-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(edit)Επίσης, δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις το συμφέρον. Όπως και να 'χει, άποψή σου, δικαίωμά σου να την έχεις φυσικά.Δε μίλησα για συμφέρον από μέρους σου! Μην τσιμπάς τόσο εύκολα! Απλά είπα ότι έχω τη διάθεση να επαναφέρω την παλιά μου υπογραφή, διότι ίσως η καινούργια δεν μου άρεσε και τόσο... Κακό είναι...;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Nα την επαναφέρεις, καμία αντιρρηση. 2 ή 3 παραθέσεις, δεν θεωρούνται μεγάλος αριθμός.
[Krusenstern]
Και πώς ορίζεις εσύ αν οι 2 ή 3 παραθέσεις είναι μεγάλες ή όχι; Με το μάτι; 2-3 παραθέσεις μάστορα, να τ'αφήσω;
Νομίζω πως το ζητούμενο δεν είναι ο αριθμός των παρατιθέμενων παραθέσεων αλλά ο όγκος τους. Ο οποίος και στην περίπτωση τη δική μου και σε αυτή του ανωτέρω χρήστη ήταν υπερβολικός, δεδομένης της έλλειψης ουσιαστικού περιεχομένου της απάντησης.Στην περίπτωσή σου, ήταν ακριβώς 7 οι παραθέσεις. Ο κανονισμός είναι που θέτει το ζητούμενο αγαπητέ, όχι εγώ, ούτε εσύ. Και, ο κανονισμός που μόλις παρέθεσες, αν τον διαβάσεις, μιλάει για αριθμό, όχι για όγκο. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα σταματήσεις ΕΔΩ τις οφτόπικ δημοσιεύσεις και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Συνεχίζουμε στο θέμα.-
-
Στην περίπτωσή σου, ήταν ακριβώς 7 οι παραθέσεις. Ο κανονισμός είναι που θέτει το ζητούμενο αγαπητέ, όχι εγώ, ούτε εσύ. Και, ο κανονισμός που μόλις παρέθεσες, αν τον διαβάσεις, μιλάει για αριθμό, όχι για όγκο.
Δηλαδή οι 3 ογκοδέστατες παραθέσεις ΔΕΝ επιβαρύνουν το σύστημα ενώ οι 7 από τις οποίες μόνον η μία από αυτές ογκοδέστατη το επιβαρύνει;
Ο κανονισμός -αν τον διάβασες- μιλά για αριθμό ΚΑΙ για επιβάρυνση. Νομίζω πως θα ήσουν σε θέση να ερμηνεύσεις καλύτερα τους κανονισμούς από τη στιγμή που σου έχουν ανατεθεί κάποια καθήκοντα moderator...Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν τα κάνω quote αφενός για να ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ το σύστημα και αφετέρου διότι είναι πρόδηλο το πού γράφω τέτοιου είδους κοριτσίστικα σχολιάκια...
-
AlfaRomeo έχεις δίκιο, οι Moderator μεροληπτούν εναντίων των *ιταλόφιλων *:roll:
πάμε παρακάτω....
-
Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν τα κάνω quote αφενός για να ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ το σύστημα και αφετέρου διότι είναι πρόδηλο το πού γράφω τέτοιου είδους κοριτσίστικα σχολιάκια...ΟΚ.
-
Μην το κάνεις quote και μάλιστα με bold. Επιβαρύνεις το σύστημα
Άλλωστε εγώ είμαι εδώ ώστε ανά πάσα στιγμή να επικυρώσω ο ίδιος αυτά που είπα. Δεν έχω μάθει να φοβάμαι για κάτι που έχω πεί.Περιμένω επίσης να σχολιάσεις (έστω και χωρίς quote) τα υπόλοιπα που έγραψα στο πρώτο post της σελίδας τα οποία και απέβαλλες από το quote που έκανες, προφανώς για να μην επιβαρύνεις το σύστημα και όχι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις όπως μόνο εγώ συνηθίζω να κάνω.
