-
Αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματα δε θα ειχε μεινει γιατρος για γιατρος στα νοσοκομεια...
-
Η απορια μου ειναι αφου αυτοι κανουν ζωαρα γιατι δεν γινατε εκπαιδευτικοι ολοι εσεις;
bonus: Οι 3 πολυκατοικιες που εχει χτισει ο καθενας τους, γιατι οταν αρρωσταινει παει και κανει ιδιαιτερα και τα κονομαει διπλα
-
Kostis20 όταν πας άρρωστος στον γιατρό με γρίπη αυτός σε εξετάζει χωρίς μάσκα και γάντια και να φανταστώ βήχεις επάνω του χωρίς να προφυλάσσεται.
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Kostis20 όταν πας άρρωστος στον γιατρό με γρίπη αυτός σε εξετάζει χωρίς μάσκα και γάντια και να φανταστώ βήχεις επάνω του χωρίς να προφυλάσσεται.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
Αυτο λεω και εγω.Τι αλλο θα ακουσουμε...
Εχεις παει ποτε στο γιατρο?Στα επειγοντα νοσοκομειου?
Εσενα ο παιδιατρος σου σε εξεταζε με μασκα και γαντια? -
ο φαρμακοποιος φοραει μασκα;
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
dim8 τα έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες. Αν δεν τις διάβασες, διάβασε τες. Αν τις διάβασες, δεν μπορώ να κάνω κάτι να σου αλλάξω την γνώμη.
Ο καθένας έχει την άποψη του
Μωρε τα διαβασα,αλλα δεν ειδα απαντηση πως γινεται 5 διαφορετικοι δασκαλοι να αρρωσταινουν καθε μηνα,επι 6 χρονια.Ουτε απαντηση πηρα γιατι τις εκλογες τις μαθαινουμε την προηγουμενη.
Να σου πω γιατι, ολοι εμεις οταν αρρωσταινουν τα παιδια μας τα στελνουμε σχολειο μολις τους πεσει ο πυρετος, δεν περιμενουμε 48 ωρες.
Ο εκπαιδευτικος λοιπον βρισκεται σε μια ταξη με αρρωστα παιδια και ειναι απλα θεμα χρονου ποτε θα κολλησει.ε τοτε ρε Νικολα να τους δωσουν κ επιδομα επικινδυνοτητας..
Οχι ρε φιλε, δεν λεω αυτο, λεω οτι ειναι φυσιολογικο να αρρωσταινει ο εκπαιδευτικος πολυ συχνοτερα, σε σχεση με εσενα και εμενα.
Eδω μιλαμε οτι αρρωσταινει πολυ συχνοτερα απο τα παιδια που διδασκει.....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Η απορια μου ειναι αφου αυτοι κανουν ζωαρα γιατι δεν γινατε εκπαιδευτικοι ολοι εσειςΔεν ειπε κανεις αυτο που λες.
Θα μου πεις γιατι επι 6 χρονια με ειδοποιει την προηγουμενη για τις αυριανες εκλογες? -
Παιδια επειδη ειχα παει στην Ρωσσια δυστυχως ειναι οπως τα λεει ο ρομανκ
Εδω ειχες μαζεψει τα χρηματα για Λαντα 2101 (δεκαετιες μαζεμα) και εαν δεν λαδωνες δεν επαιρνες αυτοκινητο.Τα καινουρια πωλουνταν στην μαυρη αγορα 30-40% πανω απο την πραγματικη αξια που ειχε θεσπισει το κρατος, απο αυτους που ειχαν τα μεσα να αγοραζουν καινουρια αυτοκινητα.
Εγω προσωπικα λαδωσα τον δημοσιο υπαλληλοστο τελωνειο-λιμανι για να φορτωσουμε το καραβι με αυτοκινητα γρηγοροτερα,και τους φωρτοεκφορτωτες με 1 μπυρα τον καθενα για να δουλεψουν 2-3 ωρες ''υπερωρια''.Ολα αυτα εν ετη 1994-5 καπου εκει.
Επιβεβαιωμενα πολλα τετοια περιστατικα απο ομογενεις.Γενικα το κρατος δεν δουλευε οπως πολλοι αριστεροι θα ηθελαν. -
Συνειδητοποιείς φυσικά ότι το 1994-1995 δεν υπήρχε η ΕΣΣΔ για την οποία και συζητάμε, έτσι;
-
Για ποιας εποχή ΕΣΣΔ ακριβώς συζητάς εσύ δηλαδή?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνειδητοποιείς φυσικά ότι το 1994-1995 δεν υπήρχε η ΕΣΣΔ για την οποία και συζητάμε, έτσι;πριν το 1990 ηταν ακομα χειροτερα.Οταν πηγα εγω τα μοναδικα αυτοκινητα εκτος Λαντα Βολγα Μοσκβιτς ηταν εισαγωγης μεταχειρισμενα 20ετιας απο Κινα σε αθλια κατασταση.Εχεις παει ποτε?Μπορω να σου πω πολυ χειροτερες ιστοριες απο τον πατερα μου που λογω δουλειας πηγαινε συχνα-πυκνα στην Εσσδ απο το 1960 εως και το 1988.Ακου ομως μερικα απο μενα που τα εζησα-ειδα.
