-
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ AYGO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ AYGO.S ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ Π.Χ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ AYGO + ΜΕ ΤΟ ΜΜΤ ΚΙΒ.ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. -
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ AYGO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ AYGO.S ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ Π.Χ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ.
Ας μεταφερθεί...
-
παρε γιαρις μεταχειρισμενο ενος χρονου ή περιμενε ακομη λιγο.......... σε λιγο που θα θελουν ξεφορτωθουν τα παλια γιαρις θα μειωσουν και αλλο τις τιμες........
-
Το παρήγγειλε ενας συνάδελφος για τη γυναίκα του.. ΜΜΤ πήρεκαι εκείνος. Μολις μάθω περισσότερα θα σου πώ.
-
Ακριβο δεν ειναι???
Το picanto το κοιταξες???
-
Ακριβό, ειδικά συγκρινόμενο με το απερχόμενο yaris.
Περίμενε καλύτερα να κυκλοφορήσουν τα C1, 107 που λογικά θα είναι φθηνότερα. Μοναδικός λόγος για να προτιμήσεις το Aygo από τα αδελφάκια του είναι η 6ετής εγγύηση της Toyota. -
επειδή λες ότι το θες για τις μετακινήσεις σου στην πόλη: με τα μισά (ή και λιγότερα) χρήματα αγοράζεις καλομεταχειρισμένο seicento - το απόλυτο όχημα πόλης, κατά την ταπεινή μου γνώμη. άσε που δε θα κάνεις γιόγκα κάθε φορά που θα θες να ανοίξεις το τζάμι του συνοδηγού.
τελικά αυτό το αυτοκίνητο ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
άσε που δε θα κάνεις γιόγκα κάθε φορά που θα θες να ανοίξεις το τζάμι του συνοδηγού.τι εννοείς;; Για εξήγησε; Ειναι κακο εργονομικά;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
άσε που δε θα κάνεις γιόγκα κάθε φορά που θα θες να ανοίξεις το τζάμι του συνοδηγού.
Τι εννοείς; Για εξήγησε; Ειναι κακό εργονομικά;
Απλώς υπάρχει ένας και μοναδικός διακόπτης για το τζάμι του συνοδηγού, και αυτός είναι από τη μεριά του, με αποτέλεσμα όποτε ο οδηγός θέλει να κατεβάσει το τζάμι να πρέπει να σκύβει μέχρι την άλλη πόρτα! Είπαμε, μείωση κόστους, αλλά όχι κι έτσι!
-
Ψήφος και από μένα στο Seicento. Πραγματικά απίστευτο στην πόλη (το δικό μας ήταν το 900sx χωρίς υδραυλικό τιμόμι) μας εξυπηρέτησε για 5 χρόνια άψογα χωρίς να κάνει κιχ και όχι πάντα μέσα στην πόλη. Πουλήθηκε πανεύκολα και ο γείτονας που το έχει εδώ και ένα χρόνο είναι ενθουσιασμένος.
Και σου μιλάει toyotάκιας... -
Για seicento/cinquecento έχω πολύ κακή γνώμη όσον αφορά την εντός πόλης χρήση, πολύ δύσχρηστα αυτοκίνητα αμφότερα (σχεδόν ίδια είναι άλλωστε), πολύ αργό τιμόνι, απαίσια πεντάλ (με ενα πόδι τα πατας όλα μαζί), κακό κιβώτιο. Γενικά πολύ δυσκίνιτο και σπαστικό για αυτοκίνητο πόλης.
Τι άλλο να -μην- ζητήσει κανείς?
Μετά απο 5 μέρες συνεχούς οδήγησης ενός seicento θυμάμαι το twingo μου είχε φανεί σαν Bentley Contionental GT
-
Fiat Panda.
Mikro, euryxoro, kai poly euxaristo stin odigisiPanta milao gia to kainourgio
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για seicento/cinquecento έχω πολύ κακή γνώμη όσον αφορά την εντός πόλης χρήση, πολύ δύσχρηστα αυτοκίνητα αμφότερα (σχεδόν ίδια είναι άλλωστε), πολύ αργό τιμόνι, απαίσια πεντάλ (με ενα πόδι τα πατας όλα μαζί), κακό κιβώτιο. Γενικά πολύ δυσκίνιτο και σπαστικό για αυτοκίνητο πόλης.Τι άλλο να -μην- ζητήσει κανείς?
