-
Τι δουλειά κάνεις ξ.μαρρ;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=200943Έπεσα πάνω σε αυτό και το μόνο που αναρωτήθηκα είναι αν διάβασαν τις αγγελίες στην εφημερίδα τους πρίν γράψουν το αρθρό.
To άρθρο αισιοδοξεί ότι στα επόμενα 30 χρόνια που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ συνεχής ανάπτυξη, θα απορροφηθούν οι σημερινοί άνεργοι.
Αν δεν υπάρχει ΣΥΝΕΧΗΣ ανάπτυξη, τα χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, θα αυξάνονται.
Ακόμα μια παγκόσμια πρωτιά για τη χώρα μας - 30 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης.
Θα τους κατατροπώσουμε όλους - οι Κινέζοι τρέμουν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=200943
Έπεσα πάνω σε αυτό και το μόνο που αναρωτήθηκα είναι αν διάβασαν τις αγγελίες στην εφημερίδα τους πρίν γράψουν το αρθρό.
To άρθρο αισιοδοξεί ότι στα επόμενα 30 χρόνια που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ συνεχής ανάπτυξη, θα απορροφηθούν οι σημερινοί άνεργοι.
Αν δεν υπάρχει ΣΥΝΕΧΗΣ ανάπτυξη, τα χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, θα αυξάνονται.
Θα τους κατατροπώσουμε όλους - οι Κινέζοι τρέμουν.Οι σημερινοί άνεργοι θα έχουν πεθάνει σε τριαντα χρόνια,οπότε θα έχει μειωθει η μακροχρόνια ανεργία
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι σημερινοί άνεργοι θα έχουν πεθάνει σε τριαντα χρόνια,οπότε θα έχει μειωθει η μακροχρόνια ανεργία
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=200943
Έπεσα πάνω σε αυτό και το μόνο που αναρωτήθηκα είναι αν διάβασαν τις αγγελίες στην εφημερίδα τους πρίν γράψουν το αρθρό.
Θα τους κατατροπώσουμε όλους - οι Κινέζοι τρέμουν.Για να αναφέρονται σε 30 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης μας ετοιμάζουν για συνθήκες εργασίες χειρότερες και από των Κινέζων.
-
Kilomeater τελικα δεν μας ενημερωσες για την αποφαση σου...
-
Συνεντεύξεις ξεκινάνε συνήθως πριν την καταληκτική ή περιμένουν να κλείσει;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Kilomeater τελικα δεν μας ενημερωσες για την αποφαση σου...λιγο υπομονή ακόμα, δεν σας ξέχασα
Για την ιστορία, τα συμβόλαια τα ελαβα μόλις την Παρασκευή!!
(με αρκετή καθυστέρηση... η πλάκα είναι οτι μεσα λεει ξερετε βιαζόμαστε και να μας απαντήσετε ASAP... εντός 3 εβδομάδων!!! )Αυτη τη στιγμή κανονίζω να περάσω μια σειρά απο ιατρικές εξετάσεις (περιμενω πως θα με κοιταξει μεθαυριο η μικροβιολογος οταν μεταξύ άλλων δεί εξετάσεις και για σύφιλη ) και μολις αποψε βρήκα γιατρο που να σκαμπάζει ωστε να συμπληρώσουμε μαζι τις φόρμες του ΟΗΕ για την γνωμάτευση, να τα στείλει μετα αυτός στον Medical Director κτλ
Λογικα την επόμενη εβδομάδα θα εχουμε κλείσει και αυτή τη φάση οπότε μετα απαντάω και εγώ με ενα τελικό δεσμέυτικό ναι (ή οχι...)