Θελεις να σου πω οτι τα 17χρονα κοριτσακια ψωνιζονταν στην πλατεια με τους μπραβους στο διπλανο παγκακι για 20 δολλαρια ολο το βραδυ? Ξερεις απο αυτα ποσα επαιρνε ο δημοσιος υπαλληλος αστυνομικος μπροστα στα ματια σου?
Το ξερεις οτι σε πολη 1.000.000 κατοικων δεν υπηρχαν μαγαζια διασκεδασης παρα μονο το Σιμενς κλαμπ για ναυτικους?Ναι δεν υπηρχαν κλαμπ-εστιατορια-καφε.
Οτι η μοναδικη καφετερια στην κεντρικη πλατειας ηταν τροχοσπιτο πως σου φαινεται?
Το οτι δεν ειχε να αγορασεις 1 αναμνηστικο πως το βλεπεις?
Ολα αυτα μιλαμε για μια πολη λιμανι στη Μαυρη Θαλασσα απο τα μεγαλυτερα στην Ευρωπη(Ιλιτσεβσκ)
Φαντασου να ανεβεις σε κανα βουνο,λιγο πιο μεσα σε πολεις 30-50-100.000 κατοικων.
Αυτη τη στιγμη εχω ξαδελφο στην Ουφα (παλι μεγαλη πολη) και μιλαμε εβδομαδιαια.Παρακαλαει την εταιρια του να φυγει(εχει 8 μηνες μονο εκει) με μισθο 5000 ευρω+ για να ερθει Ελλαδα χωρις να υπαρχει καποιο προτζεκτ εδω(πιθανη απολυση)
Δυστυχως ετσι ειναι,και προφανως δεν ειδα και τα χειροτερα σε 3-4 μερες που πηγα. -
Η απορια μου ειναι αφου αυτοι κανουν ζωαρα γιατι δεν γινατε εκπαιδευτικοι ολοι εσεις;Μάλλον θα έπρεπε να ρωτάς πόσοι αδιόριστοι ή άνεργοι εκπαιδευτικοί υπάρχουν!?!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για ποιας εποχή ΕΣΣΔ ακριβώς συζητάς εσύ δηλαδή?τοτε που η ΤουμποΦλοτ κυριαρχουσε στους αιθερες, αμε!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Η απορια μου ειναι αφου αυτοι κανουν ζωαρα γιατι δεν γινατε εκπαιδευτικοι ολοι εσεις
Δεν ειπε κανεις αυτο που λες.
Θα μου πεις γιατι επι 6 χρονια με ειδοποιει την προηγουμενη για τις αυριανες εκλογες?Γιατί 'ναι δυ: ΟΛΑ στα @@ του. Συνέπειες μηδέν. Απλό δεν είναι;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εσενα ο παιδιατρος σου σε εξεταζε με μασκα και γαντια?Πλάκα κάνεις ε;
Ο παθολόγος (ή παιδίατρος ή όπως θες πεστον) που βρίσκεται στα επείγοντα και έχει να εξετάσει 100 ασθενείς δεν πέρνει κανένα μέτρο προφύλαξης ε; Ούτε καν τα χέρια του δεν πλένει μετά από κάθε εξέταση.ΟΚο φαρμακοποιος φοραει μασκα;
Γιατί ως γνωστόν ο φαρμακοποιός έχει πάνω από το κεφάλι του 10-15 παιδιά επί 4 και 5 ώρες τα οποία δεν ξέρουν να προφυλαχτούν όταν βήχουν ή φτερνίζονται και αγγίζουν άλλα παιδάκια και εκπαιδευτικούς.
Έγινε ρε...
-
Δεν αμφισβητω οτι μπορει να σας ενημερωνουν την προηγουμενη για τις εκλογες. Σε αυτη την περιπτωση συνεργασια γονεων-εκπ/κων ειναι απαραιτητη, και επισημανση απο τους γονεις οτι αυτο δεν ειναι σωστο (αντι ξεσπασματος σε συζητησεις με φιλους, σε φορουμ, κλπ) γιατι καποιες φορες απλα καποιος κανει λαθος, χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιος δεν ενδιαφερεται.
