ή διαβάζεις περιοδικά?
-
Έφυγε για τα funniest
-
Βόλτα; Που τέτοια τύχη. Βλέπω βίντεο πάντως.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βόλτα; Που τέτοια τύχη. Βλέπω βίντεο πάντως.Μου φαίνεται οτι μπέρδεψες τις ταινίες!
Αντι για ταινία με την GTA έβαλες ταινία με την 'Παπαρήγα «την καλή»'Εγώ προτειμώ πάντως την μπροστοβαρη.....
Απο τις γερμανίδες.....
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i