Nov 25, 2005, 5:31 PM

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.

Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.

Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.

I guess we agree to disagree.

Αυτα.

Ο Τσέϊνυ είναι. Σωστά.
Αρα καταλαβαίνεις απολύτως για ποιό πράγμα μιλάμε αλλά προτιμάς να μένεις στις λεπτομέρειες και οχι επί της ουσίας.
Γιατι η ουσία είναι οτι στέλεχος της Κυβάρνησης των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος σε εταιρεία που αναλαμβάνει έργα στο Ιράκ!!
Σε αυτό είμαι αντίθετος. Η δική σου γνώμη?

Οσο για την αφέλεια. Μάλλον το παίρνεις με λάθος τρόπο. Οπως και οι άλλοι χρήστες αντιλαμβάνονται λάθος αυτά που θες να πεις.

Διαφωνούμε σίγουρα.