-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δικηγόροι, δημόσιοι διασυρμοί ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;Πολύ σοβαρά τα πράγματα...
Κι αυτός ο JDL τον είπανε πειναλέο σε ένα φόρουμ που δεν τον ξέρει κανείς κι αμέσως έκανε μήνυση για δημόσιο διασυρμό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δικηγόροι, δημόσιοι διασυρμοί ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;
Πολύ σοβαρά τα πράγματα...
Κι αυτός ο JDL τον είπανε πειναλέο σε ένα φόρουμ που δεν τον ξέρει κανείς κι αμέσως έκανε μήνυση για δημόσιο διασυρμό.
Δεν έκανα ρε εγώ μήνυση μου έκαναν........
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ειναι μονο οι φοροι , ειναι και το μεγαλο περιθωριο κερδους ειδικα στην γκολφω , η τιμη της για μενα ειναι αναμενομενο οτι θα πηγαινε ψηλα αλλιως θα σκοτωνανε το s3 εμπορικα.
το s3 ομως εχει παλιωσει, το αλλο ειναι νεο μοντελο
βεβαια εξω ακομα και το R32 ηταν σαφως πιο φθηνο απο το σ3
και που ειναι το περιεργο; ο αρχαιος vr6 ειναι φυσικα πολυ πιο φτηνος στην κατασκευη απο τον tfsi
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Εσύ είπες τον άλλο πειναλέο και σου έκανε μήνυση;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εσύ είπες τον άλλο πειναλέο και σου έκανε μήνυση;
Ε κάτσε διάβασε κι εσύ να βγάλεις μια άκρη μόνος σου. Άσε που μπορεί να δεις κάτι που να δικαιολογεί την όλη κατάσταση που εμας μας έχει διαφύγει...
-
re leonp , διαβασε λιγο τις σελιδες πισω , μου φαινεται οτι πραγματα ξεφυγαν πολυ κ χωρις λογο... μ αυτα που χω πει εγω στον κιουση κ μου εχει πει θα πρεπε να τον τρεχω κ να με τρεχει..τεσπα ..
-
Λοιπόν εγώ για δεύτερη φορά μετά τον drdino θα πώ να σταματήσει εδώ το θέμα. Τα προσωπικά σας δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με το φόρουμ και πρέπει να παραμένουν εκτός αυτού. JDL και velerefontis βρείτε τα με πμ, στα δικαστήρια ή όπου αλλού νομίζετε αν και τα δικαστηρία πραγματικά αποτελούν υπερβολή IMHO. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση... mod
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
re leonp , διαβασε λιγο τις σελιδες πισω , μου φαινεται οτι πραγματα ξεφυγαν πολυ κ χωρις λογο... μ αυτα που χω πει εγω στον κιουση κ μου εχει πει θα πρεπε να τον τρεχω κ να με τρεχει..τεσπα ..σορρυ για το ασχετο, αλλα αγαπαω varga
-
Τέλος πάντων βάλτε τα ποπ κόρν στην θέση τους το θέμα έληξε, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις που κρατώ μακριά από το δημόσιο χαρακτήρα της ενδιαφέρουσας κατά άλλα συζήτησης....
@ Mods.
Λυπάμαι για την αναστάτωση.... -
Όχι ρε γαμώτο, πάνω που ήρθαν τα πιτόγυρα.
-
Tι ακριβώς δεν έγινε κατανοητό. Τέλος με το συγκεκριμένο θέμα [mod]
-
μάλλον την δική σου επιλογή θα έκανα...
Porsche Cayman S
ποια επιλογη ρε παλικαρια? χανω επεισοδια?
Aφου εχεις χασει τοσες συναντησεις...
Μονο στα νοτια καταδεχεσαι να μας τιμησεις με την παρουσια σου.καλα ουτε και ο 2λιτρος tfsi ειναι μοτερ για καθε μερα
σημερα εκανα καταναλωση 12 και χαιρομουν
βεβαια το τσιροτο θα καιει σαφως λιγοτερο λογω μειωμενου βαρους και τριβων , αλλα και παλι δεν ειναι αυτοκινητο για πολη
Bαλε στην εξισωση και το γεγονος οτι το συγκεκριμενο θα ειναι DSG, οποτε σε ρυθμους νωχελικους, θα περναει
μεχρι και την 6η μεσα σε λιγα δευτερολεπτα...
Κερδιζεις και απο εκει στο θεμα της καταναλωσης. Βαλε και την αυτοματοποιημενη λειτουργια στην πολη, και εχεις ενα πολυ ευκολοοδηγητο -για την κινηση-μποτιλιαρισμα στο κεντρο- δυνατο αυτοκινητο.
Οποτε πλεον, μπορεις να πεις οτι τουλαχιστον δεν ειναι σε στυλ EVO πχ ή Impreza Sti, σε καταναλωση και οδηγηση μεσα στην πολη παροτι σε επιδοσεις συνολικα, δεν υπολειπεται απο αυτα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aφου εχεις χασει τοσες συναντησεις...
