-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ειδικα στο Βιετναμ και οι Σοβιετικοι και οι Κινεζοι το επαιξαν πολυ ομορφα το παιχνιδι.
Παρακολουθουσαν απο αποσταση ετοιμοι να ριξουν τη σφαλιαρα στο μπαρμπαΣαμ, προμηθευαν το Β.Βιετναμ με τα χρειαζουμενα και αφηναν τους Αμερικανους να φορτωνουν φερετρα στις πτησεις της Air America....Είμαστε σίγουροι ότι ήταν έτσι; Πουλούσαν όπλα στο Β. Βιετνάμ εδώ συμφωνούμε.
Αλλά αν θέλανε πραγματικά να αναμιχθούν για ποιό λόγο έπρεπε να περιμένουν να ρίξουν οι ΗΠΑ ατομικές βόμβες; Μην ξεχνάμε ότι οι ΗΠΑ ήταν απρόκλητα επιτηθέμενες (όπως πρόσφατα στο Ιράκ και την Γιουκοσλαβία) και δεν είχαν καμία δουλειά εκεί (οι μόνοι δυτικοί που είχαν σχέση ήταν οι Γάλλοι που είχαν αποχωρήσει ητημένοι).
Έχω την εντύπωση ότι Κινέζους και Σοβιετικούς τους βόλευε ο πόλεμος καθώς τους έδινε την ευκαιρία να αναμιχθούν και να έχουν λόγο στην μετέπειτα κατάσταση (μαζί με εμπορικά κέρδη). Δεν νομίζω ότι ήταν ή είναι καλύτεροι από τους Αμερικάνους.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πιο ενοχλητικό, κατ'εμέ, είναι το ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη των υπολοίπων. Από εκεί κι έπειτα, άμα γουστάρεις, βρίσε με. Ποσώς που μ'ενδιαφέρει!
Και εχεις την εντυπωση οτι εισαι καλυτερος??? Κουνια που σε κουναγε!! Αυτη ειναι και η δικη του λογικη. Κι εσυ με το να βριζεις ενοχλεις και κανεις ατοπα σχολια, σου γινεται παρατηρηση οπου δεν ακους, κι ομως συνεχιζεις. Εσυ δεν προσβάλεις την νοημοσυνη μας?? Γιατι να το ανεχομαστε αυτο??
Δεν γουσταρω να σε βρισω, δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη!! Κοψε τα Λουσυ λοιπόν!!
Τη νοημοσύνη των άλλων την προσβάλλει αυτός που διαστρεβλώνει συστηματικά και καθ'έξιν τα λεγόμενά τους, αποφεύγει να επιχειρηματολογήσει, καταφεύγοντας σε ειρωνείες και υπεκφυγές, με σκοπό να βγάλει τους συνομιλητές του βλάκες.
Με δεδομένο αυτό, δε νομίζεις ότι χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσεις μαζί του; Τι περιμένεις; Να δείξει 'λογική'; Να επιχειρηματολογήσει σαν εχέφρων άνθρωπος; Να σου δώσει πειστικές απαντήσεις; Να ΜΗΝ σε ειρωνευτεί; Να μην παρουσιάσει το άσπρο μαύρο; Να μην προσπαθήσει να σε παρουσιάσει ως αδαή και μη δικαιούμενη να έχεις άποψη;
Από εμπειρία σου λέω πως, αν περιμένεις κάτι τέτοιο, ο κόπος σου είναι εντελώς μάταιος.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Είναι σαν να διώχνεις κάποιον από το σπίτι σου και αυτός επιμένει να κάθεται...Οι Marillion είχαν γράψει ένα σχετικό τραγούδι... 'The Uninvited Guest'.
-
αγνοησε τον αμα σε ενοχλει. Αλλα κοψε τις προσβολες τετοιου ειδους γιατι γινεσαι ομοιος του και κανεις κι εσυ ολα τα παραπανω!!
-
Τελικά μου φαίνεται τον αμερικάνο , τον έχω αδικήσει.
Εχει κάνει ένα μια ολόκληρη θεματική ενότητα μπάχαλο και τους χρήστες που μετέχουν σε αυτή, να χορεύουν , σαν το γύφτο με την αρκούδα.
Κρίμα δεν είναι ;;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αγνοησε τον αμα σε ενοχλει. Αλλα κοψε τις προσβολες τετοιου ειδους γιατι γινεσαι ομοιος του και κανεις κι εσυ ολα τα παραπανω!!Και να χάσω τη διασκέδαση; Με συγχωρείς, αλλά τώρα με κάνεις να νιώθω σαν τον Μαθουσαλίξ, όταν όλοι οι συγχωριανοί του πάνε να δείρουν τους Ρωμαίους κι αυτός κάθεται και πλένει τα πιάτα για την καλή του!!!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Θεωρείς τον Μπους αξιόλογο και χαρισματικό ηγέτη;
Εγω και μερικα εκκατομυρια αλλοι.
Let me guess. Εσυ οχι ε?
Θερωρείς οτί η Αμερικανική κυβέρνηση νοιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια;
Περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στον κοσμο.
Εσυ?
Ο Γαβρίλης μίλησε.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Θεωρείς τον Μπους αξιόλογο και χαρισματικό ηγέτη;
Εγω και μερικα εκκατομυρια αλλοι.
Let me guess. Εσυ οχι ε?
Θερωρείς οτί η Αμερικανική κυβέρνηση νοιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια;
Περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στον κοσμο.
Εσυ?
Ο Γαβρίλης μίλησε.
