-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, σταμάτησε. Θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν θέμα ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ημερών ή το πολύ εβδομάδων
Και για αυτο μπορεις σημερα να εισαι σιγουρος εσυ και κανεις αλλος (εξαιρομενων των αντι-ΗΠΑμερικανων) πως ακριβως?
Έχοντας διαβάσει την ιστορία από περισσότερες από μία πλευρές φίλε μου Γαβριήλ
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τους
Μερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
Δεν ξέρω πώς το λέτε εκεί ρε συ Gabriel. Αν το λέτε έτσι, καλώς. Αν είναι δικός σου χαρακτηρισμός, πάλι καλώς, δεν θα μαλώσουμ κιόλας
Ετσι το λενε, δεν το λεω.
BTW, πουθενά δεν είπα ότι ο πόλεμος είναι ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Απλά, τον θεωρώ την έσχατη λύση και τον βλέπω ως λύση σε πολύ λιγότερες -ιστορικά- περιπτώσεις από ότι εσύ και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδεχομένως.
Τοτε ισως να συμφωνουμε παραπανω απο οτι διαφωνουμε. Ειναι θεμα κρισης λοιπον ποτε γινετε πολεμος. Και εκει, I bet, ειναι η μεγαλυτερη μας διαφορα.
Φίλε gavriil1 αφήνω στην κρίση σου το παρακάτω ερώτημα: Εαν οι Αμερικανοί έχουν δίκιο, γιατί αργότερα στο Βιετνάμ δέν ακολούθησαν την ίδια δοκιμασμένη στρατηγική, για να τελειώσουν τον πόλεμο;
Το ερωτημα σου φτανει το οριο της γελιοτητας.
Χαρακτηρίζεις 'γελοίο' τον solar_energy?
Εαν δεν ξερεις να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις, ναι. Το ερωτηματα του φτανει τα ορια της γελιοτητας εγραψα. Και αυτο ακριβως ενοησα.
Αν τον ξέρεις προσωπικά, πάω πάσο,
Ω ναι διοτι ο Κριεζα και το αλλο 90% του φορουμ που μου εχει ονομασει ΧριστοΠαναγιες με ξερει και απο τον...'στρατο'. Αυτα σε αυτους γιατι δεν ειδα να ρωτας? Υποκρισια? Ρωταω.
αν και δεν βλέπω το ΓΙΑΤΙ τον χαρακτηρίζεις έτσι! Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος: Εφόσον οι ατομικές βόμβες είναι λύση, γιατί οι ΗΠΑ δεν τις χρησιμοποίησαν ΚΑΙ στην Κορέα ΚΑΙ στο Ναμ?
Διοτι ειναι αυτο το θεμα 'κρισης' που ανεφερα. Or lack thereof.
-
Later μαγκες, παω για ψωνια, καφε, γυμναστηριο, κτλ...
-
Εαν δεν ξερεις να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις, ναι. Το ερωτηματα του φτανει τα ορια της γελιοτητας εγραψα. Και αυτο ακριβως ενοησα.
γελοιες ερωτησεις δεν υπαρχουν, υπαρχουν γελοιες απαντησεις!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Later μαγκες, παω για ψωνια, καφε, γυμναστηριο, κτλ...Ωχ ωχ>>>
Ο Γαβριλης βγαινει στη πιατσα.
Θα αναστεναξουνε τα..... αγγουρια -
Ναι, σταμάτησε. Θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν θέμα ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ημερών ή το πολύ εβδομάδων
Και για αυτο μπορεις σημερα να εισαι σιγουρος εσυ και κανεις αλλος (εξαιρομενων των αντι-ΗΠΑμερικανων) πως ακριβως?
Έχοντας διαβάσει την ιστορία από περισσότερες από μία πλευρές φίλε μου Γαβριήλ
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τους
Μερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
Δεν ξέρω πώς το λέτε εκεί ρε συ Gabriel. Αν το λέτε έτσι, καλώς. Αν είναι δικός σου χαρακτηρισμός, πάλι καλώς, δεν θα μαλώσουμ κιόλας
Ετσι το λενε, δεν το λεω.
