-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
και όσοι έχουν συμφέρον από τις πράξεις της (όπως και ΕΣΥ, θυμήσου τι δουλειά κάνεις και πες μας αν είσαι αντικειμενικός) αποφασίζει για την τύχη τους...
Βεβαιως και αποφασιζω! ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ! ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μάλλον εσύ είσαι θύμα του NewSpeak (ξέρεις τι είναι ελπίζω) και θα μας πεις 'δεν είναι terrorist states, είναι rogue states'...
Τελικά υπάρχουν 'τρομοκρατικά κράτη' ? Διότι όλα τα παραπάνω οι ΗΠΑ τα βάφτισαν έτσι, όχι εγώ...
..
Νασο, οπως εγραψα εξηντα φορες μεχρι τωρα, η εννοια του terrorist state ειναι αυτη που περιγραφει μια κυβερνηση (και οχι το κρατος, τους πολιτες δηλαδη) που βοηθαει υπαρχοντες (ή μελλοντικους) τρομοκρατες να συνεχισουν να τρομοκρατουν. Βοηθαει δηλαδη την επεκταση της τρομοκρατιας.
Εμεις, η Αγγλια, αλλες χωρες, βοηθαμε να επεκταθει η τρομοκρατια? Οχι βεβαια, εκτος εαν εισαι ο Κριεζα. Αρα, πως ειναι δυνατον να υπαρχει αυτη η 'αλλη πλευρα' οπως την αποκαλειτε που λεει οτι 'για εμας, και εσεις στις ΗΠΑ ειστε τρομοκρατες'? Μονο αυτη η πλευρα ξερει γιατι κατι τετοιο κανει νοημα.
Please tell me you're not with that side...
-
Τους μπερδεψες με τους ΗΠΑμερικανους μαλλον.Mπααααα οι Ηπαμερικανοι ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν μπορεις να τους
μπερδεψεις με τιποτα....Δεν το λεμε αυτο εμεις. Ο νομος το λεει. Επηδει εσενα δεν σ'αρεσει για καποιο λογο δεν σημενει οτι εμεις ειμαστε παρανομοι.
Eκτος απο παρανομοι ειστε και μαλακες
Με πρωτον απο ολους το ΜπουςΕΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ! ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ.
Μηπως θες να πρεπει να ερθω να ρωτησω ΕΣΕΝΑ για το τι να τους κανω?
Πως τους επιασες με τα δυο σου χερια??
Τα μπροστινα ή τα πισω?? -
Μεγαλη χαρη! Για μενα και πολλους αλλους εδω που ζω.Καθαρα ρουχα! Για πρωτη φορα κατι τετοιο για αυτους.
Τουαλετες καθαρες, για πρωτη φορα.
Ζεστο φαι και στην ωρα του με ρουτινα παρακαλω, πρωτη φορα.
Ποσα θες ακομη? Με αλλα λογια το Γκουανταναμο ειναι upgrade για αυτους, οσον αφορα το επιπεδο ζωης γενικα.
Gabriel, my friend, δεν θα μπορούσες να μιλήσεις πιο εγωιστικά!
UPGRADE το Γκουαντάναμο δεν είναι για κανέναν. Κι αν οι κρατούμενοι είχαν μια ζωή βρωμιάρικη και φτωχική κατ'εσέ, γι αυτούς still ήταν η ζωή τους.
Σε μεταφέρω λίγο σε ένα αντίστοιχο (?) παράδειγμα στην Ελλάδα. Έχεις ακουστά για τους τσιγγάνους (αθίγγανους)??? Γνωρίζεις ότι αρκετοί από αυτούς έχουν ΠΟΛΛΑ λεφτά? Ξέρεις πού και πώς ζουν? Να σου πω: σε τσαντήρια, ως νομάδες, μέσα στη βρωμιά και στην απλυσιά.
Ξέρεις Gabriel γιατί δεν παίρνουν ένα σπίτι, παρότι έχουν την οικονομική δυνατότητα??? Να στο πω κι αυτό: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ! Ο τρόπος ζωής τους είναι αυτός που έχουν επιλέξει.