Μονο στα νοτια καταδεχεσαι να μας τιμησεις με την παρουσια σου.καλα θα ερθω
ειχα και κατι ζορια τον προηγουμενο καιρο -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Bαλε στην εξισωση και το γεγονος οτι το συγκεκριμενο θα ειναι DSG, οποτε σε ρυθμους νωχελικους, θα περναει
Κερδιζεις και απο εκει στο θεμα της καταναλωσης. Βαλε και την αυτοματοποιημενη λειτουργια στην πολη, και εχεις ενα πολυ ευκολοοδηγητο -για την κινηση-μποτιλιαρισμα στο κεντρο- δυνατο αυτοκινητο.
Οποτε πλεον, μπορεις να πεις οτι τουλαχιστον δεν ειναι σε στυλ EVO πχ ή Impreza Sti, σε καταναλωση και οδηγηση μεσα στην πολη παροτι σε επιδοσεις συνολικα, δεν υπολειπεται απο αυτα.και παλι τα 13.5 σχεδον λιτρα του s3 στη πολη σε διαφορες συνθηκες (γιατι σε κινηση πρωτη νεκρα μπορει να δεις και 18αρες και τα 15αρια+ ειναι παρα πολυ συχνα) να γινουν 11 με πολυ αισιοδοξη εκτιμηση
και παλι δεν ειναι αυτοκινητο για πολη αυτο
παντως (και προσεξε αυτο που θα σου πω) τη διαφορα στη καταναλωση δε θα του τη κανει ουτε το dsg ουτε το βαρος, αλλα η μη υπαρξη haldex
επειδη ξερω καταναλωσεις tts οπου το λιγοτερο βαρος και το dsg δεν βοηθουν πολυ τη κατασταση, καμια σχεση με το δικινητο 200αρι και δε νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα μοτερ (και μεγαλυτερης τουρμπινας) οσο της 4κινησης
ψευτικη ξε-ψευτικη εχει τριβες -
Οποτε πλεον, μπορεις να πεις οτι τουλαχιστον δεν ειναι σε στυλ EVO πχ ή Impreza Sti, σε καταναλωση και οδηγηση μεσα στην πολη παροτι σε επιδοσεις συνολικα, δεν υπολειπεται απο αυτα.και παλι τα 13.5 σχεδον λιτρα του s3 στη πολη σε διαφορες συνθηκες (γιατι σε κινηση πρωτη νεκρα μπορει να δεις και 18αρες και τα 15αρια+ ειναι παρα πολυ συχνα) να γινουν 11 με πολυ αισιοδοξη εκτιμηση
και παλι δεν ειναι αυτοκινητο για πολη αυτο
παντως (και προσεξε αυτο που θα σου πω) τη διαφορα στη καταναλωση δε θα του τη κανει ουτε το dsg ουτε το βαρος, αλλα η μη υπαρξη haldex
επειδη ξερω καταναλωσεις tts οπου το λιγοτερο βαρος και το dsg δεν βοηθουν πολυ τη κατασταση, καμια σχεση με το δικινητο 200αρι και δε νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα μοτερ (και μεγαλυτερης τουρμπινας) οσο της 4κινησης
ψευτικη ξε-ψευτικη εχει τριβεςδιακόσα κιλα δεν ειναι μικρη διαφορα φιλε... ουτε το DSG είναι λίγο... πολύ πιο οικονομικό, θα το δεις...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
-
10.9 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα βγάζει γνωστός μου... πολύ πιο άγριος από εμένα... με το κιβότιο στο S...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
10.9 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα βγάζει γνωστός μου... πολύ πιο άγριος από εμένα... με το κιβότιο στο S...αρα να μη πουμε τιποτα γιατι δερνει?
-
10.9 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα βγάζει γνωστός μου... πολύ πιο άγριος από εμένα... με το κιβότιο στο S...στην διαδρομη σπιτι γραφειο χαλαρα μεχρι 3000 στρ εχω καταναλωση 8 λιτρα με το ΤΤ , μεση εχω συνολικα 11,6 και οταν οδηγω στην αγαπημενη μου διαδρομη 16,5 περιπου.... μεχρι και 17,3 εχω δει.
παντως ταξιδακι καλοκαιρι με κλιμα ανοιχτο και 6η με ρυθμο 120 σταθερα , καταναλωση 9,8 λιτρα.
τωρα για το cupra ( 2.0 tfsi 240 ιππους ) προσθεστε στα παραπανω νουμερα περιπου 0,5 - 0,7 λιτρα.
σαφως χωρις χαλντεξ και με μικροτερο βαρος τα νουμερα θα ειναι μικροτερα σε σχεση με το S3. -
10.9 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα βγάζει γνωστός μου... πολύ πιο άγριος από εμένα... με το κιβότιο στο S...εχυ ποσο ειχες? ασε τους γνωστους
ο γνωστος μπορει να το εχει μονο για βολταδικο και να κανει και ταξιδια , εγω μιλαω για 95% μετακινησεις μεσα στη πολη με λιγο απο ολα (και αρκετη κινηση σταματα ξεκινα )
VW Scirocco