-
Το μονο που έχω να πω είναι ότι εδω μεσα σ' αυτο το τοπικό έχω δει τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα μου και πάμπολλα που μ'αρέσουν!!!
-
Μπορεί να γίνει απο ωραίο μέχρι καρακιτσαριό ,αλλά συνήθως το βλέπω στη 2η version
Απο τις λίγες περιπτώσεις που το beefed up το κάνει ακόμα πιο άσχημο
χωρίς σχόλια,καν
απο τότε που βγήκε
το σέβομαι το αμάξι αυτό απο πολλές απόψεις,θα ήθελα να έχω τα ενδότερα του
αλλά απο σχεδίαση ,ακόμα και για το σκοπό που επιτελεί,είναι σκέτη καταστροφήΥΓ τη στιγμή που τα έγραφα αυτά, πέρασε δίπλα απο το σπίτι ένα Nissan Tiida...Αριστείο.
-
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ω ναι! Άλλη μια εταιρεία που το θέμα 'σχέδιο' το είχε και το έχασε.. τουλάχιστον στις καθημερινές προτάσεις της..
-
Όπως και τούτη....
-
τι λες??
-
Αν και έχω και στα υπόλοιπα διαφωνίες, ακριβώς επειδή ο σχεδιασμός τους είναι κυρίως 'διακόσμηση' και όχι design δεν νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σημασία να το αναλύσουμε, στο παρακάτω όμως πιστεύω πως είσαι 100% λάθος:
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
το σέβομαι το αμάξι αυτό απο πολλές απόψεις,θα ήθελα να έχω τα ενδότερα του
αλλά απο σχεδίαση ,ακόμα και για το σκοπό που επιτελεί,είναι σκέτη καταστροφήΥΓ τη στιγμή που τα έγραφα αυτά, πέρασε δίπλα απο το σπίτι ένα Nissan Tiida...Αριστείο.
Το Toyota Century είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο (και από σχεδιασμό) γιατί είναι φτιαγμένο ώστε να εκτελεί άψογα το ρόλο του. Ο σωστός σχεδιασμός κρίνεται με βάση πόσο σωστά εκπληρώνει τους στόχους που καλείται να υπηρετήσει και με βάση αυτό το Century είναι σχεδιασμένο (συνολικά, ακόμα και σαν μηχανολογικό υπόβαθρο) άψογα. Απλώς επειδή είναι ένα από τα πιο εξωτικά αυτοκίνητα που πωλούνται αυτή τη στιγμή (ακριβώς επειδή ΔΕΝ μοιάζει εξωτικό) πρέπει να το κρίνει κανείς συνολικά και όχι επιπόλαια.
Σκέψου πως σε χαμηλότερη τιμή διατίθεται και το Lexus LS600h από την ίδια εταιρία, αν αυτό λέει κάτι.
-
ass to mouth
-
ειδα πριν λιγο audi q3.οποιος δεν το εχει δει απο κοντα,να τρεξει..μακρια του..μακραν το ασχημοτερο οχημα που εχω δει τον τελευταιο καιρο.ανεστραμενη κ υπερυψωμενη βαρκουλα..η εξωλεμβια του λειπει..σιγα μη σπαταλησω χρονο να βαλω κ φωτογραφια..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν και έχω και στα υπόλοιπα διαφωνίες, ακριβώς επειδή ο σχεδιασμός τους είναι κυρίως 'διακόσμηση' και όχι design δεν νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σημασία να το αναλύσουμε, στο παρακάτω όμως πιστεύω πως είσαι 100% λάθος:Το Toyota Century είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο (και από σχεδιασμό) γιατί είναι φτιαγμένο ώστε να εκτελεί άψογα το ρόλο του. Ο σωστός σχεδιασμός κρίνεται με βάση πόσο σωστά εκπληρώνει τους στόχους που καλείται να υπηρετήσει και με βάση αυτό το Century είναι σχεδιασμένο (συνολικά, ακόμα και σαν μηχανολογικό υπόβαθρο) άψογα. Απλώς επειδή είναι ένα από τα πιο εξωτικά αυτοκίνητα που πωλούνται αυτή τη στιγμή (ακριβώς επειδή ΔΕΝ μοιάζει εξωτικό) πρέπει να το κρίνει κανείς συνολικά και όχι επιπόλαια.