Παντως απο διαφορα post μου σε ασχετα threads τις τελευταίες ημέρες ισως καποιος εχει παρει πρέφα σε τι φάση βρίσκομαι.Stay tuned
ΥΓ) τετοιο background check, ουτε CIA agent να πηγαινα
Ξαναμαναπήρανε στη δουλεια μου και ψαχνανε τον HR manager ενω μου ειχανε ανακοινωσει οτι με πήρανε
Τελικα μαλλον κατι ψάχνανε με την προυπηρεσία γιατι με βαλανε στο payroll +1grade απο αυτο της αγγελίας -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνεντεύξεις ξεκινάνε συνήθως πριν την καταληκτική ή περιμένουν να κλείσει;Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική. Άλλοι περιμένουν να συγκεντρωθούν ΟΛΑ τα βιογραφικά ώστε να προχωρήσει η επιλογή (πιο σύνηθες σε επίσημες προκηρύξεις), άλλοι βάζουν ένα στόχο π.χ. 10 καλών βιογραφικών και η διαδικασία παίζεται rolling.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνεντεύξεις ξεκινάνε συνήθως πριν την καταληκτική ή περιμένουν να κλείσει;Φαντάζομαι μιλάς για τον Ι.Τ. όπου υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες. Αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποια δομημένη διαδικασία (π.χ. συνεντεύξεις σε κάποιο ξενοδοχείο/συνεδριακό χώρο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες), το σύνηθες είναι οι συνεντεύξεις να τρέχουν καθ' όλη τη διάρκεια της αναζήτησης προσωπικού. Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις μάλιστα κάνουν συνεντεύξεις και χωρίς να χρειάζονται άμεσα κόσμο, απλά για να έχουν εικόνα της αγοράς και να βρίσκουν ανθρώπους που θεωρούν πολύτιμους. Στην Αγγλία, για την οποία φαντάζομαι πως μιλάς, είναι συνηθισμένη πρακτική.
-
Nαι, Ι.Τ.@UK. Intersting, merci.
-
Οτι να ναι ισχυει drdino δεν υπαρχει στανταρ διαδικασια απ οτι εχω καταλαβει. Υπαρχουν εταιρεις που σου απαντανε γρηγορα και ξεκινανε γρηγορα τις διαδικασιες και κανουν πολλα assessment days υπαρχουν και εταιρειες που κανουν telephone interviews και κανουν ενα assessment με τους καλυτερους υποψηφιους. Επισης το telephone interview μπορει να γινει και πολυ καιρο μετα.
Στην vodafone πχ ειχα κανει αιτηση, μου απαντησαν αμεσως αρνητικα και μετα απο ενα μηνα που εστειλαν οτι επανεξετασαν τα βιογραφικα και με καλεσαν για την τηλεφωνικη συνεντευξη την οποια την εκανα. Μετα απο 4 μηνες ακομα δεν μου εχουν απαντησει ενω ολοι απαντανε θετικα η αρνητικα.
-
Thx.
Ρωτάω γιατί Πέμπτη έστειλα CV, η προθεσμία λήγει την άλλη βδομάδα και σήμερα (Δευτέρα) με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσουμε τηλεφωνική συνέντευξη την Τετάρτη. Δεν τον περίμενα τόσο γρήγορα/σύντομα.
-
good luck
-
Καλή επιτυχία Ντίνο!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Thx.Ρωτάω γιατί Πέμπτη έστειλα CV, η προθεσμία λήγει την άλλη βδομάδα και σήμερα (Δευτέρα) με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσουμε τηλεφωνική συνέντευξη την Τετάρτη. Δεν τον περίμενα τόσο γρήγορα/σύντομα.
Μερικές φορές αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.
-
Eυχαριστώ παίδες.
-
Καλή επιτυχία!!!! Μη μασάς και μην σε αγχώνεσαι. Κάθε εταιρία έχει δικό της τρόπο στην επιλογή προσωπικού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Thx.
Ρωτάω γιατί Πέμπτη έστειλα CV, η προθεσμία λήγει την άλλη βδομάδα και σήμερα (Δευτέρα) με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσουμε τηλεφωνική συνέντευξη την Τετάρτη. Δεν τον περίμενα τόσο γρήγορα/σύντομα.
Μερικές φορές αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.
Συνηθισμενη τακτικη σε μια αγορα εργασιας με εντονη κινητικοτητα.
-
γκουντ λακ ντιρντινο... ελπίζω να μην το γύρισες και εσύ στο μανατζμεντ
ερώτηση προς μηχανικούς...
πιστοποίηση ενεργειακού επιθεωρητή από ΕΜΠ... παρακολουθώ και εγγράφομαι στο προσωρινό μητρώο... το θέμα είναι οτι κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εξετάσεις, λέτε να έχω θέμα ?
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....