-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προφανώς μιλάς για τον πατέρα Γεράρδο.
Τώρα παίζει γιός ΓεράρδοςΔεν την εκανε για Καϊρο ο πατερας, μια χαρα συνυπαρχει απο πισω. δεν ειναι μονος ο μικρος
le πούτσες μπλε
Μου θυμίζει τη φάση αγγελίες ενοικιαστηρίων, που δεν γράφουν τιμή και δεν στη λένε από το τηλέφωνο, γιατί 'έλα να τα πούμε από κοντά'
Γράψε Θέση, περιγραφή, αντικείμενο, μπλα μπλα, ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΣΟ (με όποιο range θες). Να μην χάνουν χρόνο εκατέρωθεν.
Το πως εκτιμάει τον εαυτό του (λελ) θα το δεις και από το πως τοποθετείται στο range, από το τι benefits θα ζητήσει (if applicable) και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Το αν έχει σχέση με την πραγματικότητα, απλώς λελ.Το 'εκτιμαει τον εαυτο του' δε γραφτηκε σωστα, θα ηταν πιο σωστο να γραψω 'εκτιμα (χρηματικα) τον εαυτο του στη θεση'
the blue dicks,
ειλικρινα δεν περιμενα να γραψεις τετοια πραγματα.
Αυτο που περιγραφεις με το 'τοσα ειναι τοσα κανουν' ειναι για τα τυρια στο σουπερμαρκετ ισως, για παπουτσια σε καλαθια, για τη λαική και για καταστασεις Ελλαδισταν ΔΥ, οπου 'εχω το χαρτι απο μΠολυτεχνειο και με βαση αυτο προσλαμβανομαι'... κοινως σκατα και φραουλες το ιδιο, 5 χρονια για πτυχιο με βαθμο 8,5 και 9 χρονια για πτυχιο με βαθμο 6 το ιδιο, σπιρτοζος τυπακος που παιζει το ματι του και μαμουχαλος που δε ξερει να πει καλημερα σε ανθρωπο ειναι το ιδιο κλπ. θεματα που στον πραγματικο κοσμο μετρανε και σε νορμαλ καταστασεις εξαργυρωνονται.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι και τον ενοικιαστη θελεις να δεις απο κοντα, και τον τυπο που θα προσλαβεις. και περα απο τα τυπικα προσοντα, θα αξιολογηθουν και αλλα 500 πραγματα που επηρεαζουν την τιμη αγορας/πωλησης μεχρι να επιτευχθει συμφωνια.
Το επιχειρημα 'μην τρωμε χρονο' ειναι θεωρω μαλακιωδες, όσο και η δηλωση 'εμεις τοσα δινουμε' ή η ερωτηση 'ποσα θελετε' στο αρχικο σταδιο συνεντευξης. Δεν το βλεπω σαν κοσκινο της εταιριας σε σχεση με το χρηματικο, το βλεπω σαν red flag οτι οι ανθρωποι/εταιρια ειναι για κλωτσιες.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν την εκανε για Καϊρο ο πατερας, μια χαρα συνυπαρχει απο πισω. δεν ειναι μονος ο μικροςyou sure ;
ειλικρινα δεν περιμενα να γραψεις τετοια πραγματα.
Αυτο που περιγραφεις με το 'τοσα ειναι τοσα κανουν' ειναι για τα τυρια στο σουπερμαρκετ ισως, για παπουτσια σε καλαθια, για τη λαική και για καταστασεις Ελλαδισταν ΔΥ, οπου 'εχω το χαρτι απο μΠολυτεχνειο και με βαση αυτο προσλαμβανομαι'... κοινως σκατα και φραουλες το ιδιο, 5 χρονια για πτυχιο με βαθμο 8,5 και 9 χρονια για πτυχιο με βαθμο 6 το ιδιο, σπιρτοζος τυπακος που παιζει το ματι του και μαμουχαλος που δε ξερει να πει καλημερα σε ανθρωπο ειναι το ιδιο κλπ. θεματα που στον πραγματικο κοσμο μετρανε και σε νορμαλ καταστασεις εξαργυρωνονται.Ελλαδιστάν ΔΥ, τυρέμπορες, λαϊκή παπούτσια σε καλάθια
[καλά, ότι κάπου εγώ έγραψα ότι έχω χαρτί τάδε και με βάση αυτό προσλαμβάνομαι, 5 χρονια για πτυχιο με βαθμο 8,5 και 9 χρονια για πτυχιο με βαθμο 6 το ιδιο ---> ]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν την εκανε για Καϊρο ο πατερας, μια χαρα συνυπαρχει απο πισω. δεν ειναι μονος ο μικρος
you sure ;
http://www.fortunegreece.com/article/o-tech-star-konstantinos-gerardos/
Τελευταια παραγραφος. Αν θυμαμαι καλα τον πατερα ειχε και η Κλιμακη στο ΣΚΑΙ.