Ξέχασες να ολοκληρώσεις με τον κλασσικό ινδιάνικο τρόπο: ΟΥΓΚ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
αγνοησε τον αμα σε ενοχλει. Αλλα κοψε τις προσβολες τετοιου ειδους γιατι γινεσαι ομοιος του και κανεις κι εσυ ολα τα παραπανω!!
Και να χάσω τη διασκέδαση;
ΟΟΟΛΕ!
Πλάκα μας κάνεις έτσι?
Διασκεδάζεις βρίζοντας και μειώνοντας τον άλλο? Δηλαδή, διασκεδάζεις κάνοντας ένα φόρουμ μπάχαλο, καταπατώντας τους κανόνες του?ΩΡΑΙΟΣ!
-
η αποψη funis ειναι και δικια μου αποψη, ετσι και αλλιως τα χω ξαναγραψει πριν μερικες μερες...
-
Αφού ο γαβρίλης διασκεδάζει κοροϊδεύοντας όλους μας εδώ μέσα, νομίζω ότι του ταιριάζει να διασκεδάσουμε πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα.
-
μπορεις καλλιστα να κανεις quote τις απαντησεις του σε ενα ποστ και να βαζεις
ενα οποιοδηποτε emoticon αναλογα με την ορεξη σου...οπως κανει και αυτος κατα ενα 80%...απλα πραγματα,καθαρα! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η αποψη funis ειναι και δικια μου αποψη, ετσι και αλλιως τα χω ξαναγραψει πριν μερικες μερες...Δεν καταλαβαινει Μιλτο, νομιζει οτι ειναι καλυτερος απο τον γαβριηλ, δεν καταλαβαινει οτι ειναι τα ιδια.... απο την αλλη πλευρα!!
-
δυστυχως μεσα στο αγχος να κανουμε πλακα, γινομαστε αντιπαθεις σαν και αυτους που κοροιδευουμε ηλεκτρα!
το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν!
-
@ skullone Δηλαδή ρίχνεις ξύλα στη φωτιά που θέλεις να σβήσεις.
Αφού δε μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι ότι με αυτό το τρόπο δε κερδίζετε τίποτα δε μπορώ να σας το βάλω στο μυαλό.Απλά σκεφτήτε ότι εάν'γράψετε' τον οποιονδήποτε ξεκινά να λέει ότι έχει μέσα στο μυαλό του στο τέλος θα φτάσει να γράφει μόνος του και τελικά θα πάρει απόαση ή να σταματήσει ή να φύγει.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
η αποψη funis ειναι και δικια μου αποψη, ετσι και αλλιως τα χω ξαναγραψει πριν μερικες μερες...
Δεν καταλαβαινει Μιλτο μου, νομιζει οτι ειναι καλυτερος απο τον γαβριηλ, δεν καταλαβαινει οτι ειναι τα ιδια.... απο την αλλη πλευρα!!
Μα σου είπα! Τον πληρώνω με το ίδιο νόμισμα! Κοροϊδία αυτός; Κοροϊδία κι εγώ! Αντί να κάθομαι και να σκάω με αυτά τα απίστευτα που γράφει, τον δουλεύω. Παλιά τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ε, στην πορεία κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έκανα. Και αποενοχοποίησα και την απέχθειά μου προς αυτόν!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν καταλαβαινει Μιλτο μου, νομιζει οτι ειναι καλυτερος απο τον γαβριηλ, δεν καταλαβαινει οτι ειναι τα ιδια.... απο την αλλη πλευρα!!
Μα σου είπα! Τον πληρώνω με το ίδιο νόμισμα! Κοροϊδία αυτός; Κοροϊδία κι εγώ! Αντί να κάθομαι και να σκάω με αυτά τα απίστευτα που γράφει, τον δουλεύω. Παλιά τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ε, στην πορεία κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έκανα. Και αποενοχοποίησα και την απέχθειά μου προς αυτόν!
Πηγες σε ψυχολογο ή την εκανες μονος σου αυτην την πρόοδο??
-
Μόνος μου! Σιγά μην κατέληγα σε ψυχολόγο για το γαβρίλη (αν και είναι ικανός γάιδαρο να σκάσει, όχι άνθρωπο).
Χμμμ... Τώρα που το λες, ο γαβρίλης φέρνει λίγο προς τη Ντένη Μαρκορά: είχε πάει η τρομερή αυτή κυρία σε ψυχαναλύτρια... Και κατέληξε η ψυχαναλύτρια να χρειάζεται ψυχανάλυση!!!
-
scullone αφου μπορεις και σου δινεται η ευκαιρια να γραφεις τις αποψεις σου,ειναι χασιμο χρονου να ασχολεισαι με το να βρισκεις τη καλυτερη προσβολη για τους γνωστους...
-
Βρε Μίλτο της Funis ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει όπως θέλει,λάθος κάνω;Όπως εσύ λες αυτά που λες και δεν στην πέφτει κανείς αφήστε τον ανθρωπάκο να γράψει αυτά που θέλει.''Γράψε έτσι,κάνε αυτό,κάνε εκείνο,μην πεις αυτό,μην γελάσεις,μην το ένα μην το άλλο'', θέλετε να βγάλετε έναν κατάλογο με το τί πρέπει να λέμε και πώς;Υπάρχουν μοντς αν ξεπεράσει το όριο να τον βγάλουν εκτός ή να τον καταδώσουν στην αστυνομια.Δεν ειναι καλύτερο ο καθένας να ασχολείται με το πώς γράφει ο ίδιος και να αφήσει τις κρίσεις και τις υποδείξεις;
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]