-
Εγώ συμφωνώ μαζί σου... η τράπεζά μου διαφωνεί...
-
Προσωπικά πάντως έτσι όπως έχουν τα πράγματα (που δεν ξέρεις από που θα στην φορέσουν και χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα φορολογικά μέτρα, τέλη κτλ.), αυτή τη στιγμή δεν θα αγόραζα 2λιτρο τέτοιας αξίας. Και όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αγορά, δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι.
-
μα 2λιτρο εχεις ηδη
οντως δε ξερουμε τι θα κανει η κυβερνηση με τα ΤΚ. Εγω μιλαω για αυτον που θελει να παρει 2λιτρο και ειναι μεταξυ του απλου και του R. Αν η διαφορα τιμης ειναι οντως 3000€, αυτο ειναι ενα διλημμα για τον αγοραστη.
αναρωτιεμαι απλα αν αυτο θα σημανει μειωσεις τιμων και στα υπολοιπα 2λιτρα της φιρμας. Εαν ναι, τοτε αυτοματως θα δουμε μειωσεις και στον αγναγωνισμο, βλ megane κτλ κτλ.
αντε VW κανε το θαυμα σου, ωστε να μπορεσουμε εμεις να παρουμε κατι αλλο...
-
Μα αυτό σου λέω. Αν ήταν να το αγοράσω σήμερα και να έδινα 35k δεν θα το έκανα.
Το επόμενο πάντως με βλέπω να το φέρνω από το εξωτερικό με ξένες πινακίδες και ας πάνε να πνιγούνε όλοι τους.
-
εμενα με βλεπω να το κανω επαγγελματικο
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Scirocco (μαλλον 160αρια...) υπο πιεση με τα νεα Michelin Pilot Sport 3...Αν και έχει μάλλον μαλακά αμορτισέρ, στρίβει πολύ καλά, υποδειγματικά ίσως
και στο 1.45 σηκώνει πίσω τροχό...
Με μια ανάρτηση θα κάνει παπάδες -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Scirocco (μαλλον 160αρια...) υπο πιεση με τα νεα Michelin Pilot Sport 3...
Αν και έχει μάλλον μαλακά αμορτισέρ, στρίβει πολύ καλά, υποδειγματικά ίσως
και στο 1.45 σηκώνει πίσω τροχό...
Με μια ανάρτηση θα κάνει παπάδες...και εμενα μαλακα μου φανηκαν , αλλα μ' αρεσε που το πισω μερος συμμετειχε
οσο επρεπε για να μπει γρηγορα στην στροφη. Ηταν και οι στροφες συνεχομενες , με σωστη αλλα σχετικα εντονη κλιση αν προσεξες... -
...και εμενα μαλακα μου φανηκαν , αλλα μ' αρεσε που το πισω μερος συμμετειχε
οσο επρεπε για να μπει γρηγορα στην στροφη. Ηταν και οι στροφες συνεχομενες , με σωστη αλλα σχετικα εντονη κλιση αν προσεξες...Ρε Γρηγόρη που είδες οτι το πίσω μέρος συμμετείχε;
Εγώ το βλέπω βιδωμένο στο δρόμο, ούτε υποψία για γλύστρημα....
Και τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει οδηγώντας στις ίδιες διαδρομές το GTI με 160 rocco.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
οσο επρεπε για να μπει γρηγορα στην στροφη. Ηταν και οι στροφες συνεχομενες , με σωστη αλλα σχετικα εντονη κλιση αν προσεξες...Ρε Γρηγόρη που είδες οτι το πίσω μέρος συμμετείχε;
Και τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει οδηγώντας στις ίδιες διαδρομές το GTI με 160 rocco.
ευτυχως που το παρατηρησε κ αλλος εκτος απο εμενα..κ δεν ηθελα να το πω για να μην φανω παλι κακος..
-
Κι εμένα κάθε άλλο παρά συμμετοχικά 'ασταθές', μου φάνηκε το πίσω μέρος.
Βέβαια ίσως υπάρχει εξήγηση και δεν είναι άλλη από το event στο οποίο συμμετέχει το αυτοκίνητο (test ολοκαίνουριου ελαστικού). Τι θέλατε δηλαδή, να έμπαινε driftάροντας?
-
μια χαρα το σιροκο σε αυτο το βιντεο και βεβαιως ισχυουν αυτα που και στο παρελθον εχω γραψει
ακλονητο πισω μερος και μαλακη αναρτηση, συμπεριφορα που ειναι σπορτιφ, οχι ομως σπορ τουλαχιστον οσο αντιστοιχα προδιαθετει με την εξωτερικη του εμφανιση
με την πρωτη ευκαιρια πλεον εχω αποφασισει να το διορθωσω εκει που πασχει,
ψαγμενη αναρτηση και ειδικα για μενα αντικατασταση των μισελεν πριμασυ για να μπει κανενα ελαστικο της προκοπης
οπως βλεπω και απο το βιντεο με αυτες τις αλλαγες δεν θα γινει ο βασιλιας της διασκεδασης αλλα ενα οπως πρεπει προσθιοκινητο σπορ 'shooting brake'
δεν το λεω κουπε για να μην στραβωσετε, αν και ειναι τουλαχιστον σε σχεση με τα c30 και megane -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ευτυχως που το παρατηρησε κ αλλος εκτος απο εμενα..κ δεν ηθελα να το πω για να μην φανω παλι κακος..