Αν πεθανε και δεν το ξερω, ή μιλαμε για εξελιξη του περασμενου μηνα, σορρυ.ειλικρινα δεν περιμενα να γραψεις τετοια πραγματα.
Αυτο που περιγραφεις με το 'τοσα ειναι τοσα κανουν' ειναι για τα τυρια στο σουπερμαρκετ ισως, για παπουτσια σε καλαθια, για τη λαική και για καταστασεις Ελλαδισταν ΔΥ, οπου 'εχω το χαρτι απο μΠολυτεχνειο και με βαση αυτο προσλαμβανομαι'... κοινως σκατα και φραουλες το ιδιο, 5 χρονια για πτυχιο με βαθμο 8,5 και 9 χρονια για πτυχιο με βαθμο 6 το ιδιο, σπιρτοζος τυπακος που παιζει το ματι του και μαμουχαλος που δε ξερει να πει καλημερα σε ανθρωπο ειναι το ιδιο κλπ. θεματα που στον πραγματικο κοσμο μετρανε και σε νορμαλ καταστασεις εξαργυρωνονται.Ελλαδιστάν ΔΥ, τυρέμπορες, λαϊκή παπούτσια σε καλάθια
ε, και?
αντε να βρω και εγω ενα σκασμο αγγελιες χωρις νουμερα μπροστα[καλά, ότι κάπου εγώ έγραψα ότι έχω χαρτί τάδε και με βάση αυτό προσλαμβάνομαι, 5 χρονια για πτυχιο με βαθμο 8,5 και 9 χρονια για πτυχιο με βαθμο 6 το ιδιο ---> ]
δεν το εγραψες, ειναι η πρακτικη στο μαγαζι που ξερεις απο πριν τις τιμες που δινει.
-
AngelList ---> ένα τυχαίο site
Εγώ δεν είπα ότι είναι η μόνη πρακτική.
Αλλά αυτό που έγραψες ότι ως πρακτική είναι για ελλαδιστάν ΔΥ, τυρέμπορες σε σουπερμάρκετ και παπούτσια σε λαϊκή, απλώς είναι μια τεράστια μπούρδα.Σου δείχνω μάλιστα και ένα περίτρανο παράδειγμα που αποδεικνύει το μέγεθος της μπαρούφας που έγραψες, αλλά νταξ 'ε και'.
Το ξέρεις ότι αρκεί ένα αντιπαράδειγμα για να καταρρίψει μια θεωρία ε; Πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε για καμιά τυχαία περίπτωση. Αλλά νταξ. 'ε και'.αντε να βρω και εγω ενα σκασμο αγγελιες χωρις νουμερα μπροστα
αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό επιχείρημα αν έλεγα ότι 'οι σοβαρές εταιρείες/αγγελίες ανακοινώνουν το range του μισθού'.
Επειδή όμως ούτε το είπα, ούτε το υπονόησα, είναι απλώς χάσιμο χρόνου -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το μποϋκοταζ σαν λυση ? Κατι τετοια λεει και ο Αυτιας και εχει αποκτησει φανατικους τηλεθεατες. Μπορεις να μου πεις μια (1) περιπτωση καταναλωτικου μποϋκοταζ ,στην Ελλαδα, που να δουλεψε αποτελεσματικα ?
Το μποϋκοταζ σαν ενα μεσο μεταξυ αλλων θα μπορουσε να ειναι χρησιμο.Ορθα ομιλεις, οπως ραφω και παραπανω, εντω Ελλαδα μποϋκοταζ καληνυχτα.
το 'μεταξυ αλλων' θα ηθελα να εξηγησεις αν δε βαριεσαι, τι ειναι τα αλλα πραγματα που μπορεινα κανει κανεις?Βαριεμαι.