Ο κάθε λαός, έχει τον τρόπο ζωής που ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ φίλε. Και, είσαι ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ αν νομίζεις, ότι προσφέροντάς του ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο ζωής (regular meals, καθαρά ρούχα, ύπνο σε κρεβάτι, θέρμανση) και κλείνοντάς τον σε ένα κλουβί, του κάνεις και ΧΑΡΗ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Να δούμε πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα: Cheney Seeks CIA Exemption to Torture BanΤώρα περιμένεις να δεις σοβαρή απάντηση;
-
Please tell me you're not with that side...Ελα Νασο πες του οτι δεν μπορει να εισαι και εσυ τοσο ηλιθιος οσο αυτος
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η κατάσταση στο Ιράκ είναι τώρα περισσότερο σταθερή απ΄ ό,τι πριν 4 χρόνια ?
Εγώ λέω πως όχι. Εμφύλιος έχει ξεσπάσει, αν δεν το έχεις καταλάβει, ΠΟΛΕΜΟΣ με 2000+ νεκρούς Αμερικανούς και ποιός ξέρει πόσους Ιρακινούς.Πότε θα είναι η κατάσταση στο Ιράκ όσο σταθερή ήταν το 2000 ? Ξέρεις ?
Και βεβαια η κατασταση στο Ιρακ δεν ειναι σταθερη. Εαν ηταν θα φευγαμε και θα σταματουσα να βγαζω απο την τσεπη, εχω σκιστει να πληρωνω. Μακαρι να ηταν και να φευγαμε χτες απο εκει.
Ομως γιατι? Μηπως επηδει δεν ειναι στο συμφερον των γειτονων του Ιρακ η στεθεροποιηση και η εκδημοκρατικοποιηση του Ιρακ? Μολις χθες, Εγγλεζος στρατηγος δημοσια ειπε στα ΜΜΕ οτι οι μεγελυτερες 'αυτοσχεδιες βομβες' που εκρυγνοντε στο Ιρακ, ερχοντε απο το Ιραν. Δεν ξερω και γω ποσους suicide bombers ειρθαν απο Συρια, Σ. Αραβια και αλλα γειτονικα κρατη.
Ακριβως αυτο ηταν αυτο που περιμενε ο Μπους πριν μπει στο Ιρακ. Να μεταφερθει εκει ο πολεμος εναντια της τρομοκρατιας και των κρατων που βοηθανε την τρομοκρατια, αντι να επεκταθει ΕΔΩ, μετα το 9/11. Genious. Τοσο genious που λιγοι το βλεπουν ξεκαθαρα, για μενα. Αυτο δεν σημενει οτι εγω ειμαι παραπανω εξυπνος απο αλλους φυσικα, αλλα αλλο αυτο.
Το οτι δεν ειναι σταθερο το Ιρακ σημερα και γιατι και πως δεν ειναι, ειναι 'δικο μας' ισχυρο επιχειρημα. Βοηθαει αυτο που προσπαθουμε να πουμε και να κανουμε εμεις. Οχι εσεις που ειστε εναντια της στρατηγικης που ακολουθουμε.
Το Ιρακ δεν ειναι σταθερο διοτι οποιος brainwashed χωρις ελπιδα αραβας/μουσουλμανος ανα τον κοσμο θελει να παει εκει και 'να χαρισει την ζωη του' στον πολεμο εναντια του κακου και διαβολικου κρατους των ΗΠΑ και ετσι θα παει στον παραδεισο με τις 74 παρθενες και τα αλλα καλα.
Και αντι εσεις (της Γαλλιας, Γερμανιας, κτλ) να ερθετε και να βοηθησετε να εξαληψουμε αυτον τον τροπο σκεψης αλλα και ζωης στον πλανητη που μας βαζει σε κινδυνο ολους μας, οχι μονο δεν βοηθατε, αλλα μας κανετε και την ζωη δυσκολη απο πανω και πολλοι προσπαθητε να κανετε τα παντα για να χασουν οι ΗΠΑ τον πολεμο εναντια της τρομοκρατιας.
Ετσι εχουμε να πολεμησουμε 'αυτους' αλλα εχουμε να 'πολεμησουμε' και 'εσας'.
