-
Καιρό είχα να το βάλω.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Εγώ έχω δουλειά και πολλή καλή, άλλος είναι ο ηλίθιος...
κι εκει με piping ασχολείσαι;
-
Deep piping
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εσένα περιμέναμε μάστορα για το πως θα ψάξει δουλειάχτες ας πούμε είχε πάει σε career dag στην ουτρέχτη, ΟΛΕΣ οι εταιρίες ζητάγαν ολλανδικά
Απ'οτι βλέπω πάτε πολύ καλά, δεν χρειάζεστε κανένα, keep up the good work.
Πάντως ίσως το McDonald's είναι μια λύση αν είναι τόσο χάλια.... -
Πάντως ίσως το McDonald's είναι μια λύση αν είναι τόσο χάλια....Δύσκολα. Εδώ τουλάχιστον, στα McDonald's δουλεύουν μονότερμα Ινδοί - Πακιστανοί. Στην Ελβετία βέβαια ίσως προτιμάνε τους Έλληνες γι αυτές τις δουλειές, γιατί το μόνο καφέ που δέχονται στα άγια χώματα τους είναι οι σοκολάτες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάντως ίσως το McDonald's είναι μια λύση αν είναι τόσο χάλια....
Δύσκολα. Εδώ τουλάχιστον, στα McDonald's δουλεύουν μονότερμα Ινδοί - Πακιστανοί. Στην Ελβετία βέβαια ίσως προτιμάνε τους Έλληνες γι αυτές τις δουλειές, γιατί το μόνο καφέ που δέχονται στα άγια χώματα τους είναι οι σοκολάτες...
Πακιστανός στην Ελλάδα = Ελληνας στην Ευρώπη; Δεν νομίζω, ο καθένας φτάνει ως εκεί που μπορεί, ο CEO της Orange είναι Ινδός.
-
Και αυτό είναι ο κανόνας η η εξαίρεση;
Send from my Galaxy 5
-
Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί, ανεξαρτήτως καταγωγής και χρώματος δέρματος, τελεία.
-
-
βεβαια οι συνθήκες εργασίας(ωράριο κλπ) σιγουρα θα είναι πολύ καλύτερες, από ότι στα δικά μας
για να δουλευουν 12ωρα κ σε φαστφουντάδικο που ο φόρτος εργασίας ειναι , σιγουρα τα εχουν ανάγκη κ δεν μπορούν να πάνε σε αλλη χωρα της ΕΕ -
Έλεος βρε Τρύφωνα...
Είπαμε, καλές οι απόψεις και οι διαφωνίες αλλά εσύ το κούρασες.
Και - έκπληξη - σε ΌΛΟΝ τον κόσμο, το 99% των προσφορών εργασίας θέλει προϋπηρεσία.
-
Εσείς όταν βλέπετε μια αγγελία για δουλειά, που να έχετε >60-70% των προσόντων που ζητά, δε στέλνετε?
δλδ πρέπει να έχετε ακριβώς όλα όσα ζητάει? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και αυτό είναι ο κανόνας η η εξαίρεση;Send from my Galaxy 5
Και στην εταιρία που δουλεύω εγώ πάντως (60.000 εργαζομενους παγκοσμίως ) ο CEO Ινδός είναι.
-
Πακιστανός στην Ελλάδα = Ελληνας στην Ευρώπη; Δεν νομίζω, ο καθένας φτάνει ως εκεί που μπορεί, ο CEO της Orange είναι Ινδός.Ποιά Ελλάδα; Εγώ είμαι εφοπλιστής στο Λονδίνο!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εσείς όταν βλέπετε μια αγγελία για δουλειά, που να έχετε >60-70% των προσόντων που ζητά, δε στέλνετε?
δλδ πρέπει να έχετε ακριβώς όλα όσα ζητάει?ειμαστε Large εμεις παντα στελνουμε παραπανω
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έλεος βρε Τρύφωνα...Είπαμε, καλές οι απόψεις και οι διαφωνίες αλλά εσύ το κούρασες.