Αυτο που εννοω ειναι οτι η ιδεα του μποϋκοταζ σαν λυσης
α.εχει απο πισω της την αντιληψη οτι οι ανθρωποι λειτουργουν και παρεμβαινουν στην κοινωνια κυριως σαν καταναλωτες. Ο καταναλωτης ομως δεν εχει κανενα λογο να μποϋκοταρει το Πλαισιο επειδη οι συνθηκες εργασιας και οι μισθοι ειναι χαλια αν το προσωπικο του και (βραχυπροθεσμο) συμφερον ειναι να ψωνισει απο το Πλαισιο.
β. αφηνει εξω απο τη διαδικασια της λυσης τους ιδιους τους εργαζομενους. Θα ερθει ο απο μηχανης θεος και θα δωσει τη λυση.Στις αρχες των εϊτις επανεμφανιστηκε σαν κυριαρχη αφηγηση το “there is no such thing as society , there are only individual men and women” . Στην Ελλαδα κερδιζει τις εκλογες το ΠΑΣΟΚ με συνθημα το «ο λαος στην εξουσια». Δεν χρειαζονται διεκδικησεις . Ολα θα γινονται για το καλο του λαου και του τοπου (πχ. ΑΤΑ στους μισθους).
Ετσι εδραιωθηκε σε σημαντικο μερος του κοσμου η αντιληψη «ο καθενας κοιταει τον εαυτο του, τα δικα του ‘συμφεροντα’ , και της οικογενειας του» και διαλυθηκε η πεποιθηση οτι ο εργαζομενος (τουλαχιστον ενα σημαντικο μερος των εργαζομενων) ανηκει σε ενα συνολο.Ετσι , λοιπον, στο σοσιαλδημοκρατικο περιβαλλον του ΠΑΣΟΚ παραχθηκε αυτο που ηταν το προταγμα του (νεο-)φιλελευθερισμου : ο ατομικιστικος μικροαστισμος. Ο (νεο-)φιλελευθερισμος το πετυχε απευθυνομενος στην μεσαια ταξη και προβαλοντας το «ο καθενας ειναι επιχειρηματιας του εαυτου του, ο εαυτος του ειναι το κεφαλαιο του». Η σοσιαλδημοκρατια στην Ελλαδα εφταξε μια μεσαια ταξη δινοντας ‘προνομια’ στους μη-προνομιουχους και στη συνεχεια (περιπου απο τα μεσα της δεκαετιας του 90) απευθυνθηκε στην μεσαια ταξη με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο (νεο-)φιλελευθερισμος.
Για τα μεσα (που με ρωτας) , δεν ξερω. Αφενος δεν ειμαι καλος στις μαντεψιες (τις αφηνω στο kubiak που εχει κληρονομικο χαρισμα) και αφετερου δεν ειναι η δουλεια μου να δινω λυσεις.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Το μποϋκοταζ σαν λυση ? Κατι τετοια λεει και ο Αυτιας και εχει αποκτησει φανατικους τηλεθεατες. Μπορεις να μου πεις μια (1) περιπτωση καταναλωτικου μποϋκοταζ ,στην Ελλαδα, που να δουλεψε αποτελεσματικα ?
Το μποϋκοταζ σαν ενα μεσο μεταξυ αλλων θα μπορουσε να ειναι χρησιμο.Ορθα ομιλεις, οπως ραφω και παραπανω, εντω Ελλαδα μποϋκοταζ καληνυχτα.
το 'μεταξυ αλλων' θα ηθελα να εξηγησεις αν δε βαριεσαι, τι ειναι τα αλλα πραγματα που μπορεινα κανει κανεις?Βαριεμαι.
Αυτο που εννοω ειναι οτι η ιδεα του μποϋκοταζ σαν λυσης
α.εχει απο πισω της την αντιληψη οτι οι ανθρωποι λειτουργουν και παρεμβαινουν στην κοινωνια κυριως σαν καταναλωτες. Ο καταναλωτης ομως δεν εχει κανενα λογο να μποϋκοταρει το Πλαισιο επειδη οι συνθηκες εργασιας και οι μισθοι ειναι χαλια αν το προσωπικο του και (βραχυπροθεσμο) συμφερον ειναι να ψωνισει απο το Πλαισιο.
