-
Λάθος στα είπανε φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... Έμαθα η ΕΤΕΑ έχει ένα εντιτσιόνε σπετσιάλε για σένα, με τον 1,4 και 60 άλογα.
Οι 17αρες είναι έξτρα, δλδ το βασικό τι φοράει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λάθος στα είπανε φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... Έμαθα η ΕΤΕΑ έχει ένα εντιτσιόνε σπετσιάλε για σένα, με τον 1,4 και 60 άλογα.Οι 17αρες είναι έξτρα, δλδ το βασικό τι φοράει;
Long Beach 225/45 R17
-
Μήπως 225/50;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως 225/50;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, δίκιο έχεις, αλλά το φυλλάδιο γράφει 225/45.
-
-
Ρωτήσατε, υπάρχουν αυτοκίνητα? παράδωση σε πόσο καιρό?
-
Το 122 εχει 205/50/17
Το 160 εχει 225/45/17
Το 200 εχει 235/45/17 (σπορ πακετο). Προς το παρον οι αλλες εκδοσεις δεν μπορουν να εχουν το σπορ πακετο. Με το σπορ πακετο ολες οι εκδοσεις θα εχουν 235/45/17.
Οι 18αρες ειναι 235/40/18 -
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Το 122 εχει 205/50/17
Το 160 εχει 225/45/17
Το 200 εχει 235/45/17 (σπορ πακετο). Προς το παρον οι αλλες εκδοσεις δεν μπορουν να εχουν το σπορ πακετο. Με το σπορ πακετο ολες οι εκδοσεις θα εχουν 235/45/17.
Οι 18αρες ειναι 235/40/18Ναι ρε γαμώτο. Αυτό με το σπορ πακέτο με χάλασε πολύ. Μου άρεσαν πολύ τα καθίσματα σε ύφασμα-αλκαντάρα-δέρμα, αλλά και η μαύρη οροφή. Θέλουμε σπορ πακέτο ΠΑΝΤΟΥ!!!
-
Δε νομίζετε πως κάπου ξεφεύγουμε με τα λάστιχα;
Παντού λένε για οικονομίες, ρύπους, κλπ, και βλέπω για παράδειγμα η MiTo να προσφέρεται με 215/40-18 , το Scirocco εδώ βλέπω 235/40, κάπου παραγίνεται το θέμα!
-
Οταν φτιαχνεις ενα super Mini με διαστασεις 4.06 δηλαδη μεγεθους C-seg περασμενης δεκαετιας τα λαστιχα ειναι το λιγοτερο.
Ολα παχαινουν, μακραινουν, αυξανονται ψηλωνουν etc,,,, οι τροχοι γιατι να μεινουν στην απεξω? στο πηγαδι κατουρησαν? -
Έστω!
Π.χ το παλιό Peugeot Rallye, με λόγο ισχύος/βάρους σχεδόν ίδιο με MiTo/Scirocco φόραγε αν θυμάμαι καλά 185/55-14 , και τώρα έχουν ανέβει 3-4 ίντσες σε διάμετρο και 40mm σε πλάτος.
Απλά εκφράζω την απορία μου!
-
Είναι το ίδιο με τα ξυραφάκια... διπλά, τριπλά, τετραπλά, κοκ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έστω!Π.χ το παλιό Peugeot Rallye, με λόγο ισχύος/βάρους σχεδόν ίδιο με MiTo/Scirocco φόραγε αν θυμάμαι καλά 185/55-14 , και τώρα έχουν ανέβει 3-4 ίντσες σε διάμετρο και 40mm σε πλάτος.
Απλά εκφράζω την απορία μου!
Υπολογισε ομως οτι εχει αυξηθει και το βαρος , κατι που σημαινει αυξημενη αδρανεια αρα χρειαζεται και μεγαλυτερη επιφανεια επαφης με το δρομο , ωστε να εξασφαλιστει η απαραιτητη προσφυση.
Επισης , μεγαλυτερης διαμετρου τροχος σημαινει και καλυτερη ποιοτητα κυλισης! -
Μια ερωτηση βρε παιδια. 1.4 με 122 αλογα με 7αρι DSG δεν θα υπαρξει;
-
Αρχικα οχι. Αργοτερα ναι. Ποσο αργοτερα? Αγνωστο.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Μια ερωτηση βρε παιδια. 1.4 με 122 αλογα με 7αρι DSG δεν θα υπαρξει;Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν υπάρχει. Αν θα υπάρξει στο μέλλον δεν το ξέρουμε...
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Αρχικα οχι. Αργοτερα ναι. Ποσο αργοτερα? Αγνωστο.Thanks για την αμεση απαντηση. Ασχημα νεα. Κριμα, γιατι η πιο ενδιαφερουσα (κατ'εμε) εκδοση με τον 'μικρο' 1400αρη κινητηρα δεν εχει την αναλογη προωθηση σε τετοιου ειδους μοντελα απ'οτι δειχνει η VW. Μαλλον το πακετο DSG-1.4 122PS το θελει περισσοτερο για το Golf-Golf Plus-Jetta...Ελπιζω οτι θα το δουμε και στο Scirocco.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Αρχικα οχι. Αργοτερα ναι. Ποσο αργοτερα? Αγνωστο.
Thanks για την αμεση απαντηση. Ασχημα νεα. Κριμα, γιατι η πιο ενδιαφερουσα (κατ'εμε) εκδοση με τον 'μικρο' 1400αρη κινητηρα δεν εχει την αναλογη προωθηση σε τετοιου ειδους μοντελα απ'οτι δειχνει η VW. Μαλλον το πακετο DSG-1.4 122PS το θελει περισσοτερο για το Golf-Golf Plus-Jetta...Ελπιζω οτι θα το δουμε και στο Scirocco.
Άποψή μου είναι πως η έκδοση με τα 122PS δεν είναι καθόλου συμφέρουσα αγορά. Με €1700 παραπάνω παίρνεις την 160PS. Αυτό συμβαίνει γιατί στη χώρα μας η φορολογία είναι ανάλογη των κυβικών οπότε οι δύο εκδόσεις φορολογούνται το ίδιο. Η έκδοση με τα 122PS βγήκε για χώρες όπου η φορολογία είναι ανάλογη της ιπποδύναμης.
-
καλησπέρα, συμφωνώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα 160 αλλά τι παίζει με την κατανάλωση μήπως υπάρχει μεγάλη διαφορά μετα 122
VW Scirocco