-
Φευ... αν σπαταλάς το χρόνο σου να διαβάζεις εφημερίδα στα 215χαω μέσα στο οποιοδήποτε αυτοκίνητο, κάτι δεν πάει καλά με αυτό.
-
Πολυθρόνα , απ αυτές που κάνουν και μασάζ μάλιστα.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Συγνώμη,τι σας νοιάζουν οι 200άρες τόσο πολύ;Στην περιοχή σας είσαστε καργα αυτοκινητόδρομους;Και με τη βενζίνη σχεδόν 1,5€ είστε υπεράνω κατανάλωσης; Πείτε μου αν είναι ωραίο το ροκκο και το κάθε αμάξι στα στροφιλίκια που είναι γεμάτη η Ελλάδα και αφήστε τις 200αρες, αυτά είναι για τους φραγκατους και για τους καγκουρες.εχει και η ευθεια τη χαρη της
αλλωστε τα ιδια και μαλλον περισσοτερα θα καψεις αν αρχισεις να στριβεις
βεβαια εδω εξεταζαμε τον ταξιδιαρικο χαρακτηρα και η ησυχια κοντα στα 200 λεει πολλα για αυτον
-
Συγνώμη,τι σας νοιάζουν οι 200άρες τόσο πολύ;Στην περιοχή σας είσαστε καργα αυτοκινητόδρομους;Και με τη βενζίνη σχεδόν 1,5€ είστε υπεράνω κατανάλωσης; Πείτε μου αν είναι ωραίο το ροκκο και το κάθε αμάξι στα στροφιλίκια που είναι γεμάτη η Ελλάδα και αφήστε τις 200αρες, αυτά είναι για τους φραγκατους και για τους καγκουρες.Απλά όταν το αυτοκίνητο είναι τόσο σταθερό στα 200 αντιλαμβάνεσαι πόσο καλή δουλειά έχει γίνει σε αναρτήσεις/πλαίσιο. Προσωπικά πάω σπάνια πάνω από 170 (πολύ σπάνια)... Έτυχε τότε, εντυπωσιάστηκα και σας το μετέφερα.
-
Το ρόκκο με dsg και ενεργή ανάρτηση είναι απο τους καλύτερους ταξιδευτές...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Συγνώμη,τι σας νοιάζουν οι 200άρες τόσο πολύ;Στην περιοχή σας είσαστε καργα αυτοκινητόδρομους;Και με τη βενζίνη σχεδόν 1,5€ είστε υπεράνω κατανάλωσης; Πείτε μου αν είναι ωραίο το ροκκο και το κάθε αμάξι στα στροφιλίκια που είναι γεμάτη η Ελλάδα και αφήστε τις 200αρες, αυτά είναι για τους φραγκατους και για τους καγκουρες.
Απλά όταν το αυτοκίνητο είναι τόσο σταθερό στα 200 αντιλαμβάνεσαι πόσο καλή δουλειά έχει γίνει σε αναρτήσεις/πλαίσιο. Προσωπικά πάω σπάνια πάνω από 170 (πολύ σπάνια)... Έτυχε τότε, εντυπωσιάστηκα και σας το μετέφερα.
Εντάξει, δεν είναι και άνευ ουσίας το πόσο καλά πάει σε τρέξιμο, αλλά είναι δευτερεύον. Και το λέω από προσωπική πείρα: έχω το Bravo Sport, που πάει πραγματικά καλά, σχετικά αθόρυβα, έχει ακόμα ροπή να δώσει και είναι πολύ σταθερό, μέχρι τα 180 (στα 200 ελαφραίνει και δεν μου εμπνέει ασφάλεια, άσε που καίει πολύ), οπότε δεν έχω παράπονο. Όμως στις στροφές δε μου αρέσει, αν και στην πραγματικότητα έχει καλά κρατήματα, δεν έχεις αίσθηση του τι γίνεται. Και επειδή ακριβώς η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και λαγκάδια = στροφές, θα αντάλλαζα λίγη από την ευθυβολία με...στριψιμότητα!
