-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tρόπος υπάρχει ώστε να πληρώνονται για όσο δουλεύουν. Επειδή δε γνωρίζω όμως, στα ιδιωτικά (και με μιλάμε για επιπέδου anatolia, μαντουλίδη, goete) πως πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί?? Πέρνουν μισθούς και για τους μήνες που δεν εργάζονται??Ωρομίσθιοι είναι η απάντηση σου, σιγά μην τους πλήρωναν στα ιδιωτικά για να καθονται! Αυτά κάποια (μπολικα) χρόνια πίσω, σε λίγους παλιούς και σε ελάχιστα ιδιωτικά. Τώρα...ωρομίσθιοι κι οποιος θελει!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Tρόπος υπάρχει ώστε να πληρώνονται για όσο δουλεύουν. Επειδή δε γνωρίζω όμως, στα ιδιωτικά (και μιλάμε για επιπέδου anatolia, μαντουλίδη, goete) πως πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί?? Πέρνουν μισθούς και για τους μήνες που δεν εργάζονται??Κανονικα οπως το δημοσιο.
Και ξερεις τι ακομα;
Αν κλεισει το σχολειο το ιδιωτικο την αλλη χρονια διοριζονται στο δημοσιο σχολειο χωρις μα μου σου του -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Alexnks άσε τις αγγλικες παροιμίες ρε παλίκαρε άμα δεν τις κατέχεις. Slap on the wrist είναι!
Είπες κάτι πιτσιρίκο;
http://en.m.wiktionary.org/wiki/slap_on_the_hand
Κατά τα αλλά, για να απαντήσω στο ύφος σου...άνοιξε τα μάτια σου γιατί το nickname μου δεν είναι αυτό που είπες.
Δεν χρησιμοποιείται στην Αγγλία αυτό.
Ευχαριστώ για το πιτσιρίκος. Το λέω ειλικρινά γιατί χθες κιόλας μια κοπέλα μου είπε πως τα έχω τα χρονάκια μου όταν έμαθε την ηλικία μου. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Alexnks άσε τις αγγλικες παροιμίες ρε παλίκαρε άμα δεν τις κατέχεις. Slap on the wrist είναι!
Είπες κάτι πιτσιρίκο;
http://en.m.wiktionary.org/wiki/slap_on_the_hand
Κατά τα αλλά, για να απαντήσω στο ύφος σου...άνοιξε τα μάτια σου γιατί το nickname μου δεν είναι αυτό που είπες.
Δεν χρησιμοποιείται στην Αγγλία αυτό.
Ευχαριστώ για το πιτσιρίκος. Το λέω ειλικρινά γιατί χθες κιόλας μια κοπέλα μου είπε πως τα έχω τα χρονάκια μου όταν έμαθε την ηλικία μου.Μια χαρά χρησιμοποιείται. Αλλά οκ, τι να πεις κι εσύ τώρα
Το nickname τουλάχιστον το έπιασες η να στο κάνω spelling;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Alxnks και bibendum με μπερδέψατε, ωρομίσθιοι ή όπως το δημόσιο??
-
Alxnks και bibendum με μπερδέψατε, ωρομίσθιοι ή όπως το δημόσιο??Ωρομίσθιοι σου λεω! Δεν ξέρω για που λέει ο φίλτατος, το Αρσάκειο δεν μετράει παντως!
-
Γνωστη μου εκανε 2 χρονια συμβολαιο με το γαλλικο δημοτικο...πληρωνεται με το μηνα
Ξαδερφος μου ηταν σε ιδιωτικο στην Λαρισα καθηγητης πληρωνοταν με τον μηνα κανονικα. Εκλεισε το ιδιωτικο και την αλλη χρονια διοριστηκε με τη μια στο δημοσιο.
Αλλος ξαδερφος ειναι στο αρσακειο και πληρωνεται ακριβως το ιδιο οπως ενας καθηγητης δημοσιου. Το αρσακειο ειναι σιγουρα ιδιωτικο δημοσιου δικαιου για τα υπολοιπα δεν ξερω. -
Πάω να παιξω τζόκερ αυριο!!
Ούτε το γαλλικό το λες της σειράς ιδιωτικό, άρα μένει αυτό στη Λάρισα, σαν μόνη απορία.