β. αφηνει εξω απο τη διαδικασια της λυσης τους ιδιους τους εργαζομενους. Θα ερθει ο απο μηχανης θεος και θα δωσει τη λυση.Στις αρχες των εϊτις επανεμφανιστηκε σαν κυριαρχη αφηγηση το “there is no such thing as society , there are only individual men and women” . Στην Ελλαδα κερδιζει τις εκλογες το ΠΑΣΟΚ με συνθημα το «ο λαος στην εξουσια». Δεν χρειαζονται διεκδικησεις . Ολα θα γινονται για το καλο του λαου και του τοπου (πχ. ΑΤΑ στους μισθους).
Ετσι εδραιωθηκε σε σημαντικο μερος του κοσμου η αντιληψη «ο καθενας κοιταει τον εαυτο του, τα δικα του ‘συμφεροντα’ , και της οικογενειας του» και διαλυθηκε η πεποιθηση οτι ο εργαζομενος (τουλαχιστον ενα σημαντικο μερος των εργαζομενων) ανηκει σε ενα συνολο.Ετσι , λοιπον, στο σοσιαλδημοκρατικο περιβαλλον του ΠΑΣΟΚ παραχθηκε αυτο που ηταν το προταγμα του (νεο-)φιλελευθερισμου : ο ατομικιστικος μικροαστισμος. Ο (νεο-)φιλελευθερισμος το πετυχε απευθυνομενος στην μεσαια ταξη και προβαλοντας το «ο καθενας ειναι επιχειρηματιας του εαυτου του, ο εαυτος του ειναι το κεφαλαιο του». Η σοσιαλδημοκρατια στην Ελλαδα εφταξε μια μεσαια ταξη δινοντας ‘προνομια’ στους μη-προνομιουχους και στη συνεχεια (περιπου απο τα μεσα της δεκαετιας του 90) απευθυνθηκε στην μεσαια ταξη με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο (νεο-)φιλελευθερισμος.
Για τα μεσα (που με ρωτας) , δεν ξερω. Αφενος δεν ειμαι καλος στις μαντεψιες (τις αφηνω στο kubiak που εχει κληρονομικο χαρισμα) και αφετερου δεν ειναι η δουλεια μου να δινω λυσεις.
https://www.google.gr/#q=walmart+minimum+wage+study
Σημερα δε βαριεμαι να το ψαξω, εχει διαφορα λινκ να διαλεξεις, η πηγη του study ειναι μιαΤα αλλα που λες ειναι μεγαλη συζητηση, με αυτα που λες διαφωνω. Σε μια γραμμη: Ποτέ ο Ελληνας δεν ειχε κοινωνια, παντα ηταν οικογενεια, ξαδερφια κλπ. Ειμαστε πολυ πιο Αραβες απο Ευρωπαιοι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
AngelList ---> ένα τυχαίο siteΕγώ δεν είπα ότι είναι η μόνη πρακτική.
Αλλά αυτό που έγραψες ότι ως πρακτική είναι για ελλαδιστάν ΔΥ, τυρέμπορες σε σουπερμάρκετ και παπούτσια σε λαϊκή, απλώς είναι μια τεράστια μπούρδα.Σου δείχνω μάλιστα και ένα περίτρανο παράδειγμα που αποδεικνύει το μέγεθος της μπαρούφας που έγραψες, αλλά νταξ 'ε και'.
Το ξέρεις ότι αρκεί ένα αντιπαράδειγμα για να καταρρίψει μια θεωρία ε; Πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε για καμιά τυχαία περίπτωση. Αλλά νταξ. 'ε και'.Μπορει στα σταρταπ να δουλευουν ετσι. Δεν εχω ιδεα. Τωρα για το αν συνηθιζεται να ποσταρουν νουμερα με τη μια, εστω και με range, απαντα και ο mirage πιο πανω πως οχι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γράψε Θέση, περιγραφή, αντικείμενο, μπλα μπλα, ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΣΟ (με όποιο range θες). Να μην χάνουν χρόνο εκατέρωθεν.
Το πως εκτιμάει τον εαυτό του (λελ) θα το δεις και από το πως τοποθετείται στο range, από το τι benefits θα ζητήσει (if applicable) και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Το αν έχει σχέση με την πραγματικότητα, απλώς λελ.Θέση, περιγραφή, αντικείμενο αυτο εξυπακούεται.. range μισθού είναι προτιμώτερο, παρ'ολ'αυτά μπορείς να ψάξεις στο internet (πχ glassdoor ή εξειδικευμένα site σ'εναν κλάδο/χώρα) οπου μπορείς να δεις που παίζουν οι μισθοί της δουλειας που ψάχνεις.