-
Και αντι εσεις (της Γαλλιας, Γερμανιας, κτλ) να ερθετε και να βοηθησετε να εξαληψουμε αυτον τον τροπο σκεψης αλλα και ζωης στον πλανητη που μας βαζει σε κινδυνο ολους μας,Αν 'εμεις' μαζευτουμε και κανουμε αυτο που λες, βρες τρυπα να χωθεις Γαβριήλ
-
χαιρομαι που οι ελληνιδες γυναικες ειναι πιο μαγκες απο μερικους .....αντρες
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
....κανει το παιδι......gavriil1 και titsataki
-
Και βεβαια η κατασταση στο Ιρακ δεν ειναι σταθερη. Εαν ηταν θα φευγαμε και θα σταματουσα να βγαζω απο την τσεπη, εχω σκιστει να πληρωνω. Μακαρι να ηταν και να φευγαμε χτες απο εκει.Οπως φυγατε απο το Βιετναμ που σας εχωσαν οι Τσαρληδες τα πουτζι στο κωλο και γεμισε το Αρλιγκτον με ξεκωλιασμενα κουφαρια??
Αυτο δεν σημενει οτι εγω ειμαι παραπανω εξυπνος απο αλλους φυσικα, αλλα αλλο αυτο.
Kαλα εσυ δεν εισαι παραπανω εξυπνος ουτε απο ενα κουνουπιδι
Το Ιρακ δεν ειναι σταθερο διοτι οποιος brainwashed χωρις ελπιδα αραβας/μουσουλμανος ανα τον κοσμο θελει να παει εκει και 'να χαρισει την ζωη του' στον πολεμο εναντια του κακου και διαβολικου κρατους των ΗΠΑ και ετσι θα παει στον παραδεισο με τις 74 παρθενες και τα αλλα καλα.
Τα ιδια λεγατε και στη Σομαλια.
Μεχρι που ο Μοχαμεντ Α'ι'ντιτ επιασε ενα πεζοναυτη και τον εσερνε στους δρομους του Μογκαντισου μεχρι να λιωσει σα λαστιχο μετα απο αγωναΚαι αντι εσεις (της Γαλλιας, Γερμανιας, κτλ) να ερθετε και να βοηθησετε να εξαληψουμε αυτον τον τροπο σκεψης αλλα και ζωης στον πλανητη που μας βαζει σε κινδυνο ολους μας, οχι μονο δεν βοηθατε, αλλα μας κανετε και την ζωη δυσκολη απο πανω και πολλοι προσπαθητε να κανετε τα παντα για να χασουν οι ΗΠΑ τον πολεμο εναντια της τρομοκρατιας.
Ετσι εχουμε να πολεμησουμε 'αυτους' αλλα εχουμε να 'πολεμησουμε' και 'εσας'.
Eρχομαι εγω εθελοντης.
Να σκεπαζω τα φερετρα με τη σημαια σας....
Καλη δουλεια και ωραιο θεαμα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Παρατηρώ πως τα περί WMD στο Ιράκ που μας τα είχες πρήξει τότε, 'έγιναν γαργάρα'. Τώρα άλλοι είναι οι στόχοι της επιχείρησης, δημοκρατία κτλ. ΟΚ...)
Διαβασε πιο πανω σε απαντηση προς Κουκ για αυτο το θεμα. Μην κανεις τον εξυπνο, απαντσηση να δωσω για οτιδηποτε δεν εχω προβλημα. Σιγα με αποστομοσες.
Γιατι τοσο πορωση με αυτα τα λεφτα που παντα τα καθηκια οι ΗΠΑμερικανοι πολεμανε for και ζουνε for? Ποια λεφτα?
Τα συμβόλαια της Halliburton και της KBR ντε...
Ναι. Και τι με αυτα? Και για αυτο βρηκες λογο να σε τσουζει? Για εξηγησε τι σε πειραζει με αυτο (οχι οτι ενας εκ του εξωτερικου να εχει δικαωμα να κανει παραπονο για το θεμα αυτο καν δεν ειναι γελοιο απο μονο του, αλλα αλλο θεμα αυτο).
Για ποια λεφτα μιλας για το Ιρακ? Αυτα που εχω ξεσκηστει να δινω ως ΗΠΑμερικανος φορολογουμενος? $87Δις μονο για την αναπτυξη του Ιρακ πληρωσα μεχρι τωρα και πληρωνω για τα επομενα 3 χρονια. Αυτα πανε στου Ιρακινους και μονο! 200 Δις πληρωσα για το στρατιωτικο μερος της επιχειρησης μονο και αυτα ειναι μονο αυτα που εχουμε δωσει μεχρι τωρα, ποσο θα πληρωσω τα επομενα 10 χρονια, δεν εχω ιδεα.