Σε όσα ξέρω στην Αθήνα πάντως ισχύει αυτό που είπα. Επίσης...να πάμε όλοι σε ιδιωτικά που είναι για φουντο και του χρόνου....δημοσιο!!! Μακάρι να ήταν έτσι εύκολοΣτάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Οτι πεις...
-
Είναι και σίγουρος
-
Επιτρέπεται δάσκαλος σε δημοτικό να κάνει και ιδιαίτερα? (dump question )
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Επιτρέπεται δάσκαλος σε δημοτικό να κάνει και ιδιαίτερα? (dump question )νομιμα οχι (dumb answer)
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
...
Ωπα για μισο λεπτακι. Οι εκπαιδευτικοι, δεν εχουν φιξ ωραριο? Πχ 8-3 (τυχαια νουμερα) Κ αν ναι, δεν πληρωνοντε για αυτες τις ωρες εργασιας?Εγώ θα στα γράφω και ας τα.... ξεχνάς.
Το διδακτικό ωράριο των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι 23 ώρες την εβδομάδα και παραμένουν στο σχολείο 30 ώρες (8-2) για τις εξωδιδακτικές υποχρεώσεις. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες.
Άλλο;Δεν τα ξεχναω, δεν νομιζω να εχουμε κανει κουβεντα (που να εχω παρακολουθησει εγω δηλαδη) περι ωραριου εκπαιδευτικων.
Δηλαδη αυτο που μου λες ειναι οτι οι εκπαιδευτικοι ειναι υποχρεωμενοι να ειναι στο μερος εργασιας τους (εντος του σχολειου δηλαδη) 30 ωρες την εβδομαδα, κ απο αυτες οι 23 ειναι διδακτικες κ τις υπολοιπες 7 δεν εχουν μαθημα αλλα α) εχουν αλλες δουλειες κ β) πρεπει να ειναι στο σχολειο. Καλα τα καταλαβα?
-
Κάτι τέτοιο ισχύει. Και όσο παλιώνουν μειώνονται οι διδακτικές (μέχρι και κάτω από 20) και αυξάνουν οι άλλες των διοικητικών καθηκόντων.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
νομιμα οχι (dumb answer)
Μια χαρά επιτρέπεται. Απλώς πρέπει να κόβει απόδειξη, αν θέλει να είναι τελείως σύμφωνος με τον νόμο. Αλλά κανείς δε θέλει...
-
Άντε πάλι τα ίδια....
Υπάρχουν καθηγητές που πρέπει να πληρώνονται τα τριπλάσια, σύμφωνα με το έργο που παράγουν και κάποιοι άλλοι που πρέπει να απολυθούν άμεσα καταβάλλοντας και τους μισθούς ενός έτους σαν πρόστιμο για το ''εκπληκτικό'' εκπαιδευτικό τους έργο.
Σε όλα τα επίπεδα (μα όλα!) πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση. Οφείλουμε στους καλύτερους το καλύτερο. Μόνο έτσι προοδεύει η κοινωνία, ειδάλλως θα ζούσαμε ακόμη στις σπηλιές και θα πιστεύαμε στο Θεό.
Οκ, κάποιοι το κάνουν ακόμη. Μαντέψτε γιατί...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
νομιμα οχι (dumb answer)
Μια χαρά επιτρέπεται. Απλώς πρέπει να κόβει απόδειξη, αν θέλει να είναι τελείως σύμφωνος με τον νόμο. Αλλά κανείς δε θέλει...
Πως θα κοψει αποδειξη αφου δε μπορει να κανει εναρξη επαγγελματος?
-
Δεν ξερω την διαδικασια, αλλα υποψιαζομαι οτι μπορει να παρει αδεια απο υπηρεσιακο συμβουλιο και να ασκησει νομιμα τετοια επαγγελματικη δραστηριοτητα
-
Δεν υπαρχει καποιου ειδους ασυμβιβαστο για πσρεμφερεις δραστηριοτητες?
-
Ειδικα για τους εκπαιδευτικους δεν ξερω. Ας μας πει καποιος συμφορουμιτης εκπαιδευτικος.
Για τους υπολοιπους ΔΥ δεν υπαρχει γενικο ασυμβιβαστο, απλα πρεπει να παρεις αδεια απο ΥΣ και να ασκεις την δραστηριοτητα υπο αυστηρες προϋποθεσεις. Με επιφυλαξη ολα αυτα, γιατι δεν εχω παρακολουθησει αν αλλαξε κατι με τον πανικο των μνημονιων.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....