-
οι δικοι μου εχουν και 50.000 χλμ εχουν χασει και σε παχος..
νερο αποφευγω δια ροπαλου, κανω ολοκληρους κυκλους να αποφυγω τις νερολακουβες οποτε οσο ηταν στα χερια μου δεν εχει παθει κατι κακο, εκτος απο τρομερα βιαια φρεναρισματα
επισης οταν περναω απο 'λογικα' νερα (οχι λακους) χαιδευω το φρενο ωστε να καθαριζεται το νερο απο τα φρενα , τα τακακια ισα ισα που ακουμπανε
(το προηγουμενο rs4 ειχα διαβασει οτι το κανει αυτοματα αυτο, πλησιαζει δλδ τα τακακια στους δισκους για να τους καθαριζει, και ειπα να το αντιγραψω )τωρα οσο το ειχε ο φαδερ δε μπορω να ξερω..
σημερα μου ειπε αυτο με το βενζιναδικο, δεν ξερω ομως αν καμια φορα κατεβαινοντας κανα βουνο τους βουτηξε πουθενα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(το προηγουμενο rs4 ειχα διαβασει οτι το κανει αυτοματα αυτο, πλησιαζει δλδ τα τακακια στους δισκους για να τους καθαριζει, και ειπα να το αντιγραψω )
και τα Α3/S3 το κάνουν αυτόματα αυτό (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) όταν ενεργοποιούνται οι υαλοκαθαριστήρες (είτε έχεις αισθητήρες είτε όχι ).
Να το ξαναγράψω? 'ρε...τεχνολογία αιχμής που ζηλεύει και Nasa.όχι μ@λ@κίες!'
ΥΓ:όταν αποφασίσω να βάλω τα φρένα (μπρος-πίσω ), θα σας πρήξω πιο σοβαρά.
-
α ναι? τι μλκας που ειμαι , νομιζα οτι κατι κανω
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τώρα τα 160+ είναι κυριολεκτικά ψωμοτύρι και γκαζιά 30 δευτερολέπτων (ενώ πριν αρκετών λεπτών)
Τι 30'... λίγο πάνω απο 10' και είσαι 160. πόση ώρα να πας με τέρμα γκάζι...?
Αν και οι ευθείες ποτέ δεν είχαν πλάκα, πόσο δε σήμερα που πας με 250+ και κοντεύει να σε πάρει ο ύπνος...
Κάποτε αν πέρναγες τα 160 ήσουν τσίτα και κρατούσες το τιμόνι σφιχτά με τα 2 χέρια...η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω (πλέον) πόσο έχω 0-160km/h
Σίγουρα είμαι λίγο κάτω από το Golf 5 GTi (αν κρίνω από αυτούς που έχω πετύχει στο δρόμο ), αλλά ούτε το gti ξέρω τι 0-160 έχει.Το Golf GTi γύρω στα 17 sec θέλει για τα 160. 10 δευτερα είναι επίδοση επιπέδου Ferrari 360!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Golf GTi γύρω στα 17 sec θέλει για τα 160. 10 δευτερα είναι επίδοση επιπέδου Ferrari 360!!!Δεν είπα 10', αλλά λίγο πιο πάνω απο 10'...
(συγκεκριμένα μεσαία 11' με το ένα και ψηλά 13' με το άλλο... )
Αλλά και τα 10άρια για τα 160 σήμερα δεν είναι και κανένα δυσθεώρητο νούμερο... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το Golf GTi γύρω στα 17 sec θέλει για τα 160. 10 δευτερα είναι επίδοση επιπέδου Ferrari 360!!!
Δεν είπα 10', αλλά λίγο πιο πάνω απο 10'...
(συγκεκριμένα μεσαία 11' με το ένα και ψηλά 13' με το άλλο... )
Αλλά και τα 10άρια για τα 160 σήμερα δεν είναι και κανένα δυσθεώρητο νούμερο...Είναι δυσθεώρητο... είναι επιπέδου R8 V8.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι δυσθεώρητο... είναι επιπέδου R8 V8.Απο τη στιγμή που ένα Scirroco R oem παίζει στα 13' δεν το θεωρώ καθόλου δυσθεώρητο... μόνο με ένα remap είσαι στα ψηλά 11άρια... και μετά ανάλογα την φαντασία και την τσέπη του καθενός...
Λέγοντας δεν είναι δυσθεώρητο δεν εννοώ οτι είναι και συνηθισμένο... αλλά στην εποχή της υπερτροφοδότησης και των (παρ)αλόγων που διανύουμε, αυτά τα νούμερα δεν είναι πλέον προνόμιο των supercars...