-
λαχανοπώλης στο σουπερμάρκετ ή παπούτσια στη λαϊκή κι εσύ;
από χίλιες μεριές μπορείς να μάθεις τι παίζει με μισθούς.
Αν μιλάμε και για μεγάλες εταιρείες, πιθανότατα να μπορείς να μάθεις και ποιο ακριβώς είναι το budget της θέσης που 'αγγελίζεται'. Εξ ου και δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο φοβερό και τρομερό να δηλώνεται, αλλά το nass που ρώτησα δεν φαίνεται να θέλει να απαντήσει -
Θεωρώ το budget που διατίθεται για τις διάφορες θέσεις (όχι βέβαια επιπέδου '$75Κ-$125Κ' που είχε σε μία αγγελία στο AngelList ) εσωτερική πληροφορία της εταιρίας, που δεν πρέπει (δια νόμου, μια και το νομίζω εγώ ) να είναι δημόσια διαθέσιμη. Δε βλέπω για ποιό λόγο να πληροφορώ τρίτους (από job seekers και head hunters ως ανταγωνιστές) πάνω στην πολιτική της εταιρίας μου και να 'μου' (ως επιχειρηματία) αφαιρώ όπλα και δυνατότητες (όπως πχ. να κάνω interview σε κάποιον, κατά τεκμήριο ακριβό και πάνω από το budget, αλλά που ικανότητές του με πείθουν να αλλάξω επιτόπου το job description ή απλά επειδή μου φαίνεται ο γάτος του αιώνα ή αντίθετα να επιλέξω να πάρω δύο φθηνότερους από το κάτω όριο του budget ανθρώπους για την ίδια θέση).
Επίσης με το budget δε γλυτώνεις το χάσιμο χρόνου, αν βάζεις ένα εύρος 'από Χ έως Υ' εννοείται 'Χ = βασικά προσόντα για τη θέση' 'Υ = αυξημένα προσόντα', πολύ απλά έρχεται ο κάθε τσιγκοπάφιλας και ζητάει Υ (ή και παραπάνω, κάνει και παζάρια )
Your milage may differ αλλά όλα τα παραπάνω μου έχουν συμβεί.
Η εντύπωσή μου είναι ότι η ελληνική αγορά εργασίας δεν είναι (ήταν... δεν έχω πρόσφατη άποψη και πιθανά να μην ισχύει πιά) αρκετά ώριμη για 'straight up' πολιτικές όπως αυτή. Ακόμα και αυτό που είχα γράψει παραπάνω, ότι τους λέγαμε 'μην πεις παραπάνω γιατί δεν κάνουμε παζάρια' και εξηγούσαμε και το λόγο, πολλούς (περισσότερους απ΄όσους θα ήθελα και θα περίμενα) τους άφηνε έτσι
-
Δικαιωμα σου να μην δηλωσεις τον μισθο στην αγγελια, δικαιωμα και των υποψηφιων να σε πιστολιασουν για αυτον τον λογο. Αυτη η φαντασιακη δια νομου απαγορευση πολυ μου αρεσε ομως.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Σιγά μην απαγορεύεται δια νόμου, άλλες εταιρίες ανακοινώνουν, άλλες όχι.
In other words
Έληξε η απεργία στην προβλήτα της Cosco, η οποία από τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε να λειτουργεί και πάλι, μετά την δέσμευση της εργοδοσίας να ικανοποιήσει σημαντικά αιτήματα των απεργών.
Ύστερα από αίτημα των εργαζομένων για γραπτές δεσμεύσεις συντάχτηκε κείμενο με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων:
Όσοι εργαζόμενοι έχουν την προβλεπόμενη πιστοποίηση θα αναγνωριστούν ως λιμενεργάτες και θα ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Για τους υπόλοιπους συμφωνήθηκε να παρακολουθήσουν, μέχρι τον Σεπτέμβριο, επιμορφωτικά σεμινάρια ώστε να πάρουν πιστοποίηση και να δηλωθούν και αυτοί ως λιμενεργάτες.