Σκέψου πως σε χαμηλότερη τιμή διατίθεται και το Lexus LS600h από την ίδια εταιρία, αν αυτό λέει κάτι.
Μάλλον καταλαβαίνω τι θες να πεις, για αυτό όμως για το συγκεκριμένο το προλόγισα ιδιαιτέρως σε
σχέση με τα υπόλοιπα.Δεν διαφώνησα στο οτι είναι πολύ προσεγμένο και 100% αφιερωμένο στο σκοπό,οπότε και συγκεντρώνει
τα απαραίτητα εχέγγυα μέσω τεχνολογίας,εμφάνισης και γενικότερα υπόστασης.Διαφωνώ όμως προς την σχεδίαση του,σαν εμφάνιση εξωτερική και μόνο.
Μοιάζει στα δικά μου μάτια ως υπερβολική σχεδιαστική εμμονή με
περασμένες δεκαετίες. Σίγουρα, δεν περίμενα κάτι προχωρημένο σχεδιαστικά όπως το LS, αλλά
γιατί τόσος σχεδιαστικός συντηριτισμός, σε απωθητικό βαθμό στα δικά μου μάτια.Άλλος βλέπει π.χ την Grosser της Mercedes και ικανοποιείται πλήρως απο το πως
δείχνει. Δεκτόν για αυτόν όχι για εμένα,χωρίς βέβαια να απορρίπτω παλιά αυτοκίνητα ή πιο σωστά,παλιάς
σχεδίασης αυτοκίνητα.Συνοψίζω, ότι εσύ κοιτάς τον σχεδιασμό σαν ολότητα,ότι η εξωτερική εμφάνιση πρέπει να έπεται
του μηχανολογικού σχεδιασμού και έτσι μόνο μπορεί να προκύψει κάτι βέλτιστο.
Form follows function,αν καταλαβαίνω ορθά το σκεπτικό σου.Προσωπικά, υπάρχουν περιπτώσεις που ισχύει και άλλες όχι.
Παράδειγμα :Δεν δίνω δεκάρα για την εξωτερική εμφάνιση , αν έτρεχα σε ένα φινλαδικό τοπικό ράλλυ όπως ο May του Top Gear.
Θα έδινα, αν ήθελα ένα ωραίο cruiser για να περάσω ευχάριστα κάποιες ώρες σε κάποια ευχάριστη διαδρομή. -
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2012/01/suzuki-puts-teensy-weensy-boot-on-new.htmlΟ αγώνας τώρα δικαιώνεται!
-
Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί σε έκθεση είχα πει: 'Δεν έχουν τσίπα οι σχεδιαστές, δεν ντρέπονται καθόλου.'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί σε έκθεση είχα πει: 'Δεν έχουν τσίπα οι σχεδιαστές, δεν ντρέπονται καθόλου.'τα οποια μαζντα 121 σεντάν δεν υπάρχουν πουθενά
ουτε στο δρόμο βλέπεις, ούτε στο καρ. εβγαινε μέχρι το 98 νομίζω, οπότε έχουν περάσει κ πολλά χρόνια? -
Πουλήθηκαν απειροελάχιστα, ξέρω ένα που υπάρχει ακόμη.
-
Σε ένα οικοδομικό τετραγωνο της Καλαμαριάς υπάρχουν 2 και είναι και τα 2 μπλε σκούρα. Το ένα δε canvas top.
Kαι ήταν μια χαρα μικρό αμαξάκι!
-
Υπάρχουν αρκετά ακόμα, τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια, δεν περίμενα ότι έχουν πουληθεί τόσα.
-
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Epic Fail No 54335345 από την BMW.Ευτυχως που διωξανε τον Μπανγκλ και τωρα σχεδιαζουν ομορφα αυτοκινητα
To Nissan μ' αρέσει σε αυτό το χρώμα. Και το Μπεμβέ.Τα κυκλοφορούσα άνετα.
Με χαρτοσακουλα στο κεφαλι ?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=quote&f=5&sid=3c194e0671cb2fb6f0a79590da64e33b&t=14951&p=2418333#
το Ford καλό είναι
το παρακάτω είναι σχέτο αγροτικό super mini
Design Disasters...