-
http://www.insideline.com/volkswagen/sc ... drive.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
10.9 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα βγάζει γνωστός μου... πολύ πιο άγριος από εμένα... με το κιβότιο στο S...
εχυ ποσο ειχες? ασε τους γνωστους
ο γνωστος μπορει να το εχει μονο για βολταδικο και να κανει και ταξιδια , εγω μιλαω για 95% μετακινησεις μεσα στη πολη με λιγο απο ολα (και αρκετη κινηση σταματα ξεκινα )
πήγαινε στο άλλο τόπικ (S3) να δεις πόσο έβγαζα μιας που γνωρίζεις προσωπικά πώς οδηγώ... 11,8 οβερολ, κάτω από δέκα σε ταξίδι με τουλάχιστον 120χλμ μέση ωριαία ταχύτητα...
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......εντελως ενημερωτικα, το scirocco r εχει εργοστασιακη βασικη 15200 και το golf r 20800, χειροκινητα και τα 2. αυτα τα 5 με τους ηλιθιους φορους, πολλαπλασιαζονται προφανως.
αν δεν κανουν καμια περιεργη εκδοση 19.995 με τασια, χωρις τιμονι και καθισματα, για το golf r κι** εγω με scirocco θα καταληξω**
Πες το έτσι...
Ποιος τους ακούει τώρα τους ιταλόφιλους (καλά σε 'χαν υποψιαστεί κτλ)...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......εντελως ενημερωτικα, το scirocco r εχει εργοστασιακη βασικη 15200 και το golf r 20800, χειροκινητα και τα 2. αυτα τα 5 με τους ηλιθιους φορους, πολλαπλασιαζονται προφανως.
αν δεν κανουν καμια περιεργη εκδοση 19.995 με τασια, χωρις τιμονι και καθισματα, για το golf r κι** εγω με scirocco θα καταληξω**
Πες το έτσι...
Ποιος τους ακούει τώρα τους ιταλόφιλους (καλά σε 'χαν υποψιαστεί κτλ)...
Γιατι τωρα τι εχει;
-
τι συμβουλεύετε, να βάλω ή όχι τις ενεργές αναρτήσεις, δηαλδή το ACC??????
προβλήματα υπάρχουν πολλά από ότι έψαξα στο internet αλλά δε ξέρω τι να κάνω....
-
Μάθε και κόστος αντικατάστασης... Έχεις σκοπό να αλλάξεις αναρτήσεις κλπ μελλοντικά;
-
http://www.rri.se/popup/performancegrap ... artsID=919
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάθε και κόστος αντικατάστασης... Έχεις σκοπό να αλλάξεις αναρτήσεις κλπ μελλοντικά;ναι, γνωρίζω ότι είναι γελοία ακριβά αν χαλάσουν... αλλά δε σκοπεύω να αλλάξω τίποτα σε αυτότ το αυτοκίνητο, τουλάχιστον όχι στην ανάρτηση αφού θα μείνει μαζί μου μάλλον 2 -3 χρονάκια το πολύ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τι συμβουλεύετε, να βάλω ή όχι τις ενεργές αναρτήσεις, δηαλδή το ACC??????προβλήματα υπάρχουν πολλά από ότι έψαξα στο internet αλλά δε ξέρω τι να κάνω....
Να τις βάλεις. Στο ίντερνετ λογικό να διαβάσεις μόνο προβλήματα.
Εγώ θα τις έβαζα.
Ο Busso είναι πολύ ικανοποιημένος από το Tiguan που έχει βάλει εκεί τις ενεργές αναρτήσεις.
-
Το να χαλάσουν οκ, tough luck. Απλά σκέφτομαι μήπως το κόστος αντικατάστασής τους δρα ανασταλτικά.
Αν δεν είχα σκοπό να αλλάξω αναρτήσεις θα το σκεφτόμουν σοβαρά πάντως. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το να χαλάσουν οκ, tough luck. Απλά σκέφτομαι μήπως το κόστος αντικατάστασής τους δρα ανασταλτικά.
Αν δεν είχα σκοπό να αλλάξω αναρτήσεις θα το σκεφτόμουν σοβαρά πάντως.έχεις δίκιο, ατυχία είναι ατυχία αλλά να πληρώνεις παραπάνω από 400 ευρουδάκια για το ένα ενω αλλάζουν και τα 4 συμβατικά με 700 ακούγεται κάπως...
και κανένας δεν συμπεριλαμβάνει το γεγονός ότι και αυτά συμβατικά υλικά χρησιμοποιούν οπότε πέφτουν... άρα θα χρειαστούν αντικατάσταση κάποια στιγμή... Κρίνοντας από την δική μου τελειομανία και εμπειρία του ομίλου μετά τα πρώτα 35κ θα θέλει αμορτισέρ...
-
Αρα το θεμα ειναι αν θα προλαβεις να αλλαξεις αναρτησεις η οχι ? Γιατι αν προλαβεις δεν υπαρχει λογος να τις βαλεις , εταιρειες κ λυσεις υπαρχουν πολλες πλεον. Ειδικα σε ακριβες aftermarket λυσεις θα βρεις πολυυυ ανωτερες απο τις εργοστασιακες .