-
Φιλότιμο το σιρόκο, αλλά αυτό είναι το πιο εστιασμένο στην απόλαυση της οδήγησης volkswagen που υπήρξε ποτέ, ΜΑΚΡΑΝ.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Φιλότιμο το σιρόκο, αλλά αυτό είναι το πιο εστιασμένο στην απόλαυση της οδήγησης volkswagen που υπήρξε ποτέ, ΜΑΚΡΑΝ....δεν υπάρχει! Κάποιος έχει ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο πάντως για να κάνει κάτι τέτοιο.
-
Ιδού και ένα ενδιαφέρον βιντεάκι :
http://www.sciroccoclub.gr/wprr/2010/06 ... corvsevox/ -
Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο το scirocco το 122, αλλά έχω μια απορία. Εγώ είαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα (μάζευα δουλευώντας από εδώ και από εκεί +συν κάποια που έδωσε ο πατέρας μου) τα χρήματα, αλλά φοβάμε το πόθεν έσχες και την φορολογική δήλωση.
Ο πωλητής μου είπε να βάλλω και τον πατέρα μου μέσα στο αυτοκίνητο, τι τεκμήριο έχει το συγκεκριμένο εμπίπτει στο αφορολόγητο? Το συνολικό εισόδημα της οικογένειας ήταν περίπου 15.000 το περασμένο έτος, φοβάμε μην μου έρθει κανένα μπουγουρντί από την εφορία στον πατέρα μου και τρέχουμε?
Στην κατοχή μας έχουμε ένα ακόμα αυτοκίνητο 1.200 κυβικά μοντέλο 1982. Για πείτε ρε παιδία τι γίνετε στην περίπτωση αυτή?
-
Συγγνώμη κιόλας , αλλά φοιτητής με πατρικό εισόδημα 15000 θα κακόπερασει με σιρόκο...
Δεν είναι μόνο η αγορά...
Θέλει 800€ μόνο για να κάθεται , και αλλά 200 για Σερβις , βάλε και τις βενζίνες... -
Ο χρήστης zanazan έγραψε:
Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο το scirocco το 122, αλλά έχω μια απορία. Εγώ είαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα (μάζευα δουλευώντας από εδώ και από εκεί +συν κάποια που έδωσε ο πατέρας μου) τα χρήματα, αλλά φοβάμε το πόθεν έσχες και την φορολογική δήλωση.Ο πωλητής μου είπε να βάλλω και τον πατέρα μου μέσα στο αυτοκίνητο, τι τεκμήριο έχει το συγκεκριμένο εμπίπτει στο αφορολόγητο? Το συνολικό εισόδημα της οικογένειας ήταν περίπου 15.000 το περασμένο έτος, φοβάμε μην μου έρθει κανένα μπουγουρντί από την εφορία στον πατέρα μου και τρέχουμε?
Στην κατοχή μας έχουμε ένα ακόμα αυτοκίνητο 1.200 κυβικά μοντέλο 1982. Για πείτε ρε παιδία τι γίνετε στην περίπτωση αυτή?
Γιατί δε ψάχνεις ένα καλό μεταχειρισμένο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για να μη δίνεις τόσα λεφτά?Ακίνητο να έχεις ένα αμάξι ολόκληρο το χρόνο, θες και πάλι πάνω από 500 ευρώ. Άρα με βενζίνες και σέρβις και όλα τα συναφή το 1000άρικο έρχεται για πλάκα. Ο πωλητής τη δουλειά του κάνει και αυτός προκειμένου να πουλήσει μάνες πατεράδες και θείους που λέει ο λόγος θα βάλει μέσα. Εγώ θα έλεγα να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο που έχει πήξει πια η αγορά, να είναι και ο πατέρας σου ήσυχος αλλά και εσύ. Εδώ θα είναι τα Scirocco δε χάνονται. Άσε να περάσει ο καιρός ίσως να μαζέψεις και άλλα λεφτά για να είσαι πιο άνετος με την αγορά του αργότερα
-
Αν ήθελα συμβουλές οικονομικής διαχείρησης τότε αυτό θα ζήταγα, εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει με την εφορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
-
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος , το 122αρι εμπίπτει στο όριο του αφορολόγητου αλλά μάλλον θα πρέπει να δικαιολογείται μέρος των χρημάτων που θα απαιτηθούν για την αγορά του.