Η σύνθεση της ομάδας εργασίας σε κάθε γερανογέφυρα (η «πόστα») συμφωνήθηκε να είναι 4μελής και σε καμία περίπτωση με λιγότερα άτομα και εφόσον υπάρχει αυξημένη εργασία να προστίθεται ακόμα ένα άτομο. Η εκτίμηση για το εάν υπάρχει αυξημένη εργασία που δικαιολογεί το πέμπτο άτομο θα γίνεται από την «Διακίνηση», η οποία μισθώνει τους εργαζόμενους και τη ΣΕΠ ΑΕ, τη θυγατρική της Cosco, που διαχειρίζεται τη προβλήτα ΙΙ του ΣΕΜΠΟ του Πειραιά.
Θα γίνει εκπαίδευση για την καβοδεσία.
Ειδικά, για τα μισθολογικά θέματα συμφωνήθηκε να ξεκινήσει, από την Δευτέρα, διάλογος, για να καθοριστεί το ύψος των αυξήσεων.
Για τη μεταφορά τραυματιών: Συμφωνήθηκε να υπάρχει, μόνιμα, ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα αξιολογεί κάθε περιστατικό ώστε να αποφασίζεται εάν ο τραυματισμένος θα μεταφέρεται με ιδιωτικό αυτοκίνητο ή χρήζει ασθενοφόρου.
Θα συγκροτηθεί επιχειρησιακή επιτροπή των εργαζόμενων, η οποία θα συζητάει ανά 15νθημερο όλα τα θέματα, που ανακύπτουν με την ΣΕΠ αλλά και την «Διακίνηση».
Συνδικαλιστές θεωρούσαν ως ιδιαίτερα σημαντική κατάκτηση το γεγονός ότι πλέον εμπλέκεται και επίσημα η ΣΕΠ στα εργασιακά ζητήματα.Επίσης, κατοχυρώθηκε εγγράφως ότι θα δοθεί ειδικό επίδομα στους εναερίτες και σε όλους τους εργαζόμενους θα δοθεί το επίδομα επικινδυνότητας.
Παράλληλα, θα ξεκινήσει διάλογος για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Τέλος, αναλήφθηκε δέσμευση ότι θα υπάρξει καμία απόλυση εργαζόμενου για την συμμετοχή του στην απεργία και πως δεν θα παρεμποδιστούν οι διαδικασίες, που ξεκινούν οι εργαζόμενοι για την σύσταση σωματείου.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη κινητοποίηση των εργαζομένων Cosco για την καταγγελία των εργασιακών σχέσεων.
κλάμα ο ξμαρρ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
λαχανοπώλης στο σουπερμάρκετ ή παπούτσια στη λαϊκή κι εσύ;από χίλιες μεριές μπορείς να μάθεις τι παίζει με μισθούς.
Αν μιλάμε και για μεγάλες εταιρείες, πιθανότατα να μπορείς να μάθεις και ποιο ακριβώς είναι το budget της θέσης που 'αγγελίζεται'. Εξ ου και δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο φοβερό και τρομερό να δηλώνεται, αλλά το nass που ρώτησα δεν φαίνεται να θέλει να απαντήσειNeither. απλα δεν το θεωρω red flag να μην γράφει μισθο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δικαιωμα σου να μην δηλωσεις τον μισθο στην αγγελια,δικαιωμα και των υποψηφιων να σε πιστολιασουν για αυτον τον λογο.
-
Να σε 'φτύσουν' παιδί μου, πως το λένε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να σε 'φτύσουν' παιδί μου, πως το λένε;Πιστολιάσουν εγώ το ξέρω ως συνώνυμο του να σου ρίξουν φέσι .
-
Χρησιμοποιείται κι έτσι. Γενικά όμως σημαίνει να 'πυροβολήσεις' κάτι. Δηλαδή να το απαξιώσεις/καταστρέψεις.
-
Όχι Δια, πιστολιάσουν σημαίνει φέσι και λεφτά που μάλλον δε θα δεις ποτέ
-
Λοιπόν, εκεί στην χαμουτζία ούτε slang δεν γνωρίζετε εκτός της αμπαλοσύνη σας στο φαγητό!
πιστολιάζω
-
Αρνούμαι πρόταση. Συνώνυμα: ρίχνω χυλόπιτα.
-
Δεν πληρώνω λογαριασμό. Συνώνυμα: αφήνω πιστόλι
-
-
Βρε άκου που σου λέει αυτός που το τρώει συστηματικά
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....