-
...... το λέω από προσωπική πείρα: έχω το Bravo Sport, που πάει πραγματικά καλά, σχετικά αθόρυβα, έχει ακόμα ροπή να δώσει και είναι πολύ σταθερό, μέχρι τα 180 (στα 200 ελαφραίνει και δεν μου εμπνέει ασφάλεια, άσε που καίει πολύ), οπότε δεν έχω παράπονο. Όμως στις στροφές δε μου αρέσει, αν και στην πραγματικότητα έχει καλά κρατήματα, δεν έχεις αίσθηση του τι γίνεται. Και επειδή ακριβώς η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και λαγκάδια = στροφές, **θα αντάλλαζα **λίγη από την ευθυβολία με...στριψιμότητα!Προδοσία!!!!
Άντε λόγω Μ.Εβδομάδας στη χαρίζουμε..... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...... το λέω από προσωπική πείρα: έχω το Bravo Sport, που πάει πραγματικά καλά, σχετικά αθόρυβα, έχει ακόμα ροπή να δώσει και είναι πολύ σταθερό, μέχρι τα 180 (στα 200 ελαφραίνει και δεν μου εμπνέει ασφάλεια, άσε που καίει πολύ), οπότε δεν έχω παράπονο. Όμως στις στροφές δε μου αρέσει, αν και στην πραγματικότητα έχει καλά κρατήματα, δεν έχεις αίσθηση του τι γίνεται. Και επειδή ακριβώς η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και λαγκάδια = στροφές, **θα αντάλλαζα **λίγη από την ευθυβολία με...στριψιμότητα!
Προδοσία!!!!
Άντε λόγω Μ.Εβδομάδας στη χαρίζουμε.....Εεεε, η αλήθεια να λέγεται! Εξάλλου, πλήρωσα και κανά 5χίλιαρο λιγότερο από το ροκκο, μην τρελαθούμε και τελείως. Αλήθεια είναι επίσης πως 3πορτο αμάξι δε θα έπαιρνα, με βολεύουν φοβερά οι πίσω πόρτες ακόμα και αν δεν βάζω κόσμο συνήθως πίσω.
(Πολλές αλήθειες λέω σήμερα...Θέλω να 'κάνω ψυχή', που λένε, λόγω Μ.Εβδομάδας! )
-
Παντως εχω διαπιστωσει οτι το σιροκκο ειναι απο τα λιγα γερμανικα αμαξια που μπορει να αρεσουν σε ιταλοφιλο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παντως εχω διαπιστωσει οτι το σιροκκο ειναι απο τα λιγα γερμανικα αμαξια που μπορει να αρεσουν σε ιταλοφιλο -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παντως εχω διαπιστωσει οτι το σιροκκο ειναι απο τα λιγα γερμανικα αμαξια που μπορει να αρεσουν σε ιταλοφιλο+1
Είναι πολύ -
Όμως στις στροφές δε μου αρέσει, αν και στην πραγματικότητα έχει καλά κρατήματα, δεν έχεις αίσθηση του τι γίνεται. Και επειδή ακριβώς η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και λαγκάδια = στροφές, θα αντάλλαζα λίγη από την ευθυβολία με...στριψιμότητα!συμφωνώ σε όλα ... Το 120αρι που είχα ήταν εξαιρετικά ήσυχο και ευθυβολο ακόμα και στα 215...
Στις στροφές κάτι μου τη χάλασε όμως... Δεν ένιωθα το πλαίσιο ενιαίο , και δεν είχα σαφή ορια του αυτοκινήτου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όμως στις στροφές δε μου αρέσει, αν και στην πραγματικότητα έχει καλά κρατήματα, δεν έχεις αίσθηση του τι γίνεται. Και επειδή ακριβώς η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και λαγκάδια = στροφές, θα αντάλλαζα λίγη από την ευθυβολία με...στριψιμότητα!
συμφωνώ σε όλα ... Το 120αρι που είχα ήταν εξαιρετικά ήσυχο και ευθυβολο ακόμα και στα 215...
