-
edit [mod]
-
Hall of fame
-
Aυτή η ειρωνία και η αντιπαλότητα, μαζί με τους συνεχείς άτυπους διαγωνισμούς το ποιος την έχει μεγαλύτερη, έχουν οδηγήσει αρκετά 'μεγάλα' πληκτρολόγια να αποσυρθούν και το φόρουμ να γίνει φτωχότερο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Aυτή η ειρωνία και η αντιπαλότητα, μαζί με τους συνεχείς άτυπους διαγωνισμούς το ποιος την έχει μεγαλύτερη, έχουν οδηγήσει αρκετά 'μεγάλα' πληκτρολόγια να αποσυρθούν και το φόρουμ να γίνει φτωχότερο.+10000000000000000000000000
-
Το Vectra τελικα τι αναρτηση εχει για να μαθαινουμε κι εμεις οι νουμπαδες;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το Vectra τελικα τι αναρτηση εχει για να μαθαινουμε κι εμεις οι νουμπαδες;Ν' αφήσεις τα οφτόπικ και να ρωτήσεις με πμ κανέναν κάτοχο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aυτή η ειρωνία και η αντιπαλότητα, μαζί με τους συνεχείς άτυπους διαγωνισμούς το ποιος την έχει μεγαλύτερη, έχουν οδηγήσει αρκετά 'μεγάλα' πληκτρολόγια να αποσυρθούν και το φόρουμ να γίνει φτωχότερο.
+10000000000000000000000000
Δεν το είχαν τόσο μεγάλο τελικά και έχασαν;
-
Το Vectra τελικα τι αναρτηση εχει για να μαθαινουμε κι εμεις οι νουμπαδες;Να βρεις κάποιο να το οδηγήσεις αν θες να μάθεις.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Να βρεις κάποιο να το οδηγήσεις αν θες να μάθεις.
Γιατι μιλαει κιολας το Vectra;
-
Το Vectra τελικα τι αναρτηση εχει για να μαθαινουμε κι εμεις οι νουμπαδες;ΤΟVectra φοράει
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Ένα τυχαίο Vectra μπορεί να έχει άλλη ανάρτηση...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
@Mirage
Δεν σχολιαζω απλα για το τυπογραφικο λαθος, αυτο ειναι προφαση, και ως Mod εχοντας δει απειρες δημοσιευσεις, θεωρω οτι θα επρεπε να το εχεις αντιληφθει. Σχολιασα για την ΕΙΡΩΝΙΑ πρωτιστως, και το ακολουθουμενο τρολλαρισμα.
Τα αλλα ολα ειναι offtopic.
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω.Πιο πριν αναφερθηκαν αλλα 15 αυτοκινητα και συ κολλησες στο οτι υπαρχει ειρωνια επειδη αναφερθηκε και το vectra??
Nαι εγω ετσι το εξελαβα...Το τυπογραφικο ξαναλεω, προφαση ηταν, ολοι κανουμε τυπογραφικα, -και οχι μονο- λαθη...
P.S Μπορουμε να συνεχισουμε on topic? Οποιος θελει διευκρινησεις περι vectra ή οτιδηποτε αλλο περα του θεματος scirocco, ας στειλει π.μ...
-
Να βρεις κάποιο να το οδηγήσεις αν θες να μάθεις.
Γιατι μιλαει κιολας το Vectra;
Αν είσαι ΠΟ...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Mirage
Δεν σχολιαζω απλα για το τυπογραφικο λαθος, αυτο ειναι προφαση, και ως Mod εχοντας δει απειρες δημοσιευσεις, θεωρω οτι θα επρεπε να το εχεις αντιληφθει. Σχολιασα για την ΕΙΡΩΝΙΑ πρωτιστως, και το ακολουθουμενο τρολλαρισμα.
Τα αλλα ολα ειναι offtopic.
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω.Πιο πριν αναφερθηκαν αλλα 15 αυτοκινητα και συ κολλησες στο οτι υπαρχει ειρωνια επειδη αναφερθηκε και το vectra??
Nαι εγω ετσι το εξελαβα...Το τυπογραφικο ξαναλεω, προφαση ηταν, ολοι κανουμε τυπογραφικα, -και οχι μονο- λαθη...
P.S Μπορουμε να συνεχισουμε on topic? Οποιος θελει διευκρινησεις περι vectra ή οτιδηποτε αλλο περα του θεματος scirocco, ας στειλει π.μ...
OXI Γρηγόρη δεν μπορούμε. Πές μας για την πίσω ανάρτηση του Vectra σου
-
Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος βρε παίδες, μη τον αποπαίρνετε κιόλας
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος βρε παίδες, μη τον αποπαίρνετε κιόλας -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
edit [mod]edit [mod]
edit [mod] + warn
+1000
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
edit [mod]
edit [mod]
edit [mod] + warn
+1000
Πάνω σε τι συμφωνείς;
-
Πάντως πως το κάνετε και μαμάτε όλα τα θέματα της VW είναι άξιον απορίας
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πάντως πως το κάνετε και μαμάτε όλα τα θέματα που γράφει ο Γρηγόρης είναι άξιον απορίας+1000
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ΤΟVectra φοράει
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Ένα τυχαίο Vectra μπορεί να έχει άλλη ανάρτηση...
Some say.......that GK's Vectra suspension has come back from the future................
VW Scirocco