-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Επισης καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα καινουργιο κινητο να ξοδευουμε ολα τα αποθεματα της μπαταριας που εχει πριν την πρωτη φορτιση για να 'ανοιξει' καλα η μπαταρια.Αυτό το ακούω πρώτη φορά
Ίσα ίσα που ήξερα ότι πριν την πρώτη χρήση πρέπει να το φορτίσουμε μέχρι το τέρμα, το οποίο πιο παλιά έπαιρνε αρκετές ώρες, ενώ αντίθετα στα σύγχρονα κινητά διαρκεί ελάχιστες ώρες. -
Εγώ το κάνω σε ο,τιδήποτε έχει μπαταρία (πλην του αυτοκινήτου ). Πρώτα αποφόρτιση και μετά μια γερή φόρτιση, πάντα 24ωρη και βάλε, ανεξαρτήτως του τι λένε οι πωλητές.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν ξέρω τι άρθρα έχουν γραφτεί αλλά το να ακούς ραδιόφωνο με το κινητό και τα ακουστικά στα αυτιά σου δεν είναι λίγο επικίνδυνο?Από ποιάν άποψη; Αν το τραγούδι λέει και έχεις καψούρες να απογειώσεις το κινητό πάνω στο κέφι σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δεν ξέρω τι άρθρα έχουν γραφτεί αλλά το να ακούς ραδιόφωνο με το κινητό και τα ακουστικά στα αυτιά σου δεν είναι λίγο επικίνδυνο?
Από ποιάν άποψη; Αν το τραγούδι λέει και έχεις καψούρες να απογειώσεις το κινητό πάνω στο κέφι σου;
όχι..... το ότι το hands free παίζει το ρόλο κεραίας και το ενδεχόμενο το hf να παίζει το ρόλο κεραίας και για το κινητό όπως ακούγεται
-
Εννοείς να μεταδίδεται η ακτινοβολία από το κινητό στο αυτί σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς να μεταδίδεται η ακτινοβολία από το κινητό στο αυτί σου;όχι απαραίτητα στο αυτί. αλλά σε όλη την περιοχή του καλωδίου να έχει μεγαλύτερη ένταση
-
Δεν νομίζω.
-
Αν ήθελα να πουλήσω ένα K750i αγορασμένο τον Ιούνιο του 2006, μαζί με μια κάρτα Sony 512 Mb (αυτή που έχει το W810 μέσα), λόγω πρόθεσης αγοράς του W810, πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω;
-
Λίγο κάτω από 200 φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λίγο κάτω από 200 φαντάζομαι.Σοβαρά μιλάς;;;;;; Σε ποιον;;;;; Αν είναι τόσο, το δίνω και τώρα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν ήθελα να πουλήσω ένα K750i αγορασμένο τον Ιούνιο του 2006, μαζί με μια κάρτα Sony 512 Mb (αυτή που έχει το W810 μέσα), λόγω πρόθεσης αγοράς του W810, πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω;ΜΠΑ.... θα το πουλησουμε κιολας? Μηπως να σου θυμισω τι μου ελεγες το καλοκαιρι οταν σου ελεγα να παρεις κατι αλλο να τελειωνεις? Εν τελει που καταληγουμε? Τα ιδια και περισσοτερα θα δωσεις.... και για ποιο.... για το 810.... ελεος....
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Για πείτε ρε παιδιά το sony-ericsson k610 v630i διαφέρουν σε κτ?
Όλα τα χαρακτηριστικά τους ίδια τα βλέπω -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν ήθελα να πουλήσω ένα K750i αγορασμένο τον Ιούνιο του 2006, μαζί με μια κάρτα Sony 512 Mb (αυτή που έχει το W810 μέσα), λόγω πρόθεσης αγοράς του W810, πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω;
ΜΠΑ.... θα το πουλησουμε κιολας? Μηπως να σου θυμισω τι μου ελεγες το καλοκαιρι οταν σου ελεγα να παρεις κατι αλλο να τελειωνεις? Εν τελει που καταληγουμε? Τα ιδια και περισσοτερα θα δωσεις.... και για ποιο.... για το 810.... ελεος....
Καλά ρε, κι εσύ αυτό δεν έχεις;
Και σου είπα, το ζήτημα είναι ανανέωσης και ψυχολογίας. Δεν είναι θέμα κινητού. Το κινητό μου δεν έχει τίποτα και δεν έχω λόγο να το αλλάξω, πλην της όρεξης για νέες αγορές.Αλλά όπως σου είπα και στο msn, κάτι έγινε και μου πέρασε η διάθεση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Οπότε άκυρη η ερώτηση!
Thanks πάντως!
-
Κ800 έχει ο άτιμος!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όταν το δουλέψω στα σοβαρά το Μ600i white θα πώ εντυπώσεις.Μέχρι στιγμής, ο φωτισμός του του τα βράδια στα μαγαζιά,
ήταν **παγίδα για τις κουνουπιτσες **:shifty:Ειναι μπλε, τις προσελκυει και μετα τις καιει;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Όταν το δουλέψω στα σοβαρά το Μ600i white θα πώ εντυπώσεις.
Μέχρι στιγμής, ο φωτισμός του του τα βράδια στα μαγαζιά,
ήταν **παγίδα για τις κουνουπιτσες **:shifty:Ειναι μπλε, τις προσελκυει και μετα τις καιει;;;
-
Μετα κοπων και βασανων τελικα κατεληξα. Νοκια 6288 το αποτελεσμα. Ελπιζω να μου βγει ασπροπροσωπο.
Λεπτομερειες εντος ημερων.
-
Επειδή τα ακουστικά του W700 sucks θέλω να αγοράσω αυτά του Κ750.
Εχει υπόψιν του κανείς κάποιο online shop?κάτι τέτοιο θέλω....
αυτά έχω...
-
Σάββα το Πλαίσιο δεν σου κάνει;
-
αυτό είναι ένα ακουστικό....
εγώ θέλω 2 για να ακούω μουσική!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]