-
-
Εμ, τόσο σου κόβει τόσα λες, δεν είναι έκπληξη ότι η κυράτσα είναι άνεργη, να πας να βάλεις κριτήρια μόνος σου και να βρει δουλειά. Όπως σου είπα δεν θα σε πάρουμε κι'απ' το χεράκι...
-
έχουν αλλάξει τα κόζια
-
καλά, ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο στόκος μπορεί να είναι ο άλλος, όταν συζητάμε για μια κοπέλα 26 χρονών που τώρα τελείωσε, με ένα χρόνο προυπηρεσία σε logistics και ποστάρει θέσεις για senior engineering se pipes
συνέχισε κούκλε μου
-
ε χέστονα ρε τρύφωνα, δεν ακούει το παιδί
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά, ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο στόκος μπορεί να είναι ο άλλος, όταν συζητάμε για μια κοπέλα 26 χρονών που τώρα τελείωσε, με ένα χρόνο προυπηρεσία σε logistics και ποστάρει θέσεις για senior engineering se pipesσυνέχισε κούκλε μου
Είσαι αχάριστος.
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=394324&cid=4
'Απόφαση-σταθμός για τους νέους δικηγόρους
Με γνώμονα τις επαγγελματικές και όχι τις ακαδημαϊκές ισοτιμίες των πτυχίων τους, θα πρέπει να εξετάζονται από τους δικηγορικούς συλλόγους τα νέα μέλη τους, ακόμα και αν εκείνα δεν διαθέτουν αναγνώριση των τίτλων τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
Με δύο αποφάσεις της, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν μπορούν να αρνηθούν την εγγραφή νέων υποψηφίων, κατόχων τίτλου πτυχίου νομικής της αλλοδαπής, με μόνη αιτιολογία την έλλειψη ακαδημαϊκής αναγνώρισης των τίτλων σπουδών τους.
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκανε δεκτές τις προσφυγές που κατέθεσαν δύο δικηγόροι, πτυχιούχοι Νομικής από πανεπιστήμια του Λονδίνου και της Γαλλίας, που δεν είχε δεχθεί να εγγράψει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (Δ.Σ.Α.). Σύμφωνα με το ΣτΕ, οι δικηγορικοί σύλλογοι είναι αυτοί που θα κρίνουν αν οι γνώσεις και προσόντα των υποψηφίων που έχουν αποκτήσει πτυχίο σε ξένα πανεπιστήμια αντιστοιχούν στα ανάλογα προσόντα που θέτει η εθνική νομοθεσία.'
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Εμ, τόσο σου κόβει τόσα λες, δεν είναι έκπληξη ότι η κυράτσα είναι άνεργη, να πας να βάλεις κριτήρια μόνος σου και να βρει δουλειά. Όπως σου είπα δεν θα σε πάρουμε κι'απ' το χεράκι...είμαι ο μόνος που ενοχλείται από την ορολογία?
την ξέρει και από χθες? -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εμ, τόσο σου κόβει τόσα λες, δεν είναι έκπληξη ότι η κυράτσα είναι άνεργη, να πας να βάλεις κριτήρια μόνος σου και να βρει δουλειά. Όπως σου είπα δεν θα σε πάρουμε κι'απ' το χεράκι...
είμαι ο μόνος που ενοχλείται από την ορολογία?
την ξέρει και από χθες?Τα στόκος, τούβλο κλπ δεν σε ενόχλησαν ε;
-
Ναι αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε 'uncalled for'... ε?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μια χαρά το post
Γιατί από piping engineers έχουμε μπόλικους στο φόρουμ
Χρόνια και χρόνια στις pipes. Χιλιάδες postsepic post
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ναι αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε 'uncalled for'... ε?Είσαι σοβαρός που ασχολείσαι με τους χαρακτηρισμούς του Τρύφωνα?
Ευτυχως ξέφυγε απ τους διαχειριστές αυτο το διαμάντιSit back and enjoy,
-
Συγχωρείστε τον Ελβετό. Έπρεπε να τον ευχαριστούμε που καταδέχεται ακόμα να γράφει στα ελληνικά.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ναι αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε 'uncalled for'... ε?Αυτός άρχισε πρώτος μπαμπά.