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Αρα το θεμα ειναι αν θα προλαβεις να αλλαξεις αναρτησεις η οχι ? Γιατι αν προλαβεις δεν υπαρχει λογος να τις βαλεις , εταιρειες κ λυσεις υπαρχουν πολλες πλεον. Ειδικα σε ακριβες aftermarket λυσεις θα βρεις πολυυυ ανωτερες απο τις εργοστασιακες .+1
@vellerefontis
Με βαση το προγραμμα που εχεις σκεφτει, για το ποσο περιπου εχεις σκοπο να το κρατησεις, και ποσα χλμ κανεις το χρονο,
εφοσον αλλαζεις ετσι κι αλλιως καθε 35κ τα αμορτισερ, αντιστοιχα κανεις και την τελικη σου επιλογη, ωστε να κρινεις αν σε συμφερει ή οχι.
Παντως την δικη μου αποψη για το θεμα την ξερεις ηδη. -
ως κατοχος σιροκο κ μαλιστα με τις ενεργητικες αναρτησεις,στις προτεινω ανεπιφυλακτα.το νορμαλ δεν λεει κατι ιδιαιτερο κ διαφορετικο,αλλα στο κομφορτ πραγματικα μαλακωνει( ) κ στο σπορτ οι κλισεις ειναι ελαχιστες.στο ρ βεβαιως δεν ξερω πως θα συμπεριφερεται,με 18'' η 19'' ζαντες,αλλα με τις 17 ειναι οτι πρεπει.
με το καλο να σου ερθει.καλοριζικο κ καλοταξιδο.στα χρηματα αυτα,ειναι η καλυτερη αλλ αρουνδ επιλογη κατα την προσωπικη μου εκτιμηση.οπως κ το ροκο μου,στα λεφτα του.
καλη συνεχεια
(εγω παω μαλλον για πετρελαιο,γιατι δεν την παλευω με την καταναλωση του.αν ειχα το ρ θα το δικαιολογουσα.. ) -
CLAB που εισαι φιλε?? πως παει το ροκο??
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
...(εγω παω μαλλον για πετρελαιο,γιατι δεν την παλευω με την καταναλωση του.αν ειχα το ρ θα το δικαιολογουσα.. )
Αν θυμαμαι καλα το 160 δεν εχεις? DSG/manual?
Tι μεση καταναλωση εχεις?, σε τι συνθηκες? (πολη/ταξιδια/'πατημενη' διαδρομη με στροφες)
Μας λες μερικες λεπτομερειες απο την συμβιωση που εχεις μεχρι τωρα για καταναλωση/μοτερ γενικα?
(βαζεις 95αρα, ή 100αρα?) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μας λες μερικες λεπτομερειες απο την συμβιωση που εχεις μεχρι τωρα για καταναλωση/μοτερ γενικα?
(βαζεις 95αρα, ή 100αρα?)Αυτοκίνητο 1.4 160 DSG
Καμία μετατροπή
Χρήση 100άρας βενζίνης
27.000χλμ.Μέση κατανάλωση 8λ/100χμ με χρήση κυρίως ημι-αστική
Σε αστική χρήση περίπου 10,5λ/100χλμ
Σε ταξίδι με νόμιμες ταχήτυτες 7,5λ/100χλμ
Σε ταξίδι με αυξημένεη ταχύτητα 9,5λ/100χλμ
Σε στριφτερή ανάβαση 12,5λ/100χλμΜε το DSG μπορείς να επιτύχεις πολύ χαμηλές καταναλώσεις εφ'όσον το επιθυμείς (π.χ. Αθήνα-Άρτα έχω κάνει μέση 5,9λ/100χλμ ένδειξη trip comp.).
Το μοτέρ είναι αξιοπρπέστατο. Γραμμικό με καλό τράβηγμα στην χαμηλή και μεσαία περιοχή όμως ψηλά ζητάς κάτι παραπάνω. Το δικό μου δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα,ούτε καίει λάδια κλπ. -
@Inimic
Σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Αν υπαρχει και καποιος με manual 160 αντιστοιχα, ας μας πει
τις δικες του μετρησεις/εντυπωσεις... -
160 χειροκίνητος , πάντα 100άρα με 18.000 χλμ (έχουμε και δεύτερο για την πόλη) και χωρίς πρόγραμμα
Μέση στο μενού 2 της MFD 8,5
Εθνική πατημένος (170-200) έχω δει και 10,5-11 (με ΑC)
Επαρχιακός χαλαρά με την ροή της κίνησης 6-7 (έχω δει και 5.5 αν θυμάμαι καλά ) -
160 χειροκινητο 29000χμ με χρηση 95αρας κυριως εκτος πολης
μεση καταναλωση 8
σε ταξιδι λαρισα γιαννενα (λογω δουλειας το κανω συχνα) με μεση ταχυτητα στο τριπ 80 εχω μεση καταναλωση 7.5
εχω παει και πολυ φυλαγμενα (συνταξιουχος style) τοτε με τις απεργιες και δεν ειχα βενζινη και ειδα χωρις πλακα μεση καταναλωση στο ιδιο ταξιδι 5
αν το πατησω αρκετα θα δω και 9.5- 11.5
γενικα με αυτο το αυτοκινητο πρεπει να πας με την ταυτοτητα στο στομα για να δεις απαγορευμενες καταναλωσεις
VW Scirocco