Συνεχίζουμε στο θέμα.-
[Krusenstern]
-
Δεν έχω μάθει να φοβάμαι για κάτι που έχω πεί.Ναι αλλά στο τέλος μπορεί να τυφλωθείς.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
íáé, äåí Ý÷åé ðáñá÷èåß êáíâÝâáéá äåí õðÜñ÷åé ìüíï Ýíá, áëëÜ êáé ôï Üëëï öÜíôáóìá åßíáé
ÅËÅÏÓ!!!!!!
Åãþ ìáæß óïõ åßìáé...ïé 4Ô êáé ç åëëçíéêÞ VW äåí åßíáé ìáæß ìáò!!!
4T Äåêåìâñßïõ,óåë.154
'Åí áíáìïíÞ ,ëïéðüí, ôïõ Golf R32 , ...'Goooooooooooooaaaaaal!!!!!
Ôï êáëýôåñï ååå?!!!...áðü ôüôå ðïõ ìðÞêá óôï forum!!!
Êáé íá öáíôáóôåßò ïôß åßìáé Ä' ÅèíéêÞ!!!
ÁëëÜ ìå ôÝôïéï êÝíôñï ðïõ Ý÷ù (4Ô,VW.gr) ôé ðåñéìÝíåéò!
ÁëÞèåéá áí ïé 4T ðáßæïõí óôçí ïìÜäá ìïõ (Ä' ÅèíéêÞ) åóý ðïõ ðáßæåéò???
×ÏÕ×ÏÕ×ÏÕ...
Óïõ áðïäõêíåßù ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï üôé åßìáé ü÷é ìüíï ðáñåëèïíôïëÜãíïò -üðùò óùóôÜ êáé ìå áðïêÜëåóåò- áëëÜ Ý÷ù êáé ðëÞñç åðßãíùóç ôçò óçìåñéíÞò ðñáãìáôéêüôçôáò , êÜôé ôï ïðïßï äåí Ý÷åéò -áëÞèåéá ôé ðáßñíåéò???!!!
ÁëëÜ áãáðáÝé ï Èåüò ôïí êëÝöôç ,** áãáðáÝé êáé **ôçí Alfa ...ååå... ôïí íïéêïêýñç!4T Äåêåìâñßïõ,óåë.154
'Åí áíáìïíÞ ,ëïéðüí, ôïõ Golf R32 , ...'×ÏÕ×ÏÕ×ÏÕ...
Ôï óõìðÝñáóìá ðïõ âãáßíåé åßíáé Þ ïôß Ý÷ù áðüëõôï äßêéï Þ üôé åãþ êáé ïé 4Ô åßìáóôå áëëïý ãé'áëëïý!!!ÄéáëÝîôå êáé ðÜñôå!
Åãþ ðñïôéìþ íá åßìáé ìå ôïõò 4Ô ðåéñÜæåé???Åóý ðÞãáéíå ìå ôï InStyle!!!
Êáé ôï êõñéüôåñï
Ãéá áêüìá ìéá öïñÜ áëëÜæåéò ôá ëüãéá ìïõ ðñÜãìá ðïõ äåí óå ôéìÜåé êáèüëïõ êáé èá ðáñáêáëïýóá ôïõò mods íá åðÝìâïõí-ìéá ðïõ ôåëåõôáßá ôï êÜíïõí óõ÷íÜ...(äåí ôï óõíå÷ßæù ðñïò ôï ðáñüí)
Äåí Ý÷ù áíáöÝñåé ðïõèåíÜ ãéá ôï áí õðÜñ÷åé ôï áìÜîé , áëëÜ ãéá ôï áí ìðïñåßò íá ôï ðáñáããåßëåéò.
ÁëëÜ åóý åêåß...Ý÷åéò êïëëÞóåé..êáôÜ ôá Üëëá åßìáé åãþ ï êïëëçìÝíïò ..ðïõ öÝñíù **êáé **óôïé÷åßá!!!
ÐåñáóôéêÜ...
×ÏÕ×ÏÕ×ÏÕ... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε Spidey_TS επειδή εγώ είμαι χαζός, θα μου εξηγήσεις κάτι?Στην Audi αν πάω τώρα και ζητήσω το RS4 ποιο θα μου φέρουν? Το turbo ή το καινούργιο?
Ε, στην θέση των Audi και RS4 βάλε VW και R32.
Θα μου απαντήσεις εμένα?