No problemo!
BTW, πουθενά δεν είπα ότι ο πόλεμος είναι ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Απλά, τον θεωρώ την έσχατη λύση και τον βλέπω ως λύση σε πολύ λιγότερες -ιστορικά- περιπτώσεις από ότι εσύ και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδεχομένως.
Τοτε ισως να συμφωνουμε παραπανω απο οτι διαφωνουμε. Ειναι θεμα κρισης λοιπον ποτε γινετε πολεμος. Και εκει, I bet, ειναι η μεγαλυτερη μας διαφορα.
Προφανώς. Εγώ θεωρώ τον πόλεμο λιγότερο αναγκαίο από εσένα
Φίλε gavriil1 αφήνω στην κρίση σου το παρακάτω ερώτημα: Εαν οι Αμερικανοί έχουν δίκιο, γιατί αργότερα στο Βιετνάμ δέν ακολούθησαν την ίδια δοκιμασμένη στρατηγική, για να τελειώσουν τον πόλεμο;
Το ερωτημα σου φτανει το οριο της γελιοτητας.
Χαρακτηρίζεις 'γελοίο' τον solar_energy?
Κατάλαβα τι έγραψες, δεν θα παίζουμε με τις λέξεις
Αν τον ξέρεις προσωπικά, πάω πάσο,
Ω ναι διοτι ο Κριεζα και το αλλο 90% του φορουμ που μου εχει ονομασει ΧριστοΠαναγιες με ξερει και απο τον...'στρατο'. Αυτα σε αυτους γιατι δεν ειδα να ρωτας? Υποκρισια? Ρωταω.
ΩΠΑ ΦΙΛΕ! Με αδικείς. Ψάξε τα ποστ μου, να δεις τι έχω πει σε ΟΛΟΥΣ όσους έβρισαν δημόσια. Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι φαντάζομαι. Θεωρώ την βρισιά περιττή στην κουβέντα, και το έχω ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ πολλές φορές. Πώς και δεν το διάβασες? Περίεργο.
αν και δεν βλέπω το ΓΙΑΤΙ τον χαρακτηρίζεις έτσι! Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος: Εφόσον οι ατομικές βόμβες είναι λύση, γιατί οι ΗΠΑ δεν τις χρησιμοποίησαν ΚΑΙ στην Κορέα ΚΑΙ στο Ναμ?
Διοτι ειναι αυτο το θεμα 'κρισης' που ανεφερα. Or lack thereof.
Μα βέβαια και είναι θέμα κρίσης φίλε μου, συμφωνούμε σε αυτό. Η ερώτησή μου, ήταν ΓΙΑΤΙ έκριναν οι ΗΠΑ ότι δεν έπρεπε να ρίξουν ατομική βόμβα στη Κορέα και στο 'Ναμ?
-
Ößëå gavriil1 áöÞíù óôçí êñßóç óïõ ôï ðáñáêÜôù åñþôçìá: Åáí ïé Áìåñéêáíïß Ý÷ïõí äßêéï, ãéáôß áñãüôåñá óôï ÂéåôíÜì äÝí áêïëïýèçóáí ôçí ßäéá äïêéìáóìÝíç óôñáôçãéêÞ, ãéá íá ôåëåéþóïõí ôïí ðüëåìï;
Ôï åñùôçìá óïõ öôáíåé ôï ïñéï ôçò ãåëéïôçôáò.
Ôï åñþôçìÜ ìïõ ðçãÜæåé áðï ôïí éó÷õñéóìü ôùí Áìåñéêáíþí ïôé íïìéìïðïéïýíôáí íá ñßîïõí ôéò âüìâåò óôçí ×éñïóßìá êáé ôï ÍáãêáóÜêé ãéá áíèñùðéóôéêïýò ëüãïõò...
