Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.
Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.
Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.
I guess we agree to disagree.
Αυτα.
Ο Τσέϊνυ είναι. Σωστά.
Ah! Ο Τσεινυ ειναι.
Αρα καταλαβαίνεις απολύτως για ποιό πράγμα μιλάμε αλλά προτιμάς να μένεις στις λεπτομέρειες και οχι επί της ουσίας.
Πως καταλαβαινω για τι μιλας οταν ουτε τα προσωπα δεν εχουμε σωστα στις κατηγοριες. Εχετε μαλλον.
Τωρα, ξανακανε 'κατηγορια' (ή οτι το εννοεις εσυ) και πες μου ποιος την εκανε να σου πω εαν ξερω εαν ειναι αληθεια. Ποιος εκανε τι?
Γιατι η ουσία είναι οτι στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!
Σε αυτό είμαι αντίθετος. Η δική σου γνώμη?
Δεν μπορεις να εισαι αντιθετος διοτι ΠΑΛΙ κανεις ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ λαθος! Οπως με το προσωπο.
Πριν σου πω πιο ειναι το λαθος σε ερωτω (οπως εκανα και πριν):
Εχεις στοιχεια οτι (και αντιγραφω αυτο που εγραψες πιο πανω):
'στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!'
Μπορεις να το αποδειξεις αυτο? Διοτι κατι πολυ βασικο παει πολυ στραβα με το παραπανω. (και οταν θα το βρεις θα δεις γιατι γραφω και απανταω με τον τροπο που το κανω).
(by the way, are we OK with Rumsfeld in this case? is he off 'your' hook?)
Οσο για την αφέλεια. Μάλλον το παίρνεις με λάθος τρόπο. Οπως και οι άλλοι χρήστες αντιλαμβάνονται λάθος αυτά που θες να πεις.
Διαφωνούμε σίγουρα.
Δεν εκπλησομαι καθολου. Και τι εγινε που αλλοι νομιζουν οτι κανω λαθος? Θα πει οτι ειμαι λαθος?
Για την αφελεια επισης, κατι που δεν εξηγησα πριν: ο λογος που νομιζεις οτι εγω ειμαι αφελης οσον αφορα την πολιτικη ειναι επειδη στην Ελλαδα το επιπεδο καχυποψιας για το τι συμβενει στις ΗΠΑ (αλλα και γενικα με τετοια θεματα) ειναι 100αδες φορες μεγαλυτερο απο οτι θα επρεπε να ειναι. ΟΛΑ ειναι κολπα για εσας, ολοι πανε να σας και τους κανουν κακο, ολοι εκμεταλευοντε, ολοι τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι, blah, blah.
Και οταν ερχομαι εγω και ερωτω, προταση προς προταση απο αυτα που γραφετε, αν κα θα πρεπε να γινετε λεξη προς λεξη (εδω ο Ραμσφελντ και ο Τσεινι για εσας ισως να ειναι το ιδιο προσωπο αφου ολους τους εχετε στο ιδιο καζανι), και σας προκαλω σε καθε τι που γραφετε, ειμαι χιλια δυο, απο αδερφη, ως 'το μεσεο το μακρυτερο' (σβηστηκε σωστα) ως φυσικα και αφελης (που ανετα θα μπορουσες να με αποκαλεσεις χωρις να παρεξηγηθω - so that's not what I am saying).
Γιαυτο νομιζω εγω οτι εσεις νομιζετε αυτα που νιμιζετε για μενα.
Τελος να πω κατι που θα πρεπε να σου δωσει μερικες ιδεες εαν το σκεφτοσουν για μερικα δευτερολεπτα:
Οσο ζουσα Ελλαδα, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πιστευα και εγω (οχι με τον Κριεζα) αλλα πχ με σενα και τον Ναςς. Αρα, ή πληση εγκεφαλου μου εγινε οταν ειρθα και εζησα εδω, ή πληση εγκεφαλου εχει γινει σε εσας.
Σκεψου ποιο απο τα δυο μπορει να ισχυει.