Τώρα βέβαια το γεγονός οτι υπάρχει και δεύετρο αυτοκίνητο στην οικογένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις.
Δεν χρειάζεσαι αυτοκινητιστικό forum , λογιστή χρειάζεσαι. -
Αν ήθελα συμβουλές οικονομικής διαχείρησης τότε αυτό θα ζήταγα, εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει με την εφορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Με συγχωρείς, καλή αγορά.
-
Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο το scirocco το 122, αλλά έχω μια απορία. Εγώ είαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα (μάζευα δουλευώντας από εδώ και από εκεί +συν κάποια που έδωσε ο πατέρας μου) τα χρήματα, αλλά φοβάμε το πόθεν έσχες και την φορολογική δήλωση.Ο πωλητής μου είπε να βάλλω και τον πατέρα μου μέσα στο αυτοκίνητο, τι τεκμήριο έχει το συγκεκριμένο εμπίπτει στο αφορολόγητο? Το συνολικό εισόδημα της οικογένειας ήταν περίπου 15.000 το περασμένο έτος, φοβάμε μην μου έρθει κανένα μπουγουρντί από την εφορία στον πατέρα μου και τρέχουμε?
ΚΟίταξε, από φέτος έχουμε σωρεία τεκμηρίων. Οπότε θα πρέπει να ξέρουμε κι άλλα στοιχεία για να δώσουμε πιο ακριβή απάντηση. Με τα όσα παραθέτεις έχουμε. Και για τα δύο αυτοκίνητα δλδ. αυτό του 1982 + το Σιρόκο(υποθέτουμε ότι το αγοράζεις τον Αύγουστο) πάμε στα 2700 ευρώ. Σε αυτά προσθέτουμε την αγορά του αυτοκινήτου, υποθέτουμε μετρητοίς 22.000 ευρώ οπότε πάμε στα 24700 ευρώ. Εδώ προσθέτουμε το τεκμήριο κατοικίας(υποθέτω ότι ζειτε σε σπίτι 75 τμ σε μια μέση συνοικία), οπότε 2250 ευρώ. Τέλος προσθέτουμε και ένα γενικό τεκμήριο των 5000 ευρώ που είναι για έγγαμους, με μια επιφύλαξη για την τελική του εφαρμογή. Υπόψιν ότι όλα αυτά αφορούν τον πατέρα σου μια και σε εκείνο θα πέσει η φορολογία. Επίσης θεωρώ ότι δεν έχετε καμια εξοχική κατοικία. Σύνολο λοιπόν τεκμηρίων 31.950 ευρώ. Καλύτερα να πάρεις το αμάξι με δάνειο, ώστε για το 2010 να επιβαρυνθεις μόνο με την προκαταβολή και το ποσό των δόσεων. Δλδ. 10.000 προκαταβολή + 1200 ευρώ(4 δόσεις των 300 ευρώ), οπότε το τεκμήριο πηγαίνει στα 21.150 συνολικά, οπότε φορολογείσαι για 10.000 ευρώ λιγότερα. γενικά θέλει ψάξιμο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και για τα δύο αυτοκίνητα δλδ. αυτό του 1982 + το Σιρόκο(υποθέτουμε ότι το αγοράζεις τον Αύγουστο) πάμε στα 2700 ευρώΔε θα ισχυσει απο του χρονου το συστημα των τεκμηριων κατα το οποιο εχουμε 3000€ μεχρι τα 1200 κυβικα κι απο κει και πανω +300 για καθε εκατο κυβικα με μειωση 20 και 40% αν εχουν παρελθει η 5ετια/ 10ετια αντιστοιχα??? Αν ισχυει αυτο θα ειναι 3600 για το σιροκο και 1800 για το παλιο σωστα???
-
αμα έχεις ορθό εισόδημα δεν πληρώνεις τεκμήριο...
αν όχι (αν δεν αντιστοιχεί το εισόδημα σου στα κτήματα σου) καλά κάνει το κράτος και βάζει τεκμήρια... -
τι καλα κανει???το αμαξι δεν το εκλεψα το αγορασα, οσοι κυκλοφορουν με Porche εχουν ανλογο εισοδημα νομιζεις? ξερω ατομο με εκκαθαριστικο € 5.000 και cauenne gts turbo αααβγαινει και στην TV δεν ειναι κανας αγνωστος αλλα τα τεκμηρια ειναι για εμας τους αλλους. Τεκμηριο αγοράς υπαρχει και οχι τεκμήριο κατοχής.
VW Scirocco