Μην ανησυχείς φορολογούμενε, θα τα πάρει πίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η εταιρία σου.
Τωρα αρχιζεις και ακουγεσε σαν τον Κριεζα λιγο... Μακαρι να κανω λαθος...
Τι παει να πει το παραπανω? Εγω σοβαρα μιλουσα και παντα μιλαω με σενα και τον Νικο Κ., εσυ τωρα γιατι το ριχνεις το επιπεδο, θες να σταματησω να σε παιρνω στα σοβαρα? Εγω οχι.
Η τωρινη επιχειρηση 'Ιρακ' ειναι μια, να στο πω αλλιως σε μια προσπαθεια να γινω πιο κατανοητος, επενδυση για το καλο του Δυτικου πολιτισμου και των χωρων που τωρα τουλαχιστον περνανε μια περιοδο σταθεροτητας.
Πλάκα κάνεις, έτσι ?
Πόλεμος στο Ιράκ.
Πόλεμος στο Αφγανιστάν (καλά εκεί πολεμάνε 200 χρόνια)
Ετοιμάζεται να 'ξανασκάσει' ο Λίβανος μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργούΔε βλέπω καμία διαφορά, μάλλον προς το χειρότερο είναι η κατάσταση.
Δεν εχω ιδεα τι εννοεις με το παραπανω. Απλως αναγνωριζω οτι το διαβασα.
Χωρες οι οποιες ηταν τυχερες και κατω απο το χωμα τους βρηκαν κατι που λεγετε μαυρος χρυσος που ειχε σαν αποτελεσμα ποτε να μην χρειαστουν να προσπαθησουν να γινουν οικονομικα ανεξαρτητες, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ εχουν Θεοκρατια και εναν Χιτλερ 'στον θρονο', αποτελουν σοβαροτατο κινδυνο για το υπολοιπο, 'σταθεροποιημενο', μερος του πλανητη.
Το καλύτερο τέτοιο παράδειγμα (πετρέλαιο, Θεοκρατία και Χίτλερ στο θρόνο) είναι η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. Αλλά δεν είδα να γίνεται κάτι εναντίον της...
Η Σ. Αραβια εχει κυβερνηση που τουλαχιστον κανει τεραστιες προσπαθειες εναντια στους εξτρεμιστες. Σιγουρα υπαρχει τεραστιο potential για καλυτερευση και ισως να γινει με την βια στο μελλον, για τωρα ομως, υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες.
Ομως να σε ρωτησω. Εαν βλεπεις εσυ κατι λαθος με την Σ. Αραβια οσον αφορα τρομοκρατια ή κυβερνησεις που βοηθανε τρομοκρατες, γιατι δεν κανεις κατι εσυ και η χωρα που ζεις και πληρωνεις ως φορολογουμενος?
Αντε ντε. Να δουμε την Ελλαδα να κανει και κατι εναντια στα κακα του πλανητη. Γιατι κατηγορεις σαν να εισαι ο Διας απο τον Ολυμπο και βλεπεις αφο ψηλου και μονο σοφιες εχεις και τα ξερεις ολα? Να ΚΑΝΕΙΣ κατι ως ΠΡΑΞΗ μποριες? Ή μαλλον ΕΚΑΝΕΣ ποτε?
Αντε εμεις ειμαστε καθηκια, οτιδηποτε αλλα επιθετα, ρωτα τους Κριεζα εχουν να σου πουν, οτι μπορουμε κανουμε, με τα λαθη και τα σωστα.
ΕΣΕΙΣ τι κανετε?
Εαν το παραπανω δεν ειναι οφθαλμοφανες σε εσενα, τοτε θα συνεχισουμε να διαφωνουμε.
Το πρόβλημα είναι τι είναι οφθαλμοφανές σε σένα. Ουσιαστικά τίποτα πέραν όσων σου σερβίρουν. Μιλάμε για εντυπωσιακή επίδειξη αφέλειας και απουσίας πολιτικής σκέψης.
Αντε γειά...