Μετά απο 5 μέρες συνεχούς οδήγησης ενός seicento θυμάμαι το twingo μου είχε φανεί σαν Bentley Contionental GT
Συνήθεια. Τα πεντάλ είναι όντως κοντά το ένα με το άλλο αλλά το συνηθίζεις. Το πολύστροφο τιμόνι έιναι και ελαφρύ (για μη υδραυλικό). Στο δυσκίνητο και σπαστικό δαφωνούμε. Ελίσσεται πανεύκολα, χωράει παντού καίει ελάχιστα, είναι πάμφθηνο στη συντήρηση. Ευκίνητο και διασκεδαστικό θα το έλεγα.
Ο επιλογέας δεν είναι σαν της Bentley ούτε καν σαν του Twingo αλλά για την πόλη που προορίζεται μια χαρά είναι.
Μην ξεχνάς ότι εδώ πάμε να το συγκρίνουμε με ένα αυτοκίνητο αξίας 9000 ευρώ στη φτωχή του έκδοση. Όσο 3 μεταχειρισμένα Seicento και έχεις και ρέστα. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
άσε που δε θα κάνεις γιόγκα κάθε φορά που θα θες να ανοίξεις το τζάμι του συνοδηγού.
Τι εννοείς; Για εξήγησε; Ειναι κακό εργονομικά;
Απλώς υπάρχει ένας και μοναδικός διακόπτης για το τζάμι του συνοδηγού, και αυτός είναι από τη μεριά του, με αποτέλεσμα όποτε ο οδηγός θέλει να κατεβάσει το τζάμι να πρέπει να σκύβει μέχρι την άλλη πόρτα! Είπαμε, μείωση κόστους, αλλά όχι κι έτσι!
!!!!!!!!!
-
Διακρίνεται ο μοναχικός διακόπτης του ηλ. παραθύρου. -
AYGO
(+) Αξιοπιστια/εγγυηση/after sales Τοyota
(+) Καταναλωση
(+) Ιπποδυναμη/επιδοσεις
(+) Νεο μοντελο
(+) Μεταπωληση
(+) Σχεδιαση (υποκειμενικη κριση)(-) Τσιγκουνιες (διακοπτης που αναφερθηκε, πισω παραθυρα που δεν ανοιγουν ουτε στο 5θυρο )
(-) Ελαχιστος χωρος αποσκευων με μικρο ανοιγμα
(-) Τρικυλινδρο (θορυβος-κραδασμοι)
(-) Ροπη
(-) Μονο 3 χρωματα
(-) Θα ερθουν τα C1 & 107 και θα ειναι πιο φτηνα
(-) ΤιμήEDIT: Πραγματι τα φρενα που ανεφερες, ειχαν μια απο τις χειροτερες μετρησεις ασχετως κατηγοριας στο τεστ των 4Τ
Μολις αγορασα το Panda Dualogic. Το αλλο υποψηφιο ηταν το AYGO. Το Παντα ειναι ημιαυτοματο 5αρι (ιδιας φιλοσοφιας με το MMT). 4κύλινδρο 1.2, με χαμηλοτερη ιπποδυναμη, αλλα μεγαλυτερη ροπη. Διαφορα στην τιμη μετρητοις (στην οποια η Φιατ ειχε εκπτωση 950 Ε) περιπου 1.800 Ε!
Συνολικα το Παντα πιστευω ειναι πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο. -
και γω νομιζω οτι το παντα ειναι σαφως καλυτερη φαση χωρις να θυμαμαι τιμες και τετοια! αυτο το τογιοτα
-
Κι άλλοη ψήφος για το panda. Τα έχεις δεί από κοντά; Αν όχι, κάνε τον κόπο και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να καταλήξεις.
TOYOTA AYGO