-
Καλησπέρα! Σήμερα είδα και εγώ το scirocco απο κοντά, και θα το ΠΑΡΩ!!!! Θα πάρω την έκδοση με τα 160 ps σε λευκό, φιμέ, 18' interlagos, RCD 510,αισθητήρες παρκαρίσματος, έλεγχος πίεσης ελαστικών. Το μεγάλο μου δίλημμα είναι DSG ή Δερμάτινο σαλόνι??? Το πόσο δεν θέλω να ξεπερνάει τα 26500.
Ο χρήστης blimblom έγραψε:
παιδια γνωριζει κανεις αν το σιροκο θα υπάρχει αυτόματο στα 1400 κ.ε.?Υπάρχει αυτόματο με 7-άρι κιβώτιο DSG.
-
Αυτή τη στιγμή το φόρουμ μας αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη.
Αν ανοίξω ενα fundraiser στο paypal και βάλει κάθε μέλος απο 1 ευρώ πιστεύω οτι μπορώ να μαζέψω λεφτά για ενα μαύρο 2.0tsi.
Θα βοηθήσετε τον τίμιο αγώνα μου????
-
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.
Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
-
-
Διαβάζοντας τα προηγούμενα post νομίζω το μοναδικό του μειονέκτημα θα είναι ότι θα έχουν γεμίσει η δρόμοι scirocco.Μου τη σπάει πολύ αυτό.Να έχω αμάξι το οποίο θα οδηγάει η μισή γειτονιά.
Και η μαλακία είναι πως και το golf πούλησε τρελλά αλλά δεν ηταν όλα τα ίδια.Αν ήθελε κάποιος να ξεχωρίσει έβρισκε τρόπο να κάνει τη διαφορά.Αλλα το άτιμο το scirocco είναι τόσο όμορφο που δεν χρειάζετε να αλλάξεις κάτι.Αρα όλα τα ίδια θα είναι στην τελική.Ασπρα με μεμβράνες και 18 ζαντα -
Ο χρήστης gastou έγραψε:
Το μεγάλο μου δίλημμα είναι DSG ή Δερμάτινο σαλόνι??? Το πόσο δεν θέλω να ξεπερνάει τα 26500.Αν ήμουν στη θέση σου δε θα είχα κανένα δίλημμα. DSG! Μη σου πω ότι το DSG θα ήταν ο μόνος λόγος να πάρω vw
-
και το Tiguan σούπα έχει γίνει. μη μασάς πάρε αυτό που σου αρέσει έτσι όπως σου αρέσει
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Νομίζω κάποιος είχε ζητήσει να το δει σε ασημί.Ευχαριστώ, αλλά αυτό το έχω δει και από κοντά. Για το opal silver μιλούσα... Όποιος το βρει κερδίζει πασατέμπο!! Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Μόνο στους καταλόγους...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.
Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
Ή, καλύτερα, μπορείς να πάρεις RX8 και να του βάλεις και μία αεροτομή-φτερό αεροπλάνου. Χρυσή φυσικά...
-
Τελικα θα βγει σε 2 κοκκινα η μονο red salsa?Yπαρχουν photos των δυο χρωματων σε εξωτερικο χωρο?
-
Ο χρήστης fanhs76 έγραψε:
Τελικα θα βγει σε 2 κοκκινα η μονο red salsa?Yπαρχουν photos των δυο χρωματων σε εξωτερικο χωρο?Μόνο salsa red προς το παρόν.
Το εκπληκτικό firespark μπορεί να το βγάλουν αργότερα σε καμία ειδική έκδοση (τουλάχιστον 2 χρόνια μετά) ή μπορεί να μην το βγάλουν και καθόλου (λένε ότι είναι πολύ υψηλό το κόστος του). Κρίμα γιατί, όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες από τη Γενεύη, ήξερα σε τι χρώμα θα το έπαιρνα. Τώρα δεν ξέρω... -
Εχω νεοτερα...