Άρχισε λέγοντας μας ότι η κοπέλα δεν βρίσκει δουλειά με τα απίστευτα προσόντα (γιατί λέει δεν ξέρει φλαμανδικά). Του στέλνω site με χιλιάδες αγγελίες για Ολλανδία και κολλάει (το μυαλό του;) γιατί η πρώτη αγγελία έλεγε pipe engineering. Του διέφυγε φαίνεται το γεγονός ότι ήταν ένα απλό παράδειγμα και ότι δεν θα κάτσω εγώ να βρω δουλειά στο ταίρι του.
Υπ'οψην ότι πάω συχνότατα Ολλανδία Sittard, Amsterdam (ξέρεις το κράτος που είναι ίσιο, χωρίς λόφους κλπ μόνο κουνούπια και αγελάδες) και δουλειές υπάρχουν πολλές για πολλές ειδικότητες. Ε λοιπόν αν δεν μπορεί να βρει δουλειά και θέλει να δουλέψει να πάει στα McDonald's. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Αυτός άρχισε πρώτος μπαμπά.
Άρχισε λέγοντας μας ότι η κοπέλα δεν βρίσκει δουλειά με τα απίστευτα προσόντα (γιατί λέει δεν ξέρει φλαμανδικά). Του στέλνω site με χιλιάδες αγγελίες για Ολλανδία και κολλάει (το μυαλό του;) γιατί η πρώτη αγγελία έλεγε pipe engineering. Του διέφυγε φαίνεται το γεγονός ότι ήταν ένα απλό παράδειγμα και ότι δεν θα κάτσω εγώ να βρω δουλειά στο ταίρι του.
Υπ'οψην ότι πάω συχνότατα Ολλανδία Sittard, Amsterdam (ξέρεις το κράτος που είναι ίσιο, χωρίς λόφους κλπ μόνο κουνούπια και αγελάδες) και δουλειές υπάρχουν πολλές για πολλές ειδικότητες. Ε λοιπόν αν δεν μπορεί να βρει δουλειά και θέλει να δουλέψει να πάει στα McDonald's.απ όλο το κουοτάρισμα που σου έκανα αυτό κατάλαβες
δεν είδες ότι ΟΛΕΣ οι αγγελίες που έβαλες (χέστο το ότι είανι άσχετες με το αντικείμενο) θέλουν 5-10 χρόνια προϋπηρεσία, και αρκετές ολλανδικά?
γιατί νομίζεις ότι όταν σου έλεγα 'πόσταρε μας τις εκατοντάδες δουλειές που σου ρχονται στο mailbox σου'?
λες να μην ξέρω για τί δουλειές μίλαγες?δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε αυτές τις χώρες και ειδικά σε τέτοιους τομείς όταν
1)δεν έχεις σοβαρή προϋπηρεσία
2)είσαι χωρίς την γλώσσα
3)έχουν σφίξει τα πράγματα λόγω κρίσηςέχεις σοβαρό μειονέκτημα?
τελικά είσαι τόσο ηλίθιος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτός άρχισε πρώτος μπαμπά.
Υπ'οψην ότι πάω συχνότατα Ολλανδία Sittard, Amsterdam (ξέρεις το κράτος που είναι ίσιο, χωρίς λόφους κλπ μόνο κουνούπια και αγελάδες) και δουλειές υπάρχουν πολλές για πολλές ειδικότητες. Ε λοιπόν αν δεν μπορεί να βρει δουλειά και θέλει να δουλέψει να πάει στα McDonald's.απ όλο το κουοτάρισμα που σου έκανα αυτό κατάλαβες
δεν είδες ότι ΟΛΕΣ οι αγγελίες που έβαλες (χέστο το ότι είανι άσχετες με το αντικείμενο) θέλουν 5-10 χρόνια προϋπηρεσία, και αρκετές ολλανδικά?τελικά είσαι τόσο ηλίθιος
Με πληγώνει που το λες αυτό.
Δεν τραβάς στο site να βάλεις κάνα κριτήριο της προκοπής και ν'αφησεις τους χαρακτηρισμούς.
Υ.Γ.
Εγώ έχω δουλειά και πολλή καλή, άλλος είναι ο ηλίθιος... -
η μαλακια δεν θελει προυπηρεσια για αυτο εχεις καλη δουλεια
-
Τώρα με αποστόμωσες, εύγε...χα, χα, ,..
-
Είναι που αποχώρησες από αυτό το θέμα κατά τα άλλα....
-
εσένα περιμέναμε μάστορα για το πως θα ψάξει δουλειά
χτες ας πούμε είχε πάει σε career dag στην ουτρέχτη, ΟΛΕΣ οι εταιρίες ζητάγαν ολλανδικά
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....