υποστροφη ftw
πολλη παραμορφωση του ελαστικου παρατηρησα βεβαια εδω που τα λεμε δεν εχω δει και πολλες τετοιες ληψεις ολη την ωρα στο λαστιχο και ενω γνωριζω οτι παραμορφωνεται ετσι, οταν το βλεπω μου φαινεται τρομακτικο
τελικα ποιο το συμπερασμα για τα pilot sport 3?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχουν αρχισει να λενε οτι το megane ειναι κουπε?ναι...http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=41954&start=30
νομιζω υπαρχει στο τευχος ιανουαριου 4τ στο συγκριτικο σιροκο ρ με μεγκαν ρς
μια φωτο που τα δειχνει απο πισω
ποσο τεραστια κωλ@ρα φαινεται αυτη του μεγκαν σε σχεση με το ροκο, αλλα και ολο το αυτοκινητο σαν να ειναι νταλικα, απιστευτα χοντροκομμενο σχεδιο, κανει το ροκο να φαινεται σαν η επιτομη της καλαισθησιας και της λεπτοτητος, που μονο αυτο δεν ειναι μεταξυ μας... -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Δεν ειπα 'γλυστραγε'...Στο 0:13 φαινεται στην τελευταια δεξια στροφη με το μπλε
σχετικα μακρια αλλα αυτο ειναι συμμετοχη της ουρας.
Καταρχας σε διαδρομη με ΦΡΕΣΚΟ οδοστρωμα, ΣΩΣΤΕΣ κλισεις και διαφημηση ΝΕΩΝ
ελαστικων, τι περιμενεις δηλαδη?, να μπαινει με τις πορτες?
Πρεπει να καταλαβαινουμε λιγο τι εννοουμε με την καθε εκφραση που χρησιμοποιουμε.
Προσωπικα σε γλυστερο κομματι στριβοντας υπο πιεση απο την κορυφη στροφης και μετα, εχω διαπιστωσει να γλυστραει το πισω μερος ΕΛΕΥΘΕΡΑ μεχρι την στιγμη -αν χρειστει- του αναποδου, εκει νιωθεις τα ηλεκτρονικα, αν δεν χρειαστει και δεν κανεις αναποδο (βγει ελαχιστα η ουρα δηλαδη) δεν μπαινουν τα ηλεκτρονικα, σε 'μαζευει' η αναρτηση. -
Κάτι λάθος καταλαβαίνεις μάλλον, εγώ θα έλεγα πως το ροκο σαφρεντι ειναι αρκετα πιο βιδωμενο πισω πχ απο το γκολφ 5. Λογικό βέβαια με τέτοιο μετατρόχιο πίσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτι λάθος καταλαβαίνεις μάλλον, εγώ θα έλεγα πως το ροκο σαφρεντι ειναι αρκετα πιο βιδωμενο πισω πχ απο το γκολφ 5. Λογικό βέβαια με τέτοιο μετατρόχιο πίσω.Ή καπως λαθος εχουν πιεσει ΑΛΛΟΙ το αυτοκινητο σε στροφες και δεν αντιλαμβανονται την δυνατοτητα ΜΙΚΡΟΥ αλλα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ γλυστρυματος μεχρι την στιγμη που το τιμονι
παει να κανει αναποδο...
Σαφως και ειναι πιο βιδωμενο απο το Golf V, δεν σημαινει οτι δεν μπορει εστω και λιγο να γλυστρισει ομως, αν το επιδιωξεις. -
Μπα, μάλλον έχουμε άλλα μέτρα για την έννοια του συμμετοχικού...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, μάλλον έχουμε άλλα μέτρα για την έννοια του συμμετοχικού...Ισως... Αν εχεις συνηθισει γωνιες ανω των 30μοιρων, αυτα δεν υπαρχουν στο rocco
παρα μονο με χειροφρενο, στις στροφες ομως, σε διαβεβαιωνω οτι αν μαθεις τα ηλεκτρονικα του και ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ, τοποθετοντας το επιθετικα αλλα με γραμμες ,σε βοηθαει πολυ αυτη η μικρη ελεγχομενη χαλαροτητα της ουρας.
Απλα ειναι τοσο μικρη η γωνια για το μεγεθος του μετατροχιου που σε μπερδευει καποιες φορες νομιζοντας οτι γερνει λιγο περισσοτερο το πισω μερος, ενω στην ουσια, συμμετεχει στο να τοποθετηθει καλυτερα το αυτοκινητο στην στροφη. -
αλλα μ' αρεσε που το πισω μερος συμμετειχε
οσο επρεπε για να μπει γρηγορα στην στροφη. ...
VW Scirocco