Λάθος στα είπανε φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... Έμαθα η ΕΤΕΑ έχει ένα εντιτσιόνε σπετσιάλε για σένα, με τον 1,4 και 60 άλογα.
Οι 17αρες είναι έξτρα, δλδ το βασικό τι φοράει;
Λάθος στα είπανε φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... Έμαθα η ΕΤΕΑ έχει ένα εντιτσιόνε σπετσιάλε για σένα, με τον 1,4 και 60 άλογα.
Οι 17αρες είναι έξτρα, δλδ το βασικό τι φοράει;
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λάθος στα είπανε φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... Έμαθα η ΕΤΕΑ έχει ένα εντιτσιόνε σπετσιάλε για σένα, με τον 1,4 και 60 άλογα.Οι 17αρες είναι έξτρα, δλδ το βασικό τι φοράει;
Long Beach 225/45 R17
Μήπως 225/50;
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως 225/50;
Λογικά έτσι πρέπει να είναι, δίκιο έχεις, αλλά το φυλλάδιο γράφει 225/45.
Ρωτήσατε, υπάρχουν αυτοκίνητα? παράδωση σε πόσο καιρό?
Το 122 εχει 205/50/17
Το 160 εχει 225/45/17
Το 200 εχει 235/45/17 (σπορ πακετο). Προς το παρον οι αλλες εκδοσεις δεν μπορουν να εχουν το σπορ πακετο. Με το σπορ πακετο ολες οι εκδοσεις θα εχουν 235/45/17.
Οι 18αρες ειναι 235/40/18
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Το 122 εχει 205/50/17
Το 160 εχει 225/45/17
Το 200 εχει 235/45/17 (σπορ πακετο). Προς το παρον οι αλλες εκδοσεις δεν μπορουν να εχουν το σπορ πακετο. Με το σπορ πακετο ολες οι εκδοσεις θα εχουν 235/45/17.
Οι 18αρες ειναι 235/40/18
Ναι ρε γαμώτο. Αυτό με το σπορ πακέτο με χάλασε πολύ. Μου άρεσαν πολύ τα καθίσματα σε ύφασμα-αλκαντάρα-δέρμα, αλλά και η μαύρη οροφή. Θέλουμε σπορ πακέτο ΠΑΝΤΟΥ!!!
Δε νομίζετε πως κάπου ξεφεύγουμε με τα λάστιχα;
Παντού λένε για οικονομίες, ρύπους, κλπ, και βλέπω για παράδειγμα η MiTo να προσφέρεται με 215/40-18 , το Scirocco εδώ βλέπω 235/40, κάπου παραγίνεται το θέμα!
Οταν φτιαχνεις ενα super Mini με διαστασεις 4.06 δηλαδη μεγεθους C-seg περασμενης δεκαετιας τα λαστιχα ειναι το λιγοτερο.
Ολα παχαινουν, μακραινουν, αυξανονται ψηλωνουν etc,,,, οι τροχοι γιατι να μεινουν στην απεξω? στο πηγαδι κατουρησαν?
Έστω!
Π.χ το παλιό Peugeot Rallye, με λόγο ισχύος/βάρους σχεδόν ίδιο με MiTo/Scirocco φόραγε αν θυμάμαι καλά 185/55-14 , και τώρα έχουν ανέβει 3-4 ίντσες σε διάμετρο και 40mm σε πλάτος.
Απλά εκφράζω την απορία μου!
Είναι το ίδιο με τα ξυραφάκια... διπλά, τριπλά, τετραπλά, κοκ...
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έστω!Π.χ το παλιό Peugeot Rallye, με λόγο ισχύος/βάρους σχεδόν ίδιο με MiTo/Scirocco φόραγε αν θυμάμαι καλά 185/55-14 , και τώρα έχουν ανέβει 3-4 ίντσες σε διάμετρο και 40mm σε πλάτος.
Απλά εκφράζω την απορία μου!
Υπολογισε ομως οτι εχει αυξηθει και το βαρος , κατι που σημαινει αυξημενη αδρανεια αρα χρειαζεται και μεγαλυτερη επιφανεια επαφης με το δρομο , ωστε να εξασφαλιστει η απαραιτητη προσφυση.
Επισης , μεγαλυτερης διαμετρου τροχος σημαινει και καλυτερη ποιοτητα κυλισης!
Μια ερωτηση βρε παιδια. 1.4 με 122 αλογα με 7αρι DSG δεν θα υπαρξει;
Αρχικα οχι. Αργοτερα ναι. Ποσο αργοτερα? Αγνωστο.
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Μια ερωτηση βρε παιδια. 1.4 με 122 αλογα με 7αρι DSG δεν θα υπαρξει;
Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν υπάρχει. Αν θα υπάρξει στο μέλλον δεν το ξέρουμε...
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Thanks για την αμεση απαντηση. Ασχημα νεα. Κριμα, γιατι η πιο ενδιαφερουσα (κατ'εμε) εκδοση με τον 'μικρο' 1400αρη κινητηρα δεν εχει την αναλογη προωθηση σε τετοιου ειδους μοντελα απ'οτι δειχνει η VW. Μαλλον το πακετο DSG-1.4 122PS το θελει περισσοτερο για το Golf-Golf Plus-Jetta...Ελπιζω οτι θα το δουμε και στο Scirocco.
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Thanks για την αμεση απαντηση. Ασχημα νεα. Κριμα, γιατι η πιο ενδιαφερουσα (κατ'εμε) εκδοση με τον 'μικρο' 1400αρη κινητηρα δεν εχει την αναλογη προωθηση σε τετοιου ειδους μοντελα απ'οτι δειχνει η VW. Μαλλον το πακετο DSG-1.4 122PS το θελει περισσοτερο για το Golf-Golf Plus-Jetta...Ελπιζω οτι θα το δουμε και στο Scirocco.
Άποψή μου είναι πως η έκδοση με τα 122PS δεν είναι καθόλου συμφέρουσα αγορά. Με €1700 παραπάνω παίρνεις την 160PS. Αυτό συμβαίνει γιατί στη χώρα μας η φορολογία είναι ανάλογη των κυβικών οπότε οι δύο εκδόσεις φορολογούνται το ίδιο. Η έκδοση με τα 122PS βγήκε για χώρες όπου η φορολογία είναι ανάλογη της ιπποδύναμης.
καλησπέρα, συμφωνώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα 160 αλλά τι παίζει με την κατανάλωση μήπως υπάρχει μεγάλη διαφορά μετα 122