Ωστοσο, απο την εμπειρια μου σε σχολεια οι ημερομηνιες των εκλογων ειναι γνωστες φυσικα απο πριν, δεν ειναι μυστικο. Συνηθως το μαθαινουν 2-3 μαθητες (καμια εβδομαδα πριν) και το διαδιδουν σε ολο το σχολειο. Συνηθως αρκετες ημερες πριν οι μαθητες ρωτανε τους εκπ/κους εαν θα γινουν εκλογες τη συγκεκριμενη ημερα, το γνωριζουν ηδη.
Καποιες φορες, μαλιστα, καποιοι εκπ/κοι ενημερωνονται ημερες πρωτα απο τους μαθητες τους, και ρωτανε τους αλλους εκπ/κους στο σχολειο για επιβεβαιωση.
Δεν εινια τοσο τραγικο - οσο για το στα @@ του, και παλι οι γνωστες Νεοελληνικες γενικευσεις...
Οντας ΔΥ εχω πολλες φορες αντιμετωπιστει ασχημα απο εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα, αλλα γενικευσεις ασχημες για αυτους δεν κανω.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Οντας ΔΥ εχω πολλες φορες αντιμετωπιστει ασχημα απο εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα, αλλα γενικευσεις ασχημες για αυτους δεν κανω.
Jacob
Δυστυχώς, το στα @@ τους ισχύει για το δημόσιο κατά κανόνα.
Όσο γι αυτό που λες για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, σίγουρα υπάρχει κι εκεί, αλλά εκεί η λύση είναι εξαιρετικά απλή: δεν ξαναπατάς. Ούτε ένα ευρώ σου δεν πάει σε εργαζόμενους που δε σου φέρθηκαν καλά, άμα θες.
Στο δημόσιο; Υπάρχει τρόπος να μην πάνε τα λεφτά σου σε αγενείς δυ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Ο παθολόγος (ή παιδίατρος ή όπως θες πεστον) που βρίσκεται στα επείγοντα και έχει να εξετάσει 100 ασθενείς δεν πέρνει κανένα μέτρο προφύλαξης ε; Ούτε καν τα χέρια του δεν πλένει μετά από κάθε εξέταση.ΟΚΔεν κανω πλακα γιατι τα τελευταια 15 χρονια ειμαι σχεδον καθε μερα σε νοσοκομειο και στα επειγοντα.Μασκα φορανε μονο αμα ξερουν απο πριν οτι καποιος ασθενης εχει ή ειναι υποπτος για πολυ σοβαρη λοιμωξη .
Οι παιδιατροι οταν εξεταζουν παιδακια δε φορανε ουτε μασκα ουτε γαντια και δεν τους εχω δει να αρρωσταινουν και πολυ.
Εχω τη πεθερα μου και μια χαρα τη βλεπω ακομα και οταν γινετε χαμος απο τις ιώσεις.
Εισαι εντελως λαθος σε αυτο μη το συνεχιζεις. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ο παθολόγος (ή παιδίατρος ή όπως θες πεστον) που βρίσκεται στα επείγοντα και έχει να εξετάσει 100 ασθενείς δεν πέρνει κανένα μέτρο προφύλαξης ε; Ούτε καν τα χέρια του δεν πλένει μετά από κάθε εξέταση.ΟΚΔεν κανω πλακα γιατι τα τελευταια 15 χρονια ειμαι σχεδον καθε μερα σε νοσοκομειο και στα επειγοντα.Μασκα φορανε μονο αμα ξερουν απο πριν οτι καποιος ασθενης εχει ή ειναι υποπτος για πολυ σοβαρη λοιμωξη .
Οι παιδιατροι οταν εξεταζουν παιδακια δε φορανε ουτε μασκα ουτε γαντια και δεν τους εχω δει να αρρωσταινουν και πολυ.
Εχω τη πεθερα μου και μια χαρα τη βλεπω ακομα και οταν γινετε χαμος απο τις ιώσεις.
Εισαι εντελως λαθος σε αυτο μη το συνεχιζεις.Οι εκπαιδευτικοί (του δημοσίου) είναι αυξημένης ευαισθησίας, δεν είναι κοινοί άνθρωποι.
Οι αναίσθητοι πηγαίνουν στον ιδιωτικό τομέα, εκεί δεν αρρωσταίνουν ποτέ. -
bonus: Οι 3 πολυκατοικιες που εχει χτισει ο καθενας τους, γιατι οταν αρρωσταινει παει και κανει ιδιαιτερα και τα κονομαει διπλα
Δε χρειαζεται να αρρωστησει για να κανει ιδιαιτερα.Τα κανει και το απογευμα ή το καλοκαιρι...
Δε ξερω βεβαια πως μπορει τοτε να δουλευει τοσες πολλες ωρες .
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....