-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...
Οπως και να εχει βεβαια η διαφορα 2,6sec με το Cupra μπορει να προκυψει απο τα μεγαλυτερα μετατροχια-διαφορετικη γεωμετρια του scirocco αλλα και την διαφορα των 30κιλων κατα του Ισπανικου μοντελου....
Θεωρώ σχετικά υπερβολική τη διαφορα των 2.6sec σε μιά πίστα όπως στα Μέγαρα, και αυτή η διαφορά να εξηγείται από τα μεγαλύτερα μετατρόχια, τη ρύθμιση της ανάρτησης, τα -30 κιλά βάρους και το DSG του Scirocco σε σχέση με το Cupra-R,τη στιγμή που τα 2 αυτοκίνητα αποδίδουν το ίδιο στο δυναμόμετρο.
Το setup του τελευταίου δεν είναι και κανένα παιδαριώδες και θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά απόλυτο για πίστα. Αλλωστε το προηγούμενο Cupra TFSI του 2007 με τους 240hp ήταν ταχύτερο κατά 0.6sec από το ισοδύναμο σε ισχύ Golf GTi Ed30-DSG (230hp), την ίδια μέρα ...!
Η διαφορά 2.6sec στα Μέγαρα είναι ουσιαστικά ένας αιώνας ...! Δηλαδή στις Σέρρες πόσο θα είναι λογικα 5-6 sec ...??? Λίγο περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά, και πιθανά η δοκιμή να μην έγινε στις ίδιες συνθήκες, μιάς και την ημέρα της παρουσίασης του Scirocco-R στα Μέγαρα η εκδήλωση (με Kankunnen) δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο εκεί ...??? Εκτός αν κάτι έπαιζε με τα λάστιχα του Cupra R από σκληρή προηγούμενη χρήση ή υπήρχε καμμία κακή ρύθμιση ανάρτησης στο συγκεκριμένο, ή ακόμνα το V-Box να είχε τρελαθεί ...!!!
Υπομονή και είδωμεν σε άλλες δοκιμές στο μέλλον και από άλλα περιοδικά φυσικά ...!
Παρόλα αυτά, γεγονός είναι ότι το Scirocco-R είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο απ' όλες τις πλευρές ! -
http://superfastlane.blogspot.com/2009/ ... st_29.html
Ρε φιλε ποσο βλακας κοντρακιας πρεπει να εισαι για να καταληγεις στο συμπερασμα οτι το αστρα ειναι καλυτερο επειδη σπινιαρει Για αντε στριψε βλακα ευθειακια με το αστρα και αντε και με το σιροκκο και ελα πες μας...
-
θα ξερασω....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα ξερασω....'Το Scirocco είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο με ποιότητα που είναι σε άλλο επίπεδο και οδηγική αίσθηση χωρίς αντίπαλο, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση με τα 1,4lt το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάει την εξάτμιση του Astra!΄
Μιλαμε ο τυπος πρεπει οπωσδηποτε να γραψει σε περιοδικο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
θα ξερασω....
'Το Scirocco είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο με ποιότητα που είναι σε άλλο επίπεδο και οδηγική αίσθηση χωρίς αντίπαλο, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση με τα 1,4lt το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάει την εξάτμιση του Astra!΄
Μιλαμε ο τυπος πρεπει οπωσδηποτε να γραψει σε περιοδικο
το παρατεντωσε...
-
Επρεπε καπως να αντισταθμισει την μπαρουφα με τις εξατμισεις και σου λεει ας το φουσκωσω λιγο εδω...
-
Best of...
τρομερό σχεδιασμό...Το κιβώτιο-ξυράφι είναι από άλλο κόσμο...τα καθίσματα σε αγκαλιάζουν μοναδικά...να βγουν οι ροπές να κολλήσεις στο κάθισμα...η τρομερή άσφαλτος να χάσει την τραχιά της μορφή από το σπινάρισμα...επιτάχυνε με γοργό ρυθμό με το πάσο του...Τα αυτοκίνητα τα οδηγήσαμε και τα δύο και οδηγικά τουλάχιστον το Astra είναι μπροστά( )...η συγκεκριμένη έκδοση με τα 1,4lt το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάει την εξάτμιση του Astra (XAXAXAXAXAXAXAXAXA).
Δρομοκαϊτειο.
-
Εμένα αυτό μ'άρεσε... :
Ο χρήστης χαζούλης reviewer wannabe έγραψε:
το αυτοκίνητο απλά επιτάχυνε με γοργό ρυθμό με το πάσο του. Είχε μία αίσθηση όπως κάτι παλιά DOHC 18αρια ατμοσφαιρικά μοτέρ που επιτάχυναν βασανιστικά λες και τα μαστίγωνες! Αντίθετα το Turbo GTC τραβούσε ανελέητα από τις 2500 σ.α.λ και πάνω με ένα απίστευτο τράβηγμα με τα 23,4 κιλά ροπής να είναι αισθητά στην πλάτη σου
Και ούτε καν μπήκε στον κόπο να κοιτάξει τη ροπή του σιρόκο που είναι ένα κιλό παραπάνω...