Και - έκπληξη - σε ΌΛΟΝ τον κόσμο, το 99% των προσφορών εργασίας θέλει προϋπηρεσία.
Δηλαδή τι λες; Ότι αν δεν έχεις προϋπηρεσία πεθαίνεις; Έτσι το'χεις δει; Αν έτσι τότε πάσο, όσοι θέλουν να δουλέψουν πάντως δουλεύουν, τελεία και παύλα.
-
Έλεος βρε Τρύφωνα...
Είπαμε, καλές οι απόψεις και οι διαφωνίες αλλά εσύ το κούρασες.
Δηλαδή τι λες; Ότι αν δεν έχεις προϋπηρεσία πεθαίνεις; Έτσι το'χεις δει; Αν έτσι τότε πάσο, όσοι θέλουν να δουλέψουν πάντως δουλεύουν, τελεία και παύλα.
ειπες κατι σωστο μετα απο τοσες μερες
καλα ελεγα εγω
εβαλε γκολ ο σαμαρας
ερχεται το 2012
ειπες κατι σωστο
αρχιζω και τρομαζω -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δλδ πρέπει να έχετε ακριβώς όλα όσα ζητάει?Εσυ αυτο κατάλαβες? προφανώς και στέλνεις, απλά συνήθως λαμβανεις ένα μεηλ σαν αυτο που παρεθεσα.
Προφανώς όταν συζητάμε για executives η σπεισιαλιστες πχ σε pipes δεν τους απασχολούν αυτα, αν χρειαστούν ολλανδικα θα σου πληρώσουν και τα ιδιαίτερα. Η όλη κουβέντα ξεκίνησε απ την μπουρδολογια του Τρύφωνα για την άνεση του να βρεις δουλειά έξω, ο,τι και να κανείς. Ε αν κάποιος που σπούδασε εδώ, τελειωσε με πολυ καλο βαθμο, ψιλομιλαει τη γλώσσα και παρ όλα αυτα ζοριζεται, μπορείς να έχεις μια εικόνα του τι γίνεται για όσους έρθουν ουρανοκατεβατοι.
Τα ίδια θα ισχύσουν και για μένα, απλά εχω το πλεονέκτημα της γλώσσας και του καλύτερου κύκλου γνωριμιών + το ότι ο τομέας της ενέργειας είναι στα high του.Προφανώς ούτε ανεργη θα μείνει, ούτε θα πεινασει, στη χειρότερη θα παει πίσω στην heineken που ξεκίνησε ως internal σε μια δουλεια που δεν την ενθουσιάζει.
-
Αμα θελεις να μεινεις στη χωρα κανεις την προσπαθεια και μαθαινεις τη γλωσσα. Σου μιλαω απο εμπειρια... Αν επενδυσει 6 μηνες θα μιλαει καλα ολλανδικα, ενω αν επενδυσει 6 μηνες στην ευρεση εργασιας στην ελλαδα 99% δε θα βρει τιποτα... Δυστηχως η εμπειρια μου λεει οτι το ´θελουμε ολλανδικά απο εταιρειες ειναι απλα η πρωτη γραμμη αμυνας, η η ευκολη δικαιολογια
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Αμα θελεις να μεινεις στη χωρα κανεις την προσπαθεια και μαθαινεις τη γλωσσα. Σου μιλαω απο εμπειρια... Αν επενδυσει 6 μηνες θα μιλαει καλα ολλανδικα, ενω αν επενδυσει 6 μηνες στην ευρεση εργασιας στην ελλαδα 99% δε θα βρει τιποτα... Δυστηχως η εμπειρια μου λεει οτι το ´θελουμε ολλανδικά απο εταιρειες ειναι απλα η πρωτη γραμμη αμυνας, η η ευκολη δικαιολογιαΗ ξενοφοβια και ο ρατσισμος πανε συννεφο πλεον.
Αν καποιος δεν εχει υπερ-αποδεδειγμενα προσοντα ή δεν δουλευει με μισθο Πακιστανου, οι πιθανοτητες δεν ειναι καθολου καλες.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....