1.4 TSI 160PS με DSG προς το παρον δεν διατιθεται.
Ο αντ/πος Paz...los μου ειπε , σε τηλεφωνικη συνδιαλεξη που ειχα το απογευμα , οτι μπορω να παραγγειλω αλλα η παραγωγη του θα ξεκινησει ετσι κι αλλιως το πρωτο 3μηνο του 2009!
Και η παραδοση του 2-3 μηνες αργοτερα.
Που σημαινει οτι η τιμη που ανακοινωθηκε ειναι μονο και μονο για να μας 'γλυκανει'.
Αρα τι μας μενει?
Αναμονη και υπομονη... -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Εχω νεοτερα...
1.4 TSI 160PS με DSG προς το παρον δεν διατιθεται.
Ο αντ/πος Paz...los μου ειπε , σε τηλεφωνικη συνδιαλεξη που ειχα το απογευμα , οτι μπορω να παραγγειλω αλλα η παραγωγη του θα ξεκινησει ετσι κι αλλιως το πρωτο 3μηνο του 2009!
Και η παραδοση του 2-3 μηνες αργοτερα.
Που σημαινει οτι η τιμη που ανακοινωθηκε ειναι μονο και μονο για να μας 'γλυκανει'.
Αρα τι μας μενει?
Αναμονη και υπομονη...Χαλάστηκα....
...πολύ όμως.
Πρέπει να διασταυρωθεί.
-
Εγω ηθελα να το παρω ασπρο, το ασπρο όμως ειναι μαπα χρωμα γιατι χανονται η γραμμες στο καπό , στις φωτογραφιες φαινεται αλλιως
αν το εχει δει κανενας σε αντιπροσωπεια στην αθηνα σε κοκκινο ή silver χρωμα plz pm me,το ειδα στο καταστημα - κυμης(γαλατσιου) σε μπλε (Rising blue metalic πρεπει να ηταν) και ασπρο
και στο καταστημα στην συγγρου σε ασπρο, και pewter(ανθρακι)και το μπλε και το ανθρακι του πανε μια χαρα
μπλε - νεανικο
ανθρακι - πιο κυριλε (το παιρνει και ο μπαμπας για καμια τσαρκα )θελω να το παραγγειλω 1.4 DSG και καποια xtra αλλα αυτη η αναμονη ειναι σκότωμα
Rising Blue
Pewter
Μαυρο (και αυτο μαπα φαινεται)
Salsa Red
Reflex Silver
Firespark (Σταζει αλλα δεν ειναι διαθεσιμο χρωμα)
-
χάλια το pewter.
έχει όλο καμπύλες και δεν το κολακεύει καθόλου. το μαύρο χάνεται όλο το σχέδιο της μάσκας
έπρεπε να το βγάζουν με το light brown metallic του PassatCC, δεν ξέρω αν το ασημί opal είναι κοντά σε αυτό -
Ενα απλό δίλιτρο με μεταλλικό χρώμα, sport πακέτο και DCC πόσο έχει τελικά παιδιά;
Και τι χρόνους παράδοσης; -
ένα νέο best seller γεννήθηκε !!!!
-
καλημέρα του ολλ,
εχτες συναντήθηκα με ένα δίλιτρο, υπό δοκιμή στο EVO. μου άρεσε απλά ξενέρωσα με την συμπεριφορά του οδηγού! σαν πρωτάρης που κάνει κόντρες στο δρόμο. στο αυτοκίνητο τώρα, σπίνιαρε πολύ, χαμηλό και φαρδύ! σε λευκό είναι εντυπωσιακό!
/g -
Νομίζω ότι λευκό και κόκκινο είναι τα καλύτερα χρώματα για Scirocco. Άσε που γλυτώνεις τη χρέωση για το μεταλλικό. Και στα δυο όμως η κατά τα άλλα άχρηστη ψευδοηλιοροφή (δεν ανοίγει κανονικά) δίνει πόντους.
Α! όντως μοιάζει και με το Leon...
VW Scirocco