-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ευτυχως που δε σε γαζωσε μια ΜΙΤΟ ακομη, να σταματησεις στην ακρη και να του βαλεις φωτια
τον γαζώνει...
ναι, καθε πρωτη απριλη
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
ευτυχως που δε σε γαζωσε μια ΜΙΤΟ ακομη, να σταματησεις στην ακρη και να του βαλεις φωτια
τον γαζώνει...
ναι, καθε πρωτη απριλη
Κάθε μέρα...
-
τον γαζώνει...
ναι, καθε πρωτη απριλη
Κάθε μέρα...
H QV ισως, η δικια σου με τιποτα...
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τον γαζώνει...
ναι, καθε πρωτη απριλη
Κάθε μέρα...
H QV ισως, η δικια σου με τιποτα...
όλες οι 155αρες... Έπαιξα με 2 διαφορετικά σιρόκο στο 24ωρο ...
Η qv θα το βιαζει , δεν τίθεται θέμα... -
Oι 155αρες ειναι οριακα πισω απο το 160αρι στο 0-100Km/h λογω μη απενεργοποιουμενου
ASR με 8,3sec αντι 8,1sec, αλλα σαφως πισω στα 1000m με 29,8sec εναντι 29,0sec του
rocco.
Ρεπριζ δυστυχως δεν εχουν για rocco160 oι 4τροχοι. Θα κοιταξω απο καποια παλαιοτερα Drive που εχω και αλλα ξενα περιοδικα, αλλα θυμαμαι οτι και εκει στις περισσοτερες το rocco υπερτερει.
Κυριως ομως τα μετατροχια ειναι που κανουν την διαφορα.
Οταν εχεις μεγαλυτερα πατηματα, χαμηλοτερο κεντρο βαρους, και εστω παρομοια ισχυ, στριβεις ταχυτερα, ανεξαρτητα αν εσυ 'καπνισες' κανα-δυο scirocco στο δρομο...
Η QV εχει αρκετα περισσοτερη δυναμη, περιπου την ιδια στους τροχους με rocco160 αλλα λογω -80κιλων περιπου, και ισως λογω βελτιωμενου μπροστινου συστηματος, μπορει να
'παιζει' στα ισια με το Rocco. -
Η QV εχει αρκετα περισσοτερη δυναμη, περιπου την ιδια στους τροχους με rocco160 αλλα λογω -80κιλων περιπου, και ισως λογω βελτιωμενου μπροστινου συστηματος, μπορει να
'παιζει' στα ισια με το Rocco.Άλλα έλεγες για το εμπρόσθιο σύστημα ανάρτησης της Mito. Ή μήπως τώρα επειδή είναι κάπου γραμμένο από κάποιον-κάποτε άλλαξες?
Τέλος πιστεύω ότι εν κινήσει η Mito 155 είναι μπροστά από Scirocco 160, χωρίς όμως να έχω στοιχεία που να το αποδεικνύουν αλλά όταν μια Mito 'τρώει' οριακά 156 V6 2.5 των 192 ίππων τότε δεν μπορώ να μην το πιστέψω κιόλας.... -
Oι 155αρες ειναι οριακα πισω απο το 160αρι στο 0-100Km/h λογω μη απενεργοποιουμενου
ASR με 8,3sec αντι 8,1sec, αλλα σαφως πισω στα 1000m με 29,8sec εναντι 29,0sec του
rocco.
Ρεπριζ δυστυχως δεν εχουν για rocco160 oι 4τροχοι. Θα κοιταξω απο καποια παλαιοτερα Drive που εχω και αλλα ξενα περιοδικα, αλλα θυμαμαι οτι και εκει στις περισσοτερες το rocco υπερτερει.
Κυριως ομως τα μετατροχια ειναι που κανουν την διαφορα.
Οταν εχεις μεγαλυτερα πατηματα, χαμηλοτερο κεντρο βαρους, και εστω παρομοια ισχυ, στριβεις ταχυτερα, ανεξαρτητα αν εσυ 'καπνισες' κανα-δυο scirocco στο δρομο...
'παιζει' στα ισια με το Rocco.σε ευθεία σου μιλάω ρε γρηγόρη...
σε στροφές παίζουν πολλά πράγματα ρόλο...
έγινα προχθες αλήτης φαναράκιας , σε γνωστό σημείο του γέρακα
2 χειροκίνητα σιρόκο , και τα 2 το ίδιο αποτέλεσμα... μισό αυτοκίνητο μπροστά η μίτοήρθε φίλος με 159tb σχεδόν άστρωτή... λέω οι 4 τροχόι δίνουν την μίτο ελαφρώς ταχύτερη...
αμ δε...
με βίασε με οποιαδήποτε σχέσηείδα και αυτό με την qv...
Oι 4τροχοί έχουν γίνει... άντε μην πω... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
'παιζει' στα ισια με το Rocco.Άλλα έλεγες για το εμπρόσθιο σύστημα ανάρτησης της Mito. Ή μήπως τώρα επειδή είναι κάπου γραμμένο από κάποιον-κάποτε άλλαξες?