-
Ξερεί κανείς αν το R32 είναι τετρακίνητο?
Αν ναι με Haldex ή torsen?Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Δεν έχω αναφέρει πουθενά για το αν υπάρχει το αμάξι , αλλά για το αν μπορείς να το παραγγείλεις.
Αλλά εσύ εκεί...έχεις κολλήσει..κατά τα άλλα είμαι εγώ ο κολλημένος ..που φέρνω **και **στοιχεία!!!
Περαστικά...
ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ...το τι έχεις αναφέρει (όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα) είναι γνωστό.
Και πως ήρθαν τα δύο αυτοκίνητα αφού δεν γίνεται να παραγγελθούν;
φοβερά στοιχεία φέρνεις Ας σε πάρει κάποιος από το χεράκι να πας (γίνεται και τηλεφωνικά βέβαια) σε μία έκθεση VW (ελπίζω να μην είναι τόσο υποτιμητικό) για να ρωτήσεις χρόνο παράδοσης και τιμή.
@kid το παλιό θα του φέρουν, ειδική παραγγελία
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Haldex κλασικά, λόγω διάταξης κινητήρα
-
Τετρακίνητο είναι με Haldex δεύτερης γενιάς κατά 99%.
-
Και πάμε στην επόμενη ερώτηση:
Είναι ετοιμοπαράδοτο;Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ñå Spidey_TS åðåéäÞ åãþ åßìáé ÷áæüò, èá ìïõ åîçãÞóåéò êÜôé?
Óôçí Audi áí ðÜù ôþñá êáé æçôÞóù ôï RS4 ðïéï èá ìïõ öÝñïõí? Ôï turbo Þ ôï êáéíïýñãéï?
Å, óôçí èÝóç ôùí Audi êáé RS4 âÜëå VW êáé R32.
Èá ìïõ áðáíôÞóåéò åìÝíá?
Äåí ìå áðáó÷ïëåß ôï ðéï èá óïõ öÝñïõí , ôï Ý÷åéò êáôáëÜâåé???
¢ëëï äéáðñáãìáôåõüìáóôå ìå ôïí lkar!!! -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Ρε Spidey_TS επειδή εγώ είμαι χαζός, θα μου εξηγήσεις κάτι?
Στην Audi αν πάω τώρα και ζητήσω το RS4 ποιο θα μου φέρουν? Το turbo ή το καινούργιο?
Ε, στην θέση των Audi και RS4 βάλε VW και R32.
Θα μου απαντήσεις εμένα?
Δεν με απασχολεί το πιο θα σου φέρουν , το έχεις καταλάβει???
’λλο διαπραγματευόμαστε με τον lkar!!!Τι διαπραγματευόμαστε? Αν υπάρχει ή όχι?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Haldex κλασικά, λόγω διάταξης κινητήρα
Και εμένα το RAV4 που είναι πραγματικά τετρακίνητο με 3 διαφορικά, γιατί τον έχει εγκάρσια???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Äåí Ý÷ù áíáöÝñåé ðïõèåíÜ ãéá ôï áí õðÜñ÷åé ôï áìÜîé , áëëÜ ãéá ôï áí ìðïñåßò íá ôï ðáñáããåßëåéò.
ÁëëÜ åóý åêåß...Ý÷åéò êïëëÞóåé..êáôÜ ôá Üëëá åßìáé åãþ ï êïëëçìÝíïò ..ðïõ öÝñíù **êáé **óôïé÷åßá!!!
ÐåñáóôéêÜ...
×ÏÕ×ÏÕ×ÏÕ...ôï ôé Ý÷åéò áíáöÝñåé (ü÷é ìüíï ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï æÞôçìá) åßíáé ãíùóôü.
Åõ÷áñéóôþ ðïõ ìå ðñïóÝ÷åéò ,** èá ìÜèåéò ðïëëÜ**!
¹äç ðïëëïß áðü åäþ ìå ñùôïýí ðïõ ìðïñïýí íá âñïõí ôá óôïé÷åßá ðïõ ðñïóêïìßæù..