-
'εξωτερικό στήσιμο'
μέχρι εκεί διάβασα, είμαι και άνθρωπος με ευθύνες, έχω σκυλίτσα
-
Πολυ θελω να γραφει και εδω και να μπει να συζητησουμε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'εξωτερικό στήσιμο'μέχρι εκεί διάβασα, είμαι και άνθρωπος με ευθύνες, έχω σκυλίτσα
- κιβώτιο ξυράφι..
Γενικά θεωρώ και εγώ το ροκο υπερτιμημενο οδηγηκα, αλλά χειρότερο Απο τη γλάστρα;;;;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
'εξωτερικό στήσιμο'
- κιβώτιο ξυράφι..
Γενικά θεωρώ και εγώ το ροκο υπερτιμημενο οδηγηκα, αλλά χειρότερο Απο τη γλάστρα;;;;;
Μια χαρα ειναι το κιβωτιο,σαφως καλυτερο απο της Μιτο αλλα θελει μια συνηθεια στις γρηγορες αλλαγες,πλεον δεν εχω προβλημα αν και καρφωτες φυσικα δεν βαζω.
-
Μια χαρα ειναι το κιβωτιο,σαφως καλυτερο απο της Μιτο αλλα θελει μια συνηθεια στις γρηγορες αλλαγες,πλεον δεν εχω προβλημα αν και καρφωτες φυσικα δεν βαζω.Εγώ πάντως που οδήγησα πρόσφατα scirocco και Mito έχω να πω ότι δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με το κιβώτιο και όντως υπερέχει και από αυτό της Mito, όχι όμως ότι και της mito είναι κακό.
-
'εξωτερικό στήσιμο'
+ κιβώτιο ξυράφι..
Aυτη η φραση μαζι με το 'εξωτερικο στησιμο' θετουν νεα standards
στον ειδικο τυπο(?) που αφορα την αυτοκινηση...
Το αστειο ειναι οτι οοοοολα τα περιοδικα εγχωρια και ξενα σε συγκριτικα των συγκεκριμενων αυτοκινητων δεν εχουν ουτε καν σε μεμονωμενα σημεια, φτασει σε τετοια συμπερασματα περι υπεροχης του Astra... -
Παιδιά...
Ο τύπος πολύ απλά γουστάρει το Astra πιό πολυ από το Roc.
Εγώ διαβάζω πως του αρέσει η εκρητικότητατ του Astra έναντι της γραμμικότητας του Roc.
Κακό είναι;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Παιδιά...Ο τύπος πολύ απλά γουστάρει το Astra πιό πολυ από το Roc.
Εγώ διαβάζω πως του αρέσει η εκρητικότητατ του Astra έναντι της γραμμικότητας του Roc.
Κακό είναι;
Λαθος παντως και κραυγαλεο μαλιστα, ειναι να συμπεραινει οτι το Astra ειναι πιο γρηγορο συνολικα χωρις να υπαρχουν στοιχεια-πινακες-μετρησεις, και οταν ειναι παραλληλα της πασης γνωστο οτι σε ολα τα περιοδικα ξενα και εγχωρια, οι επιδοσεις απο σταση ειναι παραπλησιες για τα δυο αυτοκινητα, με μικροδιαφορες σε καποιες ρεπριζ υπερ του Astra. Tα περι υπεροχης ομως στο δρομο για την οδικη συμπεριφορα του Astra ειναι πρωτογνωρα-αβασιμα, ακυρα, και προκλητικα οταν τα διαβαζει ο οποιοσδηποτε που ασχολειται-διαβαζει-ενημερωνεται με το αθλημα γενικοτερα.
-
Εδώ έγραψε ότι το astra στρίβει καλύτερα. Στο πιο γρήγορο κολλάτε;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εδώ έγραψε ότι το astra στρίβει καλύτερα. Στο πιο γρήγορο κολλάτε;Βασικα σχεδον σε ολα...
-
'εξωτερικό στήσιμο'
- κιβώτιο ξυράφι..
Μια χαρα ειναι το κιβωτιο,σαφως καλυτερο απο της Μιτο αλλα θελει μια συνηθεια στις γρηγορες αλλαγες,πλεον δεν εχω προβλημα αν και καρφωτες φυσικα δεν βαζω.
Η έκφραση δεν σου φαίνεται αστεία;;;;
Πως νοείται ένα ξυραφενιο κιβώτιο;;Η μιτο που κολλάει;;; Απωθημενο;
-
'εξωτερικό στήσιμο'
- κιβώτιο ξυράφι..
Η έκφραση δεν σου φαίνεται αστεία;;;;
Πως νοείται ένα ξυραφενιο κιβώτιο;;Η μιτο που κολλάει;;; Απωθημενο;
Oλος αυτος μου φαινεται αστειος....
ε ξερεις τωρα και εσυ
...τελικα το χρωμα του φιλου μου ειναι το rosso giullietta...πορτοκαλιζει καπως!Ειναι τελειο...
VW Scirocco