-
ηθελα να ξερα τι το επαναστατικο εχει φερει το σιροκο στην οδικη συμπεριφορα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ηθελα να ξερα τι το επαναστατικο εχει φερει το σιροκο στην οδικη συμπεριφοραΔεν σου λεω γιατι πας και τα λες!
-
ηθελα να ξερα τι το επαναστατικο εχει φερει το σιροκο στην οδικη συμπεριφοραΠάει καλά και με την όπισθεν.
-
ηθελα να ξερα τι το επαναστατικο εχει φερει το σιροκο στην οδικη συμπεριφοραΤο γεγονός ότι μπορείς με 25Κ€ να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που είναι γρήγορο, στρίβει, κρατάει, φρενάρει και πηγαίνει με τα 200km/hr δίνοντάς σου την εντύπωση ότι πας με 130. Δεν ξέρω για σένα italakia αλλά ο συνδυασμός των παραπάνω εμένα μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακός. Το κακό που έχει είναι ότι είσαι λίγο αποκομμένος αλλά τελικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το γεγονός ότι μπορείς με 25Κ€ να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που είναι γρήγορο, στρίβει, κρατάει, φρενάρει και πηγαίνει με τα 200km/hr δίνοντάς σου την εντύπωση ότι πας με 130. Δεν ξέρω για σένα italakia αλλά ο συνδυασμός των παραπάνω εμένα μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακός. Το κακό που έχει είναι ότι είσαι λίγο αποκομμένος αλλά τελικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
+1 Τα 180-200 τα έχει και τα διατηρεί για πλάκα , σαν χιλιομετροφάγος δεν μπορώ να πω είναι απίστευτο και σε κάνει να αναρωτιέσαι : Ρε πλάκα μας κάνουν μήπως δεν είναι 1.4
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το γεγονός ότι μπορείς με 25Κ€ να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που είναι γρήγορο, στρίβει, κρατάει, φρενάρει και πηγαίνει με τα 200km/hr δίνοντάς σου την εντύπωση ότι πας με 130. Δεν ξέρω για σένα italakia αλλά ο συνδυασμός των παραπάνω εμένα μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακός. Το κακό που έχει είναι ότι είσαι λίγο αποκομμένος αλλά τελικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
αυτα που λες τα κάνει και το golf...
και το megane
και το astra
και το bravo...και... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και το megane
και το astra
και το bravo...και...Ναι, και αλλα πολλα, το θεμα ειναι ΠΩΣ τα κανει το καθενα, εκει ειναι η διαφορα και το ζουμι της υποθεσης. Αφου το εχεις οδηγησει, θα πρεπει να το εχεις καταλαβει αυτο, σε σχεση με αυτα τα αυτοκινητα που αναφερεις, εκτος αν δεν εχεις πιεσει στα ιδια επιπεδα καποιο απο τα υπολοιπα για να δεις την διαφορετικοτητα στο στησιμο-πατημα στο δρομο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και το megane
και το astra
και το bravo...και...Ναι, και αλλα πολλα, το θεμα ειναι ΠΩΣ τα κανει το καθενα, εκει ειναι η διαφορα και το ζουμι της υποθεσης. Αφου το εχεις οδηγησει, θα πρεπει να το εχεις καταλαβει αυτο, σε σχεση με αυτα τα αυτοκινητα που αναφερεις, εκτος αν δεν εχεις πιεσει στα ιδια επιπεδα καποιο απο τα υπολοιπα για να δεις την διαφορετικοτητα στο στησιμο-πατημα στο δρομο...
τα παραπάνω είναι κατα κανόνα πιο οικογενειακα...
το μπράβο δεν αξίζει κάτω υπο πίεση γιατί δεν εχεις σαφή αντίληψη για τα όριά του...η μίτο τα κάνει αυτά και είναι ταυτόχρονα και πιο σπορ...
η gt είναι και τουριστάδικη εκτός από σπορ...τι σκέφτηκα τώρα... και τι δεν θα έδινα για μια gt με το μοτέρ της μίτο qv
-
Άντε πάλι με την Mitooooooooooooo....
βρέ καρντάση αφού είναι διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητο, τί συγκρίνεις;
Ναι καλή χρυσή όμορφή τα πάντα όλα η Mito αλλά είναι μικρή.-
Y.Γ και η Elise τα κάνει όλα αυτά αλλά.....
-
ετσι ειναι δεν εχει την ιδια αισθηση 'αποστειρωσης' η μιτο με τα μικρομεσαια
μπορεις με τη μιτο να πηγαινεις 190 και διπλα ο φιλος σου να καληνυχτιζει τη κοπελα του, λεγοντας της ψεματα οτι ειναι σπιτι του και παει για υπνο?