Ε ναι, παμε πισω στο κλασσικο 'σερβιρουν εμας' και εσεις ξερετε την αληθεια και εμεις ειμαστε τα αμερικανακια, δεν εχουμε πολιτικη σξεψη και εσεις οι πανεξυπνοι και παντοδυναμοι Ελληνες που εχετε καταφερει τοσα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Αν ο Λευκός Οίκος κλείσει το Αλ Τζαζίρα, θα είναι λογοκρισία or not?
Εν μερη ναι, ομως οχι ολικως. Διοτι υπαρχει νομικο θεμα (το οποιο ειναι εναντια την συνθηκης την Γενευης μεταξυ αλλων) οταν εκπεμπουν συμμοριες που επιασαν ομηρους (ΗΠΑΜερικανους και μη) και το τι λενε και κανουν.
Επισης, βιντεο απο Μπιν Λαντεν και Αλ Ζαγουαχίρι ειναι επισης νομικα εναντια της Εθνικης Ασφαλειας των ΗΠΑ.
Ολα μαζι μαζεμενα, ειναι αρκετα για κανα δυο 500καλ τομαχωκ χωρις νομικες παρενεργειες. Το θεμα ειναι ομως πολιτικο κυριως (του γιατι δεν της 'κλεινουμε το στομα'), οχι τοσο νομικο ομως.
Χμ... κοίτα να δεις. Εγώ, δε γουστάρω τα reality show, ok? Αν λοιπόν για κάποιο λόγο είχα τόμαχωκ στη διάθεσή μου, θα ήταν ok να τους ρίξω στον ΑΝΤ1 (ελληνικό network) που τα προβάλει?
Με λίγα λόγια: είναι δικαιολογία ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει αντιαμερικανικά βίντεο για να τον κάνεις σκόνη?
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
-
λοιπον, λεω να πηγαινουμε με βαρδιες βρισιματος.
δηλωστε συμμετοχες να οργανωθουμε.. -
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...Κι εσεις επισης (κατι νομους περι ανθρωπινων δικαιωματων τους εχετε κι εκει ετσι δεν ειναι?) Γελοιο και θλιβερο συναμα...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Σιγα ρε Κριεζα με αυτον τον Γαβριηλ, σου εγινε έμμονη ιδέα, θα παθεις τιποτε στο τελος. Στο ονειρα σου με βλεπεις?
-- διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις --
(Moderator nass)
Ρε παιδιά! Έλεος!
Αφήστε τον! Οι βρισιές δεν οδηγούν πουθενά!Δεν βλέπετε ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ νόημα;
Του λέμε ότι 1+1=2 και αυτός λέει ότι, σύμφωνα με την liberal ΗΠΑμερικάνικη έκδοση του CNN, 1+1=6. Άρα 1+1=6 (χωρίς πολλά πολλά και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι και κολλημένοι)
Γιαυτο και υπαρχουν διαφωνιες σε τοσο βασικα θεματα. Διοτι εσυ νομιζεις οτι θεματα πολιτικα και στρατιωτικα ειναι οσο απλα οσο, πχ. η αριθμητικη του 1+1. Οντως απο αλλο πλανητη ειμαστε.
-
Με λίγα λόγια: είναι δικαιολογία ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει αντιαμερικανικά βίντεο για να τον κάνεις σκόνη?
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Ποσο γελοιο δηλαδη??
Περισσοτερο η λιγοτερο απο σενα Λουκια μου??
Δηλαδη εγω που δε γουσταρω τις Αμερικανες αδερφες μπορω να τις βομβαρδισω Λουκια μου?? -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δηλαδη εγω που δε γουσταρω τις Αμερικανες αδερφες μπορω να τις βομβαρδισω Λουκια μου??
αρκει να εισαι νομικα κατοχυρωμενος, οτι απειλουν ας πουμε τον τροπο ζωης στον πλανητη, άρα τρομοκρατες αρα... Ειναι ευκολο αρκει να διαβαζεις τον νομο οπως σε βολευει!!
-
Γιαυτο και υπαρχουν διαφωνιες σε τοσο βασικα θεματα. Διοτι εσυ νομιζεις οτι θεματα πολιτικα και στρατιωτικα ειναι οσο απλα οσο, πχ. η αριθμητικη του 1+1. Οντως απο αλλο πλανητη ειμαστε.
**Παραδεχεσαι δηλαδη οτι εισαι UFO???
**
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