Στις στροφές κάτι μου τη χάλασε όμως... Δεν ένιωθα το πλαίσιο ενιαίο , και δεν είχα σαφή ορια του αυτοκινήτου...Το sport έχει πολύ πιο σφικτές αναρτήσεις με μικρές διαδρομές, και το αμάξι το νιώθεις να είναι συμπαγές σαν ένα κομμάτι γρανίτη, σε αυτό του βγάζω το καπέλο. Δυστυχώς, και πάλι δεν έχει καλή αίσθηση των ορίων, έως καθόλου θα έλεγα, και είναι κρίμα, γιατί τα όριά του δεν είναι μικρά. Μια φορά το ζόρισα πραγματικά, και συνειδητοποίησα πως μάλλον τα δικά μου όρια είναι πιο μικρά από του αυτοκινήτου! Το θέμα είναι πως απλά έχανα πρόσφυση, δεν είχα καμία προειδοποίηση πριν για το τι γίνεται, και αυτό σου δημιουργεί μια ανασφάλεια.
Και για να επανέλθω στις αβροφροσύνες και στα on topic, παίζει το ροκκο να είναι το μόνο αμάξι μέχρι τα 30.000€ που μου αρέσει περισσότερο από το bravo. Απ'έξω μόνο, γιατί από μέσα είναι σκέτο , καμία σχέση με τα ωραία χρώματα του bravo, αν και φυσικά ποιοτικότατο. Τι διάολο, αυτός ο όμιλος δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ένα σαλόνι λίγο σπορτίφ... -
Τι διάολο, αυτός ο όμιλος δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ένα σαλόνι λίγο σπορτίφ...Το κανει επιτηδες στο rocco , για να αυτοσυγκεντρωνεσαι καλυτερα
στην γρηγορη οδηγηση... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τι διάολο, αυτός ο όμιλος δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ένα σαλόνι λίγο σπορτίφ...
Το κανει επιτηδες στο rocco , για να αυτοσυγκεντρωνεσαι καλυτερα
στην γρηγορη οδηγηση...Αν δε σε έχει πάρει πρώτα ο ύπνος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν σε εχουν παει 'βιαστικη' καλη βολτα με rocco για αυτο τα λες αυτα...
Αυτο που λετε μερικοι 'υπνος', για τους περισσοτερους ειναι χαλαρωση, αισθηση
ασφαλειας , πως λεμε 'it feels like home' ενα πραγμα. -
Δεν σε εχουν παει 'βιαστικη' καλη βολτα με rocco για αυτο τα λες αυτα...
Αυτο που λετε μερικοι 'υπνος', για τους περισσοτερους ειναι χαλαρωση, αισθηση
ασφαλειας , πως λεμε 'it feels like home' ενα πραγμα.μας το έπαιζες hard-core παλιά...
-
@redmonster
Γιατι, τι το αντιθετο βρισκεις να λεω τωρα?
Αυτο που λεω για 'χαλαρωση' ειναι αποκλειστικα η αισθηση που αποπνεει
στο εσωτερικο του...
Τι να πει τοτε και το focus RS για το εσωτερικο του?
Στο δρομο ομως, η αδρεναλινη που σου βγαζει ανασταινει και νεκρους. -
Αυτο που λεω για 'χαλαρωση' ειναι αποκλειστικα η αισθηση που αποπνεει
στο εσωτερικο του...
:είναι γεμάτο αντιθέσεις το σιρόκο...
έξω
μέσαπάντως σε γενικές γραμμές, πέρα οτι είναι το ομορφότερο φαουβε , είναι από τα αυτοκίνητα που χαίρομαι να βλέπω...
-
Αυτο το scirocco ειναι ωραιο αμαξι και ειδικα σε λευκο χρωμα. ΟΜΩΣ ειναι κριμα ενα αμαξι που κοστιζει 25000 να μην μπορει να περασει σε στροφες και ευθεια το κουβαδακι μου των 6000 ευρο (μεταχ. ραλυ 16v)
Kαι φυσικα αναφερομαι σε αυτο με τα 160 αλογα ,γιατι αυτο με τα 122 το περναω ακομα και αν ξεκινησω με δευτερα.
Δεν βρισκω λογο υπαρξης στο scirocco. Αν ηταν πισωκινητο ισως να προσελκουσε περισσοτερο κοσμο
VW Scirocco