Ï ðüëåìïò óôï ÂéåôíÜì ôåëåßùóå ìå ðïëý ìåãÜëåò áðþëåéåò...
Èá ñß÷íáôå 2 âüìâåò åî áñ÷Þò êáé ìå ðïëý ëéãüôåñïõò íåêñïýò óå ìéá âäïìÜäá èá 'êáèáñßæáôå'...íïìéìüôáôá óýìöùíá ìå ôï éóôïñéêü ðñïõãïýìåíï...Äéüôé áð ôç óôéãìÞ ðïõ ëÝò ïôé êáëþò ñßîáíå ôéò âüìâåò óôçí Éáðùíßá, íïìéìïðïéåßò ôçí åðüìåíç ñßøç ôïõò êÜðïõ áëëïý ãéá ôïõò ßäéïõò ëüãïõò...
ÊÜíù ëÜèïò;ÄÝí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß åßíáé ãåëïßï ôï åñþôçìÜ ìïõ êé ü÷é ï éó÷õñéóìüò ôùí Áìåñéêáíþí...
ÕÃ. ÅéëéêñéíÜ èá Þèåëá ôçí áðÜíôçóç óïõ óôéò óêÝøåéò ìïõ
-
σορρυ που αργησα να σου απαντησω, αλλα ειχα δουλιτσα.. λοιπον
Ο χρήστης Funis έγραψε:
funis σκεψου κι εσυ οτι τα παιδακια σου κατα πολυ μεγαλο ποσοστο θα σκεφτονται και θα ομιλουν σαν γαβριηλ.
Οχι δα!!! Τα δικα μου τα παιδάκια δεν θέλω να γινουν ουτε στενόμυαλα ουτε να χαφτουν οτι τους πασαρουν (ονοματα δεν λέμε, οικογενειες δεν θιγουμε)!! Αλλα γιατι το πιστευεις αυτο? Υπαρχει περιπτωση να φτάσει κάποιος εκτός Αμερικής σε αυτο το επίπεδο? (στο συγκεκριμενο του κολληματος, οπου ο φόνος ονομαζεται 'πολεμος κατα της τρομοκρατίας' και μαλιστα επιβεβλημενος)
ουυυυυ!!! για πλακα!!!
απλα να σκεφτεις οτι αυτο που πριν μας γλυτωνε (ελα μωρε, ποιος ασχολειται με την μικρη ελλαδα)
τωρα πλεον δεν υφισταται!!ειμαστε μελη μιας μεγαλης κεντρικοποιημενης ομαδας που λεγεται ευρωπαϊκη ενωση.
ολες οι 'ρυθμισεις' πλεον ειναι κεντρικοποιημενες και ισχυουνε για ολους.
θεωρητικα μπορει να παρεκλινει καποιος (κρατος), αλλα αμα κλεισει η κανουλα με τα λεφτα (και αρχισουνε και οι πιεσεις), να δεις για ποτε ξαναευθυγραμμιζεταιοπως το τηλεφωνακι σου αλλαξε νουμερο για να μπορει να μπει στο συστημα,
οπως τα αρχεια των σωματων ασφαλειας πηρανε ποδι και αντικατασταθηκανε απο 'αλλα κολπα',
ετσι και η παιδεια αυριο-μεθαυριο (πιο δυσκολο απο τον οτε, αλλα και εφικτο ΚΑΙ δοκιμασμενο)
θα αλλαξει και αυτη και θα εναρμονιστει με το κεντρικο συστημα.
τα παιδακια σου θα βγουνε ηλιθια, και εσυ δεν θα το παρεις χαμπαρι γιατι α) ειναι εξυπνο το συστημα και β) εσυ θα τρεχεις και θα ασχολεισαι με κατι αλλο..μιλαμε οτι αυτα θα τα προλαβουμε και θα τα ζησουμε μια χαρα....δεν ειναι αοριστη επιστημονικη φαντασια.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ουυυυυ!!! για πλακα!!!απλα να σκεφτεις οτι αυτο που πριν μας γλυτωνε (ελα μωρε, ποιος ασχολειται με την μικρη ελλαδα)
τωρα πλεον δεν υφισταται!!ειμαστε μελη μιας μεγαλης κεντρικοποιημενης ομαδας που λεγεται ευρωπαϊκη ενωση.