οσο κι αν ακουγεται ψευτικη ιστορια ειναι αληθεια
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Άντε πάλι με την Mitooooooooooooo....βρέ καρντάση αφού είναι διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητο, τί συγκρίνεις;
Ναι καλή χρυσή όμορφή τα πάντα όλα η Mito αλλά είναι μικρή.-
Έχεις μπει σε Λίζα μετά τα 130;; Μόνο άνετη δεν τη λες...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ετσι ειναι δεν εχει την ιδια αισθηση 'αποστειρωσης' η μιτο με τα μικρομεσαιαμπορεις με τη μιτο να πηγαινεις 190 και διπλα ο φιλος σου να καληνυχτιζει τη κοπελα του, λεγοντας της ψεματα οτι ειναι σπιτι του και παει για υπνο?
οσο κι αν ακουγεται ψευτικη ιστορια ειναι αληθεια
γιατί να είναι ψεύτικη;
Στη μιτο θες 120 για να το φάει το παραμύθι... Μετά αρχίζει ... 'μωρό μου είσαι στο μπαλκόνι ..;' -
τελικα ολοι φοβομαστε τη παντοφλα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
οταν ενα αυτοκινητο σαν την elise ερχοταν τα δικα ''σας'' ''μας'' δεν εχουν βαλει καν μπρος
Αχ αυτο το σπορ ...πανακι εχει γινει.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οταν ενα αυτοκινητο σαν την elise ερχοταν τα δικα ''σας'' ''μας'' δεν εχουν βαλει καν μπρος
Αχ αυτο το σπορ ...πανακι εχει γινει.
να αγιάσει το στόμα σου καλέ μου άνθρωπεεεεεεεεεεεεε
-
Στη μιτο θες 120 για να το φάει το παραμύθι... Μετά αρχίζει ... 'μωρό μου είσαι στο μπαλκόνι ..;'
-
και το megane
και το astra
και το bravo...και...Όχι φίλε μου καμία σχέση. Ειδικά το bravo με τίποτα.
Μόνο το Golf είναι αντίστοιχα ήσυχο και πολιτισμένο στα 200 αλλά έχει μαλακότερες ρυθμίσεις από το scirocco οπότε αν το πιέσεις για στρίψιμο...Η mito που αναφέρθηκε ναι (και ας είναι άλλη κατηγορία). Την οδήγησα πρόσφατα και είναι (σχεδόν) αντίστοιχης φιλοσοφίας με το scirocco, αλλά στα μεγάλα χιλιόμετρα δεν είναι τόσο σταθερή και ήσυχη.
-
Συγνώμη,τι σας νοιάζουν οι 200άρες τόσο πολύ;Στην περιοχή σας είσαστε καργα αυτοκινητόδρομους;Και με τη βενζίνη σχεδόν 1,5€ είστε υπεράνω κατανάλωσης; Πείτε μου αν είναι ωραίο το ροκκο και το κάθε αμάξι στα στροφιλίκια που είναι γεμάτη η Ελλάδα και αφήστε τις 200αρες, αυτά είναι για τους φραγκατους και για τους καγκουρες.
-
και το megane
και το astra
και το bravo...και...Μια φορά πάντως δεν είναι και άσχημα με το astra. Στα 215 να διαβάζεις εφημερίδα
Youtube Video -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Συγνώμη,τι σας νοιάζουν οι 200άρες τόσο πολύ;Στην περιοχή σας είσαστε καργα αυτοκινητόδρομους;Και με τη βενζίνη σχεδόν 1,5€ είστε υπεράνω κατανάλωσης; **Πείτε μου αν είναι ωραίο το ροκκο και το κάθε αμάξι στα στροφιλίκια που είναι γεμάτη η Ελλάδα **και αφήστε τις 200αρες, αυτά είναι για τους φραγκατους και για τους καγκουρες.+1
Eπειδη το εχω οδηγησει, προσωπικα το βρηκα αρκετα ευχαριστο, σβελτο και με σπορτιφ αισθηση, σε διαδρομες με στροφες, κατι που βοηθαει σε ολη την διαδικασια και η εξαιρετικη (χαμηλη) θεση οδηγησης που εχει. Σιγουρα δεν εχει την καθαροαιμη αισθηση στριψιματος-στησιματος του GPA SS πχ, ουτε την αμεση αποκριση γκαζιου (το 160αρι) αλλα ετσι κι αλλιως ειναι ενα μικρομεσαιο σπορτιφ GT με κουπε πινελιες και ταξιδιαρικο χαρακτηρα.
VW Scirocco