Åýêïëï...ðÜèïò,ðïëëÝò þñåò ìåëÝôç,ïéêïíïìéêÞ 'óðáôÜëç' êëð.Êáé ðùò Þñèáí ôá äýï áõôïêßíçôá áöïý äåí ãßíåôáé íá ðáñáããåëèïýí;
Êáé ìåñéêÝò 159 åß÷áí Ýñèåé,ôéò âëÝðáíå óôïí äñüìï,ôéò îåôéíÜæáíå óôá test áëëÜ äåí ìðïñïýóáí íá ðáñáããåëèïýí.
ÐÜëé ôá ßäéá ñå ð@õóôç ìå èá ãñÜöïõìå!!!
ÊáëÜ äåí äéáâÜæåéò ðáñáðÜíù???
ÁëëÜ áí èåò ðáñÝâëåøå ôï ðáñáðÜíù êáé óïõ ëÝù ...ÄÅÍ ÎÅÑÙ.ÄÅÍ ÌÅ ÁÐÁÓ×ÏËÅÉ.ÑÙÔÁ ÔÏÕÓ.öïâåñÜ óôïé÷åßá öÝñíåéò Áò óå ðÜñåé êÜðïéïò áðü ôï ÷åñÜêé íá ðáò (ãßíåôáé êáé ôçëåöùíéêÜ âÝâáéá) óå ìßá Ýêèåóç VW (åëðßæù íá ìçí åßíáé ôüóï õðïôéìçôéêü) ãéá íá ñùôÞóåéò ÷ñüíï ðáñÜäïóçò êáé ôéìÞ.
@kid ôï ðáëéü èá ôïõ öÝñïõí, åéäéêÞ ðáñáããåëßá
Ðñïò áðÜíôçóç óïõ...
4T Äåêåìâñßïõ,óåë.154
'Åí áíáìïíÞ ,ëïéðüí, ôïõ Golf R32 , ...'Åãþ óõíôÜóóïìáé ìå áõôü...
Ôï ïðïßï áíáêÜëõøá êáôÜ ôý÷ç!!!
Äßêéï åß÷á Ýôóé êáé áëëéþò.
ÁëëÜ áãáðÜåé ï Èåüò ôïí êëÝöôç , áãáðÜåé êáé ôïí íïéêïêýñç!!!
Óå ðëçñïöïñþ ïôß óå ðáñüìïéá èÝìáôá alfisti Ý÷ïõí 'êéíçèåß åíáíôßïí' åíôýðùí.
Óïõ óõíéóôþ ëïéðüí åóý êáé ôá êïëëçôÜñéá óïõ íá áðïäåßîåôå ïôß ìðïñåß ìåí íá åßóôå 'ðÜðéåò' áëëÜ äåí åßóôå 'êüôåò'.
ÁëëÜ îÝñåéò ðïëý êáëÜ ïôß äåí Ý÷åéò äßêéï êáé ãéá áõôü ôïí ëüãï äåí èá êÜíåôå ôßðïôá! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ñå Spidey_TS åðåéäÞ åãþ åßìáé ÷áæüò, èá ìïõ åîçãÞóåéò êÜôé?
Óôçí Audi áí ðÜù ôþñá êáé æçôÞóù ôï RS4 ðïéï èá ìïõ öÝñïõí? Ôï turbo Þ ôï êáéíïýñãéï?
Å, óôçí èÝóç ôùí Audi êáé RS4 âÜëå VW êáé R32.
Èá ìïõ áðáíôÞóåéò åìÝíá?
Äåí ìå áðáó÷ïëåß ôï ðéï èá óïõ öÝñïõí , ôï Ý÷åéò êáôáëÜâåé???
¢ëëï äéáðñáãìáôåõüìáóôå ìå ôïí lkar!!!Ôé äéáðñáãìáôåõüìáóôå? Áí õðÜñ÷åé Þ ü÷é?
σελ. 13
-
Ξεκόλλα επιτελους Spidey! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!
ετοιμοπαράδοτο δεν είναι, πήγαινε παργήγγειλο και παράτα μας επιτέλους. Τι θες πια;
τι ήθελες να γράψουν οι 4Τ; Εν αναμονή προφανώς και ισως το χουν στα δύό επόμενα τεύχη για δοκιμή. Θα πειστείς επιτέλους;
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i