ολες οι 'ρυθμισεις' πλεον ειναι κεντρικοποιημενες και ισχυουνε για ολους.
θεωρητικα μπορει να παρεκλινει καποιος (κρατος), αλλα αμα κλεισει η κανουλα με τα λεφτα (και αρχισουνε και οι πιεσεις), να δεις για ποτε ξαναευθυγραμμιζεταιοπως το τηλεφωνακι σου αλλαξε νουμερο για να μπορει να μπει στο συστημα,
οπως τα αρχεια των σωματων ασφαλειας πηρανε ποδι και αντικατασταθηκανε απο 'αλλα κολπα',
ετσι και η παιδεια αυριο-μεθαυριο (πιο δυσκολο απο τον οτε, αλλα και εφικτο ΚΑΙ δοκιμασμενο)
θα αλλαξει και αυτη και θα εναρμονιστει με το κεντρικο συστημα.
τα παιδακια σου θα βγουνε ηλιθια, και εσυ δεν θα το παρεις χαμπαρι γιατι α) ειναι εξυπνο το συστημα και β) εσυ θα τρεχεις και θα ασχολεισαι με κατι αλλο..μιλαμε οτι αυτα θα τα προλαβουμε και θα τα ζησουμε μια χαρα....δεν ειναι αοριστη επιστημονικη φαντασια.
Ωραια αυτα που λες και όντως ο κινδυνος ειναι ορατος! ΑΛΛΑ και πάλι, το παραπάνω σημειο του φανατισμου και του προσυλιτισμου στο κρατος πιστευω και ευχομαι οτι θα αργησει να φτασει στα επιπεδα της Αμερικής. [Απο κει και πέρα η καθοδηγουμενη παιδεια που αναφερεις υφισταται ακομα και σημερα, απλα σε άλλο επιπεδο. Δεν νομιζω οτι μαθαινουμε κι εμεις την ιστορια σωστα παραδειγματος Χαρην στα σχολεια ακομα και στα σημαντικα γεγονοτα της χωρας οπως η επανασταση του 1821. ]
Τωρα η ομαδοποιηση και η παγκοσμοιοποιηση ειναι γεγονος οτι μας χτυπαει την πόρτα. Θελω να πιστευω οτι θα αντισταθουμε λιγο παραπάνω απο οτι οι Αμερικάνοι. Απλα ελπιζω!
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Το ερώτημά μου πηγάζει απο τον ισχυρισμό των Αμερικανών οτι νομιμοποιούνταν να ρίξουν τις βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι για ανθρωπιστικούς λόγους...
Ο πόλεμος στο Βιετνάμ τελείωσε με πολύ μεγάλες απώλειες...
Θα ρίχνατε 2 βόμβες εξ αρχής και με πολύ λιγότερους νεκρούς σε μια βδομάδα θα 'καθαρίζατε'...νομιμότατα σύμφωνα με το ιστορικό προυγούμενο...Διότι απ τη στιγμή που λές οτι καλώς ρίξανε τις βόμβες στην Ιαπωνία, νομιμοποιείς την επόμενη ρίψη τους κάπου αλλού για τους ίδιους λόγους...
Κάνω λάθος;Λαθος δεν κανεις solar απλα παραβλεπεις μια λεπτομερεια.
Οπως ολοι οι δολοφονοι ειναι στην ουσια δειλοι ετσι και οι Αμερικανοι.
Το 1945 ουτε οι Σοβιετικοι ουτε οι Κινεζοι ειχαν ατομικες βομβες.Ελα ντε που οταν εγινε της .... Κορεας και λιγο αργοτερα του...Βιετναμ και οι Σοβιετικοι και οι Κινεζοι ειχαν Βομβιτσες....
Που να κουνηθουνε λοιπον οι φονιαδες.
Αν τολμουσαν εστω να σηκωσουν αεροπλανο με ατομικα οπλα εναντιον του Βιετναμ τοτε το μονο που θα εμενε ορθιο θα ηταν το αγαλμα της Ελευθεριας....
Ειδικα στο Βιετναμ και οι Σοβιετικοι και οι Κινεζοι το επαιξαν πολυ ομορφα το παιχνιδι.
Παρακολουθουσαν απο αποσταση ετοιμοι να ριξουν τη σφαλιαρα στο μπαρμπαΣαμ, προμηθευαν το Β.Βιετναμ με τα χρειαζουμενα και αφηναν τους Αμερικανους να φορτωνουν φερετρα στις πτησεις της Air America....Την ιδια ωρα ο Νγκουγιεν Γκιαπ με το μονοπατι Χοτσιμινχ τους βιαζε παραφυσιν και τους δολοφονους και τα τσιρακια τους.
Ειδαν κι αποειδαν οι Φονιαδες και μολις το κ@λ@δαχτυλο εφτασε στο λαρυγγι τα μαζεψαν και λακησαν απο το Βιετναμ οπως λακανε οι δειλοι οπως λακανε οι δολοφονοι....
-
Petran για πες μας αυτο με τα εμβολια, ενδιαφερον ακουγεται...
-
Γαβριήλ είσαι υπέροχος. Εύγε!
Προσπαθείς να συμμετάσχεις σε μια συζήτηση στην οποία έχεις κάνει 30 Post και κανένα δεν έχει ένα επιχείρημα.
Το μόνο που κάνεις είναι να διαφωνείς απαξιώνοντας τους άλλους ως 'φιλελεύθερους', ή πετώντας ένα 'συμφωνούμε ότι διαφωνούμε' ή θέτοντας ερωτήσεις σε ερωτήσεις.Καταλαβαίνω απόλυτα την προσπάθειά σου να υποστηρίξεις τις ΗΠΑ, αλλά αυτή η μανία να βγάλεις όλο τον κόσμο που συμμετέχει εδώ ως ανιστόρητους, με έλλειψη κρίσης ή ότι άλλο, είναι αξιολύπητη. Αν δηλαδή εσύ δε γνωρίζεις ότι η ραδιενέργεια που εκλύεται από τη ρίψη μιας ατομικής βόμβας παραμένει για πολλά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή με οικτρά αποτελέσματα τότε η κατάσταση είναι παραπάνω από λυπηρή. Και επειδή δεν το πιστέυω ότι δεν το γνωρίζεις, το εντάσσω σε μια ακόμα ατυχέστατη προσπάθειά σου να υποστηρίξεις, χωρίς λόγο, τις ΗΠΑ.
Δηλαδή, για να καταλάβω. Δεν έχεις να προσάψεις τίποτα λάθος στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τον τελευταίο αιώνα? Είναι όλα σωστά καμωμένα?
Διότι δεν σε έχω δει 3 χρόνια τώρα σε κανένα θέμα να το κάνεις αυτό. Τι διάολο γμτ?Και μια φιλική συμβουλή. Προσπάθησε να μην μεταφράζεις τα Αμερικανικά σε Ελληνικά χωρίς κάποιο φίλτρο. Πρέπει να καταλάβεις ότι η εκεί καθημερινή έκφραση μεταφρασμένη σε Ελληνικά είναι προσβλητική. Το 'δεν έχεις ιδέα', ή το 'αυτό είναι γελοίο' είναι προσβλητικές εκφράσεις εδώ . Μπορεί εκεί όχι. Και να πω ότι δεν ήσουν μέχρι τα 22 σου στην Ελλάδα. Αν το καταλάβεις αυτό, τότε θα καταλάβεις γιατί υπάρχει αυτή η εχθρότητα στις απόψεις σου. Πρώτος εγώ τις έχω κατακρίνει αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι τις προκαλεί.