Τέλος πιστεύω ότι εν κινήσει η Mito 155 είναι μπροστά από Scirocco 160, χωρίς όμως να έχω στοιχεία που να το αποδεικνύουν αλλά όταν μια Mito 'τρώει' οριακά 156 V6 2.5 των 192 ίππων τότε δεν μπορώ να μην το πιστέψω κιόλας....Αναφερομουν παντα στην Mito 155 08' που ειχα δοκιμασει. Η QV που επισης προσφατα
οδηγησα, ειχε σαφεστατα βελτιωμενο μπροστινο συστημα αναρτησης και γενικοτερα
μια καλυτερη αισθηση συνολικα, (παρολο που θα την προτιμουσα για τα δικα μου γουστα ελαφρως πιο χαμηλη και σκληροτερη), κατι που ανεφερα και στο τοπικο 'οδηγησα'. -
@redmonster
Τουλαχιστον απο σταση, λογω του ASR που δεν βγαινει στην Mito, οπως ειπα και πριν
μενει λιγο πισω στο 0-100km/h, αλλα και στα 1000m με διαφορα 0,8 υπερ του rocco (29sec αντι 29,8sec).
Bρηκα τα τευχη του Drive που εχουν μετρησεις για Mito 155 και Rocco160, αν και με επιφυλαξη τα παραθετω, μιας και το drive δινει 0-100km/h στην 155αρα 8,8sec , και τα 1000m σε 30,3sec.
Ρεπριζ η Mito 155 για τα 80-110km/h σε: 4,2sec με 3η / 5,3sec με 4η / 6,7sec με 5η
Aντιστοιχα το rocco160 στο 80-110 ειναι : 4,6sec με 3η / 6,2sev με 4η / 7,7sec με 5η
H Mito πιθανοτατα προηγειται λογω χαμηλοτερου βαρους και μακρυτερων σχεσεων γενικα του rocco, κατι που ομως δεν φαινεται να ισχυει στα 400m και 1000m αντιστοιχα.
Εκει συμφωνα με τις μετρησεις του Drive, κανει 16,5sec / 30,3sec οταν το rocco160
πραγματοποιει την ιδια διαδικασια σε 15,8sec / 28,9sec αντιστοιχα.
Αρα απο ρολλαριστες πραγματι 'το εχεις' , απο σταση ομως οχι.
Τωρα στο δρομο και τις συνθηκες που αναφερεις, μπαινει και ο παραγοντας οδηγος για το καθε αυτοκινητο.
Θα κοιταξω και για μετρησεις ξενων περιοδικων, να εχουμε μια σαφεστερη εικονα...(πηγη: Drive Οκτωβριος, Δεκεμβριος 08)
-
Πιστευω πως απο σταση ειναι μπροστα το σιροκκο και σε ρεπριζ μπροστα το μιτο...φιλος μου εχει βαλει με αμπαρθ και ειναι μπροστα,με μαρτυρες,βεβαια ο φιλος μου κανει αριστες αλλαγες πραγματικα...ο Κικιζας τον γνωριζει.
Να προσθεσω φυσικα πως i don't give a shit γι αυτα τα στοιχεια,κουβεντα να γινεται... -
Αυτο με abarth σας το επιβεβαιωνω και εγω, που εχω ανοιξει με scirroco, παλευε παλευε αλλα.........ακομα να με φτασει.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Αυτο με abarth σας το επιβεβαιωνω και εγω, που εχω ανοιξει με scirroco, παλευε παλευε αλλα.........ακομα να με φτασει.Απο ότι κατάλαβα ο jtaras εννοεί οτι το ροκο είναι μπροστά... Με gpa δεν εχω εμπειρία και δεν μπορώ να εκφερω γνώμη...
-
δυστυχως κυκλοφορουμε λιγοι χα χα, εγω που ανοιξα παντως οχι ρεπριζ αλλα σε φαναρι στην Καβαλας ημουν ελαφρως μπροστα, αλλα δεν με επιασε ο φιλος με το ροκο, ρεπριζ δεν ανοιξαμε....
-
-
Mε προσφατα δημοσιευματα να κανουν λογο για νεο 1600αρη turbo και αποδοση στους 210ιππους για το νεο Polo R,
http://www.germancarblog.com/2010/05/vw ... d-preview/
και τις εντονες φημολογιες που θελουν την VW να συμμετεχει σε WRC πιθανοτατα
με Scirocco ή ενδεχομενως golf/polo, θα ειχε ενδιαφερον αν εβγαινε και μια εκδοση
scirocco, με 1600αρη turbo κινητηρα... -
Mε προσφατα δημοσιευματα να κανουν λογο για νεο 1600αρη turbo και αποδοση στους 210ιππους για το νεο Polo R,http://www.germancarblog.com/2010/05/vw ... d-preview/
με Scirocco ή ενδεχομενως golf/polo, θα ειχε ενδιαφερον αν εβγαινε και μια εκδοση
scirocco, με 1600αρη turbo κινητηρα...scirocco με 1600αρη να μπει που ;;;
Υπάρχουν 122-160-210-265 ... Χωράει άλλο μοτέρ;; -
Mε προσφατα δημοσιευματα να κανουν λογο για νεο 1600αρη turbo και αποδοση στους 210ιππους για το νεο Polo R,
Υπάρχουν 122-160-210-265 ... Χωράει άλλο μοτέρ;;ANETA.
Ανάμεσα στα 122 και στα 160 υπάρχουν 40 άλογα διαφορά.
ανάμεσα στα 160 και στα 210, υπάρχουν 50 άλογα διαφορά.
Ανάμεσα στα 210 και στα 265 υπάρχουν 55 άλογα διαφορά.Άνετα χωράνε 3 μοτέρ ακόμα.
(βλέπε Golf V με 122-140-170-200ps )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ανάμεσα στα 210 και στα 265 υπάρχουν 55 άλογα διαφορά.Άνετα χωράνε 3 μοτέρ ακόμα.
πολλα χωρανε!
95
105
145
180
230
250
280 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολλα χωρανε!
95
105
145
180
230
250
280βάλε στα ενδιάμεσα revo1, revo2, revo3 ...
VW Scirocco