ΥΓ: Α, τα ballistic missiles δεν είναι καινούργια τεχνολογία. Έλεος!
-
οεο! Ακόμα παίζετε το παιχνίδι της Λούσυ; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει περίπτωση λογικής συζήτησης μαζί της; οεο!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
οεο! Ακόμα παίζετε το παιχνίδι της; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει περίπτωση λογικής συζήτησης μαζί της; οεο!Δεν μου λες κάτι Scullone?
Εσύ τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις όταν οι mods σου λένε να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς? Ειδικά αυτός που χρησιμοποιείς σε κάθε σου post είναι προβλητικότατος.Έχεις προειδοποιηθεί επανειλημμένως και συνεχίζεις.
Είναι η τελευταία φορά που σου γίνεται σύσταση.
[moderator] -
Δε βλέπω να κάνετε καμιά σύσταση στον flamebaiter... Αντιθέτως, ανέχεστε μια χαρά το δούλεμα που ρίχνει και σε σας. Περίπτωση να συζητήσετε ΛΟΓΙΚΑ μαζί του απλώς δεν υπάρχει. Ό,τι και να του πείτε, θ'αρχίσει το spinning για να σας βγάλει βλάκες.
-
αυτος ειναι οτι ειναι. Εσυ γιατι τον λες Λουκια?? Ειναι ενοχλητικο!! Εσενα δηλαδη αμα μου την σπας να αρχισω να σε βριζω?? δεν νομιζω!
-
Πιο ενοχλητικό, κατ'εμέ, είναι το ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη των υπολοίπων. Από εκεί κι έπειτα, άμα γουστάρεις, βρίσε με. Ποσώς που μ'ενδιαφέρει!
-
Μη βρίζετε ρε. Είναι σαν να βαράτε μαζοχιστή ή να πηδάτε αδερφή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πιο ενοχλητικό, κατ'εμέ, είναι το ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη των υπολοίπων. Από εκεί κι έπειτα, άμα γουστάρεις, βρίσε με. Ποσώς που μ'ενδιαφέρει!Και εχεις την εντυπωση οτι εισαι καλυτερος??? Κουνια που σε κουναγε!! Αυτη ειναι και η δικη του λογικη. Κι εσυ με το να βριζεις ενοχλεις και κανεις ατοπα σχολια, σου γινεται παρατηρηση οπου δεν ακους, κι ομως συνεχιζεις. Εσυ δεν προσβάλεις την νοημοσυνη μας?? Γιατι να το ανεχομαστε αυτο??
Δεν γουσταρω να σε βρισω, δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη!! Κοψε τα Λουσυ λοιπόν!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μη βρίζετε ρε. Είναι σαν να βαράτε μαζοχιστή ή να πηδάτε αδερφή.ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σου βγάζω το καπέλο!!!
-
Ρε παιδιά, τώρα είδα αυτό το topic.
Λοιπόν έφτασα μέχρι την 6η σελίδα, δεν είχα υπομονή να διαβάσω πιο πέρα.Δεν βλέπω τον λόγο να κάνει κανείς την οποιαδήποτε απόπειρα για συζήτηση με τον Gabriel (κυρίως αυτόν). Είναι εντελώς παράλογο, σαν τα 'επιχειρήματά' του (ο Θεός να τα κάνει επιχειρήματα)
Δεν σας κάνει εντύπωση και κάτι άλλο; Επιμένει!!! Επιμένει να λέει τις π@παριές του, ενω όλοι μας του έχουμε δώσει να καταλάβει ότι δεν θέλουμε συζήτηση μαζί του.
Είναι σαν να διώχνεις κάποιον από το σπίτι σου και αυτός επιμένει να κάθεται...Ο κύριος στόχος του είναι η πρόκληση μπάχαλου (flame trailing, πως το λένε!) και